♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
3 lü testi risk olsun olmasın yapıyorlar mı, yoksa 2 li testin sonucuna göre yapılmayabilir mi ? devlet hastanesinde farklı bir doktora gittiğimde sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı 2 li test yapmadı ve 1 ay sonra 3 lü test için gel dedi, uygulamalar da değişiyor, insanın kafası da karışıyor böyle

Evet canım yaa testte bir olumsuz çıkarsa ne yaparım hiç bilmiyorum, Allah ım sen bizlere yardım et.

ben de bir iki seferden sonra anca hemşireye ulaştım ondan öğrendim cuma gidince de laboratuvar çıktısını alacağım, seni bi dha ne zaman çağırdı kontrole?

Canım testte sorun çıkmazsa 16. haftanda gel dedi, çıkarsa hemen yarın giderim.

bende ne kaşıntı ne kaşıntı kaşınmaktan uyuyamıyorum gece kalkıp krem sürüyorum ama zerre faydası yok

Benim de bildiğim 2li de bir sorun görülürse 3 lü test yapılıyormuş diye. Ama gerçekten her doktor farklı mıdır nedir...Benim doktor da 2li test yaptıracak mısın diye sordu.? Ben de yaptırayım dedim. Hayır kimi istemiyor ne çıkarsa bahtıma diyor dedi...

selam sen hangi hastaneye gidiyodun Ankara'da ben hala karar veremedim. bu arada Zekai tahirde söylediğin doktora kardeşim tesadüfen denk gelmiş adam nasıl ilgilenmiş bebeğin fotosunu falan vermiş

Canım sen zaten aklımdasın daha öncede söylemiştim acropol e gidicem ve memnun kalırsam mutlaka sana yazıcam msj Zekai Tahire gelince arada hasan beye kontrollere gitmeyi düşünüyorum ama genel olarak özele gitmek şuan ki planım.

Evet canım yaa testte bir olumsuz çıkarsa ne yaparım hiç bilmiyorum, Allah ım sen bizlere yardım et.

Canım testte sorun çıkmazsa 16. haftanda gel dedi, çıkarsa hemen yarın giderim.
, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğunda %80 problemli olmayacaktır demişti araştrıma hastanesindeki doktor ve 2 liden hiç bahsetmedi bilr, 3 lü teste daha fazla önem verdi ve o da 16. haftanda gel dedi.
umarım risk çıkmaz tabi ki canım, ama sonuç nolursa olsun moralini bozma olur mu .

bende ne kaşıntı ne kaşıntı kaşınmaktan uyuyamıyorum gece kalkıp krem sürüyorum ama zerre faydası yok

Bende öyleyim. Hayır evde neyse de işteyken hakikaten zor oluyor. El Kremim vardı onu sürdüm biraz rahatladım. Üstelik banyodan sonra yağ sürüyorum sabahta vücut kremi sürdüm. Çatır çatır kaşınıyor. Kilo almadığımı belirtmemin sebebi de bu. Buna ramen çatlıyor olabilirmiyim

bence çatlamak için erken bu başka bişey :)

Oh canlar sonunda ulaşabildim, sonuç iyiymiş, hele şükür:) Şimdi 16. haftada gel dedi yani 3 hafta sonra... Darısı başınıza güzel hamişler

hayırlı olsun cnm çok sevindim..ben de yarın gidicem ikili test için..3 gündür göğüs şişliğim indi, karnım biraz indi.bebeğim yerinde mi değil mi çok merak ediyorum...çok tedirginim..yarın bir olsa..inş herşey yolundadır

Bugun normalde benim adetimin 1. Gunuydu. Dun hamile oldugumu ogrenmistim dedigim gibi.

Az once kirmizi leke geldi normal miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…