- 10 Ekim 2014
- 341
- 264
- 158
- 46
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.801
Günaydıın herkese :) Bol gazlıyız yine gece döndük durduk:)Gunayyydiiinnnnnnn bgn nasiliz kızlar :) ??
O korku hepimizde var canim ama dua bunun ilaci senin gibiydim bende gidecegim gun yolda elim karnimda surekli dua ettim Allah buyuk ben guzel haberlerle donecegini umuyorumAslinda bilmiyorum sadece benmi uyduruyorum ama ilk kanama gecirdigimde o gece hastanede yatarken ertesi gun usg ye girecektim ve icimi beni biraktigi korkusu sarmisti elimi karnima koyup rabbimden hayirlusini dilerken orada olduguna olan bir inanc kalbimi oyle doldurduki. Degisik bir duyguydu neredeyse emindim. O gunden beri her sikintida elimi karnima koyup onunla konusuyorum ve varligini hissediyorum. Belki psikolojik ama ben bu bagin gercekligine inaniyorum. Ve her seferinde beni birakmadigina neredeyse eminim. İnsallahta oyledir hayirlisi hepimiz icin. Ama o korkuyuda atamiyorum icimden.
Bence açlık bulantıyı tetikliyor cnmBgn ilk kez midem bulanio cok uzun bi aradan snraaclik tetikleyebilir mi acaba
Guzel haberlerle dönersn insallah canimMerhaba kizlar bizimde bugun doktor amcayla randevumuz var.coook heyecanliyim ☺
Guzel dileklerin icin sagol canm insallah en kisa zamanda Rabbim sanada nasip eder senide aramizda görürzslm kızlar hepinizinin yorumlarını uzun süredir takip ediyorum.inşallah hayırlı bi hamilelik geçirirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.ben de çok istiyorum olmasını inşallah bende aranıza hamileyim diye katılabilirim :)
Canim dur daha yeni baslamissin fazla kafana takarsan hamileligini geciktirirsin insallah bebisin seni cok bekletmezayyy inşallah canım geçen ay başladık ama olmamıştı çok üzüldüm.bu ay 2.ayımız denemede inş olur.çok heyecanlanıyorum ve sabırsız davranıyorum rüyalarımda hergün.sürekli sizi takip edip iç çekiyorum..
allahtan umut kesilmez cnm..sonuna kadar bekle bakalım..her an herşey değişiyor..bol bol dua et..Amin cümlemize canım sağolasın benim pek umudum yok ama bakalım..
Benim karnim hic cikmadi daha, kiloda almadim
İnsallah canim cok sagol artik sen ve arkadasinda dualarimizdasin Allah sizede nasip etsin bu mutluluguewt annemde aynısını söylüyor ama ben öyle bi adapte etmişim ki kendimi aklımdan çıkaramıyorum.en yakın arkadaşım var ikimizde aynı zamanda başladık ikimizde kafaya feci taktık sabah akşam dua ediyoruzama dualarımda sizlerde varsınız hergün okuyorum yazdıklarınızı ve güzel haberlerinizle mutluluk,sıkıntılarınızda üzüntü duyuyorum.inşallah sağlıklı sıhhatli bebişleriniz doğar hayırlısıyla...
Canim bende 2 kilo aldim simdiden aramizda bir ay var ve ben hamilelik giyiyorum:)tabi ben kiloluyum sen normal kiloylami kaldinbenim karnım da 6 haftadan beri gayet belli(( göğüsler fora tutamıyorum artık..1 aydır kıyagetlerimi kullanmıyorum..şimdiden 2.5 kilo aldım..kızlar korkuyorum böyle devam edersem kaç kiloyla kapatıcam ben bu hamileleği :))
Canim bende 2 kilo aldim simdiden aramizda bir ay var ve ben hamilelik giyiyorum:)tabi ben kiloluyum sen normal kiloylami kaldin
Ayni seyi ben yasadim ilk haftada aldim bu kilolari ama simdi pek istahim yok senin kilon gayet guzelmis canim fazla kiloyu takma kafana ben 92 kiloym:)bebislerimiz saglikli olsunda bosver gerisini verilir hepsicnm ben 55 le hamile kaldım şimdi 57.5 kiloyum..aramızda 2 hafta felan var fazla yok.ben hamilelğimin ilk ayında 2 kilo aldım yalnız sonra yemek yiyemedikçe onu korumuş oldum..şimdi açıldı yine iştahım yarım kilo daha almışım..
Haklisiniz sanrm kizlar aclik knsnda,) binyesil elma atistrnca gecti cunku:) allah bulantiyla cebellesen hamis arkadaslara kolaylik bersn valla cok zorBence açlık bulantıyı tetikliyor cnm
Canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda atlatirsin bebisin icin endiselenme Allah onu korur insallahKızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.
Rabbim herkese sağlık versin arkadaslar. Ben şimdi bebeğim için çok endişeleniyorum. Nolur ona bir zarar gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?