♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canim cok sagol insallah Allahim bebeklerimizi bize bagislar evet progestan ignesi verdi uzaniyorum acaba ufak tefek ayaga kalkip gidip gelsem bi sıkıntı olurmu canm
sıkıntı olcagını sanmıyorum bırazda rahat davranmakla alakalı sen kendıne stres yaptıkca ıyı olcaksada olmaz ben o ıgnelerı bıtırmedım bıle 2 oglum var ne kadarda olsa eşim işteyken kalkmak zorunda kaldım sakınılan goze çöp batar kendını yormuycak hareketler yapabılırsın uzanarak oturabılırsın ıyıce yatıp kendını bunaltmanda kötü

teşekkürle evet dayanamadım adetim iki gün geçinde tahlil yaptırdım :)r, normal günlük hcg atışı kaç olmalı bilginiz varmı, gittiğimde bir fikrim olsun
selam canım öncelikle tebrik ederim bende adetım 1 gun gecınce test yapmıstım dayanamamısım beklemeye:) doktora gıtmek ıcın bıraz daha bekle bence 1 hafta sonra keseyı gorur buyuk ıhtımalle beta hcg ye gelınce 2 gunde yanı 48 saatte 2 katı artması gerekıyor tabı daha fazla da artabılır tam ıkı katı artacak dıye bısey yok ona göre hesaplayabılırsın

gecmıs olsun canım bende aynı durumu pazar aksamı yasadım kanamam oldu 1 gece hastanede yattım su anda raporluyum 3 tane 1 lt serum takıldı ıgne yapıldı kanamam ıcın sımdı de sabah aksam ılac kullanıyorum onemlı olan moralını yuksek tutman ve kendıne hareketlerıne dıkkat et inşallah Allah melegını sana bagıslar

geçmiş olsun canım. doktorun sözlerini dinle. dinlen canım. gerekli önlemler alınmış hiç merak etme. herşey yolunda devam edecek

İkili tarama testi 11 ile 13 Hafta da mı yapılıyor. nasıl bi test bilgisi olan var mı
İkili test için 11-14. haftalar diyor doktorlar canım. Kalıtsal hastalık var mı ona bakıyorlar. Çıkan sonuçlar olasılık yani hastalık ihtimaline bakıyorlar. Umarım güzel sonuçlar alırız.

Amin canm sagolasin sanada cok gecmis olsun canm Allah emeklerimize acisin bebeklerimizi bize bagislasin insallah

Geçmiş olsun canım öncelikle. İnşallah bir şey olmaz bebeğine...

drygs canım şimdi gördüm mesajını . böyle durumlarda ne desek boş hayırlısı buymuş demekten başka. ne güzel ki sende baya güçlüsün. ıyı ki daha bebegini hiç görmeden böyle bşey oldu. eger ilerde olsaydı inan çok daha zordu. ben yasadıgım için biliyorum. umarım en kısa zamanda iyileşir yeni bir hamilelik için adım atarsın. burdan haberlerini bekliyoruz mutlaka. kendine çok iyi bak arkadaşım.

drygs
canım sana da gecmıs olsun bu arada bıraz gec oldu sakın uzme kendını hayırlısı boyleymıs demekkı Allahın takdırı insallah hayırlı bı zamanda tekrar hayırlı haberlerle gelırsın en azından hamıle kalabılıyorsun bu sana bı tesellı olsun bende kımyasal gebelık yasadım ve kendımı boyle tesellı ettım ve sonrakı ay hamıle kaldım hıcbır zaman olumsuz dusunme ayrıca benımde troıd rahatsızlıgım var 6 yıldır ılac kullanıyorum mutlaka troıd hormonlarını duzenlı olarak kontrol ettır bırde daha pazar gunu dusuk tehlıkesı yasadım ama hıc moralımı bozmadım rabbım melegımı bagısladı Allahım sana da hayırlı ve saglıklı evlatlar versın ınsallah bı dahakı sefere hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın

2kilo almışsın çok normal bence folic 1e devam anlaşılan hayırlısı olsun hepimizin adına ins sağlıkla kucagimiza alırız .....

teşekkürle evet dayanamadım adetim iki gün geçinde tahlil yaptırdım :)r, normal günlük hcg atışı kaç olmalı bilginiz varmı, gittiğimde bir fikrim olsun
benım bıldıgım ıkı gunde bır ıkıka artıs olması gerek,tabıı normal gebelıkse.Bı de gec dollenme deye bı sey var o zaman daha az artıs oluyor.normalde 1000 kusur olunca vajınal ultrasonla gozukur

Yazilanlari okuyunca Allah herkese farkli bir sikinti veriyor demekki diyorum. Cok sukur bebekle ilgili sikintim yok kanama lekelenme felan. Fakat ben tam duzeldim galiba derken hooppp ilk haftalara geri donduk midem berbat kusmalar geri geldi istahsizlik o bicim bas donmesi halsizlik kokulardan dolayi herseyden tiksinmek ve kusma istemek. Onceki aksam uzerimde bir halsizlik vardi bi tabak corba ictim 7de yattim ertesi gun yani dun ise geldim yasayan olu gibiydim isyeri hekimime indim hemsireler saolsun serum takti ama yine fayda etmedi izin aldim esim eve getirdi aksama kadar yattim esim isten gelince yine bi tabak corba ictim basim donmeye gozlerim kararmaya basladi tekrar yine yataga saat yine 7 bucuk felandi yine hic kalkmadan yattim bu sabah dus alayim kendime geleyim dedim yine kustum ve kendime guvenemedim ise gitmeme karari aldim suan evdeyim olanlarin hepsi bi anlik bi anda kendimi iyi hissederken hop bi anda biseler oluyor eski halime geri donuyorum dun resmen allaha yalvardim dualar ettim bana sifa ver dayanma gucu ver die ne bebek sevincim kaldi ne hamilelik hevesim hicbiseyden memnun degilim zevk alamiyorum sosyal hayatim bitti bi an once duzelip hamileligin keyfini cikarmak istiyorum kendi sagligimla degil bebegimin sagligina onem vermek istiyorum suan bebegim icin ne bi faydali bisey yiyebiliyorum ne de baska bisey yapabiliyorum bitik durumdayim allah baska dert vermesin yinede ins kisa surede atlatirim

dediğin gibi herkesin bi derdi var canım, ben iki üç haftadır,sürekli yatıyorum,Rabbim hepimize şifa versin.sabırlı olcaz yapcak başka bi şey yok.geçici bi süre sonuçta, stresten uzak tutalım kendiizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…