♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Merhaba kızlar bende doktordan geldim. Küçük kuzumun cinsiyetini öğrenemedik Doktorumuz biraz temkinli emin olmadan söylemicem dedi. Durumuda gatet iyiymiş. Haftasıyla uyumlu tam 13 dedi. Darısı tüm isteyenlere olsun insan gerçekten rahatlıyo özlemişim usg de görmeyi:)

Anladım Cnm olsun sabretcez artik napalim eeşim bile fark ediyor sen nefes alamıyor musun diyor aynen öyle inş kısa zamanda düzelir Allahım başka dert vermesin diyelim..
Canm ben doktordan geldm smdi hamilelige bagli rinit gibi gorunuyo dedi. Beancu aydan snra brz rahatlarsn su an sadece burnuna tuzlu su cekmeni onerebilirm dedi. Ama nefes alamamak vok zor ya nasi gececk onca zaman oksijensiz

kızlar dun aksamdan beri akıntım çok azaldı. akıntının azalması korkuttu beni baya. sizlerde akıntı durumu nasıl. dün kontrolede gittim sıkıntı yoktu ama bugun boyle olması çok telaşlandırdı beni.

12 cı haftandasın canım artık hormonlar dengesını buluyormus .Normale donuyorsun sanırım ondan ,yoksa daha dun bebegını gormussun endıselenme

Su mucize 12. Hafta gelsede benimde bulantim geçse....peki geçmeyen devam eden varmi bulantivsorunu...ben hic kilo alamadim yararli biseyde yiyrmiyirum...

Iyi aksamlar herkese

Progesteron degerim 15,5 cikti.
Lekelerim cok cok az da olsa kahverengi geliyor. Dune gore az.
Doktorun bana progestan yazcagi yok, sizce direkt almali miyim bunu?

12 cı haftandasın canım artık hormonlar dengesını buluyormus .Normale donuyorsun sanırım ondan ,yoksa daha dun bebegını gormussun endıselenme
ondan mıdır diyosun canım. kupkuru değil ama daha önceki gibi yogunda değil. inşallah dediğin gibi bir sıkıntı yoktur

ayy canım aynen ben de streslerdeyim acaba bebeğim iyi mi büyüyo mu diye... ptesi gidicem ben de iple çekiyorum o günü.

Canim gözün aydin. Bebeğini gormussun ne güzel. Hareketlenmisde maşallah. İki hafta sonra inşallah bende gorecegim tekrar

Canm ben doktordan geldm smdi hamilelige bagli rinit gibi gorunuyo dedi. Beancu aydan snra brz rahatlarsn su an sadece burnuna tuzlu su cekmeni onerebilirm dedi. Ama nefes alamamak vok zor ya nasi gececk onca zaman oksijensiz
Çok geçmiş olsun canim. Dediğin gibi çok zor gerçekten nefessiz olmak. İnşallah bir an önce gecer, acil sifalar

Maşallah canim, bebegin saglikliymis. Evet bazi doktorlar soylemiyor maalesef.

ondan mıdır diyosun canım. kupkuru değil ama daha önceki gibi yogunda değil. inşallah dediğin gibi bir sıkıntı yoktur
akıntının azalmasının bı aksıklık olacagını sanmıyorum hıc bı yerde bu hakta bı sey yazılmamıs yanı,ıcın rahat olsun,ben gunluk ped kullanıyorum ve benım de cok fazla degıl mesela azlmıs ılk haftalara gore

Ben de salı gidecem canm önce sen sonrada ben bebislerimizi ssağlıklı olduğunu öğrenerek güzel haberlerle döneriz inş .
ayy canım aynen ben de streslerdeyim acaba bebeğim iyi mi büyüyo mu diye... ptesi gidicem ben de iple çekiyorum o günü.

ayyy cokk guzell masallahhh cokk sevindimmm seninn adinaa ben daha 9 haftaligim hala inanailmaz bi sekilde mide bulantilarim kusmalarim devam edioo insallah senin haftana bir an once gelirimde bende görürüm bebisimin hareketlerinii
cnm inş bir an önce sen de yaşa bu duyguları..asıl şimdi hamileymişim gibi artık...darısı başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…