♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ayyy insallahhhh :) bugun psikolojik olarak daha iyiyim. Dun soka ugramis gibi oldum, elim ayagim dolandi. Sizin suan lekeler durdu degil mi?
Benim az az peceteye k. Rengi geliyo, bitmesini bekliyorum
Canım kahverengi lekeyi sıkıntı etme bence, o zamanlarda bende de çoook oldu ama sonra durdu, doktor bana dinlen dediydi ben de dinlenmiştim. İmkanın varsa uzanarak dinlenip o devreyi geçir. Hayırlısıyla atlatırsın İnşallah.

Ayyy inss :) ya bide ben acaba bebegimin kalp atışları devam ediyor mu nasıl iyi mi buyuyo mu gelişimi devam ediyor mu diye endişeleniyorum hep bu pskolijiden kurtulamiyorum ya en son geçen hefta 10 haftalıkken gitmistim acile iyiydi herşeyiyle simdi yine merak ediyorum dr lar beni bi ay sonra çağırarak beni endiselerimle bas basa bırakıyorlar haftada bir psikolojik midir nedir acile agrim var diye gidiyorum sonra bebisimin iyi olduğunu öğrenince rahatliyorum haftaya gidicem randevu günüm sonunda geliyor su test te iyi çıksaydı bebegimin sağlıklıoolduğunu kalp atışlarını yine bi duyabilsydim off ne zaman rahatliycak bnm içim ilk uç ay falan değil sanırımbBenm sonuna kadar boyle devam edicek
Bebişe yarasın:))

Canım yalnız değilsin bence birçoğumuzda var bu durum. Hareketlerini bize hissettirene kadar devam edeceği düşüncesindeyim

Herkes sizin dediginiz gibi diyor :) ama dr lar cok olumsuz hep neden boyle.
Bugun dinleniyorum, hep uzaniyorum. Ama makesef yarin ise donecegimb masa basi ama uzanmak gibisi yok tabii

Öyle galiba Cnm hareket demisken biraz önce evi supurdum sonra dinlenim dedim uzandim karnima bi bakim dedim pıt pıt atıyor arada bir bunu görüyorum bu sıra sanki bebegimin kalbi atıyor :) sinir atması mi nedir ki acaba hala da devam ediyor bu duygu bile beni benden alıyor
Canım yalnız değilsin bence birçoğumuzda var bu durum. Hareketlerini bize hissettirene kadar devam edeceği düşüncesindeyim

Valla yedim Cnm bi kereden bisey olmaz herhalde napim yoksa bi yerim siserdi mazallah :)))))
ben bı kac kere cok ıyı kızartarak yedım valla,ama cıg et yenılmemesı dıyor her yerde,ıyıce kızardıktan sonra bı sey olur mu bılmem orasını

Tatlım bebeğin kalp atışı çıplak gözle görülebilecek birşey değil. Tam Göbek deliğinin olduğu yerde atar damar var. Sen yorulduğun için biraz hızlı atmıştır muhtemelen. Ama hani hareketlerini hissetsek hiç fena olmaz

Reactions: BBD
Tabiki Cnm damar atıyor ondanmis ama ben her şeyi bebegime bağlıyorum ilerleyen zamanda gerçekten hareketlerini hissedip görünce ne olacaz acaba şimdiden damarın atmasını bile bebegimin bi tepkisi gibi düşünüyorum hayali bile guuzel allahım o günlere tez zamanda kavustursun bizleriiinş

aynı ağrı dün beni de mahveti cnm..rahim genişliyor diye kendimi avutup geçiyorum..

merhaba kızlar,
bugün tam olarak 12 haftalık oldum..nihayet doktor buluşmamız gerçekleşti..geçen cumadan beri çok kötüydüm..göğsümdeki şişlikler indi, dayanılmaz acısı tamamen geçti, karnımın şişliği indi, yatakta sağından soluna dönemeyen ben resmen cirit atıyorum bir oraya bir buraya gayet rahat,kabızlığım geçti..yanii tüm hamilelik belirtilerimi kaybettim..neyse ki şükürler olsun hamilelikte balayı dönemine giriyormuşuzzzzz...vücudumuz artık hamileliği kabul etmiş, şişlikler inmiş, 7.aya kadar balayımız devam edecekmiş :) ultrasona girdim, ben diyorum ki doktora kalbi atıyor mu , ne kalbi soruyorsun yerinde bile durmuyor baksana diyor..benimki başlamış yumruklara tekmelere, hiç birini hissetmiyorum ama kızlar öyle muhteşem ki heyecandan dilimi yutacaktım..o küçücük 6 cm'lik miniğim nasıl yumruklar tekmeler atıyor, hop sağa, hop sola, anlatamam size...rabbim hepininize yaşatsın bu duyguyu, hepimizi bebeklerimizle sağlıkla buluştursun..

ayyy cokk guzell masallahhh cokk sevindimmm seninn adinaa ben daha 9 haftaligim hala inanailmaz bi sekilde mide bulantilarim kusmalarim devam edioo insallah senin haftana bir an once gelirimde bende görürüm bebisimin hareketlerinii

harika haber canım, gözün aydın:)

çok sevindim canım maşallah maşallah. haadi gözün aydın

Canm ben doktordan geldm smdi hamilelige bagli rinit gibi gorunuyo dedi. Beancu aydan snra brz rahatlarsn su an sadece burnuna tuzlu su cekmeni onerebilirm dedi. Ama nefes alamamak vok zor ya nasi gececk onca zaman oksijensiz

Ay masallah ,darısı basımıza ben de artık ıple ceker oldum bu 12 cı haftayı.Hıc dogumu boyle beklemıyorum valla .Bı 12 cı haftam gelse de bıtse de rahatlasam ,daha duzenlı beslensem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…