♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
seruma zaten ılac katıyorlar doktorna soyle ılac yazsın gercekten ıyı gelıyor benım tavan yaptıgı anda bulantılarım gune 3 tane ılac aldım cok sukur yaradı.

aynsı bende de var ve mıde bulantım azalmıs ama mutsuzluktan nerdeyse olecem .Internette okudum 10 cu haftaya gırınce annelerde depresyon halı tavan yapıyormus yanı normal bı durummus

Bende dun rastgele ogrendim ne belirti ne hic hicbisey olmadi :) kartuslara inanamadim hemen kan testi yaptirdik 741.8 cikti. Iki kere sordugumu biliyorum hamilemiyim diye :)kadin dogumcu akrabamizi aradim 2 3 hafta dedi 2 hafta sonra gel bakalim dedi ama saat bile gecmiyo ne yapacagimi bile bilmiyorum tedirginim durumu ne neler oluyo.

ya kızlar bende bugün pek acıkma yok zaten mide bulantım falan da yoktu. açıkçası bugün tedirginim yarın sabah doktora gideyim bari

Bende senin gibiyim canım benim merak etme hiç bulantı yok göğüslerim damarlandi ama hiç acımıyor bende tedirginim ama hiçbir problem yokmuş herkesin bir olmuyor

Allah bebeğini sana bağışlasın canım...

Canım ben 7. haftada kontrole gittiğimde doktorum vitamin verdi (decavit). Bende senin gibiydim. Halsizlik had safhadaydı. Şimdi sabahları bir tane vitamin hapı içiyorum, bütün gün iyiyim. Kontrole gittiğinde sor istersen.

Saol cnm. Ben bi öncekinde kalp atışını duymuştum. 3 hafta sonra çağırmıştı. 10 haftalık falan olduğumu sanarken meğer 8 haftalıkken kalbi durmuş ben öyle gezmişim bi kaç hafta. çok kötüydü. Allah kimseye yaşatmasın şimdi yine 3 hafta sonraya çağırmıştı o yüzden korka korka gittim aynı şeyle karşılaşıcam diye.. seni anlayabiliyorum günler geçmez şimdi sana ama iyi şeyler düşün cnm kötüyü getirme aklına.umarım sen de gittiğinde güzel haberlerle döneceksin. dua etmekten başaka elimizden gelen bşy yok. Allah hepimizin bebeklerini korusun

arkadaşım kadınlar kulübünü yeni öğrendim bende dün halime olduğumu öğrendim yardımını bekliyorum..iyi geceler..
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza. Ne gibi yardim mesela. Bir sorun oldugunda bizde buraya yaziyoruz kimin bilgisi varsa yardim ediyor sagolsun hepimizin tecrube edindigi konular zamanla degisiyor.

bende oyleyim ne yazık ki. şu 12 hafta bitmeden de rahat yok . bir de ben her hafta ultrosana giriyorum. girmesem nasıl olurum kimbilir. bitsin artık bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…