- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.781
Sagol canim sanada gecmis olsun öncelikle sakin olmaya calis ben bir hafta yatak istirahati aldim sadece tuvalete kalkmami soyledi doktorum tabi ben arada kacamak yaptim bol su onerdi en az iki litre bana pruluton igne verdi progestan ignesi 3 adetti 3 gunde bir kullandim ayrica progestan hapi kullandim onun disinda bacaklarimin altina yastik koydum olabildigince uzandim evim batti ama hic umrumda bile olmadi cok sukur simdi iyiyiz darisi senin basina korka stres yapma sadece bol dua etgecmıs olsun kac gun devam ettı doktorun bı ılac ıgne yazmısmıydı?Benım de baslamıs rahım altı kanama cok tedırgınım
Canım sorma benim göbekte almış başını gidiyor. Gerçi benim gaz problemim var. Özellikle öğleden sonra çok rahatsız ediyor. Onun da etkisi olabilirGünaydın kizlaaarrrrrbenim gogusler aldı başını gidiyooorrrr tutamiyorummm ne olacak boyleeee ben zayiftim normalde göbeğimde çıkmaya başladı daha erken değilmiiii fos kilo mu aalıyorum yoksaaa 3 ayda bi kilo almıştım görünüyor ama gobegim bildiğin belli yahu bi kilonun un oraya gitmesi imkânsız bi gogsum bi kilo almış gibi sabah gogsum kasindi artik birşeyler kullansak mi ne dersiniz ????
Ayy canım benim Allah kolaylık versin. İnşallah haftaya bir mucize gerçekleşir ve görürsün bebeğini.Slm kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı 9 haftalık olmasına rağmen dr m görünmüyor boş gebelik gibi duruyor ama ben 1 hafta daha şans vermek istiyorum olmazsa o zaman alırız tekrar aşılama için tedaviye başlarız hemen dedi hayırlısı böyle sanırım zamanı gelmemiş daha ..
Benim doktor bu haftada progestanin faydasi yok icme dedi igne falan hic bi sey yazmadi.Sadece dinlen dedi bakalim hayirlisi artikSagodedinim sanada gecmis olsun öncelikle sakin olmaya calis ben bir hafta yatak istirahati aldim sadece tuvalete kalkmami soyledi doktorum tabi ben arada kacamak yaptim bol su onerdi en az iki litre bana pruluton igne verdi progestan ignesi 3 adetti 3 gunde bir kullandim ayrica progestan hapi kullandim onun disinda bacaklarimin altina yastik koydum olabildigince uzandim evim batti ama hic umrumda bile olmadi cok sukur simdi iyiyiz darisi senin basina korka stres yapma sadece bol dua et
İyi olmaya calisiyoruz ama . Hep bi korku annelik zor zanaatmis meger. Rahmime dustugunu ogrendigimden beri korku endise , mutluluk, icim icime sigmama , umut gibi duygularla bogusuyorum . Notmalde duygu durumum cok dengelidir ama simdi bir dengesizlik soz konusu. Allah hepimize yardim etsinGunayyydiiinnnnnnn bgn nasiliz kızlar :) ??
Belki gerek gormedi canim insallah cok ciddi bir durum degildir bol bol uzan sende insallah hic birsey olmaz dedigin gibi herseyin hayirlisiBenim doktor bu haftada progestanin faydasi yok icme dedi igne falan hic bi sey yazmadi.Sadece dinlen dedi bakalim hayirlisi artik
Gunaydin canimGunayyydiiinnnnnnn bgn nasiliz kızlar :) ??
Bgn ilk kez midem bulanio cok uzun bi aradan snraGunayyydiiinnnnnnn bgn nasiliz kızlar :) ??
Canim insallah guzel haberlerle döneceksin icini fereh tutcasamaa canim herseyin hayirlisi olsun derim hep insallahta oyle olur.
5 gundur sabahlari birikmis bir sekilde kahve rengi akintim geliyor bu gun de kontrolum var verende alanda rabbim. hepimizin hakkinda hayirlisini rabbim bilir ve verir . Hayirlusi olsun hepimiz icin.
Canim insallah guzel haberlerle döneceksin icini fereh tut
Acligin etkisi cok buyuk benim aksamlari oluyor ogle ve aksam yemegi arasi cok uzun oldugu icin acikiyorum sanirim ve bulantim oluyor . Zaten o yuzden sabahlari bas ucunuzda kraker beyaz leblebi falan bulundurun sabah uyaninca yiyip ayaga kalkin diyorlar. Cunku gece aclik suresi artip kan sekeri dusuyor ondan .Bgn ilk kez midem bulanio cok uzun bi aradan snraaclik tetikleyebilir mi acaba
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum :) Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Uygulamaya geçeceğim bakalım artıkCanim genelde yatakta kalkmamanin faydali oldugunu soylerler ama olacagi varsa her turlu oluyor cogu kisiden kazayla hamile kaldigini duydum ama sen yinede en azindan bi 15-20dk bekleki spermler tam yerine ulassin hatta belinin altina yastik koy diyenler bile oluyor aklinda bulunsun hatta ben sicak suda spermler olur diye abdest islemini bile mecbur sabaha birakiyordum ama bebek icin oldugundan her yolu mubah goruyordum hatta gebelik testi yaptircagim zaman en az bi hafta gectikten sonra kan testi yapiyoruz dediler bnmki daha gecmemesine ragmen bi hafta gecti deyip yalan soledim allah affetsin napim bebek icin yaptim herseyi ve hamile ciktim gercekten o testin sonucunda :)darisi basina insallah sende tez zamanda hayirlisi ile hamile kalirsin insallah :)
İyi olmaya calisiyoruz ama . Hep bi korku annelik zor zanaatmis meger. Rahmime dustugunu ogrendigimden beri korku endise , mutluluk, icim icime sigmama , umut gibi duygularla bogusuyorum . Notmalde duygu durumum cok dengelidir ama simdi bir dengesizlik soz konusu. Allah hepimize yardim etsinsiz nasilsiniz bebis ve annesi.
ınsallah hayırlısıyla atlatırsın bu donemı,annelık bu herhalde sureklı endıse korku.Sen ıcını ferah tut melegın tutunmus sana,kanamalarda bıle senı bırakmadıysa,akıntıyla bı sey olmaz.Hadı guzel haberlerını beklıyoruz canımAslinda bilmiyorum sadece benmi uyduruyorum ama ilk kanama gecirdigimde o gece hastanede yatarken ertesi gun usg ye girecektim ve icimi beni biraktigi korkusu sarmisti elimi karnima koyup rabbimden hayirlusini dilerken orada olduguna olan bir inanc kalbimi oyle doldurduki. Degisik bir duyguydu neredeyse emindim. O gunden beri her sikintida elimi karnima koyup onunla konusuyorum ve varligini hissediyorum. Belki psikolojik ama ben bu bagin gercekligine inaniyorum. Ve her seferinde beni birakmadigina neredeyse eminim. İnsallahta oyledir hayirlisi hepimiz icin. Ama o korkuyuda atamiyorum icimden.
Canım geçmiş olsun. Rabbim bundan sonrasını inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Slm kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı 9 haftalık olmasına rağmen dr m görünmüyor boş gebelik gibi duruyor ama ben 1 hafta daha şans vermek istiyorum olmazsa o zaman alırız tekrar aşılama için tedaviye başlarız hemen dedi hayırlısı böyle sanırım zamanı gelmemiş daha ..
Rica ederim cnm demek birde kuru incir ye bol bol yumurtalara faydasi var baya :)verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum :) Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Uygulamaya geçeceğim bakalım artık
Canım aklıma geldi acaba miyom küçülüyor olabilir mi? Bazen oluyormuş diye duydum. Hayırlı haberlerle dönersin İnşallah.İyi olmaya calisiyoruz ama . Hep bi korku annelik zor zanaatmis meger. Rahmime dustugunu ogrendigimden beri korku endise , mutluluk, icim icime sigmama , umut gibi duygularla bogusuyorum . Notmalde duygu durumum cok dengelidir ama simdi bir dengesizlik soz konusu. Allah hepimize yardim etsinsiz nasilsiniz bebis ve annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?