- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.101
Icimi rahatlattin:)Bence sakin ol cunku yasayacaginnokadar cok stress olacakki gebelik suresince hepsini bitirme. Azda degil artisin aslinda. Yani dedigim gibi farkli saattlerde olmasiyla alakalida olabilir. Ben 1 kere yaptirdim 1 hafta sinra dr a gittim ozaman keseyi goremediginde istemisti dr. 3000 civarinda cikinca dis gebelikten suphelenmisti keseninde gorunmemesine bagli olarak ama sonra ayni gun icinde oldukca kucuk bir kese gorundu ama bu kezde kucuktu her dr gittigimde dr um supheli konustu yani hic umitlendirmedi. İlk 3 ay icin dr lar hic bebek gibi gormuyor ve seni umutlandirmiyor. Hayirlisi olsun ama stres yapilacak birsey oldugunu sanmiyorum degerin dusuk sayilmaz.
Yuz ustu yatmayin diylar bide zaten bir sure aonra yatamayacagiz rahat edeneyecegiz. Yan yada sirt ustu diyolarr.Gunaydin canlaar:) bu arada yan yatmak zorndamiyiz? Ben allah ne verdiyse ole yatiom da
He cnm tabiki yuzustu yatmak sakncali olablr zaten huyum da deildir hic:) sirt kemiklerm birbirne gecio gbi hasediorm bazn surekli esneme hareketleri yapmaya calsiorm az rahat hssedeym die. Sizn de oyle mi?Yuz ustu yatmayin diylar bide zaten bir sure aonra yatamayacagiz rahat edeneyecegiz. Yan yada sirt ustu diyolarr.
Ben yüzüstü yatiyorum simdiden bir sıkİntı olurmu ki?ayrica cok geriniyorum bütün vucudim çıtlıyor resmenYuz ustu yatmayin diylar bide zaten bir sure aonra yatamayacagiz rahat edeneyecegiz. Yan yada sirt ustu diyolarr.
Ben ogrendigimden beri yuz ustu yatmayi biraktim. Gerinmeye gelince sabahlari uyandigimda unutup geriyiyorum ama sonra tamamlamadan hatirliyorum zarar veriri diye dusunerek sonucta gebelikte uAnmayin diyolar gerinmekte uzanmak gibi geliyor bana. Daha dogrusu ben kanama gecirdigimden beri tum hareketlerim kisitli yapiyorum.Ben yüzüstü yatiyorum simdiden bir sıkİntı olurmu ki?ayrica cok geriniyorum bütün vucudim çıtlıyor resmen
Ben ogrendigimden beri yuz ustu yatmayi biraktim. Gerinmeye gelince sabahlari uyandigimda unutup geriyiyorum ama sonra tamamlamadan hatirliyorum zarar veriri diye dusunerek sonucta gebelikte uAnmayin diyolar gerinmekte uzanmak gibi geliyor bana. Daha dogrusu ben kanama gecirdigimden beri tum hareketlerim kisitli yapiyorum.Ben yüzüstü yatiyorum simdiden bir sıkİntı olurmu ki?ayrica cok geriniyorum bütün vucudim çıtlıyor resmen
ben de 12 cı haftam bıtınce bıter bu uyku halı,halsızlık dıyordum.Sen 14 cu haftandasın sıkayetler devam edıyor hala,bız ne zaman ınsan halıne donecegız pekıGünaydııın:) Aynen soğukta 3-5 kere tuvalete kalkmak ve uykumun kaçması ve bölük pörçük uykular :) bu aralar nedense çok yorgunum zaten hep yatasım var...
zorunlu canım doktorum hep sol yanına yat dıyor bana,kan mı gıdıyormus bebege beslenmesı ıcın mı neGunaydin canlaar:) bu arada yan yatmak zorndamiyiz? Ben allah ne verdiyse ole yatiom da
Canim hic moralini bozma. 48 saatte 2 katina cikiyor. Tekrar baktirirsan yine ayni saatlerde yaptir. Hamileliğin çok yeni olduğu için düşük. Ben öğrendiğimde 135 di. Zamanla yükseliyor.Gunaydin herkeseee
Pazartesi ogleden sonra beta hcg 108
Bu sabah beta hcg 170
Sizce nasil kizlar?moral verin
Ooo sen baya yaraticisinSelammm kizlarrryatma şeklinden bahsetmissiniz ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri yyüz ustu yatmiyorum gerçi bn yuzustu uykuya dalamayan biriydim hala da öyle zorlaniyorum bi sekil buldum yüzüstü yatıp karnimi havada tutuyorum o
nasıl ppozisyon diceksiniz valla bende
bilmiyorumyüz ustu yatıp karnimi yan
tutuyorum bazen sağ Ayağım omzumâ kadar
çıkıyor hahahhh
Bu topigi seviyorum :)Canim hic moralini bozma. 48 saatte 2 katina cikiyor. Tekrar baktirirsan yine ayni saatlerde yaptir. Hamileliğin çok yeni olduğu için düşük. Ben öğrendiğimde 135 di. Zamanla yükseliyor.
Alemsin güldürdün beni bi an o halin gözümde canlandi:)Selammm kizlarrryatma şeklinden bahsetmissiniz ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri yyüz ustu yatmiyorum gerçi bn yuzustu uykuya dalamayan biriydim hala da öyle zorlaniyorum bi sekil buldum yüzüstü yatıp karnimi havada tutuyorum o
nasıl ppozisyon diceksiniz valla bende
bilmiyorumyüz ustu yatıp karnimi yan
tutuyorum bazen sağ Ayağım omzumâ kadar
çıkıyor hahahhh
Haklisin canim uzanmakla gerinmek ayni sey bende frenlemeye calisicam artk kendimi becerebilirsemBen ogrendigimden beri yuz ustu yatmayi biraktim. Gerinmeye gelince sabahlari uyandigimda unutup geriyiyorum ama sonra tamamlamadan hatirliyorum zarar veriri diye dusunerek sonucta gebelikte uAnmayin diyolar gerinmekte uzanmak gibi geliyor bana. Daha dogrusu ben kanama gecirdigimden beri tum hareketlerim kisitli yapiyorum.
İlaç verse de vermese de sen cok fazla yorma kendini. Agir kaldırma, mümkün olduğunca dinlen. İnşallah hepimiz saglicakla alacagiz bebislerimiziBu topigi seviyorum :)
Bu degerlerimi birazdan dr a gostercegim. Insallah ilac vs verir.
Hala az az kahve rengi lekem geliyor cunku
Sinüs rinse kit diye bir ilaç var. Aslında ilaç denemez bir aparat sinüsleri temizliyor. Günlük kullanılan bir şey. Doktora danış bi istersen. Ben çok memnun kalmıştım. Zararlı olacağını sanmıyorum ama danışmadan kullanmamakta fayda var. Bende de astım var bilirim nefes alamamanın ne demek olduğunu.Umarım çabucak geçer. .Evet cnm surekli agzim acik uyuyorm zaten ama bi kz tubalete kalkarsam gece tekrar uykuya dnmem cok zor oluo alisamadm ve alsmak istemiyorum gcsn bi an oncededign gbi smdi tuzlu suyu da denedm brzck rahatladm sukur smdi uyku vakti. Allah herkese rahatlik versn bacilar, uyuyalm da buyusun bebisler
Hapsurmaktan ince agrilar giriyor karnimin alttaraflarina zarari olmuyordur ins minigime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?