♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bugün doktora gittim. 4+5 günlük hamileyim. Kesemi görmeyi beklemiyordum ama gördük. İlk bebeğimiz çok heyecanlandık eşimle İnşallah 15 gün sonra kalbini de duyarız

sizinde adet olacakmış gibi ara karın ağrılarınız oluyor mu? tedirginim düşük tehlikesi mi var acaba? doktora sormayı da unutmuşum heyecandan.

mırıldanır gibi 26 binlerde dedi sanırım. emin değilim ama. pozitifi duyduktan sonra tüm algılarım kapandı.

sizinde adet olacakmış gibi ara karın ağrılarınız oluyor mu? tedirginim düşük tehlikesi mi var acaba? doktora sormayı da unutmuşum heyecandan.
Bugün doktora gittim canım. Regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrıların olabilir bu dönemde dedi. Ağrın fazla olursa gel dedi. Aşırı değilse problem olmaz herhalde.

Kızlar, güzel hamişler hepinize merhaba :) Ben de 4+4 günlük hamileyim . Allah nasip ederse canlar haziranda anne olucam :) Bu süreçte hep beraber olalım birbirimize destek olalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…