- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.261
Hosbulduuk çok geçmiş olsunmerhaba kızlar...ben hala hastayım..burnum tıkalı, geniz akıntısı, çok afedersiniz salya sümük devam ediyoruz bebişimle..şükür ilaçsız atlatıyoruz ama...
yeni hamişler hoşgeldiniz aramıza..
kalp atışı bekleyen annelere de güzel seslerle dönmelerini diliyorum.
@teacherderya cım senin adına çok üzüldüm..rabbim hayırlısını versin...ama doğa hakkaten muhteşem..yaradanımın mutlaka bir bildiği var..ilk bebeğimi kaybettiğimde bir taraftan sürekli ağlıyor, bir taraftan da rabbim sağlıklı ve hayırlı olacaksa benle kalsın, yok değilse senden gelene razıyım diye çok dua ettim...kendimi çok suçladım..çünkü yıllardır beynimi kodlamıştım..ilk bebekler sağlıksız oluyor düşmesi iyi diye..insan başına gelmeyince konuşması kolay geliyormuş..kürtajdan da hıçkıra hıçkıra çıktım..o zaman eşmin söylediği şey beni ayakta tuttu..üzülme en azından çocuğumuz olacağını öğrendik ya hiç olmasaydı dedi...çok doğru hamilelik şansı %20 gibi bir oran ve bunu yakalamak mucize..sen de en azından hamile kalabildiğini öğrendin..üstelik bir sonraki bebeğin çok şanslı.. bir sürü ablası abisi olacak burda ay farkıyla :)
@azra-52 cım bende 55 kilo ile hamile kaldım..ilk ay 2 kilo aldım..şimdi 11 haftalığım hala 2 kilo artışım var... bu arada ben de hamilelik öncesinde omega3 ve folic1 kullanıyordum..şimdi doktorum ımom omega diye hepsini içeren bir takviye verdi...doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz..
hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar gönderiyorum
Ilk cocugumda 12.haft ad a yapilmisti sanırım,dr.soylemedimiİkili tarama testi 11 ile 13 Hafta da mı yapılıyor. nasıl bi test bilgisi olan var mı
10. Hafta bitmediginden öyle yazıyordur belki,zaten önemli olan dr una ultrasonda gördüğü haftadır.ilk oglumdan biliyorymBuradaki hamilelik takviminde 9. Hafta diyor internetten bakıyorum 10.hafta diyor. Anlamadım ben
benı doktorum 12. haftada cagırdı ıkılı test ıcın bazı annelerden kan alıyolar benden almadılar sadece ultrasonla bebegın ense kalınlıgına bakıldı plesantanın durumuna bakıldı cok sukur sorun cıkmadı 1 ay sonra 3 lu tarama testı ıcın cagırdı sen 11. haftanda bı gıt yaparlar hemenİkili tarama testi 11 ile 13 Hafta da mı yapılıyor. nasıl bi test bilgisi olan var mı
Bende 9+2 yim ama hala 9 gosteriyor. Burasi geriden geliyor biraz sanirim.Buradaki hamilelik takviminde 9. Hafta diyor internetten bakıyorum 10.hafta diyor. Anlamadım ben
geçmiş olsun hiç korkma kistten kisti olup dogum yapan cok kısı bılıyorum Allah bebegını sana bagıslasınBugun kesem goruldu on gun sonra kalp atisini dinlemek icin cagirdi ama kucuk kistimde varmis korkmalimiyim
erken gıtmıssındır doktora 17 ekım 1000 kusure ulasır betan o zaman kese gozukur ama vajınal ultrasonlaSat 10 ekim di 7 kasımda dr a gittim beta hcg 406 cıktı hamilesin dedi,17 kasımda tekrar ar gel dedi kan testi mi yapar kaç olmasi gerekir birde ultrasonda görünür mu,darisi isteyen herkese.
kuzenım de kıstle hamıle kalmıstır ama onun kıstı kucuk degıldı.Gebeligının ırelı haftalarında kıstı kendılıgınden yok oldu.O zaman doktor gebe kalınca kıstler genelde kuculur ve yok olur soylemıstı kı onun hakıkaten de buyuktu kıstı.O yuzden endıselenme kucukse hemen yok olur senınkı de ınsallahBugun kesem goruldu on gun sonra kalp atisini dinlemek icin cagirdi ama kucuk kistimde varmis korkmalimiyim
İkili tarama testi 11 ile 13 Hafta da mı yapılıyor. nasıl bi test bilgisi olan var mı
12 cı haftada genelde bakılıyor bebegın ense kalınlıgına ,kan verıyorsun ama aynı gun ultrasonda ıstıyor doktor.Ikısıne gore degerlendırıyorlar.Genelde 35 yas altı hamılelere ıkılı test yapılınca uclu test ıstenmıyorİkili tarama testi 11 ile 13 Hafta da mı yapılıyor. nasıl bi test bilgisi olan var mı
aslm hıc korkma rabbım bebegını sana yazdıysa hıc bısey olmaz Allah'ın ıznıyle progestan ıgne vermıstır doktorun bende bu bebegımde aynı sey oldu ıgnemı vuruldum yattım sureklı bısey olmadı cok sukur stres yapma kendını uzmemeye calıs stres bebegın baş düşmanı Allah bebegını sana bagıslasınSelam arkadaslar bugun.isyerimde fenalastm izin alip hastaneye gittim ultrasondsbrbegin kesesinin etrafinda kanama oldugunu söyledi doktor 1 hafta rapor verdi ve tuvalet ihtiyaci disinda ayaga kalkmam yasaklandi ayrica 3 gunde bir vurulmam gereken bir igne verdi moralim cok bozuk tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
slm Allah bebegını kucagına almayıda nasıp etsın yanılmıyosam 5 hafta cıvarında bebegın 500un ustunde cıkmasıda boş gebelık olmadıgı anlamına gelıyomus doktorum soylemıstı Allah saglık versın bebegıneKizlar merhaba bende biraz once kan testi yaptirdim ve degerim 741.8 cikti.nedir anlayan var mi acaba ne kadarlik oluyo.normalmi
teşekkürle evet dayanamadım adetim iki gün geçinde tahlil yaptırdım :)r, normal günlük hcg atışı kaç olmalı bilginiz varmı, gittiğimde bir fikrim olsunerken gıtmıssındır doktora 17 ekım 1000 kusure ulasır betan o zaman kese gozukur ama vajınal ultrasonla
Canim cok sagol insallah Allahim bebeklerimizi bize bagislar evet progestan ignesi verdi uzaniyorum acaba ufak tefek ayaga kalkip gidip gelsem bi sıkıntı olurmu canmaslm hıc korkma rabbım bebegını sana yazdıysa hıc bısey olmaz Allah'ın ıznıyle progestan ıgne vermıstır doktorun bende bu bebegımde aynı sey oldu ıgnemı vuruldum yattım sureklı bısey olmadı cok sukur stres yapma kendını uzmemeye calıs stres bebegın baş düşmanı Allah bebegını sana bagıslasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?