♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Her agrim da korkuyorUm ilk bebeğimi kaybettigim için dr baktı sıkıntı yok 10 haftalik dedi kalp atışı devam ediyor mu dedim korkum bu yönde hep evet herşey normal dedi bi oh çektim allahım koru bebeğimi ağrıya herşeye raziyim yeterli bebegime bisey olmasın

ben bugün sabaha kadar hortladım remen bulantıdan yatamadım çok fena bi durum bi de nevresim yastık yeni yıkayıp serdim yumuşatıcın kokusu mahvetti sabaha kadar kusacaktım nerdeyse Allah hepimize kolaylık versin bunlar geçici şeyler Allah yokluğunu da acısını da göstermesin

canım Allah bebegını sana bagıslasın ama bu korkuları atman lazım ustunden bebegıne zarar verıyossun bu sekılde

o cok kotu bısey ya yumusatıcıdan tıksınmıssın bende aksıne hacısakır sabuna aş erıyo gıbı kokusuna bayılmaya basladım zararlı olmasa yıycem o derece ıcıme cekıom kokusunu bu hamılelık ne acayıp bıse ya ayak koklayan duvar toprak yıyen neler var

Pazartesi bahsedeceğim...iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İşten ayrılmayı hiç istemiyorum. Bu beniçok mutsuz eder.

hahahah evet ya çok acayipp:)

daha bellı deıl canım onumuzdekı ay 3lu test ıcın gıttıgımde bacaklarını acarsa ogrenırım ıns 2 oglum var oncelıkle saglıklı olsunda bıtanede kızım olsun cok ıstıyorum

inşallah cnm gönlünden ne geçiyosa o olsun sağlıklı olsun da kız çocuğu bambaşka inşallah olur

daha bellı deıl canım onumuzdekı ay 3lu test ıcın gıttıgımde bacaklarını acarsa ogrenırım ıns 2 oglum var oncelıkle saglıklı olsunda bıtanede kızım olsun cok ıstıyorum

kız kardeşim rüyasında görmüş sabah erkenden msj attı bana benimde kızım varmış çok küçükmüş minicikmiş çok tatlıymış herkesin elinde ağlıyomuş kardeşimde midesi bulanıyordur diye sallayıp masaj yapıyomuş karnına herhalde ben sabaha kadar yatamadım bulantıdan o ayan oldu herhalde ona belkide benimde kızım olacak bilmiyorum geçen de görümcem görmüş rüyasında benim bebeğim için hediye almışlar altın bilezik onu takacaklarmış hedie olarak bebeği görmemişler ama kız dı yani diyo

hadı hayırlısı olsun bende 3 4 gun boyunca ruyamda kız gordum sonrakı bı kac gun ıkız oldugunu gordum bende meraktan catlıyom ıns gosterır onumuzdekı ay ıns senınde gonlune gore verır rabbım

senin lekelenmen vardı sanırım, nasıl oldun,evdemi yatıyorsun,ilaç kullanıyor musun?
ben de bulantıdan yatıyorum,gece 12 saatten fazla uyumuşum.gündüzde hep yatış pozisyonundayım.
Canim benim kese etrafinda kanama var disari cikan bisey yok surekli uzaniyorum evde istirahat ediyorum.progestan hap ve pruloton diye bir igne var 3 gunde bir onu vurulucam zaten uc tane igne carsamba kontrolum var insallah kanama yokolmustur bende bulanti namina bisey yok Allah yardimcin olsun cok zor olmali

hadı hayırlısı olsun bende 3 4 gun boyunca ruyamda kız gordum sonrakı bı kac gun ıkız oldugunu gordum bende meraktan catlıyom ıns gosterır onumuzdekı ay ıns senınde gonlune gore verır rabbım

amin cnm bişeyide çook isteyip dillendirmemek gerek tam tersi oluyo Allahım hepimizin gönlünden geçeni biliyo önceden de şuanda da cinsiyeti belli zaten kendimizi kasmaya hiç gerek yok hangisi hayırlı sağlıklı olacaksa o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…