♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Merak etme sen canım , kasık ağrıları çok normal... benim de ağrıyor... belim de ağrıyor... göğüs uçlarım acıyor... uyku hali , çok acıkma
Hepsi çok normal tatlım

Merak etme sen canım , kasık ağrıları çok normal... benim de ağrıyor... belim de ağrıyor... göğüs uçlarım acıyor... uyku hali , çok acıkma
Hepsi çok normal tatlım
evet bel ağrımda varr walla korkudan adet olucam düşüncesiyle kaç gündür deli ettim kendimi geçen aydan beri folik asit takviyesine de başladım sende kullanıyor musun ?:)

merhaba kızlar ben de 5. haftamdayım.arada kasık ağrım oluyor.bir de ben karnımın üstüne yatmayı çok seviyorum siz yatıyormusunuz?

merhaba kızlar ben de 5. haftamdayım.arada kasık ağrım oluyor.bir de ben karnımın üstüne yatmayı çok seviyorum siz yatıyormusunuz?
mrb cnm evet bende de var kasık ve bel ağrıları aynı sorun bende de var yüz üstü yatmaya alışkınım yatmamaya şimdiden kendimizi alıştırmamız gerek şuanlık bir zarar edeceğini fazla düşünmüyrm ama göbüşler büyümeye başladımı mecbur sol tarafa ve sırt üstü yatmak gerekecek bir tek :)

evet bel ağrımda varr walla korkudan adet olucam düşüncesiyle kaç gündür deli ettim kendimi geçen aydan beri folik asit takviyesine de başladım sende kullanıyor musun ?:)
Kullanıyorum canım 2 aydır :) planlı bir gebelik olunca ... hazırlıklıydım
Merak etme olmayacaksıııın, çok benziyor belirtiler :)

Kullanıyorum canım 2 aydır :) planlı bir gebelik olunca ... hazırlıklıydım
Merak etme olmayacaksıııın, çok benziyor belirtiler :)

kızlar benimde adet olucakmışım ama sökülemiyormuşum gibi hafiften sancılarım oluyor günde 2-3 kez ama 10 sn sürmüyor önceden bu sancılarım olduğunda 1-2 saat sonra adet olurdum :)

kızlar benimde adet olucakmışım ama sökülemiyormuşum gibi hafiften sancılarım oluyor günde 2-3 kez ama 10 sn sürmüyor önceden bu sancılarım olduğunda 1-2 saat sonra adet olurdum :)
aynen canm bende öyle olurdum bacaklarıma da vururdu sancı hemen o an adet olurdum cnm sanırım biz hamileyizz içimizde aşk varr

aynen canm bende öyle olurdum bacaklarıma da vururdu sancı hemen o an adet olurdum cnm sanırım biz hamileyizz içimizde aşk varr

hemde ne aşk canımm bende dün bhcg test sonucumu aldım ve ewlilik yıldönümümüzdü çok güzel bi haber oldu bizim için anlatamam

Merak etme bende de oluyor canım , gayet normalmış bunlar :)

inş. canım çok heyecan içerisindeyim bende planlı yaptım bakalım inş. tutmuştur beni bebeğim

İnşaAllah tatlım inşaAllaaah

kızlar peki denemeye başladığınızdan bu yana kaçıncı ay hamile kaldınız ?

ikinci denememde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…