♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Icimi rahatlattin:)
Dr lar genelde direkt olumsuzu soyluyor, hic unut vermiyor. Bizim istedigimizde zaten az bise umut.
insallah cuma gunu 2 kat artar :)

Bunu bi atlatayim da kese gorunme durumuna sonra gelirim insallah.

Yuz ustu yatmayin diylar bide zaten bir sure aonra yatamayacagiz rahat edeneyecegiz. Yan yada sirt ustu diyolarr.
He cnm tabiki yuzustu yatmak sakncali olablr zaten huyum da deildir hic:) sirt kemiklerm birbirne gecio gbi hasediorm bazn surekli esneme hareketleri yapmaya calsiorm az rahat hssedeym die. Sizn de oyle mi?

Ben yüzüstü yatiyorum simdiden bir sıkİntı olurmu ki?ayrica cok geriniyorum bütün vucudim çıtlıyor resmen
Ben ogrendigimden beri yuz ustu yatmayi biraktim. Gerinmeye gelince sabahlari uyandigimda unutup geriyiyorum ama sonra tamamlamadan hatirliyorum zarar veriri diye dusunerek sonucta gebelikte uAnmayin diyolar gerinmekte uzanmak gibi geliyor bana. Daha dogrusu ben kanama gecirdigimden beri tum hareketlerim kisitli yapiyorum.

Ben yüzüstü yatiyorum simdiden bir sıkİntı olurmu ki?ayrica cok geriniyorum bütün vucudim çıtlıyor resmen
Ben ogrendigimden beri yuz ustu yatmayi biraktim. Gerinmeye gelince sabahlari uyandigimda unutup geriyiyorum ama sonra tamamlamadan hatirliyorum zarar veriri diye dusunerek sonucta gebelikte uAnmayin diyolar gerinmekte uzanmak gibi geliyor bana. Daha dogrusu ben kanama gecirdigimden beri tum hareketlerim kisitli yapiyorum.

Merhabalar anneler,anne adaylari
Eskiye gore coksukur siskinlik gaz bulanti azaldi.fakat daha kotusu enkorktugum sey oldu ve Allahin cezasi gribe yakalandim.zaten sık hastalanir ilaclarla bile bihaftada enaz atlatirdim simdi ilac da yok.ins minigimize zarari olmadan geciririm.onerileriniz var mi?

Selammm kizlarrr yatma şeklinden bahsetmissiniz ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri yyüz ustu yatmiyorum gerçi bn yuzustu uykuya dalamayan biriydim hala da öyle zorlaniyorum bi sekil buldum yüzüstü yatıp karnimi havada tutuyorum o
nasıl ppozisyon diceksiniz valla bende
bilmiyorum yüz ustu yatıp karnimi yan
tutuyorum bazen sağ Ayağım omzumâ kadar
çıkıyor hahahhh

Günaydııın:) Aynen soğukta 3-5 kere tuvalete kalkmak ve uykumun kaçması ve bölük pörçük uykular :) bu aralar nedense çok yorgunum zaten hep yatasım var...
ben de 12 cı haftam bıtınce bıter bu uyku halı,halsızlık dıyordum.Sen 14 cu haftandasın sıkayetler devam edıyor hala,bız ne zaman ınsan halıne donecegız pekımutasyona ugramıslar gıbı ortada gezıyorum

Gunaydin herkeseee

Pazartesi ogleden sonra beta hcg 108
Bu sabah beta hcg 170
Sizce nasil kizlar? moral verin
Canim hic moralini bozma. 48 saatte 2 katina cikiyor. Tekrar baktirirsan yine ayni saatlerde yaptir. Hamileliğin çok yeni olduğu için düşük. Ben öğrendiğimde 135 di. Zamanla yükseliyor.

Ooo sen baya yaraticisin Artik doguma kadar neler ne yontemler bulucaz bakalim

Canim hic moralini bozma. 48 saatte 2 katina cikiyor. Tekrar baktirirsan yine ayni saatlerde yaptir. Hamileliğin çok yeni olduğu için düşük. Ben öğrendiğimde 135 di. Zamanla yükseliyor.
Bu topigi seviyorum :)
Bu degerlerimi birazdan dr a gostercegim. Insallah ilac vs verir.
Hala az az kahve rengi lekem geliyor cunku

Alemsin güldürdün beni bi an o halin gözümde canlandi:)

Haklisin canim uzanmakla gerinmek ayni sey bende frenlemeye calisicam artk kendimi becerebilirsem

Bu topigi seviyorum :)
Bu degerlerimi birazdan dr a gostercegim. Insallah ilac vs verir.
Hala az az kahve rengi lekem geliyor cunku
İlaç verse de vermese de sen cok fazla yorma kendini. Agir kaldırma, mümkün olduğunca dinlen. İnşallah hepimiz saglicakla alacagiz bebislerimizi

Sinüs rinse kit diye bir ilaç var. Aslında ilaç denemez bir aparat sinüsleri temizliyor. Günlük kullanılan bir şey. Doktora danış bi istersen. Ben çok memnun kalmıştım. Zararlı olacağını sanmıyorum ama danışmadan kullanmamakta fayda var. Bende de astım var bilirim nefes alamamanın ne demek olduğunu.Umarım çabucak geçer. .

Hahahhh sormayın kızlar bide benim karnim çıktı demiştim ya indi simdi ya gece 5 aaylık hamileyim sabah hamile değilim anlamadım sanırım gazdan sisiyorum geceleri ama uzucu bisey iki kilo aldım şimdiden 1.78 boyundayim BN 62 ile hamile kaldım 64
um ilk aylardan sanki çok aldım hic almamak
bile iyi derlerdi yüzden bile anlıyorlar kilo
aldigimi eee bi saatte bir içim kiyilinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…