♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
bence de ne güzel işte.istediğin gibi beslenebilmenin tadını çıkar,ben şimdi annemle tel konuştum,konuşurken bile midem bulandı.dün yediğim herşeyi attım,akşam dan beri sürekli başım dönüyor,ayaklarımı sürüyerek yürüyorum.ben ya kusarken zorlanırsam ,bebeğe bişey olursa diye endişeleniyorum.yani hiç birimiz doğurana kadar rahat etmiycez anlaşılan.

Gercekten de oyle canim anne olmadan onun psikolojisine bürünüyormus insan ☺ ama napalim bebeklerimizin cani sagolsun yeter ki..

canım ona cok dıkkat et bende kusma fobısı var aşırı kasılıyorum kusarken düşük tehlıkesı gecırdım şiddetlı kusmanın ardından sakin olmaya calıs kusarsan ve çömelerek deıl ayakta kusmaya calıs

Ayni seyi dun arkadasimla konusurken soledim kesinlikle cennet annelerinin ayaginin altinda diye bosuna dememisler meger neler cekmisler bize hamileyken ki insani gectim hayvanlarda bile annelik duygusu diye bisey var kediler mesela yavrularina dokundurtmuyor pencelerini cikariyor hemen. bide insanoglunu dusun kimbilir ne cok sevicez sacinin teline bile zarar gelmesin isticez cunku onlar bizim canimizdan bir parca

ayy bende de aynı korku var nefret ederim kusmaktan çok şükür şimdiye kadar kusmadım umarım bundan sonra da olmaz bazen ağzıma acı bi su gibi bişe geliyo geri yutuyorum ıyy korkuyorum napim

kız benıde aglattın ben annemı cok uzmustum zamanında hep bana derdı ana olunca benı anlıycan dıye 2 oglum var anladım ama annemı erken kaybettım bu torununu goremıycek onun buruklugu var ıcımde

Hayy masallah Allah uzun omur versin cocuklariniza sabirsizlikla bekliyorum o anlarin gelmesini insallah tadarim o duygulari ☺ karamsar olmak istemiyorum ama surekli bi korku halindeyim.nasil atlatacagimi bilemiyorum

Hayy masallah Allah uzun omur versin cocuklariniza sabirsizlikla bekliyorum o anlarin gelmesini insallah tadarim o duygulari ☺ karamsar olmak istemiyorum ama surekli bi korku halindeyim.nasil atlatacagimi bilemiyorum
o korkuyu atlatman lazım bebegının saglıgı acısından rabbım bıze bagıslasın evlatlarımızı

inşallahta olmaz bulantın bende 8. haftada basladı yenı gecti sadece velet acıkınca oluyo bulantım bıde pis kokularda
İnsallah olmaz arada dis macunu ve yag kokusundan hafif bulaniyo sonra geciyo.ben daha 7.haftamdayim daha ilerde baslayabilir yaniii

Herkese Merhaba, umarım her birimiz mutlu huzurlu bir hamililek dönemi geçiririz diyerek başlayayım sözlerime. Ben de 6 haftalık gebeyim. Kesemizi gördük ama kalp atışı için henüz gitmedik. Pazartesi günü gideceğiz. Herşey normal gidiyordu benim ta ki kasık ağrıma kadar. Özellikle gaz veya tuvaletimi tuttuğumda normade olmayan bir ağru giriyor. İşim dolayısı ile çok seyahat ediyorum ve ayakta kalıyorum. Biraz endişelenmeye başladım. Böyke ağrı yaşayan var mı?

kız benıde aglattın ben annemı cok uzmustum zamanında hep bana derdı ana olunca benı anlıycan dıye 2 oglum var anladım ama annemı erken kaybettım bu torununu goremıycek onun buruklugu var ıcımde

dur kız benimde gözlerim doldu ben de üzdüm ah ah hem annemi hem babamı şimdi çok pişmanım iş işten geçti ama başın sağolsun cnm Allah evlatlarını bağışlasın sana

dur kız benimde gözlerim doldu ben de üzdüm ah ah hem annemi hem babamı şimdi çok pişmanım iş işten geçti ama başın sağolsun cnm Allah evlatlarını bağışlasın sana
dostlar saolsun.ınsan cahıllıkle cok hatalar yapabılıyo sonu pişmanlıkta olsa inş affetmıstır benı annem . amin cumlemızın inş canım

evet bende de var normal merak etme rahim büyüdüğü için bu tip ağrı ve sancılar olur

Allah bebegını sana bagıslasın hamılelık cok yorucu bı donem sureklı dınlenmen gerek o dedıgın agrıları bende cektım baslarda ama sen yınede gıttıgın gun doktoruna danıs rabbım kolaylık versın

kızlar bulantı yaşamayanlar çok şanslısınz bulantı kokular çok fena ve bazen uykum kaçıyor uyuyamıyorum bazen karnım çok ağrıyor amile olmak güzel ne kadar zor olsada ama gebelik sayfalarına baktığım düşenler falan hatta kalbi duran bebekler falan moralim bozuluyor ve dün beni yanlışlıkla çok korkuttular korktum acabamı diye bütün herşeyi araştırdım şükür bişey yok bende 6 hafta 3 günlüğüm kalp atışları falan çok güzel ya kıpır kıpr ultrasonda bazen sanırım sancıdan anlıyorum karnımda nerde doktora dedim olabilir diyor çok kıpırdıyor mutluluk ya ALLAHım herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…