♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bütün gün çalışıyorum. Akşamları girebiliyorum KK ne. Ben 7 de gittim, 3 hafta olacak benim yani. İlk bebekte sorun olmaz kan uyuşmazlığı ama yine de testleri yapalım dedi. Sorma hepimiz aynıyız. Telaşlarımızın azalması için sanırım 3 ayı doldurmamız gerekiyor. Arkadaşım 6 aylık hamile özele gidiyor. Arada da devlet hastanesinden randevu almaya başladı. Bizde öyle yapabiliriz aslında. Arada görmüş oluruz bebişlerimizi

Cnm bnm çok geçmis olsun ama o kadar güzel konusmussun ki hayran kaldım sana gerçekten bu kadar metanetli olman çok ama cok güzel bir şey.. Ne güzel de demissin aramızda 3 4 ay olacak belki ama arkanızdan gelicez bebisimle diye bunun bilincinde olman kendini salmaman çok ama çok güzel takdir edilecek bir şey gercekten . hayata karşı hep
boyle dimdik ol cnm. Ben mayısta hamile
olduğumu öğrendim temmuzda bebeğim
canlanmadi kürtaj oldum dünya
basıma yıkıldı sanki hic beklemediğimiz acılar
korkular yaşadım Hic beklemedigim bir anda
umudum herseyim yıkıldı tepetaklak oldu
her şey.senin gibi ben de uzulmustum bazı sorunlar yasamistim çalışıyordum çok mu
Yordum kendimi sunu mu yaptım bunu mu
yaptım kendi kendimi cok sorguladim ama
sadece kendimi yiprattim bu allahımin
takdiriydi. Hic isyan etmedim sagliksiz olsa oyle dunyaya gelsr daha mi iyi olurdu diye
avuttum hep kendimi.ogretmenim ben yeni mezunum yani. Formasyon almak icin kalp
atisini duyacagimi sandigim gunun sabahi uniye basvuruda bulundum kurtaj olacagimi
bebeğimi kaybettigimi öğrendim akşamı ise formasyonu almaya hak kazandigimi
öğrendim ağlarken ayni günün akşamı
güldürdü beni allahım.ertesi günü sabah okula
kaydimi yaptırip oöğleden sonra kürtaj oldum
boyle şeyler yaşadım ben de. Ama iki ay sonra yine hamile kaldım hala ilk gebeligim aklıma gelir ggozlerim dolar hala korkularim var bu bebeğine de bisey olurmu korkusu eendişesi.. Senin metanetine dedigim gibi hayran kaldım hep bboyle ol cnm inş en kisa zamanda tabi gercekten bu olumsuzluk devam ederse yine aramizda olacaksin ama 3 ay ama 4 ay geride farketmez saglikla olacak ins bu kez.

Canım benim hayırlısı olsun hiç kendini üzme suçlama diyorum ama sen yine de içten içe düşüneceksin tabi bunları biz ne kadar desekte..Kendini yıpratma fazla En kısa zaman da tekrar güzel haberlerini almak nasip olur inş. Benim için duanı eksik etme inşAllah ben de senin için dua edicem her zaman

canım dediğin gibi Allah ın takdiri,onun için kendini suçlama,nasip olursa ne yaparsan yap olur,olmazsa ne yaparsan yap olmaz.yalnız triodim yüksek çıktı demişsin ,kaç çıktı?yeni mi fark etti bunu doktor?
canım ilk hamilleik testi ile birlikte baktırdığımda 4,5 çıkmıştı. normal insanlar için normal bir seviye ancak hamileliğin ilk üç ayında 2,5 altında olması isteniyormuş. dozajı artırdık düşürdük 2,5 un altına ama aklıma takılmıştı o zaman da acaba bir sorun yarattı mı diye. ama belki hiç alakası yok. tamamen bu ayki yumurta ve spermlerden de kkaynaklanmış olabilir.
aslında pimpirik yapıp akla kötü şeyler getirmemek lazım ama 7. haftaya kadar yoktu içimde kötü düşünce. e göremeyince de endişe başladı kendimi hazırladım mecburen.

Canım ne güzel söylemişsin bir yerden olumsuzluk olsa ne güzel sana umut olacak olaylar gerçekleşmiş. hayırlısı ile sağlıkla kucağına da almak nasip olur inş. Bende bir umut bekliyorum bizde sorunlar olduğu için normal gebe kalmam da zor RABBİM hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inş. diye dua ediyorum hep tabi vakti geldi ise bebeğimi görmek nasip olur umarım haftaya dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim

canım dualarım seninle. haftaya inş sen güzel haberler ile gelirsin. inş herşey gönlünce olur.

Amin canım inşallah. çok sevindim senin için. ne güzel bi süpriz olmuş :)

Gözünaydın cnm ne güzel bi haber

Herşey de bir hayır vardır cnm kendini üzme ve sakın suçlama. Allah hayırlı bir vakitte tez zamanda yüzünü güldürürü inşallah.

drygs canim hep rabbimden hayirlisini istedim. Senin icinde hayirlisi olsun ama bunun uzulmekle sikintiyla inanki alakasi yok lutfen hic bunlari dusunme.olmayacaksa olmuyor. 3-4 ay sonra rabbim hayirli bir evlat nasip eder insallah sana. Ama hic uzulme canim hayirda serde rabbimden ve her serde bir hayir oldugunuda aklindan cikarma. Dua etmeye devam et. Guzel haberlerini bekliyiruz 3-4 aya

çok sağolun arkadaşlar. sizi tanıdığıma çok memnunum. inş hamile olma heyecanının tez zamanda tekrar yaşarım çok güzel bi heyecandı ama ağız tadı ile yaşayamamıştım. doktor kürtajdan iki ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi. haftaya kürtaj olana kadar yine buralardayım aktif olarak. ama daha sonra da sizlerden güzel haberleri takip etmeye devam edeceğim burdan. inş bir kaç aya da yeniden güzel hbr veririm size burdan.

İnşallah canım en yakın zamanda mutlu haberlerini alırız...

günaydın arkadaşlar,

sakın kilo aldım göbegim çıktı filan diye üzülmeyin sakın. ben okadar kötüyüm ki bir yudum su dahi içemiyorum yiyebildiğim tek sey 1 dilim kızarmıs ekmek okadar. serum alıyorum devamlı. yataga bağımlı yasıyorum resmen hergün kilo veriyorum. okadar isterdimki doya doya yiyebilmek. kilo alabilmek. sakın bunları dert etmeyin. rabbim sağlık versin hepimize.

canım benim sabrına metanetine hayran olmamak elde değil. biz sana moral vereceğimize sen bize moral veriyosun. rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin. tez zamanda mutlu haberlerini almak dileğiyle. kendine çok iyi bak.

bır az sabr et canım 9 cu haftadasın benım de 8-9 cu haftamda tavan yaptı bulantılarım,gune 3 kez ılac alıyordum yoksa serum alacaktım ben de .Bu donemde yudum yudum su ıc ,daha cok bulantı oluyor.Artık pazartesı 10 cu haftama gırdım doktormun sayımına gore gercekten hafıfledı,artık az da olsa su ıcıyorum yemek yıyorum cok sukur.

Canm bunlarinyasamak zorunda kalmana uzuldum. Ama dedigin gbi bi kac ay snra donersn aramiza guzel haberlerle. Zaten hep hayirlisininistemiyor muyduk? Demek ki hayirlisi buymus, boyle olmasi gerekiyormus. Zor tabi ama dunyanin sonu degil ki sen de bunun garkindasin. Kendni koyverme cnku iki uc ay snra geleck bebisin sana ihtiyavi var:)

canm gecmis olsun ben en ufak bulantiya katlanamiyorum sana Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…