♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Herkese Merhaba
Herkese hayirli hamilelikler diliyorumRabbim hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepimize...
Ben Ocakta doğurucam hayırlısıyla az kaldı. heycanla bekliyoruz kızımı... burdaki arkadaslara göre birazdaha deneyimli sayılırım galiba. Çünkü nerdeyse tüm hazırlıklarım bitti, birçok konuyu araştırdım... takip etmek isteyen arkadaslar bakabilirler bloguma. Evde çok sıkıldığım için bu blogu yazıyorum. yaşadıklarımı paylaşıyorum... http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

hayırlı doğumlar bi avazda kurtul inşallah güzel güzel al kucağına kızını peki nasıl hamilelik geçirdin bulantın var mıydı kasık ağrın falan tatlı mı aşerdin eksi mi biraz anlatırmısın rica etsem:)

cnm allah ayrdımcın olsun..inş doğru doktora denk gelirsin kürtaj da önemli bir durum çünkü..yalnız uyutmasını rica et..hiç birşey hatırlamazsın..doğumla ilgili aklında kötü bişey kalmasın..allah yardımcın olsun cnm..rabbim bir an önce yerine yenisini koydursun... :)

hadi yaaa o kadar görünüyor mu..off çok merak ediyorum bu kez..içim içime sığmıyor...demek uyuyor haa çok hoş yaa...benimki ne halde acaba..ayyy çok heyecanlıyım..şu pztsi bi gelse..hadi bakalım güzel haberler ikili testlere inş :)

günaydın, canım zencefilli şeker iyi geldimi?

Kizlae nasilsiniz ben hala yatiyorum ve bu durumdan cok sıkıldım Allah hepimizin yardimcisi olsun bu arada lütfen doktor bir ay sonra gel dedi diye bir ayi beklemeyin hersey bigunde degisebiliyor arada lutfen gerwkirse baska doktorlara gorunun

Mrb seyma bebeğin kalp atışlarını duydunmu ? Ben dün gittiğimde duymadım dr. 10 gün sonra gel dedi ....
kontrolüm bugün dü,ama gitmiycez.salı günü gitmeyi düşünüyorum,eğer Bi aksilik yoksa duyarım diye düşünüyorum,çünkü benim satla uyumluydu ult. Gebelik haftam.bakalım hayırlısı olsun.
senin ultrasonda ne kadar şık göründü,bebeği gördü mü,Bi de bulantın falan varmı?

Ben zaten geç döllenmeden şüpheleniyorum kese falan çok iyi durumda güzel gelişiyor dedi dr. Bulantim var ama kusmak yok ayrıca baş dönmesi çok oluyor ,tansiyonum sürekli düşüşte :-(

Canım daha çok minnak tabii 4.5 cm olmuş ama bebiş şekli oluşmuş oluyor, İnşallah canım, pazartesi sen de güzel haberlerini paylaşırsın:) Ben de güzel haberlerini bekliyorum...

senin lekelenmen vardı sanırım, nasıl oldun,evdemi yatıyorsun,ilaç kullanıyor musun?
ben de bulantıdan yatıyorum,gece 12 saatten fazla uyumuşum.gündüzde hep yatış pozisyonundayım.

Kizlar yazdiklarinizi okuyunca bende anormallik oldugunu dusunuyorum.ne bulanti ne halsizlik var bende.sadece geceleri daha erken uyyorum.bide istahsizlik var canim pek bisey yemek istemiyor.bebegimin kalp atislarini gordum ama yinede surekli endiseliyim.9 ay nasil gececek bilemiyorum Rabbim saglicakla kavusturur insallah yavrularimiza ☺

çok şanslısın desem..benimde başladı bulantılar dün yatamadım sabaha kadar mide bulantısından ağlicaktım artık yastık çarşaf daha yeni yıkadım serdim kokusundan midem alt üst oldu herşey midemi bulandırıyo mutfağa girmek istemiyorum buzdolabını açmak resmen işkence çok kötü bi durum

Canim tsk ederim ama bulanti olmayincada ayri bir dert inan ki..surekli endiseliyim bebegime bisey olursa diye cok korkuyorum..uzun zaman sonra geldi 3.5 senedir bekliyorduk bu haberi.hoş şöylede dusunuyorum ben bu ay hamile kalmasaydim asılama yaptircaktik adetimi beklerken bebegimiz geldi ☺ eger adet olsaydim şuan aşılamayla ugrasiyor olcaktim onun stresini yasayacaktik tuttu mu tutmadi mi diye.Şükürler olsun Rabbim o günlere birakmadi nasipte ne varsa onu yasayacagiz.bebegimizin basina bisey gelse bile (Allahim korusun ) dogal yollardan hamile kalabildigimi gordum.Off cok uzun yazdim Allah hepimize yavrularimizi saglicakla kucaklamayi nasip etsin☺ sizlere de kolaylik versin.tahmin edebiliyorum ki cok zordur.insallah bi an once azalir.bebeklerimiz icin herseye deger ☺

Merhaba arkadaşlar foruma ben de yeni katılanlardanım..Güzel haberi dün akşam aldık..Bir kaç gün sonra tekrar kan verip muayne olacağim..Çok heyecanlıyım ama sizlerin de yazılarınızı okudukça çıktığımız bu güzel yol da yanlız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyor..Aşağı yukarı hepimiz aynı endişe kaygı heyecan ve mutluluğu yaşıyoruz.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar..

yok cnm öyle düşünme kimi hamile yataktan kalkamıyo kimi si hiç bilmiyo çok rahat geçiyo hamileliği ki bu bebek sağlıksız olduğu anlamına da gelmez seninki de başlar bu haftlarda kimi erkenden başlıyo kimi 2 3 ayın sonunda bünyeye göre değişiyo bende 7. haftama girdim birden fazlalaştı geçen hafta tek tük oluyodu bende senin gibi endişe etmiştim ama çok şükür kalp atışları da var bebişimide gördüm önemeli olan sağlıklı olmaları napalım katlanacaz onlar bizim mucizelerimiz :)

hayırlı uğurlu olsun gözün aydın :):)

Evet canim doktoruma soyledim bulantim yok diye ne guzel iste dedi bana ☺ gercekten de mucizelerimiz hala inanamiyorum Rabbim o kadar buyuk ve kudretli ki..bugunumuze bin sükür bide yavrularimizi kucaklayip koklasak daha ne isteriz kii ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…