♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
hemde ne aşk canımm bende dün bhcg test sonucumu aldım ve ewlilik yıldönümümüzdü çok güzel bi haber oldu bizim için anlatamam
oyy çok güzel... bende diyordum ekim ayı bizim için çok önemli... geçen sene 26 ekimde evlendik... aynı zamanda o gün eşimin doğum günü...ekimde bide bebişimiz gelirse tam olur dedik... ve geldi şükür...bayram müjdemiz olduu :)

sağolun kızlar :) bugün neden tekrarlatmadılar bana ya bhcg yi çok merak ediyorum offf

senide tebrik ederim canım çok güzel mucizeler bunlar

ben 1 buçuk yıla yakın evliyim canım öğretmenim ama atanamadığım için artık bebeğimi ertelemek istemedim
İnşaAllah atanırsın... hangi bölüm mezunusun... bende ilahiyat lisans mezunuyum ama çalışmayı düşünmüyorum şimdilik :)

ne güzelll sizin içinde ekim ayı özel demek

haklısın canımm gözlerim kapanıyor kızlar benim 2-3 gündür böleyim bu yeni belirtim sanırm ben biraz dinlenicem tekrar görüşmek üzeree
görüşürüz canım bende öyleyim 1 haftadır gece 3-4 lere kadr tv izleyen özlem en geç 12 dedi mi uyku bastırıyo hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…