- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.361
tahmin edebiliyorum neler yaşadığını kaç aylık gebesin peki
seruma zaten ılac katıyorlar doktorna soyle ılac yazsın gercekten ıyı gelıyor benım tavan yaptıgı anda bulantılarım gune 3 tane ılac aldım cok sukur yaradı.arkadaşlar ne yaparsam yapayım mutsuzum olmuyo neler diyorum kendime ama bu mide beni öldürecek. bi insan her dakika mıdesi ağzıda gezermi neler yaptım neler denedim yok olmuyo su bile içemiyorum. buz yalayarak susuzluğumu gidermeye çalışıyorum. yarın gene serum alıcam. çok kötüyüm.
aynsı bende de var ve mıde bulantım azalmıs ama mutsuzluktan nerdeyse olecem .Internette okudum 10 cu haftaya gırınce annelerde depresyon halı tavan yapıyormus yanı normal bı durummusKizkar mrb . Saat 7de uykum geliyor sabah yataktan kalkamiyorum mide bulantim hafifledi diğer haftalara gore şimdide halsizlikten ölecek gibiyim ne kolum kalkıyor ne de elim bi mutsuzluk başladı keyifsizim surat beş karış duruyorum evde bi koltukta saatlerce kalabiliyorum esimi gozum gormuyor sersem gibiyim bos bos bakıyorum TV ye falan hic biR şey mi zevk vermez off ne zaman bitecek biri bitiyo başka bir suru şey çıkıyor sunu yazarken bile bas aağrısı tuttu
Canm bu arada bulanti icin zencefili denedn mi hic?Ahhh canim ayni durumdayiz walla anlatilmaz yasanir derler ya aynen ole. Ne sen sor ne ben solim sosyal hayatim bitik durumda yasayan olu gibiyim ben artik duzelip bebegime odaklanmak istiyorum
Allah bebeğini sana bağışlasın canım...slm bende 11 senelik evliyim uç aşılamam var 4 srne önce bir duşuk yaptım rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim bir anda ekimde hamile olduğumu öğrendim şu an yaklaşık 7 haftalık hamileyim rabbim sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin
Canım ben 7. haftada kontrole gittiğimde doktorum vitamin verdi (decavit). Bende senin gibiydim. Halsizlik had safhadaydı. Şimdi sabahları bir tane vitamin hapı içiyorum, bütün gün iyiyim. Kontrole gittiğinde sor istersen.Kizkar mrb . Saat 7de uykum geliyor sabah yataktan kalkamiyorum mide bulantim hafifledi diğer haftalara gore şimdide halsizlikten ölecek gibiyim ne kolum kalkıyor ne de elim bi mutsuzluk başladı keyifsizim surat beş karış duruyorum evde bi koltukta saatlerce kalabiliyorum esimi gozum gormuyor sersem gibiyim bos bos bakıyorum TV ye falan hic biR şey mi zevk vermez off ne zaman bitecek biri bitiyo başka bir suru şey çıkıyor sunu yazarken bile bas aağrısı tuttu
arkadaşım kadınlar kulübünü yeni öğrendim bende dün halime olduğumu öğrendim yardımını bekliyorum..iyi geceler..Herkese Merhaba
Herkese hayirli hamilelikler diliyorumRabbim hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepimize...
Saol cnm. Ben bi öncekinde kalp atışını duymuştum. 3 hafta sonra çağırmıştı. 10 haftalık falan olduğumu sanarken meğer 8 haftalıkken kalbi durmuş ben öyle gezmişim bi kaç hafta. çok kötüydü. Allah kimseye yaşatmasınGozunuzaydin. Ben de gecen temmuzda 8haftalikken kalp atışı diyacam diye gidip kalp atışının olmadığını öğrenmiştim . simdi ise 8.haftada kalp atışını duydum bebegimin dr um bi ay sonra çağırdı bidakine ama korkuyorum hala acaba kalp atışı devam ediyor mudur vs diye ;( Allahım korusun bizlere bagislasin bebeğimizi
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza. Ne gibi yardim mesela. Bir sorun oldugunda bizde buraya yaziyoruz kimin bilgisi varsa yardim ediyor sagolsun hepimizin tecrube edindigi konular zamanla degisiyor.arkadaşım kadınlar kulübünü yeni öğrendim bende dün halime olduğumu öğrendim yardımını bekliyorum..iyi geceler..
Denedim cnm ama pek bi faydasi olmadi hepsi o an icin gecici cozum sagliyorCanm bu arada bulanti icin zencefili denedn mi hic?
bende oyleyim ne yazık ki. şu 12 hafta bitmeden de rahat yok . bir de ben her hafta ultrosana giriyorum. girmesem nasıl olurum kimbilir. bitsin artık bu günlerGozunuzaydin. Ben de gecen temmuzda 8haftalikken kalp atışı diyacam diye gidip kalp atışının olmadığını öğrenmiştim . simdi ise 8.haftada kalp atışını duydum bebegimin dr um bi ay sonra çağırdı bidakine ama korkuyorum hala acaba kalp atışı devam ediyor mudur vs diye ;( Allahım korusun bizlere bagislasin bebeğimizi
dılını ısır bence bulantılar cok kotu bende senın gıbı soyluyordum sonunda ılacla yasamaya basladım.Ne guzel gerıde kalan 30% sanslı gebelerdensın demek kıHamile olduğumu hissetmek istiyorum tek bir belirti yok 8. Haftanın icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?