♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
kızlar kasık ağrılarım aniden kesildi dün azalmıştı bugün hiç yok denicek kadar önceden oluptta birden kesilmesi korkutuyor bni

Kizlar merhaba ben bugun doktora gittim son adet tarihime gore 6+5 olmasi gerekirken kesemiz 6+3 cikti dr normal dedi kalp atislarini dinletmedi ama gosterdi pit pit atiyo yavrum benim :) 2 gun geriden gelmesi normal demi ben cok panik oluyorum gec buldugumuz icin surekli evhamlaniyorum

aslindaa beimde sat a gore 8 haftaya girdim ama dedigin gibi geç dollenme olmus muhtemelnn insallahh sende hayirli haberlerle gelirsin sakin umudunu kaybetme hemem bizede bilddir olurmuu meralla bekliyorumm

c

canlarııım çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. hayırlı haberlerle gelirim inş. yaım saat sonra çıkıcam evden.
Hadi bakalım canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşAllah...Merakla bekliyorum haberini:)

canım kalp atışlarını duyduysan sorun yoktur inşallah. zaten bi şey olsaydı doktor söylerdi merak etme ..benimde bu gün 6+3 o zaman bende gidersem duyabiliriz demekki kalp atışlarını :)

canım kalp atışlarını duyduysan sorun yoktur inşallah. zaten bi şey olsaydı doktor söylerdi merak etme ..benimde bu gün 6+3 o zaman bende gidersem duyabiliriz demekki kalp atışlarını :)

Bende kendimi oyle avutuyorum canim dr bisey demedi birazda arastirdim ilk aylarda mm lik olcumler yapildigi icin boyle ufak farkliliklar olabiliyormus.dr bana dinletmedi sadece gosterdi ben normalde ozele gidiyorum ordaki randevum 20 kasim onu bekleyemedim bugun devlete gittim cihazlari cok gelismis degildir belki ondan dinletmemistir.olsun kalbi atiyo ya bunada bin sukur :) darisi basina canim

Canim insallah tehliken hemencecik gecer bende bugun gittim doktora.normalde kendi doktorumda randevum 20 kasimdi o kadar dayanamam dedim baska doktora gittim son adet tarihime gore 6+5 olmasi gerekiyordu ama 6+3 cikti.dr normal dedi ama pimpiriklendim yine .kalp atislarini dinlemedim ama gordum pit pit atiyo :)

c

canlarııım çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. hayırlı haberlerle gelirim inş. yaım saat sonra çıkıcam evden.

Bende merakla güzel haberini bekliyorum. Güzel bi haberle dönersen sanırım herkesi de mutlu ediceksin. Sevincini paylaşmak dileğiyle....

Ben de folbiol kullaniyorum ama gunde 2 dediler bana.yanlismi yapiyorumki... Ve simdiden göbeğimi saklayamaz oldum siskinlikten.gecmedi bihaftadan fazla oldu.2 ictigimden mi ki? Bugun bi arkadas farketti hatta hamilemisin diye gecmezse buyudukce naparim bilmem.

arkadaşlarım sonsuz desteğiniz beni o kadar duygulandırıyor ki gözlerim şu an dolu dolu oldu. çok teşekkür ederim.
yanlız hayırlı ama sevindirici olmayan bir haberle geldim maalesef. sizi üzmek istemem inanın ben hiç kendimi yıpratıp üzmek istemiyorum. hep dedim ki Allah a sağlıklı hayırlı bir evlat ise can ver değilse sen bilirsin yarabbim.
ve maalesf vaginal da bakılmasına rağmen kese hala 2.1 cm ve bebek yok içinde. doktor da dedi ki ben seni şimdi ilk gördüğüm için hemen işlem yapmak istemiyorum. cumartesi tekrar bakıcam kesenin gelişimine bakarız. bu ölçüde bazen görünmeyebiliyor. umut vermek istemem ama aklımızda acaba kalmasın bi beş gün daha bekleyelim 2,5 3 cm den sonra görünmezse boş gebelik dedi. eğer boş ise de istersen pazartesi alalım dedi. zaten kese de biraz düzensizleşmeye başlamış. ve sanırım geçen sefer boyutunu söylemedi doktor ama anladığım kadarıyla hiç gelişmemiş kese. sanırım anne olmamım daha zamanı varmış, hayırlısı böyleymiş. boşuna bir aydır kendimi kısıtlamış yeyip içip yatmış oldum. bir sürüde kilo aldım. perdeleri bile yıkamamıştım iyce gri oldular zaten ilk işim onları temizlemek olcak :)
yanlız şimdi bir de durup düşünüp kendimi suçlarken buluyorum kendimi. acaba çok üzüldüm ağladıydım ondan mı, acaba triotiim yüksekmiş ondan mı diye. ama sanırım işte Allah ın takdiri bu. ne yaparsam yapayım sonuç yine aynı olacaktı belki de.
kızlar merak etmeyin sizlerin herşey yolunda gidecek inşallah. sağlıkla bebekleri kucaklarınıza alcaksınız. benim ki de 3-4 ay küçük olcak arkalarından gelcek inş hepinizi çok öpüyorum.

Canim cok gecmis olsun ama herseyde bir hayir vardir muhakkak sen güclü bir kadınsın en kısa zamanda bu günleri atlatıp tekrar aramiza katilacaksin insallah

Sakinn üzulme ne olurr ama benim 22mm de bile gözukmemisti bende cok agladim cok üzüldumm vardir bunda da bi hayirr sen yine de umudunu kaybetme olur muu yinede bir is filan yapma kalsin perdeler senden ve senin sagligindan onemli degil yaa

Canım çok geçmiş olsun, hayırlısı neyse öyle olsun, hiç ne kilolara ne perdelere kafanı takma lütfen, kendini de suçlama çünkü bu sefer nasip değilse bile en yakın zamanda olacaktır, yeter ki sen güçlü ol...

folıbol gunde 1 kere kullanılıyor bılıyorum ben doktor oyle yazmıstı bana,doktoruna sor ıstersın

Anladım cnm sağol daha istemedi belki erken daha perş randevum var sorcam bakalım

kendını uzme sakın her sey olacagına varır.Ama daha umut var canım ınsallah gıttıgınde doktora bı mucızeyle karsılasırsın.Burda neler neler duyduk bız

canım dediğin gibi Allah ın takdiri,onun için kendini suçlama,nasip olursa ne yaparsan yap olur,olmazsa ne yaparsan yap olmaz.yalnız triodim yüksek çıktı demişsin ,kaç çıktı?yeni mi fark etti bunu doktor?

Rabbim oyle bir duzen kurmus ki kusursuz isliyor. Doga sagliksiz bebegin anne karninda buyumesine bile izin vermiyor. Bir bildigi vardir yaradanin ve sukur ki sen cok metanetli guclu bir kadinsin. Bize bunu hissettirebildigin icin tebrik ediyorum seni. İnaniyorum ki sen bikac ay sonra yine anne olma sevincini yasayacaksin. Allah nasip ederse burdan bizim tecrubelerimizi soracaksin. Gonulden inaniyorum. Allah sana ve senin durumundakilere buyuk sabir versin bugunlerinizi unutturacak sevincler yasatsin en kisa surede, tum hamilelere de saglikli bebekler dunyaya getirmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…