- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.921
Cok tsk ederim tatlimm amin insallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ins tez zamanda sizlerdende saglikli bebis haberleri alirizCanım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim, gebeliğin sağlıklı güzel huzurlu bir şekilde devam etsin.
Ayrıca teşekkür ederim sağolasın AMİN inş. tez zamanda derya arkadaşımızla sizlere katılmak nasip olur bize de..
Baslik ne hos
Herkesin hamilelik takvimi var
Bende katilirim araniza insallah. Bat 25
Yeni mi öğrendin canim? Tebrik ederim, hoşgeldin....Bende geldimmm
Cook tesekkur ederim :)Yeni mi öğrendin canim? Tebrik ederim, hoşgeldin....
Tabiki değil. Umarım saglicakla kucagina alirsinCook tesekkur ederim :)
Predictor ile test yaptik cift cizgi cikti. Yarin kan verecegim. Hamileyim demek icin erken mi acaba?
Bende geldimmm
Cookk tesekkur ederim :)Hoşgeldin Cnm :)
Aminnn insallah hepimiz icin :)Tabiki değil. Umarım saglicakla kucagina alirsin
Cok tsk ederim canim rabbim herkesin gonlune gore versin ins sende tez zmnda hayirlisi ile bu duygulari tadarsın...
evet tatlım. doktorun ağzından iki ay diye çıktı hastaneden çıkarken de işlem ile ilgili bir kağıt verdiler onda da 3 ay yazıyor. ben iki adet geçirdikten sonra yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum. yani ocak ayında. belli mi olur 2015 in ilk hamişlerinden oluruz biz de
Cook tesekkur ederim :)
Predictor ile test yaptik cift cizgi cikti. Yarin kan verecegim. Hamileyim demek icin erken mi acaba?
Bende geldimmm
INSALLAHHH :) yarin yazarim guzel haberlerihoşgeldin aramıza..erken değil zamanlama tam cnm...yarın güzel haberlerle gel aramıza
[treela, post: 37939822, member: 637060"]Bende geldimmm
Hu huuuu kimse var miiiiibenim karnim iyice çıktı aynaya bakıp bakıp sasiriyorum annem eeşim karnın çıktı bebis buyuyo diyorlar nasıl yaaa Daha çok erken değil miiii
Üzülme canım, benim de henüz çıkmadıBide benim ciksa artik.
Üzülme canım, benim de henüz çıkmadı
Sağlıklı olsunlar, huzurla doğsunlar, gerisi boş..
Bu arada cinsiyetleri belli olanlar olmuş.
Ben 12. Haftanın içindeyim, yarım kontrolüm var.
Doktor bana ne ikili testten bahsetti, ne cinsiyetten?.
Doktorlarınız size bir sonraki kontrolde cinsiyete bakacağım yada test yapacağız dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?