- Konu Sahibi Esra_Babies
-
amin canım hepimizin inşallahOyy ne güzel , Rabbim bağışlasın yavrunuzu , sağ salim kucağına almak nasip olsuun
bugün bende kan testiyle teğit ettim. :) 5- 6 haflalıkmış.
Bugün doktora gittim. 4+5 günlük hamileyim. Kesemi görmeyi beklemiyordum ama gördük. İlk bebeğimiz çok heyecanlandık eşimleİnşallah 15 gün sonra kalbini de duyarız
hoş geldin canım kan test sonucun ne ?
bilmiyorum. aile hekimim pozitif dedi. elime sonucu da vermedi.
mırıldanır gibi 26 binlerde dedi sanırım. emin değilim ama. pozitifi duyduktan sonra tüm algılarım kapandı.
Bugün doktora gittim canım. Regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrıların olabilir bu dönemde dedi. Ağrın fazla olursa gel dedi. Aşırı değilse problem olmaz herhalde.sizinde adet olacakmış gibi ara karın ağrılarınız oluyor mu? tedirginim düşük tehlikesi mi var acaba? doktora sormayı da unutmuşum heyecandan.
Bugün doktora gittim canım. Regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrıların olabilir bu dönemde dedi. Ağrın fazla olursa gel dedi. Aşırı değilse problem olmaz herhalde.
Bugün doktora gittim canım. Regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrıların olabilir bu dönemde dedi. Ağrın fazla olursa gel dedi. Aşırı değilse problem olmaz herhalde.
Kızlar, güzel hamişler hepinize merhaba :) Ben de 4+4 günlük hamileyim . Allah nasip ederse canlar haziranda anne olucam :) Bu süreçte hep beraber olalım birbirimize destek olalım kızlar
hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza doktora randewu aldın mı peki
Hoşbuldum canım :) Nasılsın , neler hissediyosun canım ?hoşgeldin canım
En son çarşamba yaptırdım. 893 çıkmıştı. Bugün tekrar istemedi canımcanım sen kan testi yaptırdın mı değerin ne çıktı ?
Hoşbuldum canım :) Nasılsın , neler hissediyosun canım ?
En son çarşamba yaptırdım. 893 çıkmıştı. Bugün tekrar istemedi canım
3 gün geçmişti canımadetinin üzerinden ne kadar geçmişti 893 çıktığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?