♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canım sağol hatırlattığın için daha çok su içmeliyim bu kesin... Bebe yağını da üşenip ihmal ediyorum ama bir an önce sürmeye başlayacağım. Tavsiyelere çok teşekkürler...

Canım sağol hatırlattığın için daha çok su içmeliyim bu kesin... Bebe yağını da üşenip ihmal ediyorum ama bir an önce sürmeye başlayacağım. Tavsiyelere çok teşekkürler...
bende baslıycam bebe yagına bu ay cok kaşınıyorum cunku diğerlerınde hıc boyle olmamıstım yırtasım gelıyo kaşımaktan

Canım temizlikle falan çok yorma yaa kendini lütfen dikkat et, temizlik kalsın varsın zorlama fazla....

bende bol bol su içiyorum hemen başlamakmı lazım çatlaklar için krem vs acaba

En kısa zamanda geçer canım inş. Rabbim şifa versin kendine sıkıntı etme ki yavrun da rahat etsin..
Insallah canim amin cok saol dualarin icin ama esim bile halimi gorunce sunu dedi bu bebek seni oldurcek galiba. Tabiki ole bisey olmasi imkansiz ama olu gibiyim esimde cok uzuluyor bekar gibi yemegini kendi yapiyor topluyor bide yikiyor bulasigi halimi cok anormal buluyor asermem gerekirken herseyden tiksiniyorum

johnson baby bedtime losyon vardı akşam duştan sonra sürmüştüm daha etkili ne kullanılabilir mesela
dalinin ürünlerı daha kalıletı oluyo dalin bebe yagı kullanabılırsın onemlı olan o bolgelerın nemını korumak bıde bol sıvı tuketmeye calıs vucudun susuz kalmasın

Sorma canim bnde bilmezdim bu kdr uzun surdugunu bu sikintilarin. 12.haftama girdim bakalim bu haftam bitene kdr dahami artcak dahami azalicak allah sonumuzu hayir etsin kendimi bosverdim ben yemek yemeyince bebisimde vitaminsiz kaliyor ona ayri kendime ayri uzuluyorum...

HEY MİLLET!!
Bir silkelenin yaaaa okurken içim bayıldı. Hepiniz canınızdan bezmişsiniz. Bebek yapmak için ne kadar çaba sarfettik, hamile olmadığımızı öğrendiğimiz aylar ne kadar üzüldük, unuttunuz mu?
Kimse kolay olacağını söylemedi ki...
Moralinizi yüksek tutun, enejisi çok düşmüş forumun, biraz güzelliklerinden bahsedin.
Uzman değilim ama bende işe yarayan ve okuyup doğruluğuna inandığım bir iki bilgi var paylaşmak isterim.
E Esra_Babies miden daha yataktan kalkmadan bulanmaya başlıyor anladığım kadarıyla, yatağının başucunda çubuk kraker ya da beyaz leblebi bulundur, kalkmadan önce 3-5 tane ye 10dk sonra kalk ve yavaş hareketlerle kalk :) Her mideni bulanacak gibi hissettiğinde leblebi ye, ben cebimde leblebiyle yaşıyorum Allah' şükür daha hiç kusmadım. Bebeğimiz 3,5 aya kadar bizim daha önceki depolarımızdan beslendiği için kusmalarını sorun etme kendine. Mide bulantıları 13-14. haftalarda sona erer, az zamanın kalmış, sevmediğin hiç bir şeyi yemeye zorlama kendini, ne iyi geliyorsa onu ye.
Yorgunluk için hamileliğimi öğrenir öğrenmez decavit verdi bana doktor, öyle bahsettiğiniz gibi yataktan kazımıyorlar beni :)
3. aydan sonra neredeyse bütün doktorlar veriyor ki zaten bu kronik yorgunluk ilk 3 aya özel bir şey. O da bitmek üzere yani..
Çatlaklara gelince 3. aydan sonra korunmaya başlamamız gerekiyor. Çünkü göbüşler büyüyecek ve cilt yeterli suyu almazsa ve esnek değilse Allah'ın emri çatlayacak. Bunun için de bol su tüketelim ve İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi BADEM YAĞI sürelim. Bütün aktarlarda var.
Geçen ptsi bebeğmizi gördüğümüzde minicik kalbi nasıl pıtı pıtı atıyordu, rabbim o minicik şeye kalp vermiş, can vermiş ya bundan sonra çekilen her sıkıntı tatlı gelir. 16,5mm üzüm tanesi kadar şeyin gözleri kolları bacakları seçiliyor, böyle bir mucizeyi içimizde taşımanın bir bedeli olmalı :)
Sizi mutlu edecek şeylere odaklanın, hiç bir şeye üzülmeyin, sıkılmayın.
Pozitif olun, enerji saçın ki bebeğiniz doğduğunda o da mutlu, sakin, enerjik bir bebek olsun.

bak bi de şanssızmıyım diyorsun.öyle eşler varki, kadın bulantıdan ölsede onun yemeğini çayını hazırlamak zorundadır. eşinin anlayışlı olması senin için çok iyi,üzülme boşver bi kaç ay yemeğini hazırlayıversin, sen anne olmak için bu kadar acı çekiyorsun, o da baba olcak sana destek olması lazım.merak etme bu tiksinmeler geçince aşermelerede başlıycaksın..

selam bende hamileyim ıkı oldu ogrenelı daha cok yenıyım ultrasyonda bakmadılar daha kucuk dıye beta degerım 210.8 doktor on gun sonra gel iç gebelık dıs gebelık oldugu o zaman anlasılırmıs ınsallah kotu bırsey olmaz degerım cok mu dusuk tum hamılelere kolay dogumlar dılıyorum

merhaba kızlar.3 aylık hamileyim ve sanırım kendimi çok mutsuz hissediyorum. Daha yeni evlendim ve bu duruma yani hamilelik durumuna daha alışamadım galiba. Birazda şu var: doğumdan sonra her şey çok başka olacakmış ve eşimle aramızdaki o heyecan ve flört süreci bitecekmiş gibi hissediyorum. Sonuçta ben bir anne olacağım..Utanarak da söylemem gerekirse bütün ilgi çocuğumuzun üstünde olacak kıskanır mıyım kıskanmaz mıyım bilmiyorum. Bu ilk tecrübem ve çok korkuyorum

O konuda haklisin canim halime benden cok uzuluyor saat basi yanima gelip bakiyor biseye ihtiyacin varmi die Allah razi olsun ondanda onun gibi eslerdende. Allah tez zamanda sagligimiza kavusmayi nasip etsin...

Bende yeni evliyim canim ama kimiside sole diyor bebek yeni bir heyecan katiyormus aileye sende bu bakimdan dusun gercek bir aile olcaksiniz. Bizi suan zorlayan tek sey sagligimin bozuk olmasindan dolayi eski hayatimizin bitmesi eskisi gibi zevkle gezemiyoruz yemek yiyemiyoruz oturup sohbette edemiyoruz suanda beni uzen tek sey bu ama bebek olduktan sonrada tabiki sorumluluklarimiz artacak eskisi gibi laylaylom hayatimiz olmayacak kendine alacagin biseyin parasini yeri gelecek cocuguna harcicak kendine alamicaksin ama bu durum seni hic uzmicek cunku cocugun mutlu olunca sende mutlu olacaksin...

slm bende 11 senelik evliyim uç aşılamam var 4 srne önce bir duşuk yaptım rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim bir anda ekimde hamile olduğumu öğrendim şu an yaklaşık 7 haftalık hamileyim rabbim sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…