♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Amin insallah cnm cok saol :)

canım çok geçmiş olsun eğer olucak olursan. vala ben de işlem öncesi şu işten bir kurtulsaydım dedim eve gelince de oh şükür dedim. hiç kafaya takacak birşey değilmiş. benim sekiz hafta bitmişti ancak doktor son kontrolümde bana da demişti kanamalar başlamış diye. bebeğin ve kesenin gelişimi is 6. haftada kalmıştı zaten. doktor ilk yaşayacağım için genel anestezi dedi bana. işlemin olucağı sabah ilaç sürdü ve işlemden bir buçuk saat önce adet olur gibi düşük yaptım. ardından ameliyathaneye aldılar yarım saat içinde uyudum uyandım. ağrı kesici de yapmışlar hiç bir problemim olmadı. şimdidedn geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olmasını dilerim

Bebislerimizin cinsiyetleri

@BBD ERKEK
@isiris ERKEK
superisi_sinope KIZ
@denizkizi_esra ERKEK
çok merak ediyordun sonunda öğrendin mi. erkek mi dedi canım doktorun. tebrikler. bana senin için kız doğmuştu .içime :) demek tutturamadım. benim ikiz kardeşim de erkek bekliyor o kesin olarak tee 18 haftadan sonra öğrendi. bugun lcw da sıra da beklerken minicik minicik erkek bebek çorapları gördüm aldım hemen kardeşimin bebişine çok tatlılar bir de bebek ayağı olsa içinde kimbilir daha ne tatlı olucak. hadi hayırlısı.

Sağol canım sende üzüntülü zamanlar atlatmışsın üzldüm ama sonunda güzel haberi almışsın Rabbim bu gebeliğini sorunsuz devam ettirsin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin inşAllah..:) En kısa zaman da bizde sizlerle olucaz ALLAH izin verirse dualarınız için teşekkürler bizde sizler için dua edicez her zaman..

Hayırlısı canım sağolasın gebeliğin de sorunsuz olsun inş.bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim..:)

Anladım canım sağolasın verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin..

Son düzenleme:
Çok sağol canım aynen bende öyle diyorum aslında artık böyle durdukça insan stres oluyor iyice, benim kesede zaten 20 mm olmuş 15 gün önce 12.5 mm di 7 mm büyümüş sadece bişeylerin yolunda olmadığı burdan belli zaten. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hepinize içim rahatladı bir nebze en baştan beri bende kürtaj olmaktan korkuyordum o da başıma gelecek yani..

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Umarım bir an önce mutlu haberlerinle seni tekrar aramızda görürüz...

CANIM bu arada merak ettim sana bekleme süresi söylediler mi şuan gebelik için?

ben de bbek görünmeyince bir terslik olduğunu anladım ve kendimi en kötüye hazırlamıştım canım. ilk gittiğim devletteki doktor iyiydi ancak ultrasonu çok kötüymüş onu farkettim bundan sonraki gebeliğimde ona gitmeyeceğim. şifanın bile ultrasonu konakta gittiğim tepecik devlet hastanesinin ek binasındaki doktorun ultrasonundan daha iyi değildi.
aslında her işte bir hayır vardır belki ultrason iyi olsa ve ben bebeği görsem herşey yolunda diye devam edip sonra acı haberi alsaydıım eminim şok olucaktım. ama Allah beni yine kollamış ve beni yavaş yavaş duruma alıştırmış diye düşündüm canım sonradan. sanırım sen de alışırdın kendini duruma. ben de durum kesinleşince Allah ım dedim ben bu işin içinden nasıl çıkacağım. ama kürtajdan sonra gelip de yatağıma yatınca öyle derinden bir şükür çektim ki. sen de korkma canım gerçekten korkulacak bir şey yok. gerçi sonradan evde boş boş dinlendikçe arada hüzünlenmedim değil. çok üzüldüğüm zamanlar oldu. nedense kendime acıdım eşime acıdım ama sonra öğrnendim ki sağlam olanlara yer açmak için doğa sağlam olmayanları kabül etmiyormuş. mesela annem de ben ve ikizim doğmadan önce bir kaç kez düşük yapmış. çünkü biz doğacakmışız.
bu yaşadıklarımız da bize deneyim oldu canım. ben kendi adıma söyleyecek olursam bir daha ki gebeliğim de bunda yanlış yaptığımı düşündüğüm şeylere daha çok dikkat etmeye ve özel bir doktor bulup işler kesinleşene kadar her ne kadar bana çok uzak da olsa konak taki o doktora gitmeye karar verdim şimdiden. insanlar neler neler yaşıyor da sonra mutluluğa erişiyorlar. biz de inş bir kaç ay sonra mutluluğumza kavuşacağız canım. buna tüm gönlümle inanıyorum.
neyse çok konuştum daha fazla yormayız sizleri. sağlıcakla kalın.

CANIM bu arada merak ettim sana bekleme süresi söylediler mi şuan gebelik için?
evet tatlım. doktorun ağzından iki ay diye çıktı hastaneden çıkarken de işlem ile ilgili bir kağıt verdiler onda da 3 ay yazıyor. ben iki adet geçirdikten sonra yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum. yani ocak ayında. belli mi olur 2015 in ilk hamişlerinden oluruz biz de

Çook geçmiş olsun Canım, İnşallah bir an önce atlatıp, bizlere güzel haberler verirsin.

canim cok sevindim hayirlisi olsun. Hayirli bir evlat olsun insallah herseyden once.

Evet canım doğru demişsin bende öyle düşünüyorum buna da şükür diye orda usg de hareket ettiğini görmüş kalp atışlarını duymuş olsaydım atlatmak çok daha zor olacaktı benim için şimdi ise alıştırdım artık bu duruma kendimi bunda da var bir hayır belki de ilerde bişey olacaktı sağlıksızdı demek ki diyorum. Bende işlem bi an önce olsun istiyorum sıkıldım haliyle bu durumdan üstüne mide bulantıları yaşıyorum birde. Tabi insan ister istemez üzülüyo ağlamak geliyo ama ilk günler kadar kötü değilim daha iyiyim dediğin gibi bizde 2015 in ilklerinden oluruz inşAllah...

Cok tsk ederim canim rabbim herkesin gonlune gore versin ins sende tez zmnda hayirlisi ile bu duygulari tadarsın...

Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim, gebeliğin sağlıklı güzel huzurlu bir şekilde devam etsin.
Ayrıca teşekkür ederim sağolasın AMİN inş. tez zamanda derya arkadaşımızla sizlere katılmak nasip olur bize de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…