- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.181
Bende 58 kiloyum ama iştahım açık çok yiyorum bu içtiğimiz folic lerde kilo yapıyor sanırım napcaz ? Folbiol günde 1 keremi alıyorsun ?
Amin canim Allah yardimcin olsun insallahteşekkürederiz
Evet bu gece inşallah evimizde uyuyacağız ve inşallah bundan sonrada evimizde uyuruz allah sağlık sıhhat verir inşallah. Ama tabi kanama alanım aynı risk devam ediyor yani. Hayırlısı olsun demek ve dua etmek kalıyor bize. Allahım tüm hastalara şifa tum annelere sabır ve bebekleriyle birlikte sağlık versin .
Merhaba allah evladınıza ve size saglık versin. Evet hamilelik başladığında yapılan kan testleri var kan degerleri bazı hastalıklar kan şekeri vs. Ölçüyor genelde dr lar hatta aile hekimizinde yapıyor bu testleri. Ama hala geç değil yaptırabilirsiniz. Aile hekiminize kayıt yaptırdıpınızda yapacaktır yada dr unuza hatırlatma yapabilirsiniz. Çünkü kan degerleri tiroit ve guatr degerleri hamileliğin seyrinde önemli .Kızlar bişey sorucam biz 9haftalığız du an sadece folik asit kullanıyorum doktorum şindiye kdr hiç tahlil istemedi. Çalışma arkadaşlarımdan biri hamile 12-13haftalık fln kan tahlili şeker tahlili yaptırmıs saşırdım acaba eksik mi fiye perş dpktoruma sorcam ama siz de yorum yapın
normalde kalp sesını duyuduktan sonra doktorlar kan testı ve idrar testı ıstıyor.Bı cok enfeksyonlara ve hastalıklara karsı senın bagısıklık gucune bakıyorlar kı bu da hamılelıkte onemlı.12-13 cu haftalardaysa ıkılı tarama testı ıcın cagırıyor doktor.Kan ve ıdrar testı hamılelıgın ırelılemesı ıcın onemlı testler bence sen doktoruna. sor bunu atlamıs ola bılırKızlar bişey sorucam biz 9haftalığız du an sadece folik asit kullanıyorum doktorum şindiye kdr hiç tahlil istemedi. Çalışma arkadaşlarımdan biri hamile 12-13haftalık fln kan tahlili şeker tahlili yaptırmıs saşırdım acaba eksik mi fiye perş dpktoruma sorcam ama siz de yorum yapın
teacherderya güzel haberlerle dön insallah senden haber bekliyoruz
Eve döndüğüne çok sevindim canım:) Çok geçmiş olsun. Hep beraber inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız. Artık paranoya yapmamaya çalış canım moralini kuvvetli tut ve güzel düşün, iyi olacak her şey ...Günaydın hamişler hepşnize sağlıklı günler dilerim. Dün geceyi evşmizde gecirdik . Korkarak 10 gün sonra dhş aldım çamaşırımı giydim ve damla şeklinde kan gordüm bayılcam zannettim ama hatırladımki dr uma hideceğim için jilet kullandım ve küçük bir kesik yapmışım dış bölgede ama o an anladım ki kalan 7 ay benim için paranoyak ve anksiyetelerle geçecek. Rabbim herkese sabır , sağlık ve huzur versin . Sizleri ve minişlerinizi kucaklıyorum. Bı arada dün akşamdan armağan nir uçuğum var dudağımda korkudan uçuklamak dşye biley varmış demekki ve anne olmak korkuyu kat kat fazla yaşamakmış. Rabnim evlatlarımızı sağlıkla kucaklatsın inşallah.
Canım beni doktorum 10. haftada çağırdı. Kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden çağırdı. Ben hafta sonu rahatsızlandım. Acilde dinledim kalp atışlarını bebeğimin. İçim rahatladıHaftaya salı günü kontrole gideceğim. Şu an için bir sıkıntı yok bebeğimde. Her şey normal gidiyor çok şükür. Bakalım haftaya ne kadar büyümüş olacak minnağım. 10. haftada hareketlerini gören olmuş. Çok merak ediyorum, sabırsızlanıyorum
Bende 58 kiloyum ama iştahım açık çok yiyorum bu içtiğimiz folic lerde kilo yapıyor sanırım napcaz ? Folbiol günde 1 keremi alıyorsun ?
ben prevıt kullanıyorum 7 cı haftamdan doktorum folıdocu kestı onu verdı kocaman da degıl yutulması kolay doktorna bı sor ıstersınKızlar biraz önce sağlık ocağına gittim gebelik takibim başlamamıştı onu başlattım. Hemşire abla bbacagima baktı sen de şimdiden ödem oluşmuş dedi tuzlu yeme dedi ki yiyorum ilerleyen dönemlerde olur daha çok şimdiden olmasın dedi ki sen zayifsin senden ödem beklemezdim dedi . tuzlu da çok yiyorum tatlı bisey nerdeyse hic isteğim olmuyor bakalım napicam he bide elevit falan bitti dedim su an ilaç kullanmiyrm dedim decavit verdi vitaminmis ama maşallahkocaman bi hap elevitten kurtuldum ki eleviti bolebiliyordum bu bolunmuyor da napicam bilemedim bbunların suda eriyenleri yok mu ki ya
vayyy bee çok tebrik ederim. hayal kırıklığından sonra bunun mtluluğu ayrı bişey olsa gerek. ben de boş gebelikten şüpheleniyorum bi saat sonra gidicem doktora ama kkendimi hazırladım pek umutlla gitmiyorum. ben de görebilirsem eğer çok şaşırcam. srenin adına çok sevindim. gözzün ayddın canım. demek geç döllenme miş. doğum tarihin demi 6 haftaya göre hesaplancak peki.herkeseee iyi akşamlarrr hanimlarrr geçenn haftaaa 3 doktorda boş gebelik demişti hatta cuma günu gittim cuma bile hic birsey gorememislerdi dün acile gitttm zubeyde hanima ve 6 +1 gunlukk minikk bebisiminn kalp atislarini gordukk cokk sukurrr hicc umudunuzu kaybetmeyinn 2 gun icinde bile ortaya cikabiliyolarr :) :)
başka bir devlet hastanesine gidebilirsin bence canm için rahat etsin diye. bi sorun yoktur merak etme ama görmek istersen yine git doktora. ben bi özel bi devlet o şekilde planlıyorum inş hamileliğim devam edersekızlar en son 7+1 de doktor randevum vardı,doktorum bı de 12 cı haftada 2 li teste cagırdı ,5 hafta arayla yanı suan 10 cu haftamdayım .Sızce bukadar gec cagırması normal mı?Allah korusun bı sey olursa aksıklık bunu nasıl anlayacagım
güzelim kan tahlili yapılması gerekiyor, idrar tahlili gerekiyor. tam kan sayımı şeker, tiroid toxoplazma rubella gibi bir takım testler. bir de idrar tahlili istemişti benim doktorum. tabi bunlar kontrol amaçlı kandaki değerleri görmek için. bu haftanda da yaaptırabilirsin. bence doktordan istemelisin.Kızlar bişey sorucam biz 9haftalığız du an sadece folik asit kullanıyorum doktorum şindiye kdr hiç tahlil istemedi. Çalışma arkadaşlarımdan biri hamile 12-13haftalık fln kan tahlili şeker tahlili yaptırmıs saşırdım acaba eksik mi fiye perş dpktoruma sorcam ama siz de yorum yapın
canlarııım çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. hayırlı haberlerle gelirim inş. yaım saat sonra çıkıcam evden.teacherderya güzel haberlerle dön insallah senden haber bekliyoruz
Hadi hayirlisi hepimizin duasi seninle olsun canimc
canlarııım çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. hayırlı haberlerle gelirim inş. yaım saat sonra çıkıcam evden.
Rabbim sanada nasip etsin cnm inş. 25eylüldü ewt. Bende de bulantı vs hiçbirşey yok. Maşallah diyelim rahatız. Ama bugün keyfim yok. Bulantıyla kalktım. Dün kalp atışını gördük. Yarın kendi doktorumdaa kontrolüm var bakalım. İnş herşey yolunda gider. Ben meraktan biraz sık doktora gider oldum sanırım. Birde düşük tehlikemiz var bizim.Merhaba canim bebegin hayirli olsun saglicakla dogsun insallah :) dikkatimi cekti seninle muhtemel dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor son adetin 25 eylul mu ? Bide belirtilerin neler bende hic bisey yok bulanti falan olmuyor endiseleniyorumdoktora en son 5+4 te gittim kalp atislarini duymamistik 20 kasimda cagirdi kismet olursa o zaman tam 8 haftalik olacagim.insallah o zaman duyabiliriz.sen duyabildin mi kalp atislarini ?
hepimiz heyecanla bekliyoruz,sende umudunu kırma,dua ederek gir doktorun yanına,hayırlı haberlerle çık inşallah..c
canlarııım çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. hayırlı haberlerle gelirim inş. yaım saat sonra çıkıcam evden.
c
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?