♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bugun kesem goruldu on gun sonra kalp atisini dinlemek icin cagirdi ama kucuk kistimde varmis korkmalimiyim

Bugun kesem goruldu on gun sonra kalp atisini dinlemek icin cagirdi ama kucuk kistimde varmis korkmalimiyim

Buradaki hamilelik takviminde 9. Hafta diyor internetten bakıyorum 10.hafta diyor. Anlamadım ben

Hosbulduuk çok geçmiş olsun

İkili tarama testi 11 ile 13 Hafta da mı yapılıyor. nasıl bi test bilgisi olan var mı
benı doktorum 12. haftada cagırdı ıkılı test ıcın bazı annelerden kan alıyolar benden almadılar sadece ultrasonla bebegın ense kalınlıgına bakıldı plesantanın durumuna bakıldı cok sukur sorun cıkmadı 1 ay sonra 3 lu tarama testı ıcın cagırdı sen 11. haftanda bı gıt yaparlar hemen

Sat 10 ekim di 7 kasımda dr a gittim beta hcg 406 cıktı hamilesin dedi,17 kasımda tekrar ar gel dedi kan testi mi yapar kaç olmasi gerekir birde ultrasonda görünür mu,darisi isteyen herkese.
erken gıtmıssındır doktora 17 ekım 1000 kusure ulasır betan o zaman kese gozukur ama vajınal ultrasonla

kuzenım de kıstle hamıle kalmıstır ama onun kıstı kucuk degıldı.Gebeligının ırelı haftalarında kıstı kendılıgınden yok oldu.O zaman doktor gebe kalınca kıstler genelde kuculur ve yok olur soylemıstı kı onun hakıkaten de buyuktu kıstı.O yuzden endıselenme kucukse hemen yok olur senınkı de ınsallah

İkili tarama testi 11 ile 13 Hafta da mı yapılıyor. nasıl bi test bilgisi olan var mı
12 cı haftada genelde bakılıyor bebegın ense kalınlıgına ,kan verıyorsun ama aynı gun ultrasonda ıstıyor doktor.Ikısıne gore degerlendırıyorlar.Genelde 35 yas altı hamılelere ıkılı test yapılınca uclu test ıstenmıyor

Selam arkadaslar bugun.isyerimde fenalastm izin alip hastaneye gittim ultrasondsbrbegin kesesinin etrafinda kanama oldugunu söyledi doktor 1 hafta rapor verdi ve tuvalet ihtiyaci disinda ayaga kalkmam yasaklandi ayrica 3 gunde bir vurulmam gereken bir igne verdi moralim cok bozuk tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum

aslm hıc korkma rabbım bebegını sana yazdıysa hıc bısey olmaz Allah'ın ıznıyle progestan ıgne vermıstır doktorun bende bu bebegımde aynı sey oldu ıgnemı vuruldum yattım sureklı bısey olmadı cok sukur stres yapma kendını uzmemeye calıs stres bebegın baş düşmanı Allah bebegını sana bagıslasın

Kizlar merhaba bende biraz once kan testi yaptirdim ve degerim 741.8 cikti.nedir anlayan var mi acaba ne kadarlik oluyo.normalmi
slm Allah bebegını kucagına almayıda nasıp etsın yanılmıyosam 5 hafta cıvarında bebegın 500un ustunde cıkmasıda boş gebelık olmadıgı anlamına gelıyomus doktorum soylemıstı Allah saglık versın bebegıne

erken gıtmıssındır doktora 17 ekım 1000 kusure ulasır betan o zaman kese gozukur ama vajınal ultrasonla
teşekkürle evet dayanamadım adetim iki gün geçinde tahlil yaptırdım :)r, normal günlük hcg atışı kaç olmalı bilginiz varmı, gittiğimde bir fikrim olsun

Canim cok sagol insallah Allahim bebeklerimizi bize bagislar evet progestan ignesi verdi uzaniyorum acaba ufak tefek ayaga kalkip gidip gelsem bi sıkıntı olurmu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…