♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Tesekkur ediyorum hosbuldummm :)

Ogrenmeden once bu topige girdigimde cok hosuma gitmisti :) insallah bende gelirim dedim. Cook mutluyum.

Kasikta batmalarim devam ediyor benim. Normal mi sizce? Ne zaman gecer
Daha haftan cok yeni benim uzun sure devam etmisti ara ara batma seklindeyse korkmana gerek yok ayaklarini usutmemeye calis. Ama agri siddetlenip adet sancisi gibi ve surekli hale gelirse ihmal etme bi dr a gorun . Hayirli olsun rabbim isteyen herekese hayirli bir evlat nasip etsin. Bizleride bir avazda kurtarsin.

Ben doktorum hastaneden ayrıldığı için yeni bi doktor buldum. Kısmetse yarın randevum.
İkili teste gelince de eski doktoruma istemediğimi söylemiştim. Ense kalınlığını ultrasonda ölçeriz istemiyorsan testi yapmayız demişti. Kısmetse doktor görürse cinsiyetide öğrenebiliriz diye düşünüyorum yarın, zira 13 bitmiş olcak yarın.

Günaydın Kızlar, biz cumartesi kontrole gittik. Rabbime binlerce şükür gayet sağlıklıyız iki kesemizde birbirine paralel olarak büyümüş 9+3 dedi cumartesi günü (burda niye farklı çıkıyor bilmiyorum sanırım geç döllenmeden) Biz ikiz olduğumuz için ikili test yapılamıyormuş bize o yüzden detaylı ultrason istedi Üç hafta sonra detaylı ultrason çektirip götüreceğiz. Doktorumun cihazı eski kalp sesini duyamıyoruz ama ekranda pıt pıt atışlarını gördüm o iki minik kalbin o an dünyalar benim oldu. Gerçekten de Annelerimizin "Anne olunca anlarsın" dedikleri şey bu olsa gerek. Hepimize mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum :) Bu arada Görümcem Amerikada yaşıyor doğumunu orada yapmıştı ve tabi orada sağlık imkanları bizimkilerden daha üstün olduğu için herşeyi araştırıyorlar ve ozaman onda Frigile X krozomonu'nun bozuk taşıyıcısın demişler. Bize telefon açtı mutlaka gidip genetik araştırma yaptırın olmaz ama içimiz yinede rahat olsun diye. Biraz aklım bulandı ama ihmal etmeyeceğim. Bugün öğleden sonra Cerrahpaşa'dan randevu aldık gidicez bakalım. (Frigile X kromozomonunun bozuk olması zeka geriliği ile ilgili imiş...)

Ogrenmeden once bu topige girdigimde cok hosuma gitmisti :) insallah bende gelirim dedim. Cook mutluyum.

hosgeldın,daha cok yenı adet sancısı gıbı agrıların,kasık agrılarının olması normal

M
merhaba hayirlisi olsun cok sevindim bebeisleriniz icin masallah size ve bebislere umarim hersey yolunda gider. Ya bu tarama testleri genetik arastirmalar falan gercekten cok fazla kafa karistiran seyler rabbim hayirlisini nasip etsin ancak eger bir rahatsizlik ciksa ne yapacagim konusunda savas halindeyim ne yapabilirizki gecen gun cocuk dru bir arkadasim anlatti butun testler yapilmis ve bebek down sendromlu dogacak diye bekleniyor bebek dogmus ve hic birseyi yokmus sapasaglam yani tarama testleri istatistik testleri amniyo sentez icin kesin deniyor ama rabbimin mucizesi yada tevekkul adina ne dersek artik . tabi genetik testler farkli ama iste hep suphe hep hayatimizdan calip goturen seyler . allahim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin hayirli sonuclar alalim insallah .

Tesekkur ederim. 11. Haftadaymissiniz ne guzel. Darisi bana
kızlar ben de ikili testin sonucunu öğrendim bugün, temiz çıktığını söyledi, düşükmüş,çok sevindik biz de, cuma günü yine ultrasonda buluşacağız bebişle bakalım:) gün yaklaştıkça heyecanla birlikte evham da alevleniyor sanki, acaba benimle mi, kalbi atıyor mu? kasık ağrılarım oluyordu bi süredir yok ondan huylanıyorum, sonra bulantım azaldı yorgunluğum azaldı acaba iyi mi bu durum kötü mü, hareketlerini hissediyor gibi oluyorum sonra bağırsak hareketleri büyük ihtimal diyorum, psikolojim bir iyi bir kötü oluyor, sonra sizin de benzer hislerde hislerde olduğunuzu okuyorum zaman zaman,iyi ki varsınız hem paylaşıyoruz hem dertleşiyoruz, umarım sağlıkla mutlulukla kavuşuruz hepimiz kuzucuklarımıza..

Kızlar benim sizlere bir sorum olucak. 13. haftam yarın bitiyor ve 1 kilo bile almadım. Yaklaşım 3-4 gündür kalçalarım , dizlerim ve ayak bileklerim çok fazla kaşınıyor. Bu kadar erken çatlıyor olabilirmiyim? Sizde de benzer şeyler varmı acaba? Cevap verirseniz çok sevinrim.

hoşgeldin:))

benimde ilk zamanlar kasıkda feci batmalarım oluyordu ama kendiliğinde azalarak geçti geçer yakında seninde

Bende iki hafta içinde 1 kilo vermişim. Doktorum bunun benim için daha iyi olduğunu söyledi. Şimdiden iki üç kilo almış olsaydın kilolarla baş etmek zor olurdu şu an onlar senin depolarından besleniyorlar o yüzden kilo vermiş olmana aldırma hatta daha bile iyi dedi. Benimde sadece ellerim kaşınıyo parçalarcasına kaşıyorum ve yara yapıyorum

Bizimde bir arkadaşımızın başına geldi aynı şey. Bebek Down sendromlu beklenirken topaç gibi bişi dünyaya geldi maşallah şu an 8 aylık gayette akıllı. Evet bunlar çok kafa karıştıran şeyler "Cehalet Mutluluktur" diye boşuna dememişler :)))) eskiden ikili testmi varmış, ultrason mu varmış bazen çok bilmek bilmemekten daha mutsuz ediyor gerçekten insanı :)

Günaydın kızlar, Bugün ben de ikili testin sonucunu öğreneceğim, inanılmaz heyecanlıyım... Telefonla öğrenmeye çalışıyorum ama doktora bir türlü ulaşamadım. Yarım saat sonra tekrar deneyeceğim. Off telefonla öğrenin diyorlar sonra da doktor meşgul diye oyalıyorlar...

ben de bir iki seferden sonra anca hemşireye ulaştım ondan öğrendim cuma gidince de laboratuvar çıktısını alacağım, seni bi dha ne zaman çağırdı kontrole?

selam sen hangi hastaneye gidiyodun Ankara'da ben hala karar veremedim. bu arada Zekai tahirde söylediğin doktora kardeşim tesadüfen denk gelmiş adam nasıl ilgilenmiş bebeğin fotosunu falan vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…