♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydın kızlar sizlere sorum olacaktı pes etmişsin demeyin ama olacak olan zaten bu dr m bizim için ertelemişti kürtajı birazda benim bi sıkıntım olmadığı için görünürde çünkü içerde kanama alanları oluşmuş ve kesenin şeklide bozulmuş zaten yuvarlak değil geçen haftalara göre.
Kürtaj olan arkadaşlar siz kürtaj olduğunuzda kaç haftalıktı,hangi anestezi şekli uygulandı birde tekrar gebelik için ne kadar süre verildi tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Ben yasamadim ama hastanede yattigim donemde oda arkadaslarindan biri olmustu. Genel anestezi ile oldu onun bebegide hic canlanmamisti doktor 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin ilk bir ay iliskiye girmesen daha iyi olur icindeki yaa iyilessin dedi. 8 haftalikti. Hakkinda hayirlisi olsun canim . Tabiki iyi seyler dusunmek iyidir ama kotuyede alistirmaliyiz kendimizi sonucta hic kimsenin garantisi yok rabbim ol derse olur . Herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim hepimiz icin

Amin canım benim Teşekkür ederim o şoku atlattım sayılır biraz daha mantıklı düşünüyorum şimdi her duruma kendimi hazırlıyorum yani öyle dediğin gibi Rabbim ol derse herşey olur. Senin için de sevindim herşeyin yolunda olmasına böyle devam eder İNŞALLAH..

İnsallah rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizda. Bizi haberdar et durumundan . Dualarim seninle canim.

Selam kizlarrrr
Biz doktordan geliyoruzzz ikili testimizi yaptirdik cok guzel cikti suphanallah masallah ense kalinligi ve burun kemik olcumu cok iyi cikti kan testi sonucumuzuda 1 hafta sonra alcaz vee bu arada bebisimizin cinsiyeti suanki verilere gore erkek cikti cok sevindikk cok mutlu olduk esim erkek diyodu baska bisey demiyodu benden cok o sevindi rabbim oncelikle saglikli versin demistik egerki ilerde degismezse cinsiyeti suanlik erkek diye kabul ettik ve de muhtemel dogum tarihi 6 hazirandi onceki gittigimizde 3 gun ilerde demisti 3 haziran diye hesapliyorduk simdi yine ilerdeymis bu seferde 1 hazirana denk geliyor yani 12 haftadan 13.haftaya ilerlemis erkek oldugu icin sanirim hizli gelisiyor cok mutluyum allah mutluluguma nazar degdirmesin rabbim isteyen herkese gonlune gore versin hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin butun dualarimi hepimiz icin ediyorum hicbi zaman kendim icin etmiyorum dualarimizda birbirimizi unutmayalim... sizlerden de tez zamanda hayirli haberler bekliyorum

Bebislerimizin cinsiyetleri

BBD ERKEK
@isiris ERKEK
@superisi_sinope KIZ
@denizkizi_esra ERKEK

cnm benim 2 düşüğüm 1 erken doğumun oldu üçündede operasyon genelanestezi ile oldu birşey anlamayorsun zaten
5 haftalık ve 7 haftalık olanda 1 . adetten sonra hamile kalabilirsin çok küçük beklemene gerek yok dedi drlar
ama sonuncu 18 haftalıktı onda zorunlu 3 ay bekliceksin dediler

Canim cok gecmis olsun hakkinda hayirlisi buymus demekki bende 6 ay once kurtaj oldum bebegim gelismedi 8 haftaliktim ama bebegim 5 haftalikta kalmisti bende genel anesteziyle oldum hicbisey anlamadim bana doktorum sadece 2 hafta iliskiyi yasakladi korunmayla alakali biseyden bahsetmedi adetim ilk uc ay duzene girmeye calisti korunmadgm halde duzensizlokten olmadi ama duzene girer girmez ikinci denemede hamile kaldim

Canim gOzunaydin 41 kere masallah:)bebislerimizde erkek egemenligi seziyorum:)

Öncelikle bebislerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarıma gozunuzaydin diyorum cinsiyet kısmına kadar geldiğimizi görünce çok mutlu oluyorum allahım tamamına erdirsin inş .. Ben de heyecanla o günü bekliyorum bu sene erkek senesi deniliyordu öyle de devam ediyor sanırım ben rüyamda hep kız bebek görüyorum içime doğan erkekti bekarliktan beri ama ruyalarim çıkardı Benim hayırlısı olsun inş ne olursa oldun raziyim sağlıklıolsun gerisi oönemli değil ne de olsa ikisi de yok hayırlı bir evlat olsun hepimize inş Bebislerimiz.

Cnm geçmiş olsun oncelikle üzüldüm ;( ben deyyaşamış biri olarak aktarıyorum ki temmuzda kürtaj oldum 8hafta 3 günlükkenkalp aatışı duyulmadığı için dr dr gezdiğimi ama her drdan ayni cevabi aldığımi (olumsuz) belirtim.sonrasında ertesi günü kürtaj oldum genel anestezi ile uyutularak hic bisey anlamadım aci ağrı vs sadece kalbim AĞRIDI sevincin yarıda kaldı çok mutsuz günler geçirdim dr 3 ay yasakladı rahim kendini toplasin diye ilk 15 gün de ilişki yasaktı ben iki ay bekledim sonra 3.ay hasta olmadım tekrar hamile kaldım şükür inş sen de teacher derya arkadasimizda yine tez zamanda aramızda olur dualarimiz sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…