- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.821
Hosgeldin canim hayirli olsun:)KızlarrrrrrrHamişlerrrr bendee geldimm bendee aranızaaa katıldımm Allah hepimizin meleklerini korusun sağ salim kucagıma almamızı nasip etsin insallah :)
cnm ben 55 le hamile kaldım şimdi 57.5 kiloyum..aramızda 2 hafta felan var fazla yok.ben hamilelğimin ilk ayında 2 kilo aldım yalnız sonra yemek yiyemedikçe onu korumuş oldum..şimdi açıldı yine iştahım yarım kilo daha almışım..
Kızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.
Rabbim herkese sağlık versin arkadaslar. Ben şimdi bebeğim için çok endişeleniyorum. Nolur ona bir zarar gelmesin
Kızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.
Rabbim herkese sağlık versin arkadaslar. Ben şimdi bebeğim için çok endişeleniyorum. Nolur ona bir zarar gelmesin
ah canım gecmıs olsun kaske bulantı ılacını kullansaydın ılk bastan.O zaman seruma falan da gerek kalmazdı.Sen yene de gonlunu ferah tut ınsallah bı sey olmaz,ben de 1 hafta suren agrım sonucu doktorda buldum kendımı,ıcerde kanamam baslamıs ve agrı devam edıyordu.Doktor fıtıl yazdı bı keez kullandım cok rahatladım sukur.Sakın doktornun verdıyı ılacları ıhmal etme antıbyotık olsa da bazen bılıncsız bebegımıze zarar gelır deye kullanmıyoruz ılaclarımızı sonuc daha fazla ılac kullanmak hastanelerde kalmak zorunda oluyoruz.O ılaclar sana ıyı gelır,bı de bol su ıc ıltıhap ıcın ınsallah atlatırsın hemenKızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.
hosgeldın anlasılan daha bulantıların baslamamıs cok mutlusunKızlarrrrrrrHamişlerrrr bendee geldimm bendee aranızaaa katıldımm Allah hepimizin meleklerini korusun sağ salim kucagıma almamızı nasip etsin insallah :)
hosgeldın anlasılan daha bulantıların baslamamıs cok mutlusunİnsallah hayırlısıyla boyle mutlu devam edersın bu donemı canım
çok geçmiş olsun arkaadaşım sen ihmal etme ilaçlarını iltihap hiç olmayacak şeyleri tetikliyor insan vücudundaKızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.
Geçen hafta hiç bulantım yok gibiydi dün bugün yine başladı.Kuşlar merhaba...benim bulantilarim azalacagi yerde artti hicbisey yiyemiyirumm bulantisi onbirinci haftada artan varmi
Amin cnm. sen de en kısa zamanda aramıza katılırsın inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.slm kızlar hepinizinin yorumlarını uzun süredir takip ediyorum.inşallah hayırlı bi hamilelik geçirirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.ben de çok istiyorum olmasını inşallah bende aranıza hamileyim diye katılabilirim :)
Geçmiş olsun cnm. Doktor kullanmak zorundasın demişse bence içmelisin ilaçları. Senin iyi olman lazım. Allah bebeğini korusun sana bağışlasın.Kızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.
Canim hergun maden suyu içmeye calis. O düşük olan değerlerin için tüm takviyeler mevcut maden suyunda.Mrb arkadaşlar bende baş dönmesi ve mide bulantısı oluyor ağzıma su geliyor doktora gittim hiç ilaç vermediler sadece serum verdiler 3 gün gidip alıp geliyorum ayrıca bende potasyum ve sadyum seviyeleri düşük çıktı sanırım çok vitaminsizim ne yapacağımıza bilmiyorum :-(
Hayirli olsun canim rabbim hepimize o gunlere ermeyi nasip etsinMrb. kızlar bende 18 hafta 3 günlük hamileyimve bebeğimin doğacağı günü onu kucağıma alıp kokusunu içime çekeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum inş hepimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versinKızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.
canım çok geçmiş olsun. Neler çekmişsin bugün. Allah tan kötü bir şey yok. Doktorun dediklerini yapacaksın artık. Acil şifalar bir an önce.Kızlar herkese sağlık diliyorum. Gaz sancısı sandıgım agrım beni sabaha karsı ağlayarak uyandırdı. Dun gece bulantı için serum takıldı. Bu sabah ağrı dayanılmıyacak sıddetteydı. Hemen zübeyde hanım kadın hastalıklarıhastanesine gittik. Apandisitin patlamak uzere hemen devlet hastanesine sevk edicez dedi. Apar topar gittik. Kan degerlerim yüksek çıktı apandisit olma ihtimali var dediler. Serum taktılar tekrar. Agrı şiddetlendi ağrı kesici vurdular. Sonra biraz rahatladım. 2. Serumu taktılar sonra bitince tekrar kan aldılar. Değerlerim düşmüş. Bu sefer böbrekte taş olabilir dediler ürolojiye sevkettiler. Orda taş ihtimali pek vermiyorum ama röntgen çekemiyeceğimiz için kesin bişey diyemem dedi. İdrar testinden intihap çıktı. Ve 4 haftadır devamlı kustuğum ve hiç sıvı tüketmediğim için bunların olabileceğini söylediler. Antibiyotik ve parol verdiler kullanmak zorundaymısım.
Çok tsk ederim tavsiyeni dikkate alicam ayrıca bebeğe çok kilo yaptığını söylüyorlar birde sadesini mi tuketeyim ???Canim hergun maden suyu içmeye calis. O düşük olan değerlerin için tüm takviyeler mevcut maden suyunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?