- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Merak etme sen canım , kasık ağrıları çok normal... benim de ağrıyor... belim de ağrıyor... göğüs uçlarım acıyor... uyku hali , çok acıkmaaslında 28 günü geçmez benim adet günüm hatta genelde 4-5 önceden olurum bir dahaki adet tarihinden normalde benimkide 3-4 ekim gb olmalıydı bakalım merakla yarını bekliyorum :)ben kan testi için geç kaldım sırf eşimle birlikte baktırayım diye sanırım bide benim birkaç gündür kasıklarımda ağrılar var sen de oldu mu
evet bel ağrımda varrMerak etme sen canım , kasık ağrıları çok normal... benim de ağrıyor... belim de ağrıyor... göğüs uçlarım acıyor... uyku hali , çok acıkma
Hepsi çok normal tatlım
slm canım
mrb cnm evet bende de var kasık ve bel ağrıları aynı sorun bende de var yüz üstü yatmaya alışkınım yatmamaya şimdiden kendimizi alıştırmamız gerek şuanlık bir zarar edeceğini fazla düşünmüyrm ama göbüşler büyümeye başladımı mecbur sol tarafa ve sırt üstü yatmak gerekecek bir tek :)merhaba kızlar ben de 5. haftamdayım.arada kasık ağrım oluyor.bir de ben karnımın üstüne yatmayı çok seviyorum siz yatıyormusunuz?
iyiym cnm sen nasılsnselam özlemcim nasılsın bhcg yaptırmışmıydın canım sen ?
iyiym cnm sen nasılsnhenüz yaptırmadım canm yarn yaptırcam inş.:) sonucu çok merak ediyorm[/QUO
adetinin üzerinden gün geçti mi peki canım
Kullanıyorum canım 2 aydır :) planlı bir gebelik olunca ... hazırlıklıydımevet bel ağrımda varrwalla korkudan adet olucam düşüncesiyle kaç gündür deli ettim kendimi geçen aydan beri folik asit takviyesine de başladım sende kullanıyor musun ?:)
Yatmaman daha iyi olur canım , pek tavsiye etmiyorlar... kasık ağrısı bel ağrısı normal merak etme..merhaba kızlar ben de 5. haftamdayım.arada kasık ağrım oluyor.bir de ben karnımın üstüne yatmayı çok seviyorum siz yatıyormusunuz?
28 adet gününü baz alırsak 5-6 gün geçti :)
Kullanıyorum canım 2 aydır :) planlı bir gebelik olunca ... hazırlıklıydım
Merak etme olmayacaksıııın, çok benziyor belirtiler :)
inş. canım çok heyecan içerisindeyim bende planlı yaptım bakalım inş. tutmuştur beni bebeğimKullanıyorum canım 2 aydır :) planlı bir gebelik olunca ... hazırlıklıydım
Merak etme olmayacaksıııın, çok benziyor belirtiler :)
inş. canım heyecanla bekliyoruminş. güzel sonuçlar alıcaksın canım
aynen canm bende öyle olurdum bacaklarıma da vururdu sancı hemen o an adet olurdumkızlar benimde adet olucakmışım ama sökülemiyormuşum gibi hafiften sancılarım oluyor günde 2-3 kez ama 10 sn sürmüyor önceden bu sancılarım olduğunda 1-2 saat sonra adet olurdum :)
benim ilk ayım canımkızlar peki denemeye başladığınızdan bu yana kaçıncı ay hamile kaldınız ?
aynen canm bende öyle olurdum bacaklarıma da vururdu sancı hemen o an adet olurdumcnm sanırım biz hamileyizz içimizde aşk varr
benim ilk ayım canımpeki senin ?
Merak etme bende de oluyor canım , gayet normalmış bunlar :)kızlar benimde adet olucakmışım ama sökülemiyormuşum gibi hafiften sancılarım oluyor günde 2-3 kez ama 10 sn sürmüyor önceden bu sancılarım olduğunda 1-2 saat sonra adet olurdum :)
inş. canım çok heyecan içerisindeyim bende planlı yaptım bakalım inş. tutmuştur beni bebeğim
kızlar peki denemeye başladığınızdan bu yana kaçıncı ay hamile kaldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?