- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.061
Canm ben doktordan geldm smdi hamilelige bagli rinit gibi gorunuyo dedi. Beancu aydan snra brz rahatlarsn su an sadece burnuna tuzlu su cekmeni onerebilirm dedi. Ama nefes alamamak vok zor ya nasi gececk onca zaman oksijensiz
Anladım Cnm olsun sabretcez artik napalim eeşim bile fark ediyor sen nefes alamıyor musun diyor aynen öyle inş kısa zamanda düzelir Allahım başka dert vermesin diyelim..
12 cı haftandasın canım artık hormonlar dengesını buluyormus .Normale donuyorsun sanırım ondan ,yoksa daha dun bebegını gormussun endıselenmekızlar dun aksamdan beri akıntım çok azaldı. akıntının azalması korkuttu beni baya. sizlerde akıntı durumu nasıl. dün kontrolede gittim sıkıntı yoktu ama bugun boyle olması çok telaşlandırdı beni.
ondan mıdır diyosun canım. kupkuru değil ama daha önceki gibi yogunda değil. inşallah dediğin gibi bir sıkıntı yoktur12 cı haftandasın canım artık hormonlar dengesını buluyormus .Normale donuyorsun sanırım ondan ,yoksa daha dun bebegını gormussun endıselenme
Doktor al demeden hicbir ilaci alma. Baska doktora git için rahat etmiyorsaIyi aksamlar herkese
Progesteron degerim 15,5 cikti.
Lekelerim cok cok az da olsa kahverengi geliyor. Dune gore az.
Doktorun bana progestan yazcagi yok, sizce direkt almali miyim bunu?
Aynen canim hiic icim rahat etmiyor. Baska dr bulacagim. Insallah beta hcg me yarin yine baktiracagim.Doktor al demeden hicbir ilaci alma. Baska doktora git için rahat etmiyorsa
ayy canım aynen ben de streslerdeyim acaba bebeğim iyi mi büyüyo mu diye... ptesi gidicem ben de iple çekiyorum o günü.Ayyy inss :) ya bide ben acaba bebegimin kalp atışları devam ediyor mu nasıl iyi mi buyuyo mu gelişimi devam ediyor mu diye endişeleniyorum hep bu pskolijiden kurtulamiyorum ya en son geçen hefta 10 haftalıkken gitmistim acile iyiydi herşeyiyle simdi yine merak ediyorum dr lar beni bi ay sonra çağırarak beni endiselerimle bas basa bırakıyorlar haftada bir psikolojik midir nedir acile agrim var diye gidiyorum sonra bebisimin iyi olduğunu öğrenince rahatliyorum haftaya gidicem randevu günüm sonunda geliyor su test te iyi çıksaydı bebegimin sağlıklıoolduğunu kalp atışlarını yine bi duyabilsydim off ne zaman rahatliycak bnm içim ilk uç ay falan değil sanırımbBenm sonuna kadar boyle devam edicek
merhaba kızlar,
bugün tam olarak 12 haftalık oldum..nihayet doktor buluşmamız gerçekleşti..geçen cumadan beri çok kötüydüm..göğsümdeki şişlikler indi, dayanılmaz acısı tamamen geçti, karnımın şişliği indi, yatakta sağından soluna dönemeyen ben resmen cirit atıyorum bir oraya bir buraya gayet rahat,kabızlığım geçti..yanii tüm hamilelik belirtilerimi kaybettim..neyse ki şükürler olsun hamilelikte balayı dönemine giriyormuşuzzzzz...vücudumuz artık hamileliği kabul etmiş, şişlikler inmiş, 7.aya kadar balayımız devam edecekmiş :) ultrasona girdim, ben diyorum ki doktora kalbi atıyor mu , ne kalbi soruyorsun yerinde bile durmuyor baksana diyor..benimki başlamış yumruklara tekmelere, hiç birini hissetmiyorum ama kızlar öyle muhteşem ki heyecandan dilimi yutacaktım..o küçücük 6 cm'lik miniğim nasıl yumruklar tekmeler atıyor, hop sağa, hop sola, anlatamam size...rabbim hepininize yaşatsın bu duyguyu, hepimizi bebeklerimizle sağlıkla buluştursun..
Canim gözün aydin. Bebeğini gormussun ne güzel. Hareketlenmisde maşallah. İki hafta sonra inşallah bende gorecegim tekrarmerhaba kızlar,
bugün tam olarak 12 haftalık oldum..nihayet doktor buluşmamız gerçekleşti..geçen cumadan beri çok kötüydüm..göğsümdeki şişlikler indi, dayanılmaz acısı tamamen geçti, karnımın şişliği indi, yatakta sağından soluna dönemeyen ben resmen cirit atıyorum bir oraya bir buraya gayet rahat,kabızlığım geçti..yanii tüm hamilelik belirtilerimi kaybettim..neyse ki şükürler olsun hamilelikte balayı dönemine giriyormuşuzzzzz...vücudumuz artık hamileliği kabul etmiş, şişlikler inmiş, 7.aya kadar balayımız devam edecekmiş :) ultrasona girdim, ben diyorum ki doktora kalbi atıyor mu , ne kalbi soruyorsun yerinde bile durmuyor baksana diyor..benimki başlamış yumruklara tekmelere, hiç birini hissetmiyorum ama kızlar öyle muhteşem ki heyecandan dilimi yutacaktım..o küçücük 6 cm'lik miniğim nasıl yumruklar tekmeler atıyor, hop sağa, hop sola, anlatamam size...rabbim hepininize yaşatsın bu duyguyu, hepimizi bebeklerimizle sağlıkla buluştursun..
Çok geçmiş olsun canim. Dediğin gibi çok zor gerçekten nefessiz olmak. İnşallah bir an önce gecer, acil sifalarCanm ben doktordan geldm smdi hamilelige bagli rinit gibi gorunuyo dedi. Beancu aydan snra brz rahatlarsn su an sadece burnuna tuzlu su cekmeni onerebilirm dedi. Ama nefes alamamak vok zor ya nasi gececk onca zaman oksijensiz
Tskkrler cnm amin:)Çok geçmiş olsun canim. Dediğin gibi çok zor gerçekten nefessiz olmak. İnşallah bir an önce gecer, acil sifalar
Maşallah canim, bebegin saglikliymis. Evet bazi doktorlar soylemiyor maalesef.Merhaba kızlar bende doktordan geldim. Küçük kuzumun cinsiyetini öğrenemedikDoktorumuz biraz temkinli emin olmadan söylemicem dedi. Durumuda gatet iyiymiş. Haftasıyla uyumlu tam 13 dedi. Darısı tüm isteyenlere olsun insan gerçekten rahatlıyo özlemişim usg de görmeyi:)
akıntının azalmasının bı aksıklık olacagını sanmıyorum hıc bı yerde bu hakta bı sey yazılmamıs yanı,ıcın rahat olsun,ben gunluk ped kullanıyorum ve benım de cok fazla degıl mesela azlmıs ılk haftalara goreondan mıdır diyosun canım. kupkuru değil ama daha önceki gibi yogunda değil. inşallah dediğin gibi bir sıkıntı yoktur
ayy canım aynen ben de streslerdeyim acaba bebeğim iyi mi büyüyo mu diye... ptesi gidicem ben de iple çekiyorum o günü.
cnm inş bir an önce sen de yaşa bu duyguları..asıl şimdi hamileymişim gibi artık...darısı başına :)ayyy cokk guzell masallahhh cokk sevindimmm seninn adinaa ben daha 9 haftaligim hala inanailmaz bi sekilde mide bulantilarim kusmalarim devam edioo insallah senin haftana bir an once gelirimde bende görürüm bebisimin hareketlerinii
sağol tatlım darısı başına inş. :)harika haber canım, gözün aydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?