♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
kızlar en son 7+1 de doktor randevum vardı,doktorum bı de 12 cı haftada 2 li teste cagırdı ,5 hafta arayla yanı suan 10 cu haftamdayım .Sızce bukadar gec cagırması normal mı?Allah korusun bı sey olursa aksıklık bunu nasıl anlayacagım

cgdozdgn canim hastaneden cıktınmı insallah sen ve bebisin iyisindir
teşekkürederiz
Evet bu gece inşallah evimizde uyuyacağız ve inşallah bundan sonrada evimizde uyuruz allah sağlık sıhhat verir inşallah. Ama tabi kanama alanım aynı risk devam ediyor yani. Hayırlısı olsun demek ve dua etmek kalıyor bize. Allahım tüm hastalara şifa tum annelere sabır ve bebekleriyle birlikte sağlık versin .

Canım beni doktorum 10. haftada çağırdı. Kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden çağırdı. Ben hafta sonu rahatsızlandım. Acilde dinledim kalp atışlarını bebeğimin. İçim rahatladı Haftaya salı günü kontrole gideceğim. Şu an için bir sıkıntı yok bebeğimde. Her şey normal gidiyor çok şükür. Bakalım haftaya ne kadar büyümüş olacak minnağım. 10. haftada hareketlerini gören olmuş. Çok merak ediyorum, sabırsızlanıyorum

ben de artık endıselıyım 5 hafta uzun sure gelıyor bana ..insallah haftaya gorursun sen tekrar bebegını cok guzel bı duygu aslında

ne güzel canım çok sevindim :) ben de perşembe gidicem. umarım ben de senin gibi güzel haberlerlerle döner olumsuz bi durumla karşılaşmam.

Can
canım doktorum bana her gün iki bardak portakal, mandalin gibi turunçgillerin suyunu içeceksin dedi. Hastalıklardan korunmak için. Ama ne olur sen de yap. Çabuk toparlarsın. Geçmiş olsun. Kendine iyi bak istirahat et...

selam kızlar iyi gecelerr öncelikle kanaması olan arkadaslara gecmıs olsun rabbim herkese saglıklı bebısler versın benımde dun gece kanamam oldu aklım gıttı valla hemen acıle gıttık dun gece yattım bu surede 3 lt serum yedım ama ılk kez bebegımın kalp atısını duydum normalde 10gun sonra gıdecektım kontrole erkenden duyduk cok sukur sımdı progestan tedavısı baslandı umarım aynı seylerı tekrar yasamam Allah kımseye yasatmasın

Öncelikle geçmiş olsun canım. Dinlen bol bol. Gözün aydın olsun, kalp atışlarını görmüş oldun bu vesileyle

Slm canım senin adına çok sevindim hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun, inşAllah bizede nasip olur bir umut işte bize de..

merhabalar,
oncelikle Allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. ben de hamileligimin 13. haftasina girdim. bir sorum olacakti da. acaba karniniz sismeye ne zaman basladi? bir de catlaklari onlemek icin ne kullaniyorsunuz?

Mrb arkadaşlar hangi folic asitleri kullanıyorsunuz? Doktor bana folic-1 verdi sanırım birazda pahalı 19.80tl ayrıca kaç kiloyla başladınız hamileliğe ?

günaydeın azra-52 ben 62 ile başladım şu anda 65 im sanırım diyet uygulamam gerekecek hastaneye gittiğimde sorcam. folicasitte folbiol içiyorum.

Mrb arkadaşlar hangi folic asitleri kullanıyorsunuz? Doktor bana folic-1 verdi sanırım birazda pahalı 19.80tl ayrıca kaç kiloyla başladınız hamileliğe ?

Bende folic-1 önceleri kabızlık yaptı bi süre folbiol kullandım şimdi tekrar folic-1 kullanıyorum.

Hamile olduğumu öğrendiğimde 53 kiloydum, bu sabah 51,8 gedim. ilk 3 ay kilo almayın diyolar zaten. Problem yapmadım o yüzden. Bakalım ne zaman çıkıcak karnım, şu an dümdüz.

günaydeın azra-52 ben 62 ile başladım şu anda 65 im sanırım diyet uygulamam gerekecek hastaneye gittiğimde sorcam. folicasitte folbiol içiyorum.
Bende 58 kiloyum ama iştahım açık çok yiyorum bu içtiğimiz folic lerde kilo yapıyor sanırım napcaz ? Folbiol günde 1 keremi alıyorsun ?

Mide bulantısımı var kilo verdin?ayrıca önemli olan bebeğin sagligi ilk aylarda olur gittikçe alırsın zaten...folic plus daha iyi değilmi acaba dr.folic-1verdi ama folbiol kullananlar da çok fazla

Günaydın hamişler hepşnize sağlıklı günler dilerim. Dün geceyi evşmizde gecirdik . Korkarak 10 gün sonra dhş aldım çamaşırımı giydim ve damla şeklinde kan gordüm bayılcam zannettim ama hatırladımki dr uma hideceğim için jilet kullandım ve küçük bir kesik yapmışım dış bölgede ama o an anladım ki kalan 7 ay benim için paranoyak ve anksiyetelerle geçecek. Rabbim herkese sabır , sağlık ve huzur versin . Sizleri ve minişlerinizi kucaklıyorum. Bı arada dün akşamdan armağan nir uçuğum var dudağımda korkudan uçuklamak dşye biley varmış demekki ve anne olmak korkuyu kat kat fazla yaşamakmış. Rabnim evlatlarımızı sağlıkla kucaklatsın inşallah.

Kızlar bişey sorucam biz 9haftalığız du an sadece folik asit kullanıyorum doktorum şindiye kdr hiç tahlil istemedi. Çalışma arkadaşlarımdan biri hamile 12-13haftalık fln kan tahlili şeker tahlili yaptırmıs saşırdım acaba eksik mi fiye perş dpktoruma sorcam ama siz de yorum yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…