- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.301
Günaydın güzel hamişler.... İşallahh mutlu huzurlu ve bulantısız bir gün yasarız
Haklisin cnm hersey Allahtan sadece hamileligimi bulantisiz gecirdim diyenle bnm aramda ne gibi fark var cozemedim onlar sansli kulmu acabadediğin gibi herkesin bi derdi var canım, ben iki üç haftadır,sürekli yatıyorum,Rabbim hepimize şifa versin.sabırlı olcaz yapcak başka bi şey yok.geçici bi süre sonuçta, stresten uzak tutalım kendiizi..
Ahh ahhh ne desem bilemedimki dertsiz basina dert ariyosun bnce iki gundur iki tabak corbayla duruyorum midem yuzunden haline sukret bncegünaydınn daha hiç midem bulanmadı amabundan bile insanın içine korku düşüyo çok garip bi duyguymuş hamilelik
Gunaydin cnm amin insallah ama kustum bile sabah sabahGünaydın güzel hamişler.... İşallahh mutlu huzurlu ve bulantısız bir gün yasarız
inş geçer bulantın seninde sadece en ufak şeyden kıllanıyor insan bu durumdaykenAhh ahhh ne desem bilemedimki dertsiz basina dert ariyosun bnce iki gundur iki tabak corbayla duruyorum midem yuzunden haline sukret bnce
öyle düşünme,bak kusmayanlarda niye kusmuyoruz diyorlar.her güzek şeyi kazanmada zorluk vardır,sonuçta miniklerimiz için sabırlı olucaz.belki kusanların mükafatı daha çok olur, bilemeyiz. Rabbim bunu verdiyse vardır bundada bir hikmet.ilk hamileliğimde 4 ayda 5 kilo vermiştim,inan içtiğim suyu bile kusuyordum,ölmek için dua ediyordum.ama şimdi hatırlayınca gülüp geçiyorum,ve biliyorum ki bu hamilelikte zamanı gelince normale dönecek inşallah..Haklisin cnm hersey Allahtan sadece hamileligimi bulantisiz gecirdim diyenle bnm aramda ne gibi fark var cozemedim onlar sansli kulmu acabaDuada ediyorum isyan etmiyorum ama yine ayniyim bian once rabbimin bana ve bnm durumumda olanlara merhamet gostermesini istiyorum bebislerimize ve kendi sagligimiza zarar gelmeden atlatiriz umarim bu sureci
Aynen canim tam isyan noktasina geliyorum sonra karnimdaki yavrucak aklima geliyor onun hatrina susuyorum. Normal bi hastalik olsa anlicam ama hamilelikten olunca neyden oldugu belli degil nasil ne zmn gececegi belli degil sadece katlanman gerektigini biliyorsun o kadar ve insan sunu daha iyi anliyor yani diyorlarya dogumdan sonra gunahlar sifirlanacakmis die bu yuzden demekki diyorum cektiklerimizin mukafati olarak rabbim bunu uygun goruyoröyle düşünme,bak kusmayanlarda niye kusmuyoruz diyorlar.her güzek şeyi kazanmada zorluk vardır,sonuçta miniklerimiz için sabırlı olucaz.belki kusanların mükafatı daha çok olur, bilemeyiz. Rabbim bunu verdiyse vardır bundada bir hikmet.ilk hamileliğimde 4 ayda 5 kilo vermiştim,inan içtiğim suyu bile kusuyordum,ölmek için dua ediyordum.ama şimdi hatırlayınca gülüp geçiyorum,ve biliyorum ki bu hamilelikte zamanı gelince normale dönecek inşallah..
Ablam ilk kizinda hic midesi bulanmamis ikincisinde bulanmis her hamilelik farkli oluyormus sende supheye dusme bole dusunerek inan cok sanslisin ins ilerleyen haftalarida kolay atlatirsininş geçer bulantın seninde sadece en ufak şeyden kıllanıyor insan bu durumdayken
Selam arkadaslar bugun.isyerimde fenalastm izin alip hastaneye gittim ultrasondsbrbegin kesesinin etrafinda kanama oldugunu söyledi doktor 1 hafta rapor verdi ve tuvalet ihtiyaci disinda ayaga kalkmam yasaklandi ayrica 3 gunde bir vurulmam gereken bir igne verdi moralim cok bozuk tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
Canım merak etme yalnız değilsin, gerçekten yaşanmadan anlaşılmazmış bu sürç, dışarıdan bakınca bunları hiç bilmiyordum, aa ne güzel hamile gibi geliyor insana, oysa ne çok zorlukları varmış... ben bazı gün inan saçımı tarayamıyorum o kadar yorgunum, bulantılarım bazen azalıyor bazen şiddetleniyor- midemdeki şişkinlik ve hazımsızlık da inanılmaz rahatsızlık veriyor bazen.. uyuyamıyorum, bazen kasıklarımda sancı oluyor endişeleniyorum vs. .. Bir mutasyon geçiriyor gibiyim ama güzel taraflarını düşünerek moralimi yükseltiyorum...Sabırlı olmayı öğreniyoruz kızlar belki de...Haklisin cnm hersey Allahtan sadece hamileligimi bulantisiz gecirdim diyenle bnm aramda ne gibi fark var cozemedim onlar sansli kulmu acabaDuada ediyorum isyan etmiyorum ama yine ayniyim bian once rabbimin bana ve bnm durumumda olanlara merhamet gostermesini istiyorum bebislerimize ve kendi sagligimiza zarar gelmeden atlatiriz umarim bu sureci
Yazilanlari okuyunca Allah herkese farkli bir sikinti veriyor demekki diyorum. Cok sukur bebekle ilgili sikintim yok kanama lekelenme felan. Fakat ben tam duzeldim galiba derken hooppp ilk haftalara geri donduk midem berbat kusmalar geri geldi istahsizlik o bicim bas donmesi halsizlik kokulardan dolayi herseyden tiksinmek ve kusma istemek. Onceki aksam uzerimde bir halsizlik vardi bi tabak corba ictim 7de yattim ertesi gun yani dun ise geldim yasayan olu gibiydim isyeri hekimime indim hemsireler saolsun serum takti ama yine fayda etmedi izin aldim esim eve getirdi aksama kadar yattim esim isten gelince yine bi tabak corba ictim basim donmeye gozlerim kararmaya basladi tekrar yine yataga saat yine 7 bucuk felandi yine hic kalkmadan yattim bu sabah dus alayim kendime geleyim dedim yine kustum ve kendime guvenemedim ise gitmeme karari aldim suan evdeyim olanlarin hepsi bi anlik bi anda kendimi iyi hissederken hop bi anda biseler oluyor eski halime geri donuyorum dun resmen allaha yalvardim dualar ettim bana sifa ver dayanma gucu ver die ne bebek sevincim kaldi ne hamilelik hevesim hicbiseyden memnun degilim zevk alamiyorum sosyal hayatim bitti bi an once duzelip hamileligin keyfini cikarmak istiyorum kendi sagligimla degil bebegimin sagligina onem vermek istiyorum suan bebegim icin ne bi faydali bisey yiyebiliyorum ne de baska bisey yapabiliyorum bitik durumdayim allah baska dert vermesin yinede ins kisa surede atlatirim
dediğin gibi herkesin bi derdi var canım, ben iki üç haftadır,sürekli yatıyorum,Rabbim hepimize şifa versin.sabırlı olcaz yapcak başka bi şey yok.geçici bi süre sonuçta, stresten uzak tutalım kendiizi..
bence cılt kuruluguyla ılgılı bu benım daha oncekı 2 gebelıgımde son ayda catlamam olmustu bu daha 12 haftalık ve benım goguslerım kalcalarım bacaklarım kasınmaya basladı bol sıvı tuketıp vucudu susuz bırakmamak lazım ve bebe yagıyla desteklemek :SKadınların %90 nında gebelik boyunca çatlaklar meydana gelecektir. Eğer cildiniz yumuşaksa ve kilo alma sürecinizi düzenli ve azar azar olacak şekilde ayarlayabilirseniz, çatlatların oluşum şansını azaltabilirsiniz. diyor gebelik takviminde... bu biraz moralimi bozdu işte
İnsallah canm cok sagol
Hosbulduuk çok geçmiş olsun
En kısa zamanda geçer canım inş. Rabbim şifa versin kendine sıkıntı etme ki yavrun da rahat etsin..Haklisin cnm hersey Allahtan sadece hamileligimi bulantisiz gecirdim diyenle bnm aramda ne gibi fark var cozemedim onlar sansli kulmu acabaDuada ediyorum isyan etmiyorum ama yine ayniyim bian once rabbimin bana ve bnm durumumda olanlara merhamet gostermesini istiyorum bebislerimize ve kendi sagligimiza zarar gelmeden atlatiriz umarim bu sureci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?