♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ay masallah ,darısı basımıza ben de artık ıple ceker oldum bu 12 cı haftayı.Hıc dogumu boyle beklemıyorum valla .Bı 12 cı haftam gelse de bıtse de rahatlasam ,daha duzenlı beslensem
inşallah cnm rabbim bir an önce sıkıntılarından kurtarsın..dilerim herşey çabucak yoluna girer..sen de gör bebeişi hareketlerini..çok tatlı çokkk..

Canm ben doktordan geldm smdi hamilelige bagli rinit gibi gorunuyo dedi. Beancu aydan snra brz rahatlarsn su an sadece burnuna tuzlu su cekmeni onerebilirm dedi. Ama nefes alamamak vok zor ya nasi gececk onca zaman oksijensiz

cnm ağızdan da nefes alabilirsin sıkıntı yapma..ben nefes terapisine gittim..orda sürekli ağız nefesi kullandık..tuzlu su iyi gelir..sık sık yapmaya çalış...çok geçmiş olsun..

ayyy cokk guzell masallahhh cokk sevindimmm seninn adinaa ben daha 9 haftaligim hala inanailmaz bi sekilde mide bulantilarim kusmalarim devam edioo insallah senin haftana bir an once gelirimde bende görürüm bebisimin hareketlerinii
Canim gözün aydin. Bebeğini gormussun ne güzel. Hareketlenmisde maşallah. İki hafta sonra inşallah bende gorecegim tekrar

sağol tatlım...darısı başına inş.. mutlu hayırlı haberler al bir önce..çok keyifli bir duygu çokk :)

cnm ağızdan da nefes alabilirsin sıkıntı yapma..ben nefes terapisine gittim..orda sürekli ağız nefesi kullandık..tuzlu su iyi gelir..sık sık yapmaya çalış...çok geçmiş olsun..
Evet cnm surekli agzim acik uyuyorm zaten ama bi kz tubalete kalkarsam gece tekrar uykuya dnmem cok zor oluo alisamadm ve alsmak istemiyorum gcsn bi an once dedign gbi smdi tuzlu suyu da denedm brzck rahatladm sukur smdi uyku vakti. Allah herkese rahatlik versn bacilar, uyuyalm da buyusun bebisler

Gunaydin gece 3 kere tuvalete kalkanlar, ginaydin yan yatmaya hala alisamayanlar, gunaydin gobegi cikmaya baslayanlar, gunaydin kahve rengi akintisi devam edenler,gunaydin hic akintisi olmayanlar ,gunaydin usg cihazinin ev tipini yapsinlar diyenler, gunaydin endiseliler, gunaydin kendini iyi hissedenler, e gunaydin anneler ,anne adaylari ,anne olmak isteyenler hayirli bir gun olsun herkese

gunaydın canım benı mı tarıf etmıssın ne.bu soyukta sıcak yataktan gecelerı tuvalete kalkmak zor valla bı de o yan yatma var ya hıııc alısamadım

gunaydın canım benı mı tarıf etmıssın ne.bu soyukta sıcak yataktan gecelerı tuvalete kalkmak zor valla bı de o yan yatma var ya hıııc alısamadım
Taze anne adaylarinin genel sikintilari demekki . Ahh yuz ustu yatmak favorimdi. Geceleri hayatta uyanmazdim. Ama bu evlatciklar icin herseyden vazgcilecekmis daha bunlar hic birseymis

Günaydııın:) Aynen soğukta 3-5 kere tuvalete kalkmak ve uykumun kaçması ve bölük pörçük uykular :) bu aralar nedense çok yorgunum zaten hep yatasım var...

gunaydın hiç sormayın ya gece kalmak banada cok zor gelioyo ya soyle yuzustu rahat rahat yatmayı olzlemedim desem yalan olur

Gunaydin herkeseee

Pazartesi ogleden sonra beta hcg 108
Bu sabah beta hcg 170
Sizce nasil kizlar? moral verin
Normalde benim bildigim 2 gunde bir 2 katina cikar beta. Ama ilk zamanlarda yavas ilerleyen cok oluyor. Bide ogleden sonra ve sabah olmasida bu farki yaratmis olabilir. yani yukselecektir mutlaka 2 gun sonra yine sabah saatinde yaptirisan daha iyi gorebilirsin sonucunu canim hayirlisi olsun

Gunaydin herkeseee

Pazartesi ogleden sonra beta hcg 108
Bu sabah beta hcg 170
Sizce nasil kizlar? moral verin
Normalde benim bildigim 2 gunde bir 2 katina cikar beta. Ama ilk zamanlarda yavas ilerleyen cok oluyor. Bide ogleden sonra ve sabah olmasida bu farki yaratmis olabilir. yani yukselecektir mutlaka 2 gun sonra yine sabah saatinde yaptirisan daha iyi gorebilirsin sonucunu canim hayirlisi olsun

Cok tesekkurler. Cok stresli bi durummus.

Az artis olup saglikla devam eden var mi bu topikte baska ornek?
Bence sakin ol cunku yasayacaginnokadar cok stress olacakki gebelik suresince hepsini bitirme. Azda degil artisin aslinda. Yani dedigim gibi farkli saattlerde olmasiyla alakalida olabilir. Ben 1 kere yaptirdim 1 hafta sinra dr a gittim ozaman keseyi goremediginde istemisti dr. 3000 civarinda cikinca dis gebelikten suphelenmisti keseninde gorunmemesine bagli olarak ama sonra ayni gun icinde oldukca kucuk bir kese gorundu ama bu kezde kucuktu her dr gittigimde dr um supheli konustu yani hic umitlendirmedi. İlk 3 ay icin dr lar hic bebek gibi gormuyor ve seni umutlandirmiyor. Hayirlisi olsun ama stres yapilacak birsey oldugunu sanmiyorum degerin dusuk sayilmaz.

Gunaydin canlaar:) bu arada yan yatmak zorndamiyiz? Ben allah ne verdiyse ole yatiom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…