♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Cok tsk ederim tatlimm amin insallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ins tez zamanda sizlerdende saglikli bebis haberleri aliriz

Cok tsk ederim canim rabbim herkesin gonlune gore versin ins sende tez zmnda hayirlisi ile bu duygulari tadarsın...

esracım çok sevindim cnm..gözünüz aydın olsun..rabbim sağlıkla buluştursun bebeğini ve sizi...benimki de salı günü belli olacak..cinsiyet listesine ekleriz artık beni de..2 gündür göğüs şişliğim indi karnım hafif indi..moralim bozuk biraz inş yolundadır herşey dua istiyorum kızlar lütfen

deryacım dualarına dileğine yürekten amin...güzel haberleri bekliyor olucaz 2015 ocakta..metanetli arkadaşım benim herşey çok güzel olacak alahın izniyle..

Bide benim ciksa artik.
Üzülme canım, benim de henüz çıkmadı
Sağlıklı olsunlar, huzurla doğsunlar, gerisi boş..

Bu arada cinsiyetleri belli olanlar olmuş.
Ben 12. Haftanın içindeyim, yarım kontrolüm var.
Doktor bana ne ikili testten bahsetti, ne cinsiyetten?.

Doktorlarınız size bir sonraki kontrolde cinsiyete bakacağım yada test yapacağız dedi mi?

evet cnm..benim doktorum da 12.haftada ikili test için çağırdı..belki cinsiyeti de belli olacak..yarın gidiyorum randevuma..bakalım neler olacak.. :)

günaydınlarrrrr...
topikteki tüm öğretmen annelerimizin öğretmenler gününü kutluyorum, çocuklarımıza canla başla yetiştirmek için verdikleri emeğe sonsuz saygı duyuyorum..belki benden küçüksünüz ama ellerinizden de gözlerinizden de öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…