♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
dediğin gibi herkesin bi derdi var canım, ben iki üç haftadır,sürekli yatıyorum,Rabbim hepimize şifa versin.sabırlı olcaz yapcak başka bi şey yok.geçici bi süre sonuçta, stresten uzak tutalım kendiizi..
Haklisin cnm hersey Allahtan sadece hamileligimi bulantisiz gecirdim diyenle bnm aramda ne gibi fark var cozemedim onlar sansli kulmu acaba Duada ediyorum isyan etmiyorum ama yine ayniyim bian once rabbimin bana ve bnm durumumda olanlara merhamet gostermesini istiyorum bebislerimize ve kendi sagligimiza zarar gelmeden atlatiriz umarim bu sureci

öyle düşünme,bak kusmayanlarda niye kusmuyoruz diyorlar.her güzek şeyi kazanmada zorluk vardır,sonuçta miniklerimiz için sabırlı olucaz.belki kusanların mükafatı daha çok olur, bilemeyiz. Rabbim bunu verdiyse vardır bundada bir hikmet.ilk hamileliğimde 4 ayda 5 kilo vermiştim,inan içtiğim suyu bile kusuyordum,ölmek için dua ediyordum.ama şimdi hatırlayınca gülüp geçiyorum,ve biliyorum ki bu hamilelikte zamanı gelince normale dönecek inşallah..

Aynen canim tam isyan noktasina geliyorum sonra karnimdaki yavrucak aklima geliyor onun hatrina susuyorum. Normal bi hastalik olsa anlicam ama hamilelikten olunca neyden oldugu belli degil nasil ne zmn gececegi belli degil sadece katlanman gerektigini biliyorsun o kadar ve insan sunu daha iyi anliyor yani diyorlarya dogumdan sonra gunahlar sifirlanacakmis die bu yuzden demekki diyorum cektiklerimizin mukafati olarak rabbim bunu uygun goruyor

Gunaydin kizlar,
Bulanti sorunu yasayan arkadaslara allah kolaylik versin. Ben usutncw midem bulanmca bi saatlihine bile katlanamazdm mide bulantisina ve her trlu fiziksel aciya karsi saglam durabilmeme rahmen bulanti dedn mi bn de sarteller atar hemen aglamaya baslardm. Cok sukur anneme cekmisim ve bulanti yok, bulantisi olan arkadaslara da allahtan acil sifa diliyorum. Dilerik tez zamanda atlatrsiniz bu sureci, sanrm cogu gebelikte 14 haftada bitiomus bulantilar. Hadi sikin disinizi az kalms

Çok geçmiş olsun bol bol dua et bebeğin çok sağlıklı olsun inşallah.

gunaydın kızlar nasılsınız.Bu hamılelık benı ıyıce yıprattı .Tam bı kac gundur mıde bulantım azaldı artık ılac kullanmıyorum keyflı surec basladı derken,sımdı de koltuk altım sısmıs ve agrı verıyor.Tum gece agrıdan uyuyamadım.Benım goguslerımde fıbraedonom var zaten takıp altında sımdı de koltuk altı sısmesı basladı.Kucuk yag bezelerı vardı onlarmı sısdı acaba .Aranızda boyle bı sey duyan oldu mu ya da koltuk altı agrısı olan varmı

Canım merak etme yalnız değilsin, gerçekten yaşanmadan anlaşılmazmış bu sürç, dışarıdan bakınca bunları hiç bilmiyordum, aa ne güzel hamile gibi geliyor insana, oysa ne çok zorlukları varmış... ben bazı gün inan saçımı tarayamıyorum o kadar yorgunum, bulantılarım bazen azalıyor bazen şiddetleniyor- midemdeki şişkinlik ve hazımsızlık da inanılmaz rahatsızlık veriyor bazen.. uyuyamıyorum, bazen kasıklarımda sancı oluyor endişeleniyorum vs. .. Bir mutasyon geçiriyor gibiyim ama güzel taraflarını düşünerek moralimi yükseltiyorum...Sabırlı olmayı öğreniyoruz kızlar belki de...
Umarım sıkıntılarımız tez zamanda geçer de biraz hamişliğin keyfine varırız...

Kadınların %90 nında gebelik boyunca çatlaklar meydana gelecektir. Eğer cildiniz yumuşaksa ve kilo alma sürecinizi düzenli ve azar azar olacak şekilde ayarlayabilirseniz, çatlatların oluşum şansını azaltabilirsiniz. diyor gebelik takviminde... bu biraz moralimi bozdu işte

geçmiş olsun cnm...ben de yaşamadan önce bilmiyordum..2 haftadır çok kötüydüm midem bulanmıyordu ama hiç bişeyi de kabul etmiyordu..makarna pilav patates haşlama yedim sürekli, üstelik bir de kabızım..mutfaktaki tüm baharatları balkona taşıdım, kokuya tahammülüm yok..1-2 gündür düzelmeye başladı şükür ama dediğin gibi ne zaman ne olacağı belli olmuyor..temizlik yaptım 2 gün önce akşam yorgunluktan tansiyonum düştü kendimi yerde yığılırken buldum..rabbim hepimize yardım etsin bu dönemde..

dediğin gibi herkesin bi derdi var canım, ben iki üç haftadır,sürekli yatıyorum,Rabbim hepimize şifa versin.sabırlı olcaz yapcak başka bi şey yok.geçici bi süre sonuçta, stresten uzak tutalım kendiizi..

keşke...ben bu aralar stresin tam göbeğindeyim....ne zaman düzelecek bilmiyorum...gittikçe mutsuzlaşıyorum ((((

bence cılt kuruluguyla ılgılı bu benım daha oncekı 2 gebelıgımde son ayda catlamam olmustu bu daha 12 haftalık ve benım goguslerım kalcalarım bacaklarım kasınmaya basladı bol sıvı tuketıp vucudu susuz bırakmamak lazım ve bebe yagıyla desteklemek :S

İnsallah canm cok sagol

canım senin ikizlerin olacaktı değil mi karıştırmıyorum inş.. uzun süre giremeyince, tüm yazılanları okuyayım diye hızlıca bakıyorum ..bu sefer nickler karışıyor :).. hayırlı olsun diyeceğim de :)

En kısa zamanda geçer canım inş. Rabbim şifa versin kendine sıkıntı etme ki yavrun da rahat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…