- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.961
ben de oyrendıgımde 5 cı haftamdaydım,zaman gecmıyor dıyordum ama gecıyor bı sekıl.Hayırlısıyla bu donemlerını de atlatırsın,daha cok yenı keyfıne bak,tadını cıkar her seyınTesekkur ederim. 11. Haftadaymissiniz ne guzel. Darisi bana
M
merhaba hayirlisi olsun cok sevindim bebeisleriniz icin masallah size ve bebislere umarim hersey yolunda gider. Ya bu tarama testleri genetik arastirmalar falan gercekten cok fazla kafa karistiran seyler rabbim hayirlisini nasip etsin ancak eger bir rahatsizlik ciksa ne yapacagim konusunda savas halindeyim ne yapabilirizki gecen gun cocuk dru bir arkadasim anlatti butun testler yapilmis ve bebek down sendromlu dogacak diye bekleniyor bebek dogmus ve hic birseyi yokmus sapasaglam yani tarama testleri istatistik testleri amniyo sentez icin kesin deniyor ama rabbimin mucizesi yada tevekkul adina ne dersek artik . tabi genetik testler farkli ama iste hep suphe hep hayatimizdan calip goturen seyler . allahim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin hayirli sonuclar alalim insallah .
ben de bir iki seferden sonra anca hemşireye ulaştım ondan öğrendim cuma gidince de laboratuvar çıktısını alacağım, seni bi dha ne zaman çağırdı kontrole?
Kızlar benim sizlere bir sorum olucak. 13. haftam yarın bitiyor ve 1 kilo bile almadım. Yaklaşım 3-4 gündür kalçalarım , dizlerim ve ayak bileklerim çok fazla kaşınıyor. Bu kadar erken çatlıyor olabilirmiyim? Sizde de benzer şeyler varmı acaba? Cevap verirseniz çok sevinrim.
Benim de bildiğim 2li de bir sorun görülürse 3 lü test yapılıyormuş diye. Ama gerçekten her doktor farklı mıdır nedir...Benim doktor da 2li test yaptıracak mısın diye sordu.? Ben de yaptırayım dedim. Hayır kimi istemiyor ne çıkarsa bahtıma diyor dedi...3 lü testi risk olsun olmasın yapıyorlar mı, yoksa 2 li testin sonucuna göre yapılmayabilir mi ? devlet hastanesinde farklı bir doktora gittiğimde sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı 2 li test yapmadı ve 1 ay sonra 3 lü test için gel dedi, uygulamalar da değişiyor, insanın kafası da karışıyor böyle
selam sen hangi hastaneye gidiyodun Ankara'da ben hala karar veremedim. bu arada Zekai tahirde söylediğin doktora kardeşim tesadüfen denk gelmiş adam nasıl ilgilenmiş bebeğin fotosunu falan vermiş
, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğunda %80 problemli olmayacaktır demişti araştrıma hastanesindeki doktor ve 2 liden hiç bahsetmedi bilr, 3 lü teste daha fazla önem verdi ve o da 16. haftanda gel dedi.Evet canım yaa testte bir olumsuz çıkarsa ne yaparım hiç bilmiyorum, Allah ım sen bizlere yardım et.
Canım testte sorun çıkmazsa 16. haftanda gel dedi, çıkarsa hemen yarın giderim.
bende ne kaşıntı ne kaşıntı kaşınmaktan uyuyamıyorum gece kalkıp krem sürüyorum ama zerre faydası yok
Bende öyleyim. Hayır evde neyse de işteyken hakikaten zor oluyor. El Kremim vardı onu sürdüm biraz rahatladım. Üstelik banyodan sonra yağ sürüyorum sabahta vücut kremi sürdüm. Çatır çatır kaşınıyor. Kilo almadığımı belirtmemin sebebi de bu. Buna ramen çatlıyor olabilirmiyim
Oh canlar sonunda ulaşabildim, sonuç iyiymiş, hele şükür:) Şimdi 16. haftada gel dedi yani 3 hafta sonra... Darısı başınıza güzel hamişler, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğunda %80 problemli olmayacaktır demişti araştrıma hastanesindeki doktor ve 2 liden hiç bahsetmedi bilr, 3 lü teste daha fazla önem verdi ve o da 16. haftanda gel dedi.
umarım risk çıkmaz tabi ki canım, ama sonuç nolursa olsun moralini bozma olur mu .
Gözün aydin canim. Benim haftaya yapılacak. Insallah hepimiz iyi haberler aliriz.Oh canlar sonunda ulaşabildim, sonuç iyiymiş, hele şükür:) Şimdi 16. haftada gel dedi yani 3 hafta sonra... Darısı başınıza güzel hamişler
gözün aydın canım. hayırlısıyla hep güzel haberler alalım...Oh canlar sonunda ulaşabildim, sonuç iyiymiş, hele şükür:) Şimdi 16. haftada gel dedi yani 3 hafta sonra... Darısı başınıza güzel hamişler
kızlar ben de ikili testin sonucunu öğrendim bugün, temiz çıktığını söyledi, düşükmüş,çok sevindik biz de, cuma günü yine ultrasonda buluşacağız bebişle bakalım:) gün yaklaştıkça heyecanla birlikte evham da alevleniyor sanki, acaba benimle mi, kalbi atıyor mu? kasık ağrılarım oluyordu bi süredir yok ondan huylanıyorum, sonra bulantım azaldı yorgunluğum azaldı acaba iyi mi bu durum kötü mü, hareketlerini hissediyor gibi oluyorum sonra bağırsak hareketleri büyük ihtimal diyorum, psikolojim bir iyi bir kötü oluyor, sonra sizin de benzer hislerde hislerde olduğunuzu okuyorum zaman zaman,iyi ki varsınız hem paylaşıyoruz hem dertleşiyoruz, umarım sağlıkla mutlulukla kavuşuruz hepimiz kuzucuklarımıza..
Slm arkadaşlar az önce hastane den geldik ve sonunda bebisimin kalp atışını hem duydum hemde gördüm çok rahatladım diyebilirim ....
Slm arkadaşlar az önce hastane den geldik ve sonunda bebisimin kalp atışını hem duydum hemde gördüm çok rahatladım diyebilirim ....
Bugun normalde benim adetimin 1. Gunuydu. Dun hamile oldugumu ogrenmistim dedigim gibi.
Az once kirmizi leke geldinormal miiiii
Bugun normalde benim adetimin 1. Gunuydu. Dun hamile oldugumu ogrenmistim dedigim gibi.
Az once kirmizi leke geldinormal miiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?