♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

canım ben de folik asit kullanıyorum ama 1 hafta önce başladım günde 3 adet ayrıca sabahları düzenli kahvaltı yapmaya başladım haşlanmış yumurta, süt gün arasında yoğurt yiyorum geceleri yatmadan önce 1 bardak daha süt içmeye gayret ediyorum

Ne güzel canım benim her şey önce bizim sağlıklı olmamız için , ordan bebişimiz sağlıklı olsun inşaAllah

2 tanemi ay hadi hayırlısı canım bir şey soracam bende dün kan tahlili yaptım değerim 11953.4 çıktı sitelerde çok yüksek diyorlar senin kaçtı hatırlıyormusun
Canm hakkat cok yksek yahu senin ucuz doesuz falan miii Bn bat gecnce yaptrmstm 404 cikmsti

evet canım ama nerden bakıyorsunuz değerlere ben bulamadım internette
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Ben internetten bakmadım , doktor söyledi bana.. sen doktora hiç gitmedin mi ?

Evet canım, son adet tarihin neydi senin ? :)
Hoşgeldin özlemcim , esma ben... erken mi gidiyorsun doktora sen
8 eylül canm benim 3 gün önce idrar testi yaptım yarın kan değerim için gidicem henüz bilmiyorum ve açıkçası bu değerlerin önemini de burda öğrendim sizlerden bakalım benimki ne durumda doktorum gecikmenin 3.günü gel dediği için gidicem bide :)memnun oldum

Hmm anladım kuzum, inşaAllah güzel sonuçlarla gelirsin... daha kandaki betana bakacaktır :) süreçlerimiz uzun ve sabır gerektiriyor bakalım canım... demek sen 30 günde bir oluyorsun... anladım... benim 7 eylül... 5 eylül beklenen adetimdi ama ben 1 eylül de idrarda sabah yaptığım testle öğrendim , öylece başlamış oldu maratonum

canım gitmedim bu akşam gidecem bayramda idrar testiyle öğrendim dün kan testi yaptım çalışıyorum o yüzden çok fırsatım olmuyor

canım gitmedim bu akşam gidecem bayramda idrar testiyle öğrendim dün kan testi yaptım çalışıyorum o yüzden çok fırsatım olmuyor
Anladım canım anladım.. ama senin bebiş ya büyük çıkacak yada ikiz filan herhalde..en güzelini doktor söyleyecek merak etme

aslında 28 günü geçmez benim adet günüm hatta genelde 4-5 önceden olurum bir dahaki adet tarihinden normalde benimkide 3-4 ekim gb olmalıydı bakalım merakla yarını bekliyorum :) ben kan testi için geç kaldım sırf eşimle birlikte baktırayım diye sanırım bide benim birkaç gündür kasıklarımda ağrılar var sen de oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…