- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.381
Canım ben 7. haftada kontrole gittiğimde doktorum vitamin verdi (decavit). Bende senin gibiydim. Halsizlik had safhadaydı. Şimdi sabahları bir tane vitamin hapı içiyorum, bütün gün iyiyim. Kontrole gittiğinde sor istersen.
bende oyleyim ne yazık ki. şu 12 hafta bitmeden de rahat yok . bir de ben her hafta ultrosana giriyorum. girmesem nasıl olurum kimbilir. bitsin artık bu günler
Evet insallah bebeklerimiz sagliklidir canim. Internetten bakiyorum 8. Haftadan sonra risk azaliyormus aslinda. Ama gelde bana anlat. Aslinda boyle stres yapmamiz cok zararli. Eger icini rahatlatcaksa acile git canim stresten kurtulursun. Sanirim bende gidicem. Icimde sanki kotu bir his varAslında şimdiye kadar yani kalp atışını duyana kadar ben de her hafta ultrasona ggiriyodum dayanamiyordum meraktan en son 8.haftada kalp atışını duyunca dr da 12 haftada çağırınca hala beklemekte zorlaniyorum en aazından acile mi gitsem bi ara diyorum agrim var diyip :) ben bi ay acabalarla nasıl bekliycem inş sağlıklıdır bebeğim
Peki ne zaman geciyomus bu depresyon hali. Bende cok kotuyum bu aralar. Cok karamsarim mutsuzum hicbir sey yapasim yokaynsı bende de var ve mıde bulantım azalmıs ama mutsuzluktan nerdeyse olecem .Internette okudum 10 cu haftaya gırınce annelerde depresyon halı tavan yapıyormus yanı normal bı durummus
Hayirli olsun hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin rabbim hepimizeben de 2 gün önce öğrendim..herkes sağlıcakla kucağına alsın inşallah..
Onu bilmiyordum canım, bir arkadaşın dediği gibi badem yağı daha güvenli gibi, en azından doğal ondan sürelim bari...cnm bence bu dönemlerde kimyasal bişey kullanma..bebeyağı göründüğü kadar masum değil..kendine de bebeğine de kullanma derim..mustelanın ürünleri var..sağlıklı ürünler.. 3 .aydan sonra onları kullanabilirsin..
Ah cnm sorma bn de ayni en sn 7. Haftada grdm doktr 4 hafta snra gel dedi ama resmen sabredemiorm ve icm icimi yio:)kızlar burda o kadar kalp durmasını duydum kı artık tedırgın oldum En son 7 cı haftamda gorundum doktoruma bı daha 12 cı haftada cagırdı.Mıde bulantılarım da azalmıs
Saol cnm. Ben bi öncekinde kalp atışını duymuştum. 3 hafta sonra çağırmıştı. 10 haftalık falan olduğumu sanarken meğer 8 haftalıkken kalbi durmuş ben öyle gezmişim bi kaç hafta. çok kötüydü. Allah kimseye yaşatmasınşimdi yine 3 hafta sonraya çağırmıştı o yüzden korka korka gittim aynı şeyle karşılaşıcam diye.. seni anlayabiliyorum günler geçmez şimdi sana ama iyi şeyler düşün cnm kötüyü getirme aklına.umarım sen de gittiğinde güzel haberlerle döneceksin. dua etmekten başaka elimizden gelen bşy yok. Allah hepimizin bebeklerini korusun
Evet insallah bebeklerimiz sagliklidir canim. Internetten bakiyorum 8. Haftadan sonra risk azaliyormus aslinda. Ama gelde bana anlat. Aslinda boyle stres yapmamiz cok zararli. Eger icini rahatlatcaksa acile git canim stresten kurtulursun. Sanirim bende gidicem. Icimde sanki kotu bir his var
Canlar ben bugün doktora gidiyorum, inşallah güzel haberlerle dönerim aranıza ...11. hafta bitti bakalım bebiş nasıl, herkese güzel bir gün diliyorum...
Gözün aydın canım hayırlı olsun RABBİM kucağına da amayı nasip etsin sağlıklı bir gebelik geçirmen dileği ile..:)günaydın kızlar buraya da yazayım eksik kalmasındün bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok farklı bi duygu ya fasulye kadardı
Gözün aydın canım hayırlı olsun RABBİM kucağına da amayı nasip etsin sağlıklı bir gebelik geçirmen dileği ile..:)
daha tam gazla devam edecek malesef.11 cı haftamızda artı ayakta kramplar,sık sık basagrıları,beyaz akıntının fazlalıgı,sınırlılık ,mıde eksımesı gorule bılır.Her halde 13 hafta sabır etmemız gerek baska yolu yokPeki ne zaman geciyomus bu depresyon hali. Bende cok kotuyum bu aralar. Cok karamsarim mutsuzum hicbir sey yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?