- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.281
sıkıntı olcagını sanmıyorum bırazda rahat davranmakla alakalı sen kendıne stres yaptıkca ıyı olcaksada olmaz ben o ıgnelerı bıtırmedım bıle 2 oglum var ne kadarda olsa eşim işteyken kalkmak zorunda kaldım sakınılan goze çöp batar kendını yormuycak hareketler yapabılırsın uzanarak oturabılırsın ıyıce yatıp kendını bunaltmanda kötüCanim cok sagol insallah Allahim bebeklerimizi bize bagislar evet progestan ignesi verdi uzaniyorum acaba ufak tefek ayaga kalkip gidip gelsem bi sıkıntı olurmu canm
amin kuzum cumlemızın ınsanlar moralle kanserı bıle yenıyolar stres saglıgın dusmanı helede bebegın ıcın umarım kucagına alırsın yavrunu sagsaglımelifeva cok sagol Allah evlatlarini sana bagislasin haklisin hersey Allahtan kafama takmamaya calisicam herseyin hayirlisi hepimiz icin
selam canım öncelikle tebrik ederim bende adetım 1 gun gecınce test yapmıstım dayanamamısım beklemeye:) doktora gıtmek ıcın bıraz daha bekle bence 1 hafta sonra keseyı gorur buyuk ıhtımalle beta hcg ye gelınce 2 gunde yanı 48 saatte 2 katı artması gerekıyor tabı daha fazla da artabılır tam ıkı katı artacak dıye bısey yok ona göre hesaplayabılırsınteşekkürle evet dayanamadım adetim iki gün geçinde tahlil yaptırdım :)r, normal günlük hcg atışı kaç olmalı bilginiz varmı, gittiğimde bir fikrim olsun
gecmıs olsun canım bende aynı durumu pazar aksamı yasadım kanamam oldu 1 gece hastanede yattım su anda raporluyum 3 tane 1 lt serum takıldı ıgne yapıldı kanamam ıcın sımdı de sabah aksam ılac kullanıyorum onemlı olan moralını yuksek tutman ve kendıne hareketlerıne dıkkat et inşallah Allah melegını sana bagıslarSelam arkadaslar bugun.isyerimde fenalastm izin alip hastaneye gittim ultrasondsbrbegin kesesinin etrafinda kanama oldugunu söyledi doktor 1 hafta rapor verdi ve tuvalet ihtiyaci disinda ayaga kalkmam yasaklandi ayrica 3 gunde bir vurulmam gereken bir igne verdi moralim cok bozuk tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
geçmiş olsun canım. doktorun sözlerini dinle. dinlen canım. gerekli önlemler alınmış hiç merak etme. herşey yolunda devam edecekSelam arkadaslar bugun.isyerimde fenalastm izin alip hastaneye gittim ultrasondsbrbegin kesesinin etrafinda kanama oldugunu söyledi doktor 1 hafta rapor verdi ve tuvalet ihtiyaci disinda ayaga kalkmam yasaklandi ayrica 3 gunde bir vurulmam gereken bir igne verdi moralim cok bozuk tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
İkili test için 11-14. haftalar diyor doktorlar canım. Kalıtsal hastalık var mı ona bakıyorlar. Çıkan sonuçlar olasılık yani hastalık ihtimaline bakıyorlar. Umarım güzel sonuçlar alırız.İkili tarama testi 11 ile 13 Hafta da mı yapılıyor. nasıl bi test bilgisi olan var mı
Amin canm sagolasin sanada cok gecmis olsun canm Allah emeklerimize acisin bebeklerimizi bize bagislasin insallahgecmıs olsun canım bende aynı durumu pazar aksamı yasadım kanamam oldu 1 gece hastanede yattım su anda raporluyum 3 tane 1 lt serum takıldı ıgne yapıldı kanamam ıcın sımdı de sabah aksam ılac kullanıyorum onemlı olan moralını yuksek tutman ve kendıne hareketlerıne dıkkat et inşallah Allah melegını sana bagıslar
insallah canim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok tesekkur ederim canimgeçmiş olsun canım. doktorun sözlerini dinle. dinlen canım. gerekli önlemler alınmış hiç merak etme. herşey yolunda devam edecek
Geçmiş olsun canım öncelikle. İnşallah bir şey olmaz bebeğine...Selam arkadaslar bugun.isyerimde fenalastm izin alip hastaneye gittim ultrasondsbrbegin kesesinin etrafinda kanama oldugunu söyledi doktor 1 hafta rapor verdi ve tuvalet ihtiyaci disinda ayaga kalkmam yasaklandi ayrica 3 gunde bir vurulmam gereken bir igne verdi moralim cok bozuk tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
İnsallah canm cok sagolGeçmiş olsun canım öncelikle. İnşallah bir şey olmaz bebeğine...
canım sana da gecmıs olsun bu arada bıraz gec oldu sakın uzme kendını hayırlısı boyleymıs demekkı Allahın takdırı insallah hayırlı bı zamanda tekrar hayırlı haberlerle gelırsın en azından hamıle kalabılıyorsun bu sana bı tesellı olsun bende kımyasal gebelık yasadım ve kendımı boyle tesellı ettım ve sonrakı ay hamıle kaldım hıcbır zaman olumsuz dusunme ayrıca benımde troıd rahatsızlıgım var 6 yıldır ılac kullanıyorum mutlaka troıd hormonlarını duzenlı olarak kontrol ettır bırde daha pazar gunu dusuk tehlıkesı yasadım ama hıc moralımı bozmadım rabbım melegımı bagısladı Allahım sana da hayırlı ve saglıklı evlatlar versın ınsallah bı dahakı sefere hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsınarkadaşlarım sonsuz desteğiniz beni o kadar duygulandırıyor ki gözlerim şu an dolu dolu oldu. çok teşekkür ederim.
yanlız hayırlı ama sevindirici olmayan bir haberle geldim maalesef. sizi üzmek istemem inanın ben hiç kendimi yıpratıp üzmek istemiyorum. hep dedim ki Allah a sağlıklı hayırlı bir evlat ise can ver değilse sen bilirsin yarabbim.
ve maalesf vaginal da bakılmasına rağmen kese hala 2.1 cm ve bebek yok içinde. doktor da dedi ki ben seni şimdi ilk gördüğüm için hemen işlem yapmak istemiyorum. cumartesi tekrar bakıcam kesenin gelişimine bakarız. bu ölçüde bazen görünmeyebiliyor. umut vermek istemem ama aklımızda acaba kalmasın bi beş gün daha bekleyelim 2,5 3 cm den sonra görünmezse boş gebelik dedi. eğer boş ise de istersen pazartesi alalım dedi. zaten kese de biraz düzensizleşmeye başlamış. ve sanırım geçen sefer boyutunu söylemedi doktor ama anladığım kadarıyla hiç gelişmemiş kese. sanırım anne olmamım daha zamanı varmış, hayırlısı böyleymiş. boşuna bir aydır kendimi kısıtlamış yeyip içip yatmış oldum. bir sürüde kilo aldım. perdeleri bile yıkamamıştım iyce gri oldular zaten ilk işim onları temizlemek olcak :)
yanlız şimdi bir de durup düşünüp kendimi suçlarken buluyorum kendimi. acaba çok üzüldüm ağladıydım ondan mı, acaba triotiim yüksekmiş ondan mı diye. ama sanırım işte Allah ın takdiri bu. ne yaparsam yapayım sonuç yine aynı olacaktı belki de.
kızlar merak etmeyin sizlerin herşey yolunda gidecek inşallah. sağlıkla bebekleri kucaklarınıza alcaksınız. benim ki de 3-4 ay küçük olcak arkalarından gelcek inşhepinizi çok öpüyorum.
2kilo almışsın çok normal bence folic 1e devam anlaşılan hayırlısı olsun hepimizin adına ins sağlıkla kucagimiza alırız .....merhaba kızlar...ben hala hastayım..burnum tıkalı, geniz akıntısı, çok afedersiniz salya sümük devam ediyoruz bebişimle..şükür ilaçsız atlatıyoruz ama...
yeni hamişler hoşgeldiniz aramıza..
kalp atışı bekleyen annelere de güzel seslerle dönmelerini diliyorum.
drygs cım senin adına çok üzüldüm..rabbim hayırlısını versin...ama doğa hakkaten muhteşem..yaradanımın mutlaka bir bildiği var..ilk bebeğimi kaybettiğimde bir taraftan sürekli ağlıyor, bir taraftan da rabbim sağlıklı ve hayırlı olacaksa benle kalsın, yok değilse senden gelene razıyım diye çok dua ettim...kendimi çok suçladım..çünkü yıllardır beynimi kodlamıştım..ilk bebekler sağlıksız oluyor düşmesi iyi diye..insan başına gelmeyince konuşması kolay geliyormuş..kürtajdan da hıçkıra hıçkıra çıktım..o zaman eşmin söylediği şey beni ayakta tuttu..üzülme en azından çocuğumuz olacağını öğrendik ya hiç olmasaydı dedi...çok doğru hamilelik şansı %20 gibi bir oran ve bunu yakalamak mucize..sen de en azından hamile kalabildiğini öğrendin..üstelik bir sonraki bebeğin çok şanslı.. bir sürü ablası abisi olacak burda ay farkıyla :)
azra-52 cım bende 55 kilo ile hamile kaldım..ilk ay 2 kilo aldım..şimdi 11 haftalığım hala 2 kilo artışım var... bu arada ben de hamilelik öncesinde omega3 ve folic1 kullanıyordum..şimdi doktorum ımom omega diye hepsini içeren bir takviye verdi...doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz..
hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar gönderiyorum
benım bıldıgım ıkı gunde bır ıkıka artıs olması gerek,tabıı normal gebelıkse.Bı de gec dollenme deye bı sey var o zaman daha az artıs oluyor.normalde 1000 kusur olunca vajınal ultrasonla gozukurteşekkürle evet dayanamadım adetim iki gün geçinde tahlil yaptırdım :)r, normal günlük hcg atışı kaç olmalı bilginiz varmı, gittiğimde bir fikrim olsun
dediğin gibi herkesin bi derdi var canım, ben iki üç haftadır,sürekli yatıyorum,Rabbim hepimize şifa versin.sabırlı olcaz yapcak başka bi şey yok.geçici bi süre sonuçta, stresten uzak tutalım kendiizi..Yazilanlari okuyunca Allah herkese farkli bir sikinti veriyor demekki diyorum. Cok sukur bebekle ilgili sikintim yok kanama lekelenme felan. Fakat ben tam duzeldim galiba derken hooppp ilk haftalara geri donduk midem berbat kusmalar geri geldi istahsizlik o bicim bas donmesi halsizlik kokulardan dolayi herseyden tiksinmek ve kusma istemek. Onceki aksam uzerimde bir halsizlik vardi bi tabak corba ictim 7de yattim ertesi gun yani dun ise geldim yasayan olu gibiydim isyeri hekimime indim hemsireler saolsun serum takti ama yine fayda etmedi izin aldim esim eve getirdi aksama kadar yattim esim isten gelince yine bi tabak corba ictim basim donmeye gozlerim kararmaya basladi tekrar yine yataga saat yine 7 bucuk felandi yine hic kalkmadan yattim bu sabah dus alayim kendime geleyim dedim yine kustum ve kendime guvenemedim ise gitmeme karari aldim suan evdeyim olanlarin hepsi bi anlik bi anda kendimi iyi hissederken hop bi anda biseler oluyor eski halime geri donuyorum dun resmen allaha yalvardim dualar ettim bana sifa ver dayanma gucu ver die ne bebek sevincim kaldi ne hamilelik hevesim hicbiseyden memnun degilim zevk alamiyorum sosyal hayatim bitti bi an once duzelip hamileligin keyfini cikarmak istiyorum kendi sagligimla degil bebegimin sagligina onem vermek istiyorum suan bebegim icin ne bi faydali bisey yiyebiliyorum ne de baska bisey yapabiliyorum bitik durumdayim allah baska dert vermesin yinede ins kisa surede atlatirim
günaydın,bulantımızı yaşadık bile :)Günaydın güzel hamişler.... İşallahh mutlu huzurlu ve bulantısız bir gün yasarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?