- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.481
İş sırasında bazen kendimi kaybediyorum , unutuyorum hamileliğimi. Sonra da üzülüyorum. İçim rahatladı teşekkür ederim. Bir de kalbini duyarsam daha çok rahatlayacağımevet bende de var normal merak etme rahim büyüdüğü için bu tip ağrı ve sancılar olur
noldu cnm kötü bişe yoktur inşallah
Her agrim da korkuyorUm ilk bebeğimi kaybettigim içindr baktı sıkıntı yok 10 haftalik dedi kalp atışı devam ediyor mu dedim korkum bu yönde hep evet herşey normal dedi bi oh çektim allahım koru bebeğimi ağrıya herşeye raziyim yeterli bebegime bisey olmasın
kızlar bulantı yaşamayanlar çok şanslısınz bulantı kokular çok fena ve bazen uykum kaçıyor uyuyamıyorum bazen karnım çok ağrıyor amile olmak güzel ne kadar zor olsada ama gebelik sayfalarına baktığım düşenler falan hatta kalbi duran bebekler falan moralim bozuluyor ve dün beni yanlışlıkla çok korkuttular korktum acabamı diye bütün herşeyi araştırdım şükür bişey yok bende 6 hafta 3 günlüğüm kalp atışları falan çok güzel ya kıpır kıpr ultrasonda bazen sanırım sancıdan anlıyorum karnımda nerde doktora dedim olabilir diyor çok kıpırdıyor mutluluk ya ALLAHım herkese nasip etsin
canım Allah bebegını sana bagıslasın ama bu korkuları atman lazım ustunden bebegıne zarar verıyossun bu sekıldeHer agrim da korkuyorUm ilk bebeğimi kaybettigim içindr baktı sıkıntı yok 10 haftalik dedi kalp atışı devam ediyor mu dedim korkum bu yönde hep evet herşey normal dedi bi oh çektim allahım koru bebeğimi ağrıya herşeye raziyim yeterli bebegime bisey olmasın
İş sırasında bazen kendimi kaybediyorum , unutuyorum hamileliğimi. Sonra da üzülüyorum. İçim rahatladı teşekkür ederim. Bir de kalbini duyarsam daha çok rahatlayacağım
o cok kotu bısey ya yumusatıcıdan tıksınmıssın bende aksıne hacısakır sabuna aş erıyo gıbı kokusuna bayılmaya basladım zararlı olmasa yıycem o derece ıcıme cekıom kokusunu bu hamılelık ne acayıp bıse ya ayak koklayan duvar toprak yıyen neler varben bugün sabaha kadar hortladım remen bulantıdan yatamadım çok fena bi durum bi de nevresim yastık yeni yıkayıp serdim yumuşatıcın kokusu mahvetti sabaha kadar kusacaktım nerdeyse Allah hepimize kolaylık versin bunlar geçici şeyler Allah yokluğunu da acısını da göstermesin
Pazartesi bahsedeceğim...iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İşten ayrılmayı hiç istemiyorum. Bu beniçok mutsuz eder.Allah bebegını sana bagıslasın hamılelık cok yorucu bı donem sureklı dınlenmen gerek o dedıgın agrıları bende cektım baslarda ama sen yınede gıttıgın gun doktoruna danıs rabbım kolaylık versın
o cok kotu bısey ya yumusatıcıdan tıksınmıssın bende aksıne hacısakır sabuna aş erıyo gıbı kokusuna bayılmaya basladım zararlı olmasa yıycem o derece ıcıme cekıom kokusunu bu hamılelık ne acayıp bıse ya ayak koklayan duvar toprak yıyen neler var
ene bu hamılelık takvımımızde sagdakı bebek resımlerı suan karnımızdakılerın ne durumda oldugunu gosterıyo benımkı baya baya ınsan şeklını almıs senınkınınde ellerı cıkmıs mınıcıkhahahah evet ya çok acayipp:)
ene bu hamılelık takvımımızde sagdakı bebek resımlerı suan karnımızdakılerın ne durumda oldugunu gosterıyo benımkı baya baya ınsan şeklını almıs senınkınınde ellerı cıkmıs mınıcık
daha bellı deıl canım onumuzdekı ay 3lu test ıcın gıttıgımde bacaklarını acarsa ogrenırım ınscnm seninkinin cinsiyeti erkek miydi sordum mu sana
daha bellı deıl canım onumuzdekı ay 3lu test ıcın gıttıgımde bacaklarını acarsa ogrenırım ıns2 oglum var oncelıkle saglıklı olsunda bıtanede kızım olsun cok ıstıyorum
inş rabbım herkeze kalbındekını yaşatsıninşallah cnm gönlünden ne geçiyosa o olsun sağlıklı olsun da kız çocuğu bambaşka inşallah olur
daha bellı deıl canım onumuzdekı ay 3lu test ıcın gıttıgımde bacaklarını acarsa ogrenırım ıns2 oglum var oncelıkle saglıklı olsunda bıtanede kızım olsun cok ıstıyorum
hadı hayırlısı olsun bende 3 4 gun boyunca ruyamda kız gordum sonrakı bı kac gun ıkız oldugunu gordum bende meraktan catlıyom ıns gosterır onumuzdekı ay ıns senınde gonlune gore verır rabbımkız kardeşim rüyasında görmüş sabah erkenden msj attı bana benimde kızım varmış çok küçükmüş minicikmiş çok tatlıymış herkesin elinde ağlıyomuş kardeşimde midesi bulanıyordur diye sallayıp masaj yapıyomuş karnına herhalde ben sabaha kadar yatamadım bulantıdan o ayan oldu herhalde ona belkide benimde kızım olacak bilmiyorum geçen de görümcem görmüş rüyasında benim bebeğim için hediye almışlar altın bilezik onu takacaklarmış hedie olarak bebeği görmemişler ama kız dı yani diyo
hayırdır canım. herşey yolunda mı?Feci bi ağrı sonucu acilden geldim kızlar
Canim benim kese etrafinda kanama var disari cikan bisey yok surekli uzaniyorum evde istirahat ediyorum.progestan hap ve pruloton diye bir igne var 3 gunde bir onu vurulucam zaten uc tane igne carsamba kontrolum var insallah kanama yokolmustur bende bulanti namina bisey yok Allah yardimcin olsun cok zor olmalisenin lekelenmen vardı sanırım, nasıl oldun,evdemi yatıyorsun,ilaç kullanıyor musun?
ben de bulantıdan yatıyorum,gece 12 saatten fazla uyumuşum.gündüzde hep yatış pozisyonundayım.
hadı hayırlısı olsun bende 3 4 gun boyunca ruyamda kız gordum sonrakı bı kac gun ıkız oldugunu gordum bende meraktan catlıyom ıns gosterır onumuzdekı ay ıns senınde gonlune gore verır rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?