- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Sen tatlım ?:)kızlar nasıl besleniyorsunuz dikkat ettiğiniz konular var mı? ayrıca folik asit kullanıyor musunuz?
Sen tatlım ?:)
slm kızlar ben geldim yarın dr. randevum var çok sabırsızımEvet isim ne bi de biz paylaşmıştırözlem vardı bir de giresunlu arkadaşımız ben oya samsundan newcaste arkadaşım nur izmirden ya sen ?
mrb cnm seninle bir gün var aramızda ben de dün katıldım aranıza buarada ben özlemSen tatlım ?:)
CANLAR bir şey dicem sizin değerler genelde 3 haneli benimki 11953.4 bilgisi olan varmıSeninki de 2 iz mi 3 üz mü , hadi hayırlısı tatlım
Ne güzel canım benimcanım ben de folik asit kullanıyorum ama 1 hafta önce başladım günde 3 adet ayrıca sabahları düzenli kahvaltı yapmaya başladım haşlanmış yumurta, süt gün arasında yoğurt yiyorum geceleri yatmadan önce 1 bardak daha süt içmeye gayret ediyorum
Evet canım, son adet tarihin neydi senin ? :)mrb cnm seninle bir gün var aramızda ben de dün katıldım aranıza buarada ben özlem
Ben sana yorum yapmıştım canımCANLAR bir şey dicem sizin değerler genelde 3 haneli benimki 11953.4 bilgisi olan varmı
Ne güzel canım benimher şey önce bizim sağlıklı olmamız için , ordan bebişimiz sağlıklı olsun inşaAllah
Canm hakkat cok yksek yahu senin ucuz doesuz falan miii2 tanemi ay hadi hayırlısı canım bir şey soracam bende dün kan tahlili yaptım değerim 11953.4 çıktı sitelerde çok yüksek diyorlar senin kaçtı hatırlıyormusun
Gebelik Haftası Beta HCG Değerievet canım ama nerden bakıyorsunuz değerlere ben bulamadım internette
8 eylül canm benim 3 gün önce idrar testi yaptım yarın kan değerim için gidicem henüz bilmiyorum ve açıkçası bu değerlerin önemini de burda öğrendim sizlerden bakalım benimki ne durumda doktorum gecikmenin 3.günü gel dediği için gidicem bide :)memnun oldumEvet canım, son adet tarihin neydi senin ? :)
Hoşgeldin özlemcim , esma ben... erken mi gidiyorsun doktora sen
İnşaAllah canım inşaAllahevet canım inş. bebişlerimizde sağlıklı beslenirler bu sayede
Hmm anladım kuzum, inşaAllah güzel sonuçlarla gelirsin... daha kandaki betana bakacaktır :) süreçlerimiz uzun ve sabır gerektiriyor bakalım canım... demek sen 30 günde bir oluyorsun... anladım... benim 7 eylül... 5 eylül beklenen adetimdi ama ben 1 eylül de idrarda sabah yaptığım testle öğrendim , öylece başlamış oldu maratonum8 eylül canm benim 3 gün önce idrar testi yaptım yarın kan değerim için gidicem henüz bilmiyorum ve açıkçası bu değerlerin önemini de burda öğrendim sizlerden bakalım benimki ne durumda doktorum gecikmenin 3.günü gel dediği için gidicem bide :)memnun oldum
canım gitmedim bu akşam gidecem bayramda idrar testiyle öğrendim dün kan testi yaptım çalışıyorum o yüzden çok fırsatım olmuyorGebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Ben internetten bakmadım , doktor söyledi bana.. sen doktora hiç gitmedin mi ?
bak seninki normal bende bat 6. gün sonra yaptırmış olsamCanm hakkat cok yksek yahu senin ucuz doesuz falan miiiBn bat gecnce yaptrmstm 404 cikmsti
Anladım canım anladım.. ama senin bebiş ya büyük çıkacak yada ikiz filan herhalde..en güzelini doktor söyleyecek merak etmecanım gitmedim bu akşam gidecem bayramda idrar testiyle öğrendim dün kan testi yaptım çalışıyorum o yüzden çok fırsatım olmuyor
aslında 28 günü geçmez benim adet günüm hatta genelde 4-5 önceden olurum bir dahaki adet tarihinden normalde benimkide 3-4 ekim gb olmalıydı bakalım merakla yarını bekliyorum :)Hmm anladım kuzum, inşaAllah güzel sonuçlarla gelirsin... daha kandaki betana bakacaktır :) süreçlerimiz uzun ve sabır gerektiriyor bakalım canım... demek sen 30 günde bir oluyorsun... anladım... benim 7 eylül... 5 eylül beklenen adetimdi ama ben 1 eylül de idrarda sabah yaptığım testle öğrendim , öylece başlamış oldu maratonum
slm canımevet canım inş. bebişlerimizde sağlıklı beslenirler bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?