- 9 Ekim 2014
- 164
- 88
- 38
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
ayyy ne güzel tebriklerrrhemde ne aşk canımm bende dün bhcg test sonucumu aldım ve ewlilik yıldönümümüzdü çok güzel bi haber oldu bizim için anlatamam
oyy çok güzel... bende diyordum ekim ayı bizim için çok önemli... geçen sene 26 ekimde evlendik... aynı zamanda o gün eşimin doğum günü...ekimde bide bebişimiz gelirse tam olur dedik... ve geldi şükür...bayram müjdemiz olduu :)hemde ne aşk canımm bende dün bhcg test sonucumu aldım ve ewlilik yıldönümümüzdü çok güzel bi haber oldu bizim için anlatamam
ben 1 buçuk yıla yakın evliyim canım öğretmenim ama atanamadığım için artık bebeğimi ertelemek istemedimbenimde ilk ayım canım 3 yıllık evliyiz sizin kaç yıllık ?
senide tebrik ederim canım çok güzel mucizeler bunlaroyy çok güzel... bende diyordum ekim ayı bizim için çok önemli... geçen sene 26 ekimde evlendik... aynı zamanda o gün eşimin doğum günü...ekimde bide bebişimiz gelirse tam olur dedik... ve geldi şükür...bayram müjdemiz olduu :)
İnşaAllah atanırsın... hangi bölüm mezunusun... bende ilahiyat lisans mezunuyum ama çalışmayı düşünmüyorum şimdilik :)ben 1 buçuk yıla yakın evliyim canım öğretmenim ama atanamadığım için artık bebeğimi ertelemek istemedim
oyy çok güzel... bende diyordum ekim ayı bizim için çok önemli... geçen sene 26 ekimde evlendik... aynı zamanda o gün eşimin doğum günü...ekimde bide bebişimiz gelirse tam olur dedik... ve geldi şükür...bayram müjdemiz olduu :)
Kafana takma lütfen bebiş rahat rahat büyüsüüünsağolun kızlar :) bugün neden tekrarlatmadılar bana ya bhcg yi çok merak ediyorum offf
ben 1 buçuk yıla yakın evliyim canım öğretmenim ama atanamadığım için artık bebeğimi ertelemek istemedim
Evet Allahımın en büyük mucizelerinden biri :) teşekkür ederiiimsenide tebrik ederim canım çok güzel mucizeler bunlar
Evet canım... 2 nedenden ötürü özeldi , şimdi 3 oldu şükürne güzelll sizin içinde ekim ayı özel demek
Kafana takma lütfen bebiş rahat rahat büyüsüüün
resim öğretmenliği canm bizim atamalar çok az maalesefİnşaAllah atanırsın... hangi bölüm mezunusun... bende ilahiyat lisans mezunuyum ama çalışmayı düşünmüyorum şimdilik :)
Bende de böyleydi... hadi iyi uykularrr bebiş yapıyor bebişşşhaklısın canımm gözlerim kapanıyor kızlar benim 2-3 gündür böleyim bu yeni belirtim sanırm ben biraz dinlenicem tekrar görüşmek üzeree
inş. canım bende öle düşünüyorum bebeğim belki uğur getirir anneciğine :)inş. atanırsın canım istediğin şelikde bebeğin sana uğur getirir belkide :)
Hmm... doğrudur ya... ders az olunca atama da az oluyorresim öğretmenliği canm bizim atamalar çok az maalesef
görüşürüz canım bende öyleyim 1 haftadır gece 3-4 lere kadr tv izleyen özlem en geç 12 dedi mi uyku bastırıyo hemen :)haklısın canımm gözlerim kapanıyor kızlar benim 2-3 gündür böleyim bu yeni belirtim sanırm ben biraz dinlenicem tekrar görüşmek üzeree
maalesef artık atamadan vazgeçtim bebeğimi biraz büyüttükten sonra özelde çalışmayı düşünüyorum kpss kabusum olduHmm... doğrudur ya... ders az olunca atama da az oluyor
Kıyamam doğrudur canım... sağlıkla gelsin de bebişin olur inşaAllahmaalesef artık atamadan vazgeçtim bebeğimi biraz büyüttükten sonra özelde çalışmayı düşünüyorum kpss kabusum oldu
inş. tatlım sağlıkla gelsin bebişlerrrKıyamam doğrudur canım... sağlıkla gelsin de bebişin olur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?