♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
kızlar burda o kadar kalp durmasını duydum kı artık tedırgın oldum En son 7 cı haftamda gorundum doktoruma bı daha 12 cı haftada cagırdı.Mıde bulantılarım da azalmıs

Cnm bnm de ilaclarim bittiği için sağlık ocağındaki hemşire decavit verdi simdi onu kullanıyorum iki gündür kocaman hap zor iciyorum ama baya faydalı gibi çok vitamin iceriyor

Aslında şimdiye kadar yani kalp atışını duyana kadar ben de her hafta ultrasona ggiriyodum dayanamiyordum meraktan en son 8.haftada kalp atışını duyunca dr da 12 haftada çağırınca hala beklemekte zorlaniyorum en aazından acile mi gitsem bi ara diyorum agrim var diyip :) ben bi ay acabalarla nasıl bekliycem inş sağlıklıdır bebeğim
bende oyleyim ne yazık ki. şu 12 hafta bitmeden de rahat yok . bir de ben her hafta ultrosana giriyorum. girmesem nasıl olurum kimbilir. bitsin artık bu günler

Evet insallah bebeklerimiz sagliklidir canim. Internetten bakiyorum 8. Haftadan sonra risk azaliyormus aslinda. Ama gelde bana anlat. Aslinda boyle stres yapmamiz cok zararli. Eger icini rahatlatcaksa acile git canim stresten kurtulursun. Sanirim bende gidicem. Icimde sanki kotu bir his var

aynsı bende de var ve mıde bulantım azalmıs ama mutsuzluktan nerdeyse olecem .Internette okudum 10 cu haftaya gırınce annelerde depresyon halı tavan yapıyormus yanı normal bı durummus
Peki ne zaman geciyomus bu depresyon hali. Bende cok kotuyum bu aralar. Cok karamsarim mutsuzum hicbir sey yapasim yok

Onu bilmiyordum canım, bir arkadaşın dediği gibi badem yağı daha güvenli gibi, en azından doğal ondan sürelim bari...

Arkadaslar herkese gunaydin. Oncelikle bu stresli halinizden kurtulmanizi rica ediyorum cunku vucut stresi bebegin yaptigjni zanneder ve onu atmak isteyebilirmis. Ve inannin ki eger bebeklerimiz icin rabbim neyi hayirli girduyse o olacak. Oncelikle sakin olup bu gunlerin tadini cikarmakta fayda var yanlis anlamayin ama bir sey olduysa bile gebelikte disardaki gibi mudahale sansi yok sinucta dikilebilen birsey degilki dusugu engellemek mumkun olsun. Bu noktada yapmamiz gereken sey once kendi sagligimiza dikkat etmek siz saglikli ve dikkatli olursaniz zaten bebeklerinizde saglijli olacaktir. Kanama gecirmis 10 gun hastanede yatmis ikiz bebeklerinden birini kaybetmis bir anne adyi olarak bunlari soyluyorum size . Yani davulun sesi uzaktan hosgelenlerden degilim. Ama lutfen moralinizi yuksek tutun ve kendinize dikkat edin. Dr bebek saglikli dediyse oyledir. Sonrasinda birsey olduysada rabbimin takdiridir. Siz agir is yapmayin dinlenin ve kendjnizi uzmeyin lutfen. Kendinize yipratir hamileliginizin tadini cikaramazsiniz o olur. Herkese saglikli gebelikler

kızlar burda o kadar kalp durmasını duydum kı artık tedırgın oldum En son 7 cı haftamda gorundum doktoruma bı daha 12 cı haftada cagırdı.Mıde bulantılarım da azalmıs
Ah cnm sorma bn de ayni en sn 7. Haftada grdm doktr 4 hafta snra gel dedi ama resmen sabredemiorm ve icm icimi yio:)

Amin Cnm inş. Allahım hepimizin bebeğini korusun bize bagislasin sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin (AMİN) ikimizde ilk bebegimizi ayni sebepten kaybetmisiz inş bu kez allahim bağışlar bizlere bebeklerimizi Allahım kimseye yaşadıklarımızi yasatmasin bi sevinçle gidip yıkılarak donmek sevincinin yarıda kalmasıkadar kotu bisey yok

Biz bu hafta acil gormezsek meraktan 12 .haftaya kadar bekleriz demektir Cnm

günaydın kızlar buraya da yazayım eksik kalmasın dün bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok farklı bi duygu ya fasulye kadardı
Gözün aydın canım hayırlı olsun RABBİM kucağına da amayı nasip etsin sağlıklı bir gebelik geçirmen dileği ile..:)

Peki ne zaman geciyomus bu depresyon hali. Bende cok kotuyum bu aralar. Cok karamsarim mutsuzum hicbir sey yapasim yok
daha tam gazla devam edecek malesef.11 cı haftamızda artı ayakta kramplar,sık sık basagrıları,beyaz akıntının fazlalıgı,sınırlılık ,mıde eksımesı gorule bılır.Her halde 13 hafta sabır etmemız gerek baska yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…