- 30 Eylül 2014
- 295
- 337
- 63
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.421
İnşALLAH canım sende canını sıkma şu olayı atlat hayırlısı ile en kısa zamanda güzel haberlerini alırız yinejayırlısı canım inş senden güzel haberler duyarız.
Ben Ocakta doğurucam hayırlısıyla az kaldı. heycanla bekliyoruz kızımı... burdaki arkadaslara göre birazdaha deneyimli sayılırım galiba. Çünkü nerdeyse tüm hazırlıklarım bitti, birçok konuyu araştırdım... takip etmek isteyen arkadaslar bakabilirler bloguma. Evde çok sıkıldığım için bu blogu yazıyorum. yaşadıklarımı paylaşıyorum... http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/Herkese Merhaba
Herkese hayirli hamilelikler diliyorumRabbim hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepimize...
Ben Ocakta doğurucam hayırlısıyla az kaldı. heycanla bekliyoruz kızımı... burdaki arkadaslara göre birazdaha deneyimli sayılırım galiba. Çünkü nerdeyse tüm hazırlıklarım bitti, birçok konuyu araştırdım... takip etmek isteyen arkadaslar bakabilirler bloguma. Evde çok sıkıldığım için bu blogu yazıyorum. yaşadıklarımı paylaşıyorum... http://bebekmigeliyor.kadinlarkulubu.com.tr/
arkadaşlar işler yolunda değil mi. okudum bir sıkıntısı olan görmedim şükür depresyon konusunda da ben bile hormonlarım twm yükselmediği halde içimden bir şey yapmak gelmiyordu, daha çok birazda dinleneyim kendimi yormayayayım diye yapmazdım. ama kızlar şükür bir mucizeye kavuşmuşsunuz. hayatı da zindan etmeyin kendinize. bakın beni düşünün şu an aranızda olup sizin yaşadığınız duyguları paylaşabilirdim ancak maalesef devam edemedim. edemediğim gibi bir de başıma iş çıktı şimdi kürtajı nasıl olcak nerde olcak ne yapsam ne zaman yapsam diye düşünüyorum. şükür şanlısınız kızlar halinize şükredin derim.
canım senin durumunu da merak ettim. sanırım sen de bebğin görnmesini bekliiyordun hala. gittin mi doktora ya da ne zaman gideceksin merak ettim.
Gittim geldim. Bebiş iyi, şimdilik uyuyor. Hareketlensin diye öksürttü doktor, hafif kıpırdadı afacan:) Tek sorun miyomun almış başını gidiyor olması ...ama neyse ki bebeğe bir zararı yok şimdilik, dışa doğru büyüyor. ikili test için kan aldılar taaa 10 gün sonra çıkacakmış netice...off yine merak anlayacağınız... Bir de mide sorunlarım için ekspaz diye bir hap yazdı doktor. Bilmem aranızda kullanan var mı, bakalım işe yarayacak mı....
Haklisin canim dogru soyluyosun hatta ben o kdr saglik sorunumun arasinda sole dua ettim bugun allahim bi sikinti verceksen bana ver bebegime verme cunku ona mudahale etme sansim yok kendim cok sukur surune surunede olsa hayatta kalmayi basariyorum ilerleyen aylarda insallah alamadigim besinleri takviye etmeye calisicam suan ne yiyebilirsem onu yiyorum dun hatta esim zencefilli seker almisti nerdeyse bi ögunu onunla gecistirdim napim buda bi surec katlancaz sabretcez bi sekilde bide bugun su sozu okudum cok hosuma gitti...
"Her karanlığın sonu aydınlık, her kışın sonu bahar, her rüzgar ve fırtınanın sonu yağmur, her imtihanin sonu rahmet ama bunlar için biraz sabret..."
Mrb seyma bebeğin kalp atışlarını duydunmu ? Ben dün gittiğimde duymadım dr. 10 gün sonra gel dedi ....günaydın, canım zencefilli şeker iyi geldimi?
kontrolüm bugün dü,ama gitmiycez.salı günü gitmeyi düşünüyorum,eğer Bi aksilik yoksa duyarım diye düşünüyorum,çünkü benim satla uyumluydu ult. Gebelik haftam.bakalım hayırlısı olsun.Mrb seyma bebeğin kalp atışlarını duydunmu ? Ben dün gittiğimde duymadım dr. 10 gün sonra gel dedi ....
Ben zaten geç döllenmeden şüpheleniyorum kese falan çok iyi durumda güzel gelişiyor dedi dr. Bulantim var ama kusmak yok ayrıca baş dönmesi çok oluyor ,tansiyonum sürekli düşüşte :-(kontrolüm bugün dü,ama gitmiycez.salı günü gitmeyi düşünüyorum,eğer Bi aksilik yoksa duyarım diye düşünüyorum,çünkü benim satla uyumluydu ult. Gebelik haftam.bakalım hayırlısı olsun.
senin ultrasonda ne kadar şık göründü,bebeği gördü mü,Bi de bulantın falan varmı?
Canım daha çok minnak tabii 4.5 cm olmuş ama bebiş şekli oluşmuş oluyor, İnşallah canım, pazartesi sen de güzel haberlerini paylaşırsın:) Ben de güzel haberlerini bekliyorum...hadi yaaa o kadar görünüyor mu..off çok merak ediyorum bu kez..içim içime sığmıyor...demek uyuyor haa çok hoş yaa...benimki ne halde acaba..ayyy çok heyecanlıyım..şu pztsi bi gelse..hadi bakalım güzel haberler ikili testlere inş :)
Kizlae nasilsiniz ben hala yatiyorum ve bu durumdan cok sıkıldım Allah hepimizin yardimcisi olsun bu arada lütfen doktor bir ay sonra gel dedi diye bir ayi beklemeyin hersey bigunde degisebiliyor arada lutfen gerwkirse baska doktorlara gorunun
Kizlar yazdiklarinizi okuyunca bende anormallik oldugunu dusunuyorum.ne bulanti ne halsizlik var bende.sadece geceleri daha erken uyyorum.bide istahsizlik var canim pek bisey yemek istemiyor.bebegimin kalp atislarini gordum ama yinede surekli endiseliyim.9 ay nasil gececek bilemiyorum Rabbim saglicakla kavusturur insallah yavrularimiza ☺
çok şanslısın desem..benimde başladı bulantılar dün yatamadım sabaha kadar mide bulantısından ağlicaktım artık yastık çarşaf daha yeni yıkadım serdim kokusundan midem alt üst oldu herşey midemi bulandırıyo mutfağa girmek istemiyorum buzdolabını açmak resmen işkence çok kötü bi durum
Canim tsk ederim ama bulanti olmayincada ayri bir dert inan ki..surekli endiseliyim bebegime bisey olursa diye cok korkuyorum..uzun zaman sonra geldi 3.5 senedir bekliyorduk bu haberi.hoş şöylede dusunuyorum ben bu ay hamile kalmasaydim asılama yaptircaktik adetimi beklerken bebegimiz geldi ☺ eger adet olsaydim şuan aşılamayla ugrasiyor olcaktim onun stresini yasayacaktik tuttu mu tutmadi mi diye.Şükürler olsun Rabbim o günlere birakmadi nasipte ne varsa onu yasayacagiz.bebegimizin basina bisey gelse bile (Allahim korusun ) dogal yollardan hamile kalabildigimi gordum.Off cok uzun yazdim Allah hepimize yavrularimizi saglicakla kucaklamayi nasip etsin☺ sizlere de kolaylik versin.tahmin edebiliyorum ki cok zordur.insallah bi an once azalir.bebeklerimiz icin herseye deger ☺
Merhaba arkadaşlar foruma ben de yeni katılanlardanım..Güzel haberi dün akşam aldık..Bir kaç gün sonra tekrar kan verip muayne olacağim..Çok heyecanlıyım ama sizlerin de yazılarınızı okudukça çıktığımız bu güzel yol da yanlız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyor..Aşağı yukarı hepimiz aynı endişe kaygı heyecan ve mutluluğu yaşıyoruz.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar..
hayırlı uğurlu olsun gözün aydın :):)
Evet canim doktoruma soyledim bulantim yok diye ne guzel iste dedi bana ☺ gercekten de mucizelerimiz hala inanamiyorum Rabbim o kadar buyuk ve kudretli ki..bugunumuze bin sükür bide yavrularimizi kucaklayip koklasak daha ne isteriz kii ☺yok cnm öyle düşünme kimi hamile yataktan kalkamıyo kimi si hiç bilmiyo çok rahat geçiyo hamileliği ki bu bebek sağlıksız olduğu anlamına da gelmez seninki de başlar bu haftlarda kimi erkenden başlıyo kimi 2 3 ayın sonunda bünyeye göre değişiyo bende 7. haftama girdim birden fazlalaştı geçen hafta tek tük oluyodu bende senin gibi endişe etmiştim ama çok şükür kalp atışları da var bebişimide gördüm önemeli olan sağlıklı olmaları napalım katlanacaz onlar bizim mucizelerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?