♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
arkadaşlar ben tasaya düştüm ne yesem ne içsem derdindeydim.Kilomda çok , bugün ilk doktora gittim kilodan dolayı keseyi göremedi kan tahlili yaptık değerlerim yüksek pazartesi tekrar gideceğiz.

Amiiiinnn... bende gideyim çamaşır var onları katlayayım... yemek ne yapsam bilmiyorum daha... düşüneyim azcık :)çok öpüldün taze anniiş, yarn güzel sonuçlar ver inşaAllah
tamam tatlım inş. iyi sonuçlarla gelicem yarın aynı işler bende de var yemeği hiç sorma bir gün öncesinden düşünmeye başlıyom pöff send kendine iyi bak güzel anniş

arkadaşlar ben tasaya düştüm ne yesem ne içsem derdindeydim.Kilomda çok , bugün ilk doktora gittim kilodan dolayı keseyi göremedi kan tahlili yaptık değerlerim yüksek pazartesi tekrar gideceğiz.
bol proteinli beslen canım hazır gıdalardan kızartmalardan özellikle de şekerden uzak dur :) dr.nun zaten sana nasıl beslenmen gerektiğinide söyleyecektir netten bu tip araştırmalar yapabilirsin kilolarımızın üzerine daha fazlasını katmamak için dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz bende balık etliyim benimde fazla kilo korkum var ama bu bizim elimizde :)

Kış Aylarında Beslenme Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler:
* Gün içerisinde tüketilen karbonhidrat, yağ, protein, mineral ve vitaminlerin dengeli ve yeterli tüketilmesi önemlidir.* Kızartmalar, kaymak, pasta, börek gibi hamur işleri, cips, krema, sakatat, salam, sucuk gibi yağ içeriği yüksek gıdaların tüketimi sınırlandırılmalı, ızgara, buğulama, haşlama gibi pişirme yöntemleri kullanılmalıdır.* Çay ve kahve yerine C Vitamini içeren kuşburnu, ıhlamur, adaçayı gibi bitki çayları tüketilmelidir.* Vücuttan toksik maddelerin uzaklaştırılması için 2-2.5 litre su tüketilmelidir.* Haftada 3 gün düzenli egzersiz yapılmalıdır.* Her öğünde salata ve sebze tüketilmelidir.* C Vitamini yüksek miktarda içeren turunçgiller, yeşil biber, karnabahar, ıspanak, roka, tere gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler ve meyveler düzenli tüketilmelidir.* Haftada 2-3 kez düzenli balık tüketilmelidir.* Yumurta, süt, yoğurt, peynir, et grubu gibi yüksek protein içeren gıdaların düzenli tüketimine özen gösterilmelidir.* Haftada 2 kez mercimek, barbunya, nohut gibi kuru baklagiller tüketilmelidir.
E vitamini Mucizesi:
Fındık, ceviz, badem gibi yağlı tohumlar, sıvı yağlar, kuru baklagiller, tahin gibi besinlerde bulunan diğer bir antioksidan da E Vitaminidir. E vitamini de Yaşlanma etkilerini geciktiren güçlü bir antioksidandır ve bağışıklık sisteminde görevlidir. Cildin elastikiyetini arttırır. Yemeklere sıvı yağ koymak, haftada 2 kez kuru baklagil tüketmek, haftada 2-3 kez 6-7 fındık, 2-3 ceviz tüketimi ile E vitamininin yeteri kadar tüketimi sağlanabilir.

KIZLAR BUGÜN 10. EVLİLİK YILDÖNÜMÜZ VE BEBİŞİMİZ (GÖBÜŞÜMDE)VE ABLASIYLA HEP BERABER KUTLAYACAĞIZ EN ÖZEL YIL DÖNÜMÜMÜZ OLACAK 30 YAŞIMIN GÜLÜ OBENİM AYNI ZAMANDA ABLAMIZIN ADI ELA BU DA KIZ OLURSA EYLÜL OLACAK İNŞALLAH ERKEK OLURSA EFE OLUCAK SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUNDA CİNSİYETİN HİÇ ÖNEMİ YOK BUNU SADECE DİLDE DEĞİL YÜREKTEN SÖYLÜYORUM

Oyy ne güzel , Rabbim bağışlasın yavrunuzu , sağ salim kucağına almak nasip olsuun

walla şuan en korktuklarım arasında umarım fazla aşerme durumu olmaz bide bu işte sevdiğimiz her şeyden tiksinme riski var yemek yapamaz hale gelmemek ümidiyle
Amiiin amiiin , benim aşermem oldu sanırım... gece birden iki şey çekti , onları sabah yapıp yeyince rahatladım... bilemiyorum o neydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…