- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.401
Amin cnm amin. Allah kimseye üzücü şeyler yaşatmasın.Amin Cnm inş. Allahım hepimizin bebeğini korusun bize bagislasin sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin (AMİN) ikimizde ilk bebegimizi ayni sebepten kaybetmisiz inş bu kez allahim bağışlar bizlere bebeklerimizi Allahım kimseye yaşadıklarımızi yasatmasin bi sevinçle gidip yıkılarak donmek sevincinin yarıda kalmasıkadar kotu bisey yok
ayyy hadi hayırlı haberler dön cnm..dört gözle bekliyorum..ben de pazartesi gidicem 11 haftalık olacak..çok heyecanlıyım :)Canlar ben bugün doktora gidiyorum, inşallah güzel haberlerle dönerim aranıza ...11. hafta bitti bakalım bebiş nasıl, herkese güzel bir gün diliyorum...
canım senin durumunu da merak ettim. sanırım sen de bebğin görnmesini bekliiyordun hala. gittin mi doktora ya da ne zaman gideceksin merak ettim.Hayırlı cumalar herkese şu mübarek günde dualarımız birbirimizle olsun. Tüm arkadaşalara sağlıklı bir gebelik geçirmek, güzel haberler almak nasip olsun her zaman.. Rahatsızlığı olanlara da RABBİM şifa versin inşAllah...
Haklisin canim dogru soyluyosun hatta ben o kdr saglik sorunumun arasinda sole dua ettim bugun allahim bi sikinti verceksen bana ver bebegime verme cunku ona mudahale etme sansim yok kendim cok sukur surune surunede olsa hayatta kalmayi basariyorum ilerleyen aylarda insallah alamadigim besinleri takviye etmeye calisicam suan ne yiyebilirsem onu yiyorum dun hatta esim zencefilli seker almisti nerdeyse bi ögunu onunla gecistirdim napim buda bi surec katlancaz sabretcez bi sekilde bide bugun su sozu okudum cok hosuma gitti...arkadaşlar işler yolunda değil mi. okudum bir sıkıntısı olan görmedim şükür depresyon konusunda da ben bile hormonlarım twm yükselmediği halde içimden bir şey yapmak gelmiyordu, daha çok birazda dinleneyim kendimi yormayayayım diye yapmazdım. ama kızlar şükür bir mucizeye kavuşmuşsunuz. hayatı da zindan etmeyin kendinize. bakın beni düşünün şu an aranızda olup sizin yaşadığınız duyguları paylaşabilirdim ancak maalesef devam edemedim. edemediğim gibi bir de başıma iş çıktı şimdi kürtajı nasıl olcak nerde olcak ne yapsam ne zaman yapsam diye düşünüyorum. şükür şanlısınız kızlar halinize şükredin derim.
canım senin durumunu da merak ettim. sanırım sen de bebğin görnmesini bekliiyordun hala. gittin mi doktora ya da ne zaman gideceksin merak ettim.
evet canım çok güzel yazmışsın. inş hepimiz özellikle de ben sabradeceğiz. zor günlerin sonu güzellik olacak inş.Haklisin canim dogru soyluyosun hatta ben o kdr saglik sorunumun arasinda sole dua ettim bugun allahim bi sikinti verceksen bana ver bebegime verme cunku ona mudahale etme sansim yok kendim cok sukur surune surunede olsa hayatta kalmayi basariyorum ilerleyen aylarda insallah alamadigim besinleri takviye etmeye calisicam suan ne yiyebilirsem onu yiyorum dun hatta esim zencefilli seker almisti nerdeyse bi ögunu onunla gecistirdim napim buda bi surec katlancaz sabretcez bi sekilde bide bugun su sozu okudum cok hosuma gitti...
"Her karanlığın sonu aydınlık, her kışın sonu bahar, her rüzgar ve fırtınanın sonu yağmur, her imtihanin sonu rahmet ama bunlar için biraz sabret..."
Ben doktordan randevumu erkene alamayinca dayanamadim 10. Haftamda zekai tahir hast. Gittim. Hatta gitmeden orda kontrol ve dogumunu yaptiran arkadasa sordum usg de sanada gosteriyorlarmi bebegi diye. hayir demisti. İnanin ekran isiktan biraz parladi ona ramen uzun sure gostermeye calisti doktor. Dogru biliyosun tam 10 hftalik dedi. Baya yardimci oldu hatta arkadasimada anlatinca cok sasirdi.Bence doktorla alakali. Devlet hastanesindede guzeldi hersey.bugün doktora gittim tabi devlet hastanesi bana kaç haftalık onu bile sölemiyo. veriyo elime kağıdı kağıttan bakıp anlıcam kaç haftalık. beim sata göre 8+4 crlye göre 9 haftalık ama çok şükür iyi :)
Ve de burda yine okudugum kadariyla kurtajdan hemen sonra hamile kaliniyor hormonlar taze ve aktif oldugu icin sanirim birde doktorlar ne kdr 2 ay bekle desede cogu beklemiyormus belki sende hemen atlatip yine donersin aramiza hic belli olmazarkadaşlar işler yolunda değil mi. okudum bir sıkıntısı olan görmedim şükür depresyon konusunda da ben bile hormonlarım twm yükselmediği halde içimden bir şey yapmak gelmiyordu, daha çok birazda dinleneyim kendimi yormayayayım diye yapmazdım. ama kızlar şükür bir mucizeye kavuşmuşsunuz. hayatı da zindan etmeyin kendinize. bakın beni düşünün şu an aranızda olup sizin yaşadığınız duyguları paylaşabilirdim ancak maalesef devam edemedim. edemediğim gibi bir de başıma iş çıktı şimdi kürtajı nasıl olcak nerde olcak ne yapsam ne zaman yapsam diye düşünüyorum. şükür şanlısınız kızlar halinize şükredin derim.
canım senin durumunu da merak ettim. sanırım sen de bebğin görnmesini bekliiyordun hala. gittin mi doktora ya da ne zaman gideceksin merak ettim.
Ben doktordan randevumu erkene alamayinca dayanamadim 10. Haftamda zekai tahir hast. Gittim. Hatta gitmeden orda kontrol ve dogumunu yaptiran arkadasa sordum usg de sanada gosteriyorlarmi bebegi diye. hayir demisti. İnanin ekran isiktan biraz parladi ona ramen uzun sure gostermeye calisti doktor. Dogru biliyosun tam 10 hftalik dedi. Baya yardimci oldu hatta arkadasimada anlatinca cok sasirdi.Bence doktorla alakali. Devlet hastanesindede guzeldi hersey.
inş canım çok sağol hayırlıysa olur :)Ve de burda yine okudugum kadariyla kurtajdan hemen sonra hamile kaliniyor hormonlar taze ve aktif oldugu icin sanirim birde doktorlar ne kdr 2 ay bekle desede cogu beklemiyormus belki sende hemen atlatip yine donersin aramiza hic belli olmaz
Gittim geldim. Bebiş iyiayyy hadi hayırlı haberler dön cnm..dört gözle bekliyorum..ben de pazartesi gidicem 11 haftalık olacak..çok heyecanlıyım :)
arkadaşlar işler yolunda değil mi. okudum bir sıkıntısı olan görmedim şükür depresyon konusunda da ben bile hormonlarım twm yükselmediği halde içimden bir şey yapmak gelmiyordu, daha çok birazda dinleneyim kendimi yormayayayım diye yapmazdım. ama kızlar şükür bir mucizeye kavuşmuşsunuz. hayatı da zindan etmeyin kendinize. bakın beni düşünün şu an aranızda olup sizin yaşadığınız duyguları paylaşabilirdim ancak maalesef devam edemedim. edemediğim gibi bir de başıma iş çıktı şimdi kürtajı nasıl olcak nerde olcak ne yapsam ne zaman yapsam diye düşünüyorum. şükür şanlısınız kızlar halinize şükredin derim.
arkadaşlar işler yolunda değil mi. okudum bir sıkıntısı olan görmedim şükür depresyon konusunda da ben bile hormonlarım twm yükselmediği halde içimden bir şey yapmak gelmiyordu, daha çok birazda dinleneyim kendimi yormayayayım diye yapmazdım. ama kızlar şükür bir mucizeye kavuşmuşsunuz. hayatı da zindan etmeyin kendinize. bakın beni düşünün şu an aranızda olup sizin yaşadığınız duyguları paylaşabilirdim ancak maalesef devam edemedim. edemediğim gibi bir de başıma iş çıktı şimdi kürtajı nasıl olcak nerde olcak ne yapsam ne zaman yapsam diye düşünüyorum. şükür şanlısınız kızlar halinize şükredin derim.
İlgin için teşekkür ederim canım evet görmek için bekliyoruz bakalım çarşamba günü gideceğim dr a inş. sonuç ne olacak merakla bekliyorum bende..arkadaşlar işler yolunda değil mi. okudum bir sıkıntısı olan görmedim şükür depresyon konusunda da ben bile hormonlarım twm yükselmediği halde içimden bir şey yapmak gelmiyordu, daha çok birazda dinleneyim kendimi yormayayayım diye yapmazdım. ama kızlar şükür bir mucizeye kavuşmuşsunuz. hayatı da zindan etmeyin kendinize. bakın beni düşünün şu an aranızda olup sizin yaşadığınız duyguları paylaşabilirdim ancak maalesef devam edemedim. edemediğim gibi bir de başıma iş çıktı şimdi kürtajı nasıl olcak nerde olcak ne yapsam ne zaman yapsam diye düşünüyorum. şükür şanlısınız kızlar halinize şükredin derim.
Çok güzel az da olsa hareketlerini görmüşsün. Bende 4 gün sonra gidiyorum, bakalım ne olacak. İnşallah ikili testin sonuçları da güzel gelir.Gittim geldim. Bebiş iyi, şimdilik uyuyor. Hareketlensin diye öksürttü doktor, hafif kıpırdadı afacan:) Tek sorun miyomun almış başını gidiyor olması ...ama neyse ki bebeğe bir zararı yok şimdilik, dışa doğru büyüyor. ikili test için kan aldılar taaa 10 gün sonra çıkacakmış netice...off yine merak anlayacağınız... Bir de mide sorunlarım için ekspaz diye bir hap yazdı doktor. Bilmem aranızda kullanan var mı, bakalım işe yarayacak mı....
Bebeğin iyi önemli olan o. Adet tarihine göre ileri çıkmış hatta. Bazı doktorlar maalesef dediğin gibi. Yüzüne bile bakmıyorlar. Devlet hastanelerinde karşılaşma olasılığımız daha çok oluyor.bugün doktora gittim tabi devlet hastanesi bana kaç haftalık onu bile sölemiyo. veriyo elime kağıdı kağıttan bakıp anlıcam kaç haftalık. beim sata göre 8+4 crlye göre 9 haftalık ama çok şükür iyi :)
jayırlısı canım inş senden güzel haberler duyarız.İlgin için teşekkür ederim canım evet görmek için bekliyoruz bakalım çarşamba günü gideceğim dr a inş. sonuç ne olacak merakla bekliyorum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?