- 10 Ekim 2014
- 341
- 264
- 158
- 46
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.321
Canım sağol hatırlattığın için daha çok su içmeliyim bu kesin... Bebe yağını da üşenip ihmal ediyorum ama bir an önce sürmeye başlayacağım. Tavsiyelere çok teşekkürler...bence cılt kuruluguyla ılgılı bu benım daha oncekı 2 gebelıgımde son ayda catlamam olmustu bu daha 12 haftalık ve benım goguslerım kalcalarım bacaklarım kasınmaya basladı bol sıvı tuketıp vucudu susuz bırakmamak lazım ve bebe yagıyla desteklemek :S
bende baslıycam bebe yagına bu ay cok kaşınıyorum cunku diğerlerınde hıc boyle olmamıstım yırtasım gelıyo kaşımaktanCanım sağol hatırlattığın için daha çok su içmeliyim bu kesin... Bebe yağını da üşenip ihmal ediyorum ama bir an önce sürmeye başlayacağım. Tavsiyelere çok teşekkürler...
Canım temizlikle falan çok yorma yaa kendini lütfen dikkat et, temizlik kalsın varsın zorlama fazla....geçmiş olsun cnm...ben de yaşamadan önce bilmiyordum..2 haftadır çok kötüydüm midem bulanmıyordu ama hiç bişeyi de kabul etmiyordu..makarna pilav patates haşlama yedim sürekli, üstelik bir de kabızım..mutfaktaki tüm baharatları balkona taşıdım, kokuya tahammülüm yok..1-2 gündür düzelmeye başladı şükür ama dediğin gibi ne zaman ne olacağı belli olmuyor..temizlik yaptım 2 gün önce akşam yorgunluktan tansiyonum düştü kendimi yerde yığılırken buldum..rabbim hepimize yardım etsin bu dönemde..
Kadınların %90 nında gebelik boyunca çatlaklar meydana gelecektir. Eğer cildiniz yumuşaksa ve kilo alma sürecinizi düzenli ve azar azar olacak şekilde ayarlayabilirseniz, çatlatların oluşum şansını azaltabilirsiniz. diyor gebelik takviminde... bu biraz moralimi bozdu işte
kaşıntı varsa goguslerınde baldırında basenınde kalcalarında ve gobegınde hemen baslamalısınbende bol bol su içiyorum hemen başlamakmı lazım çatlaklar için krem vs acaba
evet göbeğimin alt tarafı tatlı tatlı kaşınıyo ara sırakaşıntı varsa goguslerınde baldırında basenınde kalcalarında ve gobegınde hemen baslamalısın
o zaman hemen basla ilk orası catlıyo zaten :Sevet göbeğimin alt tarafı tatlı tatlı kaşınıyo ara sıra
johnson baby bedtime losyon vardı akşam duştan sonra sürmüştüm daha etkili ne kullanılabilir meselao zaman hemen basla ilk orası catlıyo zaten :S
Insallah canim amin cok saol dualarin icin ama esim bile halimi gorunce sunu dedi bu bebek seni oldurcek galiba. Tabiki ole bisey olmasi imkansiz ama olu gibiyim esimde cok uzuluyor bekar gibi yemegini kendi yapiyor topluyor bide yikiyor bulasigi halimi cok anormal buluyor asermem gerekirken herseyden tiksiniyorumEn kısa zamanda geçer canım inş. Rabbim şifa versin kendine sıkıntı etme ki yavrun da rahat etsin..
dalinin ürünlerı daha kalıletı oluyo dalin bebe yagı kullanabılırsın onemlı olan o bolgelerın nemını korumak bıde bol sıvı tuketmeye calıs vucudun susuz kalmasınjohnson baby bedtime losyon vardı akşam duştan sonra sürmüştüm daha etkili ne kullanılabilir mesela
Sorma canim bnde bilmezdim bu kdr uzun surdugunu bu sikintilarin. 12.haftama girdim bakalim bu haftam bitene kdr dahami artcak dahami azalicak allah sonumuzu hayir etsin kendimi bosverdim ben yemek yemeyince bebisimde vitaminsiz kaliyor ona ayri kendime ayri uzuluyorum...Canım merak etme yalnız değilsin, gerçekten yaşanmadan anlaşılmazmış bu sürç, dışarıdan bakınca bunları hiç bilmiyordum, aa ne güzel hamile gibi geliyor insana, oysa ne çok zorlukları varmış... ben bazı gün inan saçımı tarayamıyorum o kadar yorgunum, bulantılarım bazen azalıyor bazen şiddetleniyor- midemdeki şişkinlik ve hazımsızlık da inanılmaz rahatsızlık veriyor bazen.. uyuyamıyorum, bazen kasıklarımda sancı oluyor endişeleniyorum vs. .. Bir mutasyon geçiriyor gibiyim ama güzel taraflarını düşünerek moralimi yükseltiyorum...Sabırlı olmayı öğreniyoruz kızlar belki de...
Umarım sıkıntılarımız tez zamanda geçer de biraz hamişliğin keyfine varırız...
Canım temizlikle falan çok yorma yaa kendini lütfen dikkat et, temizlik kalsın varsın zorlama fazla....
bak bi de şanssızmıyım diyorsun.öyle eşler varki, kadın bulantıdan ölsede onun yemeğini çayını hazırlamak zorundadır. eşinin anlayışlı olması senin için çok iyi,üzülme boşver bi kaç ay yemeğini hazırlayıversin, sen anne olmak için bu kadar acı çekiyorsun, o da baba olcak sana destek olması lazım.merak etme bu tiksinmeler geçince aşermelerede başlıycaksın..Insallah canim amin cok saol dualarin icin ama esim bile halimi gorunce sunu dedi bu bebek seni oldurcek galiba. Tabiki ole bisey olmasi imkansiz ama olu gibiyim esimde cok uzuluyor bekar gibi yemegini kendi yapiyor topluyor bide yikiyor bulasigi halimi cok anormal buluyor asermem gerekirken herseyden tiksiniyorum
O konuda haklisin canim halime benden cok uzuluyor saat basi yanima gelip bakiyor biseye ihtiyacin varmi die Allah razi olsun ondanda onun gibi eslerdende. Allah tez zamanda sagligimiza kavusmayi nasip etsin...bak bi de şanssızmıyım diyorsun.öyle eşler varki, kadın bulantıdan ölsede onun yemeğini çayını hazırlamak zorundadır. eşinin anlayışlı olması senin için çok iyi,üzülme boşver bi kaç ay yemeğini hazırlayıversin, sen anne olmak için bu kadar acı çekiyorsun, o da baba olcak sana destek olması lazım.merak etme bu tiksinmeler geçince aşermelerede başlıycaksın..
Bende yeni evliyim canim ama kimiside sole diyor bebek yeni bir heyecan katiyormus aileye sende bu bakimdan dusun gercek bir aile olcaksiniz. Bizi suan zorlayan tek sey sagligimin bozuk olmasindan dolayi eski hayatimizin bitmesi eskisi gibi zevkle gezemiyoruz yemek yiyemiyoruz oturup sohbette edemiyoruz suanda beni uzen tek sey bu ama bebek olduktan sonrada tabiki sorumluluklarimiz artacak eskisi gibi laylaylom hayatimiz olmayacak kendine alacagin biseyin parasini yeri gelecek cocuguna harcicak kendine alamicaksin ama bu durum seni hic uzmicek cunku cocugun mutlu olunca sende mutlu olacaksin...merhaba kızlar.3 aylık hamileyim ve sanırım kendimi çok mutsuz hissediyorum. Daha yeni evlendim ve bu duruma yani hamilelik durumuna daha alışamadım galiba. Birazda şu var: doğumdan sonra her şey çok başka olacakmış ve eşimle aramızdaki o heyecan ve flört süreci bitecekmiş gibi hissediyorum. Sonuçta ben bir anne olacağım..Utanarak da söylemem gerekirse bütün ilgi çocuğumuzun üstünde olacak kıskanır mıyım kıskanmaz mıyım bilmiyorum. Bu ilk tecrübem ve çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?