- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.441
Hayirli olsun Rabbim hepimizin hamileligini saglikla tamamina erdirsin insallah ☺Merhaba arkadaşlar foruma ben de yeni katılanlardanım..Güzel haberi dün akşam aldık..Bir kaç gün sonra tekrar kan verip muayne olacağim..Çok heyecanlıyım ama sizlerin de yazılarınızı okudukça çıktığımız bu güzel yol da yanlız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyor..Aşağı yukarı hepimiz aynı endişe kaygı heyecan ve mutluluğu yaşıyoruz.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar..
Evet canim doktoruma soyledim bulantim yok diye ne guzel iste dedi bana ☺ gercekten de mucizelerimiz hala inanamiyorum Rabbim o kadar buyuk ve kudretli ki..bugunumuze bin sükür bide yavrularimizi kucaklayip koklasak daha ne isteriz kii ☺
6 7 aylıga gerek yok bak benımkının resmıne 11 haftalık hali mınıcık bacakları var ıncecık gecen ultrasona gırdıgımde poposunun ustunde zıplıyodu ayakları hıc rahat durmuyo bısıklet cevırır gıbı kıpır kıpır maşşallahben de hala inanasım gelmiyo çok farklı bişe Allahım nasip etti inşallah herkese nasip olur bu duygu dediğin gibi hayırlısıyla bi doğursak ta o cennet kokusunu içimize çeksek yada şöyle 6 7 aylık falan olsak ta en azından usg de resmini görsek miniklerin:)
Amiiin amiin isteyen herkes tatmali bu duyguyu ☺ ahh keske şu ilk 3 ayi sorunsuzca atlatsak gerisi cabuk gecer gibime geliyo.suan bile ben her gun ultrasona girip gormek istiyorum halbuki hic bisey belli olmuyo :) karnim ciksin buyusun, hareket etsin tekmelesin istiyorum.insallah zamanla hepsi olacak ama sabredemiyoruuumm :) baskasinin hamileligi su gibi gecer kendinin ki oyle olmuyomus vallaben de hala inanasım gelmiyo çok farklı bişe Allahım nasip etti inşallah herkese nasip olur bu duygu dediğin gibi hayırlısıyla bi doğursak ta o cennet kokusunu içimize çeksek yada şöyle 6 7 aylık falan olsak ta en azından usg de resmini görsek miniklerin:)
6 7 aylıga gerek yok bak benımkının resmıne 11 haftalık hali mınıcık bacakları var ıncecık gecen ultrasona gırdıgımde poposunun ustunde zıplıyodu ayakları hıc rahat durmuyo bısıklet cevırır gıbı kıpır kıpır maşşallah
Ayyy ne kadar guzel6 7 aylıga gerek yok bak benımkının resmıne 11 haftalık hali mınıcık bacakları var ıncecık gecen ultrasona gırdıgımde poposunun ustunde zıplıyodu ayakları hıc rahat durmuyo bısıklet cevırır gıbı kıpır kıpır maşşallah
merak etme 3 aylık donem bıtınce aşırı derecede zaman hızlanıyo bıan bakcan dogum gelmıs daha dun gıbı test yaptıgım 3 aylık oldu bile Allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsınAmiiin amiin isteyen herkes tatmali bu duyguyu ☺ ahh keske şu ilk 3 ayi sorunsuzca atlatsak gerisi cabuk gecer gibime geliyo.suan bile ben her gun ultrasona girip gormek istiyorum halbuki hic bisey belli olmuyo :) karnim ciksin buyusun, hareket etsin tekmelesin istiyorum.insallah zamanla hepsi olacak ama sabredemiyoruuumm :) baskasinin hamileligi su gibi gecer kendinin ki oyle olmuyomus valla
Amiiin amiiin ☺ bizde gorcez insallah o hallerini ☺hani o zaman daha belli ya her tarafı tabi o haftalarda da görülür o da yeter ayy çok güzel bi dugu maşşallah nazar deymesin Allahım korusun
Amiiin amiin isteyen herkes tatmali bu duyguyu ☺ ahh keske şu ilk 3 ayi sorunsuzca atlatsak gerisi cabuk gecer gibime geliyo.suan bile ben her gun ultrasona girip gormek istiyorum halbuki hic bisey belli olmuyo :) karnim ciksin buyusun, hareket etsin tekmelesin istiyorum.insallah zamanla hepsi olacak ama sabredemiyoruuumm :) baskasinin hamileligi su gibi gecer kendinin ki oyle olmuyomus valla
amin canım cumlemızınkını ınsallah ıkılı teste gırdıgınızz zaman bebıslerınız gostermek ısterse sızde gorceksınız hareketlerını bende sureklı gormek ıstıyorum evde ultrason olsa 7 24 baglı tutardım karnımahani o zaman daha belli ya her tarafı tabi o haftalarda da görülür o da yeter ayy çok güzel bi dugu maşşallah nazar deymesin Allahım korusun
Ayyy ne kadar guzelcimcimesevilay darisi basimiza insallah ☺
Amin hepimiz de aliriz insallah kucagimizamerak etme 3 aylık donem bıtınce aşırı derecede zaman hızlanıyo bıan bakcan dogum gelmıs daha dun gıbı test yaptıgım 3 aylık oldu bile Allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın
Sen diyince baktimda ben adet tarihime gore 6.haftamda ultrasona gore 6+3de duymusum ama kullanilan cihazlardan yada bebegin gelisimindende kaynaklaniyor olabilir herkesinki ayni olmuyor diye biliyorumMrb seyma bebeğin kalp atışlarını duydunmu ? Ben dün gittiğimde duymadım dr. 10 gün sonra gel dedi ....
Feci bi ağrı sonucu acilden geldim kızlar
Kesinlikle harikaamin canım cumlemızınkını ınsallah ıkılı teste gırdıgınızz zaman bebıslerınız gostermek ısterse sızde gorceksınız hareketlerını bende sureklı gormek ıstıyorum evde ultrason olsa 7 24 baglı tutardım karnımaharıka bı goruntu o
aminn o bulantı kusma sancı donemlerı gecınce gercekten zaman hızlanıyoAmin hepimiz de aliriz insallah kucagimizarisk acisindan da ilk 12 hafta sakincali heralde.biraz da ondan pimpirikleniyo insan.hayirlisiyla atlatsaydik hamileligin keyfini cikaririz insallah o zaman ☺
Valla bende hala bulanti falan yok ama yinede gecmiyo zamanaminn o bulantı kusma sancı donemlerı gecınce gercekten zaman hızlanıyo
o hareketlerı gordugunde bulantı kusma agrı cektıgın butun dertlerı unutcaksın sırt ustu yattıgında bebegın elıne sert bı sekılde gelcek sureklı yatıp ona dokunmak ıstıyceksın benım 5. gebelık 3. dogum olcak nasıpse karnım gebelıge alıskın oldugu ıcın arada bazı hareketlerını bıle hıssedıyorum cimcikler gıbı mınık hareketlerKesinlikle harikaben ilk gittigimde dr keseyi gosterdi aglamaya basladim ☺ bebegimi net olarak gorebilsem napcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?