♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
O korku hepimizde var canim ama dua bunun ilaci senin gibiydim bende gidecegim gun yolda elim karnimda surekli dua ettim Allah buyuk ben guzel haberlerle donecegini umuyorum

Guzel dileklerin icin sagol canm insallah en kisa zamanda Rabbim sanada nasip eder senide aramizda görürz

ayyy inşallah canım geçen ay başladık ama olmamıştı çok üzüldüm.bu ay 2.ayımız denemede inş olur.çok heyecanlanıyorum ve sabırsız davranıyorum rüyalarımda hergün.sürekli sizi takip edip iç çekiyorum..

Canim dur daha yeni baslamissin fazla kafana takarsan hamileligini geciktirirsin insallah bebisin seni cok bekletmez

ewt annemde aynısını söylüyor ama ben öyle bi adapte etmişim ki kendimi aklımdan çıkaramıyorum.en yakın arkadaşım var ikimizde aynı zamanda başladık ikimizde kafaya feci taktık sabah akşam dua ediyoruz ama dualarımda sizlerde varsınız hergün okuyorum yazdıklarınızı ve güzel haberlerinizle mutluluk,sıkıntılarınızda üzüntü duyuyorum.inşallah sağlıklı sıhhatli bebişleriniz doğar hayırlısıyla...

Benim karnim hic cikmadi daha, kiloda almadim

benim karnım da 6 haftadan beri gayet belli (( göğüsler fora tutamıyorum artık..1 aydır kıyagetlerimi kullanmıyorum..şimdiden 2.5 kilo aldım..kızlar korkuyorum böyle devam edersem kaç kiloyla kapatıcam ben bu hamileleği :))

İnsallah canim cok sagol artik sen ve arkadasinda dualarimizdasin Allah sizede nasip etsin bu mutlulugu

Canim bende 2 kilo aldim simdiden aramizda bir ay var ve ben hamilelik giyiyorum:)tabi ben kiloluyum sen normal kiloylami kaldin

Canim bende 2 kilo aldim simdiden aramizda bir ay var ve ben hamilelik giyiyorum:)tabi ben kiloluyum sen normal kiloylami kaldin

cnm ben 55 le hamile kaldım şimdi 57.5 kiloyum..aramızda 2 hafta felan var fazla yok.ben hamilelğimin ilk ayında 2 kilo aldım yalnız sonra yemek yiyemedikçe onu korumuş oldum..şimdi açıldı yine iştahım yarım kilo daha almışım..

Kızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.

Rabbim herkese sağlık versin arkadaslar. Ben şimdi bebeğim için çok endişeleniyorum. Nolur ona bir zarar gelmesin

Ayni seyi ben yasadim ilk haftada aldim bu kilolari ama simdi pek istahim yok senin kilon gayet guzelmis canim fazla kiloyu takma kafana ben 92 kiloym:)bebislerimiz saglikli olsunda bosver gerisini verilir hepsi

Canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda atlatirsin bebisin icin endiselenme Allah onu korur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…