♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Amin cnm amin. Allah kimseye üzücü şeyler yaşatmasın.

Canlar ben bugün doktora gidiyorum, inşallah güzel haberlerle dönerim aranıza ...11. hafta bitti bakalım bebiş nasıl, herkese güzel bir gün diliyorum...
ayyy hadi hayırlı haberler dön cnm..dört gözle bekliyorum..ben de pazartesi gidicem 11 haftalık olacak..çok heyecanlıyım :)

arkadaşlar işler yolunda değil mi. okudum bir sıkıntısı olan görmedim şükür depresyon konusunda da ben bile hormonlarım twm yükselmediği halde içimden bir şey yapmak gelmiyordu, daha çok birazda dinleneyim kendimi yormayayayım diye yapmazdım. ama kızlar şükür bir mucizeye kavuşmuşsunuz. hayatı da zindan etmeyin kendinize. bakın beni düşünün şu an aranızda olup sizin yaşadığınız duyguları paylaşabilirdim ancak maalesef devam edemedim. edemediğim gibi bir de başıma iş çıktı şimdi kürtajı nasıl olcak nerde olcak ne yapsam ne zaman yapsam diye düşünüyorum. şükür şanlısınız kızlar halinize şükredin derim.
canım senin durumunu da merak ettim. sanırım sen de bebğin görnmesini bekliiyordun hala. gittin mi doktora ya da ne zaman gideceksin merak ettim.

Haklisin canim dogru soyluyosun hatta ben o kdr saglik sorunumun arasinda sole dua ettim bugun allahim bi sikinti verceksen bana ver bebegime verme cunku ona mudahale etme sansim yok kendim cok sukur surune surunede olsa hayatta kalmayi basariyorum ilerleyen aylarda insallah alamadigim besinleri takviye etmeye calisicam suan ne yiyebilirsem onu yiyorum dun hatta esim zencefilli seker almisti nerdeyse bi ögunu onunla gecistirdim napim buda bi surec katlancaz sabretcez bi sekilde bide bugun su sozu okudum cok hosuma gitti...

"Her karanlığın sonu aydınlık, her kışın sonu bahar, her rüzgar ve fırtınanın sonu yağmur, her imtihanin sonu rahmet ama bunlar için biraz sabret..."

evet canım çok güzel yazmışsın. inş hepimiz özellikle de ben sabradeceğiz. zor günlerin sonu güzellik olacak inş.

Ben doktordan randevumu erkene alamayinca dayanamadim 10. Haftamda zekai tahir hast. Gittim. Hatta gitmeden orda kontrol ve dogumunu yaptiran arkadasa sordum usg de sanada gosteriyorlarmi bebegi diye. hayir demisti. İnanin ekran isiktan biraz parladi ona ramen uzun sure gostermeye calisti doktor. Dogru biliyosun tam 10 hftalik dedi. Baya yardimci oldu hatta arkadasimada anlatinca cok sasirdi.Bence doktorla alakali. Devlet hastanesindede guzeldi hersey.

Ve de burda yine okudugum kadariyla kurtajdan hemen sonra hamile kaliniyor hormonlar taze ve aktif oldugu icin sanirim birde doktorlar ne kdr 2 ay bekle desede cogu beklemiyormus belki sende hemen atlatip yine donersin aramiza hic belli olmaz

doktorun adı neydi acaba bildek de ona gitsek

Ve de burda yine okudugum kadariyla kurtajdan hemen sonra hamile kaliniyor hormonlar taze ve aktif oldugu icin sanirim birde doktorlar ne kdr 2 ay bekle desede cogu beklemiyormus belki sende hemen atlatip yine donersin aramiza hic belli olmaz
inş canım çok sağol hayırlıysa olur :)

ayyy hadi hayırlı haberler dön cnm..dört gözle bekliyorum..ben de pazartesi gidicem 11 haftalık olacak..çok heyecanlıyım :)
Gittim geldim. Bebiş iyi , şimdilik uyuyor. Hareketlensin diye öksürttü doktor, hafif kıpırdadı afacan:) Tek sorun miyomun almış başını gidiyor olması ...ama neyse ki bebeğe bir zararı yok şimdilik, dışa doğru büyüyor. ikili test için kan aldılar taaa 10 gün sonra çıkacakmış netice...off yine merak anlayacağınız... Bir de mide sorunlarım için ekspaz diye bir hap yazdı doktor. Bilmem aranızda kullanan var mı, bakalım işe yarayacak mı....

Bu sefer kalp atışlarını da dinletmedi maalesef, miniğin sesini duyamadık... Eğer ikili test de bir sorun çıkmazsa taa 16.haftadan önce gelme dedi, bu sefer 3-4 gün erken gitmiştim:)

[QUOTE="aysaydgn, post: 37793752, member: 48doktorun adı neydi acaba bildek de ona gitsek[/QUOTE]
Canim ozelden detayli yazdim ama gelmediyse burdan da yazabilirim

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3haftadır sizi takip ediyorum ama bir kez daha doktora gitmeden buraya yazmak istemedim. Bu gün itibariyle 10. Haftamdayım bende daha önce haziran ayı gibi bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum bu 2. Hamileliğim Rabbim inşallah hepimizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirir.

bu hafta hic giremedim nerdeyse nete gecmis mesajlarıda okudum cok uzuldum canım ama bi laf var ya gec olsun guc olmasın sende insallah bizlere 3-4 ay sonra guzel haberlerini verceksin :)

İlgin için teşekkür ederim canım evet görmek için bekliyoruz bakalım çarşamba günü gideceğim dr a inş. sonuç ne olacak merakla bekliyorum bende..

Çok güzel az da olsa hareketlerini görmüşsün. Bende 4 gün sonra gidiyorum, bakalım ne olacak. İnşallah ikili testin sonuçları da güzel gelir.

Bebeğin iyi önemli olan o. Adet tarihine göre ileri çıkmış hatta. Bazı doktorlar maalesef dediğin gibi. Yüzüne bile bakmıyorlar. Devlet hastanelerinde karşılaşma olasılığımız daha çok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…