♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bende 58 kiloyum ama iştahım açık çok yiyorum bu içtiğimiz folic lerde kilo yapıyor sanırım napcaz ? Folbiol günde 1 keremi alıyorsun ?

Folbiolü ben hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım. o bitince folic-1 kullandım. günde 1 kere alıyorum evet. folic-plus lar günde 3 kere alınıyor ve içeriğinde başka şeylerde var o kilo yapabilir bence. İlk üç ay gerekmiyorsa başka takviyeye gerek olmadığını düşünüyorum ben. Birde günde 3 kere insan unutur atlar bi süre sonra.

Amin canim Allah yardimcin olsun insallah

Merhaba allah evladınıza ve size saglık versin. Evet hamilelik başladığında yapılan kan testleri var kan degerleri bazı hastalıklar kan şekeri vs. Ölçüyor genelde dr lar hatta aile hekimizinde yapıyor bu testleri. Ama hala geç değil yaptırabilirsiniz. Aile hekiminize kayıt yaptırdıpınızda yapacaktır yada dr unuza hatırlatma yapabilirsiniz. Çünkü kan degerleri tiroit ve guatr degerleri hamileliğin seyrinde önemli .

normalde kalp sesını duyuduktan sonra doktorlar kan testı ve idrar testı ıstıyor.Bı cok enfeksyonlara ve hastalıklara karsı senın bagısıklık gucune bakıyorlar kı bu da hamılelıkte onemlı.12-13 cu haftalardaysa ıkılı tarama testı ıcın cagırıyor doktor.Kan ve ıdrar testı hamılelıgın ırelılemesı ıcın onemlı testler bence sen doktoruna. sor bunu atlamıs ola bılır

Eve döndüğüne çok sevindim canım:) Çok geçmiş olsun. Hep beraber inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız. Artık paranoya yapmamaya çalış canım moralini kuvvetli tut ve güzel düşün, iyi olacak her şey ...

E="karabiber89, post: 37719333, member: 346951"]Ayyy ne guzel darisi basima :) karindan ultrasonla mi duydun canim ? Ben 5+4 te duyamadim dr normal dedi ama ben endiseliyim yinede[/QUOTE]
Sagol Canim sende en kisa zamanda duyarsin insallah karindan duyamadik vajinal ultrasonda duyabildik cok guzel bi duygu rabbimnisteyen herkese yasatsin

Ben de senin gibiyim 8.haftaya girdiğimde kontrole gittim ve minigimin kalp atışlarını duydum. Dr um bi ay sonra yani 12.haftada bi daha çağırdı ense kalınlığına bakmak için. Benle eeşim arasında da kan uyuşmazlığı var ama dr um beni erken cagirmadi ? Su sıra bile korkuyorum kanama vs yok ama ya ters giden bisey varsa diye endişeleniyorum . Kalp atışı acaba devam ediyor mu diye bike düşünüyorum çok mu evham yapıyorum. Bilmiyorum aralık a kadar nasıl bekliycem bilmyrm

Kızlar biraz önce sağlık ocağına gittim gebelik takibim başlamamıştı onu başlattım. Hemşire abla bbacagima baktı sen de şimdiden ödem oluşmuş dedi tuzlu yeme dedi ki yiyorum ilerleyen dönemlerde olur daha çok şimdiden olmasın dedi ki sen zayifsin senden ödem beklemezdim dedi . tuzlu da çok yiyorum tatlı bisey nerdeyse hic isteğim olmuyor bakalım napicam he bide elevit falan bitti dedim su an ilaç kullanmiyrm dedim decavit verdi vitaminmis ama maşallahkocaman bi hap elevitten kurtuldum ki eleviti bolebiliyordum bu bolunmuyor da napicam bilemedim bbunların suda eriyenleri yok mu ki ya

ben prevıt kullanıyorum 7 cı haftamdan doktorum folıdocu kestı onu verdı kocaman da degıl yutulması kolay doktorna bı sor ıstersın

vayyy bee çok tebrik ederim. hayal kırıklığından sonra bunun mtluluğu ayrı bişey olsa gerek. ben de boş gebelikten şüpheleniyorum bi saat sonra gidicem doktora ama kkendimi hazırladım pek umutlla gitmiyorum. ben de görebilirsem eğer çok şaşırcam. srenin adına çok sevindim. gözzün ayddın canım. demek geç döllenme miş. doğum tarihin demi 6 haftaya göre hesaplancak peki.
en son sata göre kaçıncı hafta da göründü bebeğin. benim 8 hafta oldu. daha ne kadar beklemem gerek diye merak ettim.

başka bir devlet hastanesine gidebilirsin bence canm için rahat etsin diye. bi sorun yoktur merak etme ama görmek istersen yine git doktora. ben bi özel bi devlet o şekilde planlıyorum inş hamileliğim devam ederse

bebi
güzelim kan tahlili yapılması gerekiyor, idrar tahlili gerekiyor. tam kan sayımı şeker, tiroid toxoplazma rubella gibi bir takım testler. bir de idrar tahlili istemişti benim doktorum. tabi bunlar kontrol amaçlı kandaki değerleri görmek için. bu haftanda da yaaptırabilirsin. bence doktordan istemelisin.

Rabbim sanada nasip etsin cnm inş. 25eylüldü ewt. Bende de bulantı vs hiçbirşey yok. Maşallah diyelim rahatız. Ama bugün keyfim yok. Bulantıyla kalktım. Dün kalp atışını gördük. Yarın kendi doktorumdaa kontrolüm var bakalım. İnş herşey yolunda gider. Ben meraktan biraz sık doktora gider oldum sanırım. Birde düşük tehlikemiz var bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…