- 20 Ekim 2014
- 59
- 32
- 18
- 42
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.981
hayırlısıyla canım, içini ferah tut. kötüyü düşünebildiğimiz kadar iyiyi düşünmek de elimizde, kendini öyle telkin et ve aklına kötü düşünceler gelmeye başladığı anda derin ve sakin nefesler al nefesini ve bebişini hissetmeye çalış, kaygıdan kurtulmak için öyle yapıyorum ben de:) hayırlı haberleriniz bekliyoruz canım...hayırlı olsun cnm çok sevindim..ben de yarın gidicem ikili test için..3 gündür göğüs şişliğim indi, karnım biraz indi.bebeğim yerinde mi değil mi çok merak ediyorum...çok tedirginim..yarın bir olsa..inş herşey yolundadır
Canm cook gecms olsun ama en kisa Amanda aramzda olcaksinz zaten teacherderyayla beraber.Evet canım doğru demişsin bende öyle düşünüyorum buna da şükür diye orda usg de hareket ettiğini görmüş kalp atışlarını duymuş olsaydım atlatmak çok daha zor olacaktı benim için şimdi ise alıştırdım artık bu duruma kendimi bunda da var bir hayır belki de ilerde bişey olacaktı sağlıksızdı demek ki diyorum. Bende işlem bi an önce olsun istiyorum sıkıldım haliyle bu durumdan üstüne mide bulantıları yaşıyorum birde. Tabi insan ister istemez üzülüyo ağlamak geliyo ama ilk günler kadar kötü değilim daha iyiyim dediğin gibi bizde 2015 in ilklerinden oluruz inşAllah...
Canım özelde yapıldı 20 lira fark aldılar.Arkadaslar tarama testlerini yaptiranlar nerede ve nekadara yaptirdiklarini yazabilirlermi ?
Çok tskler Rabbim bebislerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin ins....hadi bakalım gözün aydın olsun cnm..
Çok tsklerGözün aydın
Canım ben tarama yaptırmadım. Zaten herhangi bir sorun olursa aldırmam dersen boş yere strese girip yaptırma derim.Çok tsklerbu arada ikili taramaçok mu önemli ... :-( sırada o var ama ben düşünmüyorm
Bi doktora git hemen
Dr a git Cnminş bi sorun yoktur
Gittim dr a kizlar
Dedim bugun normalde tam adet gunum. Ama dun idrar testi yaptim pozitif cikti. Kanda verdim ama sonucunu henuz alamadim dedm. Idrar testlerine guvenmemk lazm dedi. Vajinal ultrason ile bakti. Henuz bir sey gorulmuyor suan, gorebilmek icin beta hcg nin 1500 ve ustu olmali dedi. Hamile olmayabilirsin, olursanda tutunamiyosa yapacak bir sey yok dedi
Rahimde hic bir sey gorememesi hamile olmadigim anlamina mi geliyor
Lekem kahverengi oldu simdi. Cok korkuyorum aglamaktan mahvoldum. Nolur dua edin.
Dun sevindim, bugun uzulmiyim...
Sabah vermistim kan, bu dr a gidince yine istedi. 2sine de bakcam artik.Zaten hemen görünmüyorki ultrasonda. Kan sonucun neden hala çıkmamış anlamadım ben. En geç 1 günde çıkması lazım.
Kahverengi kanamanın yerleşme kanaması olduğunu biliyorum. Ne olur ne olmaz pek ayağa kalkma yat dinlen sonuçların çıkana kadar.Sabah vermistim kan, bu dr a gidince yine istedi. 2sine de bakcam artik.
Benim gecen hafta hep lekem olmustu. 7 gun surmustu. Dun temiz geldi beyaz olarak. Dedim oh bitti yerlesme kanamam. Smdi bu korkuttu. Sizce nedir bu(
Beta hcg 108 ciktiKahverengi kanamanın yerleşme kanaması olduğunu biliyorum. Ne olur ne olmaz pek ayağa kalkma yat dinlen sonuçların çıkana kadar.
Oncelikle gecmis olsun. Kahverengi leke olabilecek biseydir bundan 20 gun once kanamayla hadtaneye yattim 10 gun kaldim simdi hala kahve rengi akintilarim devam ediyor. Bazi insanlar 9 ay biyunca kanama geciriyor bu herkese gore degisir. Degerine gore hamilesin ama bu degere gire kesenin gorunmemesi cok normal. Her kanama dusuk denek degildir. Ama dusuk olacaksada onune gecmek mumkun degil bu yuzden daha simdiden kendini yipratma ama agir iste yapma hayirlisi olsun.Beta hcg 108 cikti
5 cı haftandasın bence gorulmesı gerektı,gozukmese bıle doktorun rahme bakıp anlaması gerekıyordu.Rahımde vajınal yolla bakınca degısıklık goruluyor,benım de sonucum cıkmadan once doktorum rahmımden anlamıstı hamıle oldugumu.Insallah sonucların ıyı cıkarGittim dr a kizlar
Dedim bugun normalde tam adet gunum. Ama dun idrar testi yaptim pozitif cikti. Kanda verdim ama sonucunu henuz alamadim dedm. Idrar testlerine guvenmemk lazm dedi. Vajinal ultrason ile bakti. Henuz bir sey gorulmuyor suan, gorebilmek icin beta hcg nin 1500 ve ustu olmali dedi. Hamile olmayabilirsin, olursanda tutunamiyosa yapacak bir sey yok dedi
Rahimde hic bir sey gorememesi hamile olmadigim anlamina mi geliyor
Lekem kahverengi oldu simdi. Cok korkuyorum aglamaktan mahvoldum. Nolur dua edin.
Dun sevindim, bugun uzulmiyim...
Beta hcg 108 cikti
Tesekkur ediyorum icim rahatladi. Sizede cook gecmis olsun.Oncelikle gecmis olsun. Kahverengi leke olabilecek biseydir bundan 20 gun once kanamayla hadtaneye yattim 10 gun kaldim simdi hala kahve rengi akintilarim devam ediyor. Bazi insanlar 9 ay biyunca kanama geciriyor bu herkese gore degisir. Degerine gore hamilesin ama bu degere gire kesenin gorunmemesi cok normal. Her kanama dusuk denek degildir. Ama dusuk olacaksada onune gecmek mumkun degil bu yuzden daha simdiden kendini yipratma ama agir iste yapma hayirlisi olsun.
Aynen boyle dedi zAten. Kimyasal olabilir dedi. Ama sonucu arayip soylemedim henuz.Sonucuna göre hamilesin ama daha çok yeni. Ultrasonda görünmesi imkansız. Doktorlar bhcg değeri böyle düşükken kimyasal gebelik diyip iyice moralini bozuyorlar, bunada hazırlıklı ol. Bide düşük tehlikesi olduğunda bir ilaç veriyorlar. Doktoruna mutlaka söyle. Bu arada Hayırlı olsun
Bende goremedigi icin uzuldum ama demek beklemem gerekiyor. 1500 de gorebilirim anca dedi. Insallah hepimizin sorunsuz devam eder gebeligi.5 cı haftandasın bence gorulmesı gerektı,gozukmese bıle doktorun rahme bakıp anlaması gerekıyordu.Rahımde vajınal yolla bakınca degısıklık goruluyor,benım de sonucum cıkmadan once doktorum rahmımden anlamıstı hamıle oldugumu.Insallah sonucların ıyı cıkar
Çok sağol canım benim inş. o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlıklı bir şekilde gebeliğiniz devam eder sizin de Allah ın izni ile umarım.. Sizleri takip etmeye çalışacağım her zaman haberlerinizi almak için vaktim oldukça..Canm cook gecms olsun ama en kisa Amanda aramzda olcaksinz zaten teacherderyayla beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?