♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
merhaba bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim bugun 5+2 adet tarihime göre ultrasonda göremedim ama daha

her işte bir hayır vardır canım, sen asla umudunu kaybetme ve içini ferah tutmaya çalış, iyi haberlerini bekliyoruz...

Kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim size.Ben eylül 11 de regl oldum kasım ayının 5 inde idrarda çok silik çıktı ayın 6 sında yani perşembe günü kanda 16,5 çıktı pazartesi günü yaptırdım 47,7 çıktı.Doktor a telefonda sordum yarın yaptır sonucu söyle dedi salı günü yani 1 gün sonra yaptırdım sonuç 66.7 çıktı.Yanideğerim 2 katı değil %65 artıyor doktorada soramadım.korkuyorum.ne yapıyım.

doktoruna sor bence gec dollenme de ola bılır,pekı ekımde hastalandın mı sen neden bu kadar gec kan verdın ki?

Merhaba oncelikle hayirli olsun allah saglikla nasip etsin. Deger bazen ilk baslarda yavas artar ama 2 gunde bir 2 katina cikar siz pazartesi ve sali yapmissiniz onyuzden artis normal gibi gorunuyor eger bu gun yaparsaniz pazartesi gunku rakamin 2 katina cikmis oldugunu goreceksiniz. Tekrar hayirli olsun.

Teşekkür ederim Allah isteyen olmayan herkese nasip etsin her sonuçta kafayı yiyorum diye 10 gün sonra doktora gidecem ozaman kanda yaparlar ultrasonlada bakarlar.Varsa görürler ne yapıyım bu sonuçları düşünmekten olacagı varsada olmuyor

Kafam okadar karıştıki düşünmekten ekim 11 de regl oldum yanlışlıkla eylül yazmışım aslında ekim yazacaktım
ben de 2 ay gecmıs neden bu kadar dusuk cıkmıs beta dusunuyordum,doktor neden 2 aya bu kadar gec dollenme olamaz dememıs. O zaman gec dollenme ola bılır sende endıselenme burda cok ınsan yasadı bunu

Sat 10 ekim di 7 kasımda dr a gittim beta hcg 406 cıktı hamilesin dedi,17 kasımda tekrar ar gel dedi kan testi mi yapar kaç olmasi gerekir birde ultrasonda görünür mu,darisi isteyen herkese.

ilk gittigimde b-hgc 543 dü bakalım bu cumartesi gidicem yoksa beklesemmi biraz daha bilemedim
sımdı beta 1000 kusur oldugunda ve vajınal bakarsa gozukuyor kese.Benım 1169 ıken sıyah nokta gıbı gozuktu ama yolk sacı falan gozukmedı,doktorum70% gebelık dedı.1 hafta gecdıkten sonra kesın kese ve yolk sacı gozuktu.Cumartesı gıdeceksınse senın de yolk sacı gozukmeye bılır yanı .Bunu kafana takmayacaksınsa gıt baktır ya da 1 hafta daha bekle

merhaba kızlar...ben hala hastayım..burnum tıkalı, geniz akıntısı, çok afedersiniz salya sümük devam ediyoruz bebişimle..şükür ilaçsız atlatıyoruz ama...
yeni hamişler hoşgeldiniz aramıza..
kalp atışı bekleyen annelere de güzel seslerle dönmelerini diliyorum.
@teacherderya cım senin adına çok üzüldüm..rabbim hayırlısını versin...ama doğa hakkaten muhteşem..yaradanımın mutlaka bir bildiği var..ilk bebeğimi kaybettiğimde bir taraftan sürekli ağlıyor, bir taraftan da rabbim sağlıklı ve hayırlı olacaksa benle kalsın, yok değilse senden gelene razıyım diye çok dua ettim...kendimi çok suçladım..çünkü yıllardır beynimi kodlamıştım..ilk bebekler sağlıksız oluyor düşmesi iyi diye..insan başına gelmeyince konuşması kolay geliyormuş..kürtajdan da hıçkıra hıçkıra çıktım..o zaman eşmin söylediği şey beni ayakta tuttu..üzülme en azından çocuğumuz olacağını öğrendik ya hiç olmasaydı dedi...çok doğru hamilelik şansı %20 gibi bir oran ve bunu yakalamak mucize..sen de en azından hamile kalabildiğini öğrendin..üstelik bir sonraki bebeğin çok şanslı.. bir sürü ablası abisi olacak burda ay farkıyla :)
azra-52 cım bende 55 kilo ile hamile kaldım..ilk ay 2 kilo aldım..şimdi 11 haftalığım hala 2 kilo artışım var... bu arada ben de hamilelik öncesinde omega3 ve folic1 kullanıyordum..şimdi doktorum ımom omega diye hepsini içeren bir takviye verdi...doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz..
hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…