♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
hayırlısıyla canım, içini ferah tut. kötüyü düşünebildiğimiz kadar iyiyi düşünmek de elimizde, kendini öyle telkin et ve aklına kötü düşünceler gelmeye başladığı anda derin ve sakin nefesler al nefesini ve bebişini hissetmeye çalış, kaygıdan kurtulmak için öyle yapıyorum ben de:) hayırlı haberleriniz bekliyoruz canım...

Canm cook gecms olsun ama en kisa Amanda aramzda olcaksinz zaten teacherderyayla beraber.

Bi doktora git hemen

Dr a git Cnm inş bi sorun yoktur

Gittim dr a kizlar

Dedim bugun normalde tam adet gunum. Ama dun idrar testi yaptim pozitif cikti. Kanda verdim ama sonucunu henuz alamadim dedm. Idrar testlerine guvenmemk lazm dedi. Vajinal ultrason ile bakti. Henuz bir sey gorulmuyor suan, gorebilmek icin beta hcg nin 1500 ve ustu olmali dedi. Hamile olmayabilirsin, olursanda tutunamiyosa yapacak bir sey yok dedi

Rahimde hic bir sey gorememesi hamile olmadigim anlamina mi geliyor
Lekem kahverengi oldu simdi. Cok korkuyorum aglamaktan mahvoldum. Nolur dua edin.
Dun sevindim, bugun uzulmiyim...

Zaten hemen görünmüyorki ultrasonda. Kan sonucun neden hala çıkmamış anlamadım ben. En geç 1 günde çıkması lazım.

Zaten hemen görünmüyorki ultrasonda. Kan sonucun neden hala çıkmamış anlamadım ben. En geç 1 günde çıkması lazım.
Sabah vermistim kan, bu dr a gidince yine istedi. 2sine de bakcam artik.
Benim gecen hafta hep lekem olmustu. 7 gun surmustu. Dun temiz geldi beyaz olarak. Dedim oh bitti yerlesme kanamam. Smdi bu korkuttu. Sizce nedir bu (

Sabah vermistim kan, bu dr a gidince yine istedi. 2sine de bakcam artik.
Benim gecen hafta hep lekem olmustu. 7 gun surmustu. Dun temiz geldi beyaz olarak. Dedim oh bitti yerlesme kanamam. Smdi bu korkuttu. Sizce nedir bu (
Kahverengi kanamanın yerleşme kanaması olduğunu biliyorum. Ne olur ne olmaz pek ayağa kalkma yat dinlen sonuçların çıkana kadar.

Beta hcg 108 cikti
Oncelikle gecmis olsun. Kahverengi leke olabilecek biseydir bundan 20 gun once kanamayla hadtaneye yattim 10 gun kaldim simdi hala kahve rengi akintilarim devam ediyor. Bazi insanlar 9 ay biyunca kanama geciriyor bu herkese gore degisir. Degerine gore hamilesin ama bu degere gire kesenin gorunmemesi cok normal. Her kanama dusuk denek degildir. Ama dusuk olacaksada onune gecmek mumkun degil bu yuzden daha simdiden kendini yipratma ama agir iste yapma hayirlisi olsun.

sahire2014 canim oncelikle hadi gizunaydin darisi bizim basimiza . Benim gittigim hastanede 2 li test 70 tl 4 lu test 110 tl imis benim dr da ikisini istiyormus diye duymustum faha onceden . Bakalim belki baska biryerlerde yaptiririm . Gerci heralde 2 hafta falan sinra gidecegim ben benim 1 hafta geriden geliyor cunku .

5 cı haftandasın bence gorulmesı gerektı,gozukmese bıle doktorun rahme bakıp anlaması gerekıyordu.Rahımde vajınal yolla bakınca degısıklık goruluyor,benım de sonucum cıkmadan once doktorum rahmımden anlamıstı hamıle oldugumu.Insallah sonucların ıyı cıkar

Beta hcg 108 cikti

Sonucuna göre hamilesin ama daha çok yeni. Ultrasonda görünmesi imkansız. Doktorlar bhcg değeri böyle düşükken kimyasal gebelik diyip iyice moralini bozuyorlar, bunada hazırlıklı ol. Bide düşük tehlikesi olduğunda bir ilaç veriyorlar. Doktoruna mutlaka söyle. Bu arada Hayırlı olsun

Tesekkur ediyorum icim rahatladi. Sizede cook gecmis olsun.
Suan dinlenmek beklemek dua etmekten baska bir sey yok. Carsamba gunu tekrar kontrole gidecegim. Kan degerimde insallah yukselir.
Rengi tam kirmizida degildi ama pembe kadar acikta degildi. Forumda kahve rengi olmayandan korkun gbi anlatimlardan dolayi endiselendim.

Aynen boyle dedi zAten. Kimyasal olabilir dedi. Ama sonucu arayip soylemedim henuz.
Dusuk tehlikesi icin ilac isteyecegim.
Cok saolun konuscak kimse olmasa mahvolurdum

Bende goremedigi icin uzuldum ama demek beklemem gerekiyor. 1500 de gorebilirim anca dedi. Insallah hepimizin sorunsuz devam eder gebeligi.

Canm cook gecms olsun ama en kisa Amanda aramzda olcaksinz zaten teacherderyayla beraber.
Çok sağol canım benim inş. o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlıklı bir şekilde gebeliğiniz devam eder sizin de Allah ın izni ile umarım.. Sizleri takip etmeye çalışacağım her zaman haberlerinizi almak için vaktim oldukça.. Rabbim nazardan saklasın hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…