♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bende goremedigi icin uzuldum ama demek beklemem gerekiyor. 1500 de gorebilirim anca dedi. Insallah hepimizin sorunsuz devam eder gebeligi.
Tebrik ederim canım öncelikle hemen sıkıntı etme kendine herşey yolunda gider inş. bana da başta kimyasal olabilir denilmişti ama öyle bişey olmadı bende lekelenme de hiç yoktu tabi ama şuan boş gebelikten sonlanacak gebeliğim hayırlısı olsun senin içinde en kısa zamanda güzel haberler paylaşmanı bekliyorum..

Cok uzuldum canim... Hayirlisi Allahtan bekliyoruz hepimiz. Dua edelim birbirimize
Guzel dileklerin icin de cok tesekkur ediyorum

drygs bildigim ogretmenlerimizden bilmedigim topikteki diger ogretmenlerimizin ve butun idealist isini dogru yapan ogretmenlerimizin bu atam dan armagan gunlerini kutluyorum sevgiler.
canım tşk ederim ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın günü kutlarım nice yılları kutlarız inş. seneye de bebişlerimiz kutlasın inş.

canım çok sevindim tebrikler.

bu arada kromozom la ilgil bence sıkıntı yapma. inş bir sorun yoktur diye düşünüyorum. varsa araştırması türkiye de yaptır tabi için rahat olsun yaptıramazsann da iiçin rahat olsun. herşey yolunda olucak inş

ahhh inş canım..şu yarın bir olsa..mutlu haberlerle bir dönsemmm..dediklerini yapıcam canım başka bir ışık tuttun bana tşk ederim..

Aynen boyle dedi zAten. Kimyasal olabilir dedi. Ama sonucu arayip soylemedim henuz.
Dusuk tehlikesi icin ilac isteyecegim.
Cok saolun konuscak kimse olmasa mahvolurdum

cnm kan sonucunun yarın çıkması lazım 1 günde çıkıyor...muhtemelen yerleşme kanamasıdır..doktora gitmek için daha vaktin varsa kendin progestan al vajianadan kullanmaya başla istersen...bir zararı yok zaten..ama yarın gideceksen mutlaka doktoruna sor..

Ben de 1 kilo bile almamış olmama rağmen, aynı kaşıntılar benim kalça ve bacaklarımda da var. Banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yapıyorum, kaşınınca krem sürüyorum, biraz rahatlatıyor.
Leğen kemiği ve kalça genişliyor olabilir diye tahmin yürütüyorum...

Hayirli olsun canim güzel haberlerini almissin bebisinin. Darisi bizim basimiza

Canim inşallah tutunur bebegin sana. Kan değerlerin niye cikmadi ki hemen cikiyor aslında.

Bence herhangi bir ilaç kullanmak için biraz erken. Doktorlar hamile bile saymıyorlar kalp atışını duymadan. Doğaya biraz güvenmek lazım. Normalden biraz daha az hareket ederek dikkat edebilirsin. Doktorum, böyle bir durumda bana günlük hayatını değiştirme tutunamazsa da tutunamasın demişti. Doğa en güçlüsünü seçiyor nihayetinde. Ben 8. Haftama gireceğim, ufak bir lekelenmem oldu geçen gün. "Progestan vermeyeceğim çok yan etkisi var" dedi doktor. Sanırım çok da masum bir ilaç değil.

Çok tskler bu arada ikili taramaçok mu önemli ... :-( sırada o var ama ben düşünmüyorm
Canm bn ozele gidiyorum ve ben yaptrmadm. Hatta doktrm da ben de iki gebeligimde yaptrmadm hata orani %40 dedi. Istersen ilerki haftalarda ucluyu yapariz dedi. Bnm ablama ve bi arkadsma bu testler soncu hamilelignzi snlandralin cnku kesin hasta cocuklar dediler masallah allah nazarlardan saklasn ikisi de turp gbi ama o donemde ne kdr agladklarni uzulduklernj ben biliyorum tabi. O yzdn yaptrmak istemedm.

Kizlar bu arada bgn bi kbb uzmanina gidiyorum, tam dort haftadir burnm tikali ve nefes alamiyorum hasta deilim hastaysam da bi aydir iyilesemiyorum dmk ki. Artik nefessizlikten cok bunaldim ve bazi sitelerde hamilelikle alakali olabilecegni okudum ki allah korusun hamilelik riniti diyorlarmis ve dokuz ay suruuomus Insallah daha basittir de cozume kavusur sorunum. Aranzda bnm gbi tikali birin sorunsaliyla ugrasan var mi acaba

Aa seninde mi leken geldi. Nasildi senin ki?
Benim pembeden biraz koyu, akiskan. Bugubde kahverengine dondu. Dunun kalanlari simdi cikiyor sanirim. Dr bana bu ilaci verir mi acaba diyodum ki bu mesajinizi okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…