- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.241
her işte bir hayır vardır canım, sen asla umudunu kaybetme ve içini ferah tutmaya çalış, iyi haberlerini bekliyoruz...arkadaşlarım sonsuz desteğiniz beni o kadar duygulandırıyor ki gözlerim şu an dolu dolu oldu. çok teşekkür ederim.
yanlız hayırlı ama sevindirici olmayan bir haberle geldim maalesef. sizi üzmek istemem inanın ben hiç kendimi yıpratıp üzmek istemiyorum. hep dedim ki Allah a sağlıklı hayırlı bir evlat ise can ver değilse sen bilirsin yarabbim.
ve maalesf vaginal da bakılmasına rağmen kese hala 2.1 cm ve bebek yok içinde. doktor da dedi ki ben seni şimdi ilk gördüğüm için hemen işlem yapmak istemiyorum. cumartesi tekrar bakıcam kesenin gelişimine bakarız. bu ölçüde bazen görünmeyebiliyor. umut vermek istemem ama aklımızda acaba kalmasın bi beş gün daha bekleyelim 2,5 3 cm den sonra görünmezse boş gebelik dedi. eğer boş ise de istersen pazartesi alalım dedi. zaten kese de biraz düzensizleşmeye başlamış. ve sanırım geçen sefer boyutunu söylemedi doktor ama anladığım kadarıyla hiç gelişmemiş kese. sanırım anne olmamım daha zamanı varmış, hayırlısı böyleymiş. boşuna bir aydır kendimi kısıtlamış yeyip içip yatmış oldum. bir sürüde kilo aldım. perdeleri bile yıkamamıştım iyce gri oldular zaten ilk işim onları temizlemek olcak :)
yanlız şimdi bir de durup düşünüp kendimi suçlarken buluyorum kendimi. acaba çok üzüldüm ağladıydım ondan mı, acaba triotiim yüksekmiş ondan mı diye. ama sanırım işte Allah ın takdiri bu. ne yaparsam yapayım sonuç yine aynı olacaktı belki de.
kızlar merak etmeyin sizlerin herşey yolunda gidecek inşallah. sağlıkla bebekleri kucaklarınıza alcaksınız. benim ki de 3-4 ay küçük olcak arkalarından gelcek inşhepinizi çok öpüyorum.
hosgeldın karından mı baktı yoksa vajınal?Beta belırlı bı rakamın ustunde olmayınca gozukmuyor geneldemerhaba bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim bugun 5+2 adet tarihime göreultrasonda göremedim ama daha
tebrıklerrr canım hosgeldın aramıza ınsallah sorunsuz bır gebelık gecırırsın burdaBen 8 haftalik hamileyim arkadaşlar ama çok heyecanliyim
doktoruna sor bence gec dollenme de ola bılır,pekı ekımde hastalandın mı sen neden bu kadar gec kan verdın ki?Kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim size.Ben eylül 11 de regl oldum kasım ayının 5 inde idrarda çok silik çıktı ayın 6 sında yani perşembe günü kanda 16,5 çıktı pazartesi günü yaptırdım 47,7 çıktı.Doktor a telefonda sordum yarın yaptır sonucu söyle dedi salı günü yani 1 gün sonra yaptırdım sonuç 66.7 çıktı.Yanideğerim 2 katı değil %65 artıyor doktorada soramadım.korkuyorum.ne yapıyım.
Merhaba oncelikle hayirli olsun allah saglikla nasip etsin. Deger bazen ilk baslarda yavas artar ama 2 gunde bir 2 katina cikar siz pazartesi ve sali yapmissiniz onyuzden artis normal gibi gorunuyor eger bu gun yaparsaniz pazartesi gunku rakamin 2 katina cikmis oldugunu goreceksiniz. Tekrar hayirli olsun.Kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim size.Ben eylül 11 de regl oldum kasım ayının 5 inde idrarda çok silik çıktı ayın 6 sında yani perşembe günü kanda 16,5 çıktı pazartesi günü yaptırdım 47,7 çıktı.Doktor a telefonda sordum yarın yaptır sonucu söyle dedi salı günü yani 1 gün sonra yaptırdım sonuç 66.7 çıktı.Yanideğerim 2 katı değil %65 artıyor doktorada soramadım.korkuyorum.ne yapıyım.
Kafam okadar karıştıki düşünmekten ekim 11 de regl oldum yanlışlıkla eylül yazmışım aslında ekim yazacaktımdoktoruna sor bence gec dollenme de ola bılır,pekı ekımde hastalandın mı sen neden bu kadar gec kan verdın ki?
Teşekkür ederim Allah isteyen olmayan herkese nasip etsin her sonuçta kafayı yiyorum diye 10 gün sonra doktora gidecem ozaman kanda yaparlar ultrasonlada bakarlar.Varsa görürler ne yapıyım bu sonuçları düşünmekten olacagı varsada olmuyorMerhaba oncelikle hayirli olsun allah sagligün etsin. Deger bazen ilk baslarda yavas artar ama 2 gunde bir 2 katina cikar siz pazartesi ve sali yapmissiniz onyuzden artis normal gibi gorunuyor eger bu gun yaparsaniz pazartesi gunku rakamin 2 katina cikmis oldugunu goreceksiniz. Tekrar hayirli olsun.
ben de 2 ay gecmıs neden bu kadar dusuk cıkmıs beta dusunuyordum,doktor neden 2 aya bu kadar gec dollenme olamaz dememıs.Kafam okadar karıştıki düşünmekten ekim 11 de regl oldum yanlışlıkla eylül yazmışım aslında ekim yazacaktım
hosgeldın karından mı baktı yoksa vajınal?Beta belırlı bı rakamın ustunde olmayınca gozukmuyor genelde
sımdı beta 1000 kusur oldugunda ve vajınal bakarsa gozukuyor kese.Benım 1169 ıken sıyah nokta gıbı gozuktu ama yolk sacı falan gozukmedı,doktorum70% gebelık dedı.1 hafta gecdıkten sonra kesın kese ve yolk sacı gozuktu.Cumartesı gıdeceksınse senın de yolk sacı gozukmeye bılır yanı .Bunu kafana takmayacaksınsa gıt baktır ya da 1 hafta daha bekleilk gittigimde b-hgc 543 dü bakalım bu cumartesi gidicem yoksa beklesemmi biraz daha bilemedim
Teşekkür ederimtebrıklerrr canım hosgeldın aramıza ınsallah sorunsuz bır gebelık gecırırsın burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?