- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.161
teşekkürederizcgdozdgn canim hastaneden cıktınmı insallah sen ve bebisin iyisindir
Canım beni doktorum 10. haftada çağırdı. Kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden çağırdı. Ben hafta sonu rahatsızlandım. Acilde dinledim kalp atışlarını bebeğimin. İçim rahatladıkızlar en son 7+1 de doktor randevum vardı,doktorum bı de 12 cı haftada 2 li teste cagırdı ,5 hafta arayla yanı suan 10 cu haftamdayım .Sızce bukadar gec cagırması normal mı?Allah korusun bı sey olursa aksıklık bunu nasıl anlayacagım
ben de artık endıselıyım 5 hafta uzun sure gelıyor bana ..insallah haftaya gorursun sen tekrar bebegını cok guzel bı duygu aslındaCanım beni doktorum 10. haftada çağırdı. Kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden çağırdı. Ben hafta sonu rahatsızlandım. Acilde dinledim kalp atışlarını bebeğimin. İçim rahatladıHaftaya salı günü kontrole gideceğim. Şu an için bir sıkıntı yok bebeğimde. Her şey normal gidiyor çok şükür. Bakalım haftaya ne kadar büyümüş olacak minnağım. 10. haftada hareketlerini gören olmuş. Çok merak ediyorum, sabırsızlanıyorum
ne güzel canım çok sevindim :) ben de perşembe gidicem. umarım ben de senin gibi güzel haberlerlerle döner olumsuz bi durumla karşılaşmam.Çok sevindim tebrik ederim, darısı bizlerin başına :)
sanırım yanlış yere yazdımne güzel canım çok sevindim :) ben de perşembe gidicem. umarım ben de senin gibi güzel haberlerlerle döner olumsuz bi durumla karşılaşmam.
ne güzel canım çok sevindim :) ben de perşembe gidicem. umarım ben de senin gibi güzel haberlerlerle döner olumsuz bi durumla karşılaşmam.Selam annisler oncelikle herkese guzel bir haftasonu diliyorum... biz kontrolden geldik bebesimizi gorduk bas parmagimiz kadar olmus o kdr hareketliki masallah ultrason resmini doktorumuz zor cekti allahim artik gercek icimde bir canli var ve artik onu gordum artik bir bebek o allahim sukurler olsun bebek haliyle ellerini ayaklarini gordum ilk defa bu kadar belirgin bir sekilde cok etkilendimrabbim hepinize taddirsin cok guzel bir duygu...2 hafta sonra ikili testimizi yaptircaz insallah ondada bir sorun cikmaz... bu arada zencefilin hic bir zarari yokmus dusuk yapma gibi hatta cok faydali dedi doktorumuz mide bulantisi icin aklinizda bulunsun
canım doktorum bana her gün iki bardak portakal, mandalin gibi turunçgillerin suyunu içeceksin dedi. Hastalıklardan korunmak için. Ama ne olur sen de yap. Çabuk toparlarsın. Geçmiş olsun. Kendine iyi bak istirahat et...günaydın kızlar...hepinize güzel, mutlu bir hafta diliyorum..ara sıra yazdıklarınızı okuyabildim ama yorum yapmaya gücüm olmadı hiç...çok kötü bir boğaz ağrısı, baş ağrısı ve vücut kırgınlığı ile 3 gündür boğuşuyorum..ne ilaç alabildim ne de daha önce içtiğim iyi gelen bitki çaylarını içebildim..geceleri boğazım iyice kötüleşiyor uyku namına birşey yok..içim dışım ıhlamur oldu.. hepiniz dikkat edin kendinize...başladı mı atlatmak zor..sakın üşütmeyin benim gibi...bugün biraz daha iyi gibiyim...dualarınızı bekliyorum kendim ve bebişim için...
Öncelikle geçmiş olsun canım. Dinlen bol bol. Gözün aydın olsun, kalp atışlarını görmüş oldun bu vesileyleselam kızlar iyi gecelerr öncelikle kanaması olan arkadaslara gecmıs olsun rabbim herkese saglıklı bebısler versın benımde dun gece kanamam oldu aklım gıttı valla hemen acıle gıttık dun gece yattım bu surede 3 lt serum yedım ama ılk kez bebegımın kalp atısını duydum normalde 10gun sonra gıdecektım kontrole erkenden duyduk cok sukur sımdı progestan tedavısı baslandı umarım aynı seylerı tekrar yasamam Allah kımseye yasatmasın
Sagol canim tesekkur ederim bu hafta rapor verdi zaten doktor dinlen dedi cok guzel biseymis kalp atisini duymak heleki boyle bi durumdaÖncelikle geçmiş olsun canım. Dinlen bol bol. Gözün aydın olsun, kalp atışlarını görmüş oldun bu vesileyle
Slm canım senin adına çok sevindim hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun, inşAllah bizede nasip olur bir umut işte bize de..herkeseee iyi akşamlarrr hanimlarrr geçenn haftaaa 3 doktorda boş gebelik demişti hatta cuma günu gittim cuma bile hic birsey gorememislerdi dün acile gitttm zubeyde hanima ve 6 +1 gunlukk minikk bebisiminn kalp atislarini gordukk cokk sukurrr hicc umudunuzu kaybetmeyinn 2 gun icinde bile ortaya cikabiliyolarr :) :)
Mrb arkadaşlar hangi folic asitleri kullanıyorsunuz? Doktor bana folic-1 verdi sanırım birazda pahalı 19.80tl ayrıca kaç kiloyla başladınız hamileliğe ?
Bende 58 kiloyum ama iştahım açık çok yiyorum bu içtiğimiz folic lerde kilo yapıyor sanırım napcaz ? Folbiol günde 1 keremi alıyorsun ?günaydeınazra-52 ben 62 ile başladım şu anda 65 im sanırım diyet uygulamam gerekecek hastaneye gittiğimde sorcam. folicasitte folbiol içiyorum.
Mide bulantısımı var kilo verdin?ayrıca önemli olan bebeğin sagligiBende folic-1 önceleri kabızlık yaptı bi süre folbiol kullandım şimdi tekrar folic-1 kullanıyorum.
Hamile olduğumu öğrendiğimde 53 kiloydum, bu sabah 51,8 gedim. ilk 3 ay kilo almayın diyolar zaten. Problem yapmadım o yüzden. Bakalım ne zaman çıkıcak karnım, şu an dümdüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?