♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canim oncelikle tavsiyelerin icin tsk ederim ama inan elimde olmayan seyler bunlar mahallemizde kanalizasyon calismasi yapiliyor kokusu giderlerden geliyor ev hava alsin die cami aciyorum bu seferde disardaki pis hava iceri geliyor ve sirf bu yuzden evimden tiksindim kapidan iceri giresim gelmiyor artik evimi bile sevmiyorum o derece psikolojik kalintilar birakti uzerimde bu koku hassasiyeti durumu mide bulantilari. Yesillik asiri severim yemek yemem yesillik yerdim ama bi kere icine atilan yagin kokusu cok kotu geldi burnuma ondan bile tiksindim artik kivircik felanda yemiyorum cok fena durumdayim leblebiler ne care paket paket aldik yine fayda yok cubuk krakerler felan artik ginagi getirdi cantamda bile var artik onlardan bile tiksindim. Sadece benim icim dua edin en yakin zamanda atlatayim bugun saglik ocagina gittim doktora durumu anlattim mide rahatsizligin varmiydi dedi gastrid baslangici vardi dedim o suan tetikliyor olabilir mideni dedi. Midem asiri gaz urettigi icin muhtemelen eksime yanma ve bulanti yapiyor

Süpersiniz içim enerji ile doldu yazdıklarınızı okuyunca gerçekten bu bebeklere sahip olabilmek için ne sınavlar verdik nelerden geçtik (bende iki kayıp var) onun için onlara gözümüz gibi bakmalıyız. Ben şahsen kendi adıma yapmamam gereken bir yaramazlık yapıyorum ama Allahın izniyle vazgeçicem ve o mereti birdaha ağzıma hiç sürmiycem bebişlerimi sağlıkla kucağıma alana kadar :)

Ben geç evlendim 33 yaşımda ve sonrasında da iki sene evliliğim otursun diye bekledim bebek sahibi olabilmek için ama yaş ilerlerdikçe ve özellikle de yaşadığımız doğal kentlerde doğanın ekolojik dengesi bu kadar bozulmuşken çocuk sahibi olabilmek inan çok zorlaşıyor. Bunun için 5 sene çaba sarfettim iki bebek kaybettim. Bence hiç mutsuz olma. Bir an önce sağlıkla, sıhhatle kucağına al bebişini inşallah ve mutluluğunuz ikiye katlansın daim olsun.

Canım sağol hatırlattığın için daha çok su içmeliyim bu kesin... Bebe yağını da üşenip ihmal ediyorum ama bir an önce sürmeye başlayacağım. Tavsiyelere çok teşekkürler...

cnm bence bu dönemlerde kimyasal bişey kullanma..bebeyağı göründüğü kadar masum değil..kendine de bebeğine de kullanma derim..mustelanın ürünleri var..sağlıklı ürünler.. 3 .aydan sonra onları kullanabilirsin..

amin canım inşallah yeni bir şey ile karşlaştığım için sanırım biraz tedirginliklerim var. Mide bulantıları halsizlik sanırım biraz beni yıprattı.Cevabın için de teşekkür ederim senin için üzücü tecrübeler olmuş ama beni biraz olsun rahatlattı..

evet ilk üç aylık dönem gerçekten yıpratıcı oluyor. Filmlerde görüldüğü gibi ufak bir baş dönmesi sabah uyanınca kusup rahatlamak gibi durumlar olmuyormuş:) bütün gün midem bulandı ve duş almaya bile erinir hale geldim. Sanırım duygusal gelgitler ben de kendini çok belli ediyor. Teşekkür ederim canım moral verdiğin için

arkadaşlar ne yaparsam yapayım mutsuzum olmuyo neler diyorum kendime ama bu mide beni öldürecek. bi insan her dakika mıdesi ağzıda gezermi neler yaptım neler denedim yok olmuyo su bile içemiyorum. buz yalayarak susuzluğumu gidermeye çalışıyorum. yarın gene serum alıcam. çok kötüyüm.

Arkadaşlar maden suyunu denedinizmi acaba? Benimde geçen hafta çekilmez bir hal almıştı, bütün gün midem ağzımda geziyordum. Geceleri ağrıyor,bulanıyor, uyutmuyordu. Akşamları maden suyu içmeye başlayınca bi nebze rahatladım. Sabah bulanma ve kusmaları tam gaz devam ama en azından akşamları daha iyiyim.

Moralini bozmak istemem ama ablam ilk hamileliğinde 5.5 ay yatakta yattı ve serumdan başka hiçbirşeyle beslenemedi bir bardak su içse çıkartıyordu Ama ikinci hamileliğinde hiç böyle birşey yaşamadı bünye ile alakalı desem bünye aynı bünye ikincisinde niye olmadı. Ama bebeğin sağlıklı, sıhhatli olsun inan bu günlerini düşündükçe yine olsa yine yaşarım dersin :)

Kizkar mrb . Saat 7de uykum geliyor sabah yataktan kalkamiyorum mide bulantim hafifledi diğer haftalara gore şimdide halsizlikten ölecek gibiyim ne kolum kalkıyor ne de elim bi mutsuzluk başladı keyifsizim surat beş karış duruyorum evde bi koltukta saatlerce kalabiliyorum esimi gozum gormuyor sersem gibiyim bos bos bakıyorum TV ye falan hic biR şey mi zevk vermez off ne zaman bitecek biri bitiyo başka bir suru şey çıkıyor sunu yazarken bile bas aağrısı tuttu

Merhaba arkadaşlar... Bugün doktor kontrolune gittik eşimle. Heyecandan ölücektim neredeyse kalbim nasıl atıyordu acaba herşey yolunda mı diye ( mayısta bu haftalarda gitttiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştim) çok şükür ki miniğimiz gayet iyi ve herşey yolunda :) Allahım'a şükürler olsun :) Allah hepimizin bebişlerini korusun. Bundan sonra ikili test için çağırdı. Hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallah :)

Gozunuzaydin. Ben de gecen temmuzda 8haftalikken kalp atışı diyacam diye gidip kalp atışının olmadığını öğrenmiştim . simdi ise 8.haftada kalp atışını duydum bebegimin dr um bi ay sonra çağırdı bidakine ama korkuyorum hala acaba kalp atışı devam ediyor mudur vs diye ;( Allahım korusun bizlere bagislasin bebeğimizi

Size yazmıştım yukarıdaki yazımı

Ahhh canim ayni durumdayiz walla anlatilmaz yasanir derler ya aynen ole. Ne sen sor ne ben solim sosyal hayatim bitik durumda yasayan olu gibiyim ben artik duzelip bebegime odaklanmak istiyorum

Aynen canim kiminin hicbi bulantisi olmuyormus kiminin 9 ay suruyormus kiminin 3ay allah yardimcimiz olsun. Sende saol canim ne demek

tahmin edebiliyorum neler yaşadığını kaç aylık gebesin peki

Arkadaşlar merhaba...benim bulantim bir tik azaldi gibi ama bende sabah bulantusi tam tersi aksam oluyor ...her aksam beş gibi ...çok saçma kimsede duymadim boyle...bide bulanmiyayim diye az yiyorum byemekleri aciktikca sizde deneyin gaviscin çiğneme tableti verdi doktor çok ise yaradi mide yanmasına.... Ama evdeee kesinlikle soganlu yemek pismiyirrr bir tiksindim anlatamam şuan yazarken bile tiksiniyor')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…