♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Hayirli olsun Rabbim hepimizin hamileligini saglikla tamamina erdirsin insallah ☺

ben de hala inanasım gelmiyo çok farklı bişe Allahım nasip etti inşallah herkese nasip olur bu duygu dediğin gibi hayırlısıyla bi doğursak ta o cennet kokusunu içimize çeksek yada şöyle 6 7 aylık falan olsak ta en azından usg de resmini görsek miniklerin:)

6 7 aylıga gerek yok bak benımkının resmıne 11 haftalık hali mınıcık bacakları var ıncecık gecen ultrasona gırdıgımde poposunun ustunde zıplıyodu ayakları hıc rahat durmuyo bısıklet cevırır gıbı kıpır kıpır maşşallah

Amiiin amiin isteyen herkes tatmali bu duyguyu ☺ ahh keske şu ilk 3 ayi sorunsuzca atlatsak gerisi cabuk gecer gibime geliyo.suan bile ben her gun ultrasona girip gormek istiyorum halbuki hic bisey belli olmuyo :) karnim ciksin buyusun, hareket etsin tekmelesin istiyorum.insallah zamanla hepsi olacak ama sabredemiyoruuumm :) baskasinin hamileligi su gibi gecer kendinin ki oyle olmuyomus valla

hani o zaman daha belli ya her tarafı tabi o haftalarda da görülür o da yeter ayy çok güzel bi dugu maşşallah nazar deymesin Allahım korusun

Ayyy ne kadar guzel cimcimesevilay darisi basimiza insallah ☺

merak etme 3 aylık donem bıtınce aşırı derecede zaman hızlanıyo bıan bakcan dogum gelmıs daha dun gıbı test yaptıgım 3 aylık oldu bile Allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın

aynen sana katılıyorum 1 2 ay daha beklemek lazım tabi kendinin olunca zaman geçmez haklısın ama olsun her anı güzel zorluğuda güzelliği de başka hiç bişeye benzemiyo ama annelik çok zormuş onu anladım annemle konuşuyoz anne sen ne kadar haklıymşsın ne zormuş senin hakkını şimdi anladım diye baya dertleştik tabi ben ağladım duygulandım öyle işte boşa denmemiş cennet annelerin ayakları altında diye

hani o zaman daha belli ya her tarafı tabi o haftalarda da görülür o da yeter ayy çok güzel bi dugu maşşallah nazar deymesin Allahım korusun
amin canım cumlemızınkını ınsallah ıkılı teste gırdıgınızz zaman bebıslerınız gostermek ısterse sızde gorceksınız hareketlerını bende sureklı gormek ıstıyorum evde ultrason olsa 7 24 baglı tutardım karnıma harıka bı goruntu o

merak etme 3 aylık donem bıtınce aşırı derecede zaman hızlanıyo bıan bakcan dogum gelmıs daha dun gıbı test yaptıgım 3 aylık oldu bile Allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın
Amin hepimiz de aliriz insallah kucagimiza risk acisindan da ilk 12 hafta sakincali heralde.biraz da ondan pimpirikleniyo insan.hayirlisiyla atlatsaydik hamileligin keyfini cikaririz insallah o zaman ☺

Mrb seyma bebeğin kalp atışlarını duydunmu ? Ben dün gittiğimde duymadım dr. 10 gün sonra gel dedi ....
Sen diyince baktimda ben adet tarihime gore 6.haftamda ultrasona gore 6+3de duymusum ama kullanilan cihazlardan yada bebegin gelisimindende kaynaklaniyor olabilir herkesinki ayni olmuyor diye biliyorum

Kesinlikle harika ben ilk gittigimde dr keseyi gosterdi aglamaya basladim ☺ bebegimi net olarak gorebilsem napcam bilemiyorum

Kesinlikle harika ben ilk gittigimde dr keseyi gosterdi aglamaya basladim ☺ bebegimi net olarak gorebilsem napcam bilemiyorum
o hareketlerı gordugunde bulantı kusma agrı cektıgın butun dertlerı unutcaksın sırt ustu yattıgında bebegın elıne sert bı sekılde gelcek sureklı yatıp ona dokunmak ıstıyceksın benım 5. gebelık 3. dogum olcak nasıpse karnım gebelıge alıskın oldugu ıcın arada bazı hareketlerını bıle hıssedıyorum cimcikler gıbı mınık hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…