- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.861
Benimde doktorum bebe aspirini verdi bende kullanıyorum.Aynen benimki de ben bırak demeden bırakma dedi ama acaba unuttu mu dedimbiraz pimpiriklimiyim neyim bende birde bebe aspirini kullanıyorum size verdiler mi? Kanın pıhtılaşmasını engelleyip düşük riskini azaltıyormuş
Canim ne iyi ettinde geldin. Rabbim dedigin gibi isteyen hasfet ceken herkeslere basip etsin . En kisa zamanda sana lezzetli ve hayirli bir hamilelik basip etsin. Bu arada beslenmene dikkat etmeye devam et folik asit almayida birakma sonucta zaman goz acip kapayana kadar gecer . Biliyirsun folik asit alimida 3 ay onceden baslayin diyolar. Birakma bizi yaz sik sik. Cok sukur buyuk aksilikler yok simdilik bizlerde. Ama dualarimiz senin ve senin gibi bebek isteyenlerle rabbim hakkimizda hayirlisini bilir ve hayirlisini nasip eder elbetkızlar bi an için topiği kaybettim sandım bulamadım. yoksa beni çıkardılar mı artık hamile değilim diye :) neyse ki biryerden linki buldum bir şekilde grdim.
arada hala aklıma geliyor elim karnıma gidiyor ama maalsef karnım boş diyorum elimi geri çekiyorum. bu acıyı Allah kimseye yaşatmsın inş. özzellikle evlat hasreti ile yananlara tez zamanda bebek versin rabbim. inş Allah güzel duyguyu yaşamak isteyen herkese tattırsın. çok güzel bir heyecandı bu seferlik tadı damağımda kaldı. ancak bundan sonrası için şimdiden heyecnlıyım ne yalan söyleyim.
ben sizleri merak etmiştim nasıl gidiyor diye bir sorayım dedim. bulantılıar belirtiler dışınnda hiç bir sııkntınız yoktur herşey yolundadır inş.
bende coraspin kullaniyordum ama kanama olunca biraktim. Yaninonpem olarak veriyor doktorlar sanirimBenimde doktorum bebe aspirini verdi bende kullanıyorum.
İçinde bende düşük çıkan minareller var aslında süper çok faydalı ama tadı hoşuma gitmedi umarım zamanla alisirim ....Fark yoktur diye tahmin ediyorum. Ben Beypazarı içiyorum. Valla ben eşime 1 aylık aldırıyorum koliyle bittikçe:)
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına zaten bizi bu kuruntular bitiricek başka birşey değilArkadaslar gunaydin. Herkese hayirli bir gun dilerim. Dun dr. A gittik bebek saglikli sikintisi yok dedi. Kahverengi lekem icin kanama alaninin bur kismi emilir bir kismida bazen disari atilabilir dedi. Ve sunu farkettim sanirim biraz stresle alakali acaba gelecekmi ayaga kalktim biraz ayakta durdum acaba yine olurmu stresi icinde oldukca geldigini farkettim. Ornegin bu sabah gelmedi hicbirsey. Dr a gidip rahatladim acaba ondanmi diyorum. Neyse hayirlisi diyelim. Dr ilacimi hebuz kesmedi bir sure daha kullan dedi. Zaten benim 12. Hafta sat ima gore ama bebegim 1 hafta geriden geliyor olabilecek bisey oldugunu soylemisti dr.
Hosgeldin canim umarim iyisindir sana hayran kaldım cok guclu bir kadinsin insallah en kisa Zamanda bebis haberleriyle gelirsinkızlar bi an için topiği kaybettim sandım bulamadım. yoksa beni çıkardılar mı artık hamile değilim diye :) neyse ki biryerden linki buldum bir şekilde grdim.
arada hala aklıma geliyor elim karnıma gidiyor ama maalsef karnım boş diyorum elimi geri çekiyorum. bu acıyı Allah kimseye yaşatmsın inş. özzellikle evlat hasreti ile yananlara tez zamanda bebek versin rabbim. inş Allah güzel duyguyu yaşamak isteyen herkese tattırsın. çok güzel bir heyecandı bu seferlik tadı damağımda kaldı. ancak bundan sonrası için şimdiden heyecnlıyım ne yalan söyleyim.
ben sizleri merak etmiştim nasıl gidiyor diye bir sorayım dedim. bulantılıar belirtiler dışınnda hiç bir sııkntınız yoktur herşey yolundadır inş.
İçinde bende düşük çıkan minareller var aslında süper çok faydalı ama tadı hoşuma gitmedi umarım zamanla alisirim ....
Bende 13. haftadayım. Doktora tam 13ü doldurduğumda gidicem. Genelde 12 hafta dolduğunda bıraktırıyorlarmış. Açıkcası doktor bırak demeden bırakmak istemedim. Devam ediyorum.
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. inş bundan sonra da güzel devam edicek. tabi ufak tefek sıkıntılar olabilir ama güzel bir sonuç elde etmek için bazen bazı sıkıntılara katlanmak gerek.içiyorum canım ben de folik asit. nerdeyse bir sene olcak. bırakmadım hiç. bi tam eşimi ikna ettim bebeğe sonra ben de polip çıktı operasyon oldum. iki üç ay beklemek gerekti. ben yine kullanmaya devam ettim. süreyi bitirdik denedik bu sefer de bu çıktı. sıkılmadım desem yalan olur ancak fazlalılığının zararı yok asıl eksikliği zararlı diye devam ediyorum bakalım. inş ocak şubatta bebek haberleri veririrm sonra ilk üç ayı da kullanırım altı aya kadar bırakmış olurum :)Canim ne iyi ettinde geldin. Rabbim dedigin gibi isteyen hasfet ceken herkeslere basip etsin . En kisa zamanda sana lezzetli ve hayirli bir hamilelik basip etsin. Bu arada beslenmene dikkat etmeye devam et folik asit almayida birakma sonucta zaman goz acip kapayana kadar gecer . Biliyirsun folik asit alimida 3 ay onceden baslayin diyolar. Birakma bizi yaz sik sik. Cok sukur buyuk aksilikler yok simdilik bizlerde. Ama dualarimiz senin ve senin gibi bebek isteyenlerle rabbim hakkimizda hayirlisini bilir ve hayirlisini nasip eder elbet
Hosgeldin canim umarim iyisindir sana hayran kaldım cok guclu bir kadinsin insallah en kisa Zamanda bebis haberleriyle gelirsin
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. inş bundan sonra da güzel devam edicek. tabi ufak tefek sıkıntılar olabilir ama güzel bir sonuç elde etmek için bazen bazı sıkıntılara katlanmak gerek.içiyorum canım ben de folik asit. nerdeyse bir sene olcak. bırakmadım hiç. bi tam eşimi ikna ettim bebeğe sonra ben de polip çıktı operasyon oldum. iki üç ay beklemek gerekti. ben yine kullanmaya devam ettim. süreyi bitirdik denedik bu sefer de bu çıktı. sıkılmadım desem yalan olur ancak fazlalılığının zararı yok asıl eksikliği zararlı diye devam ediyorum bakalım. inş ocak şubatta bebek haberleri veririrm sonra ilk üç ayı da kullanırım altı aya kadar bırakmış olurum :)
sizler de beslenmenize dikkat edin herbiriniz. bebek ve kendiniz için faydalı şeyler tüketin. her fırsatta dinlenin. bu günlerinizin keyfini çıkarınn.
canım aslında hani bebek var mı yok mu şüphe başladığında bir daha bu topiğe giremem sanıyordum. çünkü ister istemez karşılaştırırım ben de şimdi burda olmalıydum diye düşünür üzülürüm sanıyordum ama olmadı düşündüğüm gibi. elimden bir şey gelmiyor canım bu yaşayacaklarımız kaderimizde yazılıymış sabırla hayırlısını bekliyorum. ben aslında hastalık konusuda çok badire atlattım. bundan sonrası için fazla sıkıntı kalmamıştır umarım. ben de yakın zamanda bebek haberleriyle gelmeyi çok isterim. inş 2015 yılının ilk hamişlerinden olurum ben de canım çok sağol
canım hiç istemiyor değil ancak aman aman çok istekli de değil. ama artık zamanı geldi diye işin başına geçmiştik. aslında ikimiz de alıştık rahatlığa üstesinden gelebilcekmiyiz emin değilim ama bir şekilde olması gerek artık :) söylediğin şey çok ilginçmiş gerçekten. bilemiyorum ki bağlantı varmı. çok sağol iyi dileklerin için inş canım inşdört gözle bekliyoruz seni hamiş olarak topikte deryacım..eşin çok istemiyor mu bebeği...ben mi öyle algıladım..bi yerde okumuştum..bazen bu tür isteksizlikler de (kadında yada erkekte) bebeğin oluşumunu engelliyormuş..en yakın zamanda güzel haberleri bekliyoruz..
canım hiç istemiyor değil ancak aman aman çok istekli de değil. ama artık zamanı geldi diye işin başına geçmiştik. aslında ikimiz de alıştık rahatlığa üstesinden gelebilcekmiyiz emin değilim ama bir şekilde olması gerek artık :) söylediğin şey çok ilginçmiş gerçekten. bilemiyorum ki bağlantı varmı. çok sağol iyi dileklerin için inş canım inş
canım kimler kimler anne oluyor da bizler gibi sorumluluk sahibi bilinçli insanlar mı yapamıycak. bbebişin çok şanslı senin gibi bir annesi olacağı için. çok iyi bir anne olcağız hepimiz inş. hiç içine korku düşmesinevet rahatlığa alışınca zor..bazen beni de bir korku sarıyor eşim de yok zaten yanımda tek başıma baş edebilecek miyim..nasıl büyütücem napıcam korkusu sarıyor..sonra hemen toparlıyorum kendimi bebek etkilenir diye..biraz daha genç anne olmayı isterdim açıkçası.. bu düşünceler yaşlılıktan mı acaba :)
Hiç ekşi sevmiyorum ya midem daha çok bulanirsa diye korkuyorum acaba cikolatayla beraber içersem olurmu OBen de sevmiyordum alıştım. İçine biraz limon sıkabilirsin
Canım çok sağ ol. İnşallah en kısa zamanda sen de tekrar muradına ereceksin, buna gönülden inanıyorum. Allah güzel gönlüne göre verecek.kızlar bi an için topiği kaybettim sandım bulamadım. yoksa beni çıkardılar mı artık hamile değilim diye :) neyse ki biryerden linki buldum bir şekilde grdim.
Canım ben de sen yaşlardayım:) Aynı endişelere zaman zaman kapılıyorum... Bahtı güzel, sağlıklı bir evlat sahibi olmaktan başka bir dileğim yok. Artık ondan başka güçlüklere zamanla alışacağız diye umuyorum. Eee dikensiz gül olmuyor. Çocuk sahibi olanlar Bunlar iyi zamanların bir de doğunca göreceksin uykusuz geceler vs... diye beni korkutuyorlar:) Ne yapalım, çocuk oldu mu artık her yaşın kendine göre bir zorluğu var. Dediğim gibi, Allah ım güzel yazı yazsın , bizlere de sabır ve güç versin...evet rahatlığa alışınca zor..bazen beni de bir korku sarıyor eşim de yok zaten yanımda tek başıma baş edebilecek miyim..nasıl büyütücem napıcam korkusu sarıyor..sonra hemen toparlıyorum kendimi bebek etkilenir diye..biraz daha genç anne olmayı isterdim açıkçası.. bu düşünceler yaşlılıktan mı acaba :)
Canım ben de sen yaşlardayım:) Aynı endişelere zaman zaman kapılıyorum... Bahtı güzel, sağlıklı bir evlat sahibi olmaktan başka bir dileğim yok. Artık ondan başka güçlüklere zamanla alışacağız diye umuyorum. Eee dikensiz gül olmuyor. Çocuk sahibi olanlar Bunlar iyi zamanların bir de doğunca göreceksin uykusuz geceler vs... diye beni korkutuyorlar:) Ne yapalım, çocuk oldu mu artık her yaşın kendine göre bir zorluğu var. Dediğim gibi, Allah ım güzel yazı yazsın , bizlere de sabır ve güç versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?