- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.841
Çok tsk ederim tavsiyeni dikkate alicam ayrıca bebeğe çok kilo yaptığını söylüyorlar birde sadesini mi tuketeyim ???
Canım her şeyin yolunda olmasına çoook sevindim öncelikle.Arkadaslar gunaydin. Herkese hayirli bir gun dilerim. Dun dr. A gittik bebek saglikli sikintisi yok dedi. Kahverengi lekem icin kanama alaninin bur kismi emilir bir kismida bazen disari atilabilir dedi. Ve sunu farkettim sanirim biraz stresle alakali acaba gelecekmi ayaga kalktim biraz ayakta durdum acaba yine olurmu stresi icinde oldukca geldigini farkettim. Ornegin bu sabah gelmedi hicbirsey. Dr a gidip rahatladim acaba ondanmi diyorum. Neyse hayirlisi diyelim. Dr ilacimi hebuz kesmedi bir sure daha kullan dedi. Zaten benim 12. Hafta sat ima gore ama bebegim 1 hafta geriden geliyor olabilecek bisey oldugunu soylemisti dr.sahire2014 arkadasım dr dediki ben buyumusmu miyom diye sordum oda yani dedi oyle 15 cm falan olmaz az az artar eger 36. Haftaya kadar gidersen en fazla 10 cm falan olur suan bi noktasi 9 cm bi noktasi 7 cm olculuyor tam yuvarlak olmadigi icin insallah sezeryanda aliriz gebeligi tamamlayabilirsek dedi. Herkese guzel ve hayirli gunler. Hastalara bol sifa dertlilere deva . Nasip etsin rabbim bu mubarek gunde rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.
Arkadaslar gunaydin. Herkese hayirli bir gun dilerim. Dun dr. A gittik bebek saglikli sikintisi yok dedi. Kahverengi lekem icin kanama alaninin bur kismi emilir bir kismida bazen disari atilabilir dedi. Ve sunu farkettim sanirim biraz stresle alakali acaba gelecekmi ayaga kalktim biraz ayakta durdum acaba yine olurmu stresi icinde oldukca geldigini farkettim. Ornegin bu sabah gelmedi hicbirsey. Dr a gidip rahatladim acaba ondanmi diyorum. Neyse hayirlisi diyelim. Dr ilacimi hebuz kesmedi bir sure daha kullan dedi. Zaten benim 12. Hafta sat ima gore ama bebegim 1 hafta geriden geliyor olabilecek bisey oldugunu soylemisti dr.sahire2014 arkadasım dr dediki ben buyumusmu miyom diye sordum oda yani dedi oyle 15 cm falan olmaz az az artar eger 36. Haftaya kadar gidersen en fazla 10 cm falan olur suan bi noktasi 9 cm bi noktasi 7 cm olculuyor tam yuvarlak olmadigi icin insallah sezeryanda aliriz gebeligi tamamlayabilirsek dedi. Herkese guzel ve hayirli gunler. Hastalara bol sifa dertlilere deva . Nasip etsin rabbim bu mubarek gunde rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.
Bnde aklima geldikce iciyorum maden suyu minarelli yonunden zengin oldugu icin.Canim hergun maden suyu içmeye calis. O düşük olan değerlerin için tüm takviyeler mevcut maden suyunda.
Amin canım inş. hayırlısı ile sana da sğlıkla alamak nasip olsun inş.Canım geçmiş olsun. Rabbim bundan sonrasını inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canım RABBİM herkese kolaylıklar nasip etsin...Ayy canım benim Allah kolaylık versin. İnşallah haftaya bir mucize gerçekleşir ve görürsün bebeğini.
Merhaba kızlar
Maden suyunu nedense hiç içmek aklıma gelmemişti söylediğiniz iyi oldu bende içeceğim bundan sonra birde ben size bişey sormak istiyorum ben 12. Haftadayım folik asitlere devam ediyor musunuz?
Canm guzel haberlerle donmene cok sevndm. Allah hepimzn bebislerni bize bagislasn insallah.Arkadaslar gunaydin. Herkese hayirli bir gun dilerim. Dun dr. A gittik bebek saglikli sikintisi yok dedi. Kahverengi lekem icin kanama alaninin bur kismi emilir bir kismida bazen disari atilabilir dedi. Ve sunu farkettim sanirim biraz stresle alakali acaba gelecekmi ayaga kalktim biraz ayakta durdum acaba yine olurmu stresi icinde oldukca geldigini farkettim. Ornegin bu sabah gelmedi hicbirsey. Dr a gidip rahatladim acaba ondanmi diyorum. Neyse hayirlisi diyelim. Dr ilacimi hebuz kesmedi bir sure daha kullan dedi. Zaten benim 12. Hafta sat ima gore ama bebegim 1 hafta geriden geliyor olabilecek bisey oldugunu soylemisti dr.sahire2014 arkadasım dr dediki ben buyumusmu miyom diye sordum oda yani dedi oyle 15 cm falan olmaz az az artar eger 36. Haftaya kadar gidersen en fazla 10 cm falan olur suan bi noktasi 9 cm bi noktasi 7 cm olculuyor tam yuvarlak olmadigi icin insallah sezeryanda aliriz gebeligi tamamlayabilirsek dedi. Herkese guzel ve hayirli gunler. Hastalara bol sifa dertlilere deva . Nasip etsin rabbim bu mubarek gunde rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.
Eşimi maden suyu almaya gönderdim bileZaten sadesini tüketeceksin. Meyvelilerin pek bi faydası yok. Valla canım bende alışkanlık oldu. Akşamları yatmadan içiyorum. Miğde bulantımı da alıyor, midem biraz da rahatlıyor üstelik
Eşimi maden suyu almaya gönderdim bileins banada iyi gelir mide bulantim azalır....
Herhangi bi marka varmı önerdiğini yoksa hepsi aynimi ;-)Gelir inşallah:) bide içeriğine bak mutlaka ne demek istediğimi anlarsın
Aynen benimki de ben bırak demeden bırakma dedi ama acaba unuttu mu dedimBende 13. haftadayım. Doktora tam 13ü doldurduğumda gidicem. Genelde 12 hafta dolduğunda bıraktırıyorlarmış. Açıkcası doktor bırak demeden bırakmak istemedim. Devam ediyorum.
Herhangi bi marka varmı önerdiğini yoksa hepsi aynimi ;-)
Gecmis olsun canim cok sevindim artik kendinide bebiside strese sokma insallah hersey yolunda gidecek:)Arkadaslar gunaydin. Herkese hayirli bir gun dilerim. Dun dr. A gittik bebek saglikli sikintisi yok dedi. Kahverengi lekem icin kanama alaninin bur kismi emilir bir kismida bazen disari atilabilir dedi. Ve sunu farkettim sanirim biraz stresle alakali acaba gelecekmi ayaga kalktim biraz ayakta durdum acaba yine olurmu stresi icinde oldukca geldigini farkettim. Ornegin bu sabah gelmedi hicbirsey. Dr a gidip rahatladim acaba ondanmi diyorum. Neyse hayirlisi diyelim. Dr ilacimi hebuz kesmedi bir sure daha kullan dedi. Zaten benim 12. Hafta sat ima gore ama bebegim 1 hafta geriden geliyor olabilecek bisey oldugunu soylemisti dr.sahire2014 arkadasım dr dediki ben buyumusmu miyom diye sordum oda yani dedi oyle 15 cm falan olmaz az az artar eger 36. Haftaya kadar gidersen en fazla 10 cm falan olur suan bi noktasi 9 cm bi noktasi 7 cm olculuyor tam yuvarlak olmadigi icin insallah sezeryanda aliriz gebeligi tamamlayabilirsek dedi. Herkese guzel ve hayirli gunler. Hastalara bol sifa dertlilere deva . Nasip etsin rabbim bu mubarek gunde rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.
hadı gozun aydın canım bebek de ıyıymıs,sen artık dınlenmene bak kendını stres yapma .Herhalde bızım bebisler bılerek mı yapıyor ne sureklı ılgı sureklı kendılerını gostermek ıstıyorlar kucuk vampırlerArkadaslar gunaydin. Herkese hayirli bir gun dilerim. Dun dr. A gittik bebek saglikli sikintisi yok dedi. Kahverengi lekem icin kanama alaninin bur kismi emilir bir kismida bazen disari atilabilir dedi. Ve sunu farkettim sanirim biraz stresle alakali acaba gelecekmi ayaga kalktim biraz ayakta durdum acaba yine olurmu stresi icinde oldukca geldigini farkettim. Ornegin bu sabah gelmedi hicbirsey. Dr a gidip rahatladim acaba ondanmi diyorum. Neyse hayirlisi diyelim. Dr ilacimi hebuz kesmedi bir sure daha kullan dedi. Zaten benim 12. Hafta sat ima gore ama bebegim 1 hafta geriden geliyor olabilecek bisey oldugunu soylemisti dr.sahire2014 arkadasım dr dediki ben buyumusmu miyom diye sordum oda yani dedi oyle 15 cm falan olmaz az az artar eger 36. Haftaya kadar gidersen en fazla 10 cm falan olur suan bi noktasi 9 cm bi noktasi 7 cm olculuyor tam yuvarlak olmadigi icin insallah sezeryanda aliriz gebeligi tamamlayabilirsek dedi. Herkese guzel ve hayirli gunler. Hastalara bol sifa dertlilere deva . Nasip etsin rabbim bu mubarek gunde rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.
Canım her şeyin yolunda olmasına çoook sevindim öncelikle.Benim miyomda 9 a 8 gibi ölçüldüydü, verdiğin haberlere çok sevindim, iyi bari fazla büyümesin yeter canım:) İnşallah sezaryende kurtuluruz canım miyomdan da:) Demek ki kafayı çok takmayacağız, kendimize iyi bakacağız:)
İnsallah canim rabbim hepimize hayirlisi nasip etsinGunaydin canim cok sevindim senin ve bebeginin saglikli olmasina. Miyomunada nazar boncugu diyelim :) Sanada hayirli cumalar ins seninde bizimde bebegimiz saglikli bir sekilde dunyaya gelir o gunleri goruruz insallah
Tesekkurederim. Rabbim tum isteyenlere ve anne adaylarina bebeklerini hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsinCanm guzel haberlerle donmene cok sevndm. Allah hepimzn bebislerni bize bagislasn insallah.
Gecmis olsun canim cok sevindim artik kendinide bebiside strese sokma insallah hersey yolunda gidecek:)
.hadı gozun aydın canım bebek de ıyıymıs,sen artık dınlenmene bak kendını stres yapma .Herhalde bızım bebisler bılerek mı yapıyor ne sureklı ılgı sureklı kendılerını gostermek ıstıyorlar kucuk vampırler
İnsallah canim hayirlisiyla ozamanlara gelip miyomlardanda kurtuluveririz
valla ben varım,ıyı fıkır,zaten ozele gıdıyorum,dogum sıgortam yok sankı daha karlı mı cıkarım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?