- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Amiiiinnn... bende gideyim çamaşır var onları katlayayım... yemek ne yapsam bilmiyorum daha... düşüneyim azcık :)çok öpüldün taze anniiş, yarn güzel sonuçlar ver inşaAllahinş. tatlım sağlıkla gelsin bebişlerrr
tamam tatlım inş. iyi sonuçlarla gelicem yarınAmiiiinnn... bende gideyim çamaşır var onları katlayayım... yemek ne yapsam bilmiyorum daha... düşüneyim azcık :)çok öpüldün taze anniiş, yarn güzel sonuçlar ver inşaAllah
bol proteinli beslen canım hazır gıdalardan kızartmalardan özellikle de şekerden uzak dur :) dr.nun zaten sana nasıl beslenmen gerektiğinide söyleyecektirarkadaşlar ben tasaya düştüm ne yesem ne içsem derdindeydim.Kilomda çok , bugün ilk doktora gittim kilodan dolayı keseyi göremedi kan tahlili yaptık değerlerim yüksek pazartesi tekrar gideceğiz.
Oyy ne güzel , Rabbim bağışlasın yavrunuzu , sağ salim kucağına almak nasip olsuunKIZLAR BUGÜN 10. EVLİLİK YILDÖNÜMÜZ VE BEBİŞİMİZ (GÖBÜŞÜMDE)VE ABLASIYLA HEP BERABER KUTLAYACAĞIZ EN ÖZEL YIL DÖNÜMÜMÜZ OLACAK 30 YAŞIMIN GÜLÜ OBENİM AYNI ZAMANDA ABLAMIZIN ADI ELA BU DA KIZ OLURSA EYLÜL OLACAK İNŞALLAH ERKEK OLURSA EFE OLUCAK SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUNDA CİNSİYETİN HİÇ ÖNEMİ YOK BUNU SADECE DİLDE DEĞİL YÜREKTEN SÖYLÜYORUM
Öyle öyle bende öyleyim ama bazen bir şey bulamıyorumtamam tatlım inş. iyi sonuçlarla gelicem yarınaynı işler bende de var yemeği hiç sorma bir gün öncesinden düşünmeye başlıyom pöff send kendine iyi bak güzel anniş
walla şuan en korktuklarım arasında umarım fazla aşerme durumu olmaz bide bu işte sevdiğimiz her şeyden tiksinme riski var yemek yapamaz hale gelmemek ümidiyleÖyle öyle bende öyleyim ama bazen bir şey bulamıyorum
aynı hal bende de var canm kendimi yaşımın iki katı yaşlanmış hissediyorumkızlarr naber bende epey bi halsizlik ve uyku hali baş göstermeye başladı sizlerde durumlar nasıl ?
aynı hal bende de var canm kendimi yaşımın iki katı yaşlanmış hissediyorum
Hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldinbugün bende kan testiyle teğit ettim. :) 5- 6 haflalıkmış.
Aynen cnm bıraksan bütün gün uyuyacağımkızlarr naber bende epey bi halsizlik ve uyku hali baş göstermeye başladı sizlerde durumlar nasıl ?
Aynen cnm bıraksan bütün gün uyuyacağım)
Amiiin amiiin , benim aşermem oldu sanırım... gece birden iki şey çekti , onları sabah yapıp yeyince rahatladım... bilemiyorum o neydi :)walla şuan en korktuklarım arasında umarım fazla aşerme durumu olmaz bide bu işte sevdiğimiz her şeyden tiksinme riski var yemek yapamaz hale gelmemek ümidiyle
Aynıyım aynııı... emin ol çok normal bu durumhiç bi iş yapasım yok yatıyorum dinleniyorum kalktığımda ya bişeyler yiyorum yada lavaboya gidiyorum :)
Kızlarr bazen zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor:-(( aynı durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?