♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Dr un az once dedigi :
108 den 170 e az artmis. Cuma gunu tekrar kontrol edelim betayi. Dis gebelik olabilir. Kurtaj olabilir
Yada degeri az az artan
Aklina hemen kötüyü getirme canim. Bir arkadasima doktoru aynen sana söylediklerini söyledi. Değerlerin düşük, düşük tehliken var dedi. Simdi 16 haftalık hamile. İnşallah kötü bir şey yoktur ve bebeğini görürsün bir an önce

Insallah canim insallah kendimi zor tutuyorum aglamamak icin. Dis gebelik topiklerini okudum az once mahvoldum. Allahim sen bizleri bebislerimizi koru. Simdide cuma gunu beta hcg icin gun sayiyorum.
Arkadasina da masallah darisi bana

Insallah canim insallah kendimi zor tutuyorum aglamamak icin. Dis gebelik topiklerini okudum az once mahvoldum. Allahim sen bizleri bebislerimizi koru. Simdide cuma gunu beta hcg icin gun sayiyorum.
Arkadasina da masallah darisi bana
İnşallah canim sende mutlu haberlerle geleceksin. Bence o tarz konuları okuma çünkü bizim moralimizi yuksek tutmaya ihtiyacimiz var. Bebislerimizi stres olumsuz etkiliyor.

Cnm hic üzme kendini bir buçuk aaylık olmadan dr lar hep olumsuz konusuyor zaten bi tane olumlu konusanini duymadım görmedim rastlamadım benim ablama bebeği için dış gebelik kesen bos vs bi dünya sşey söyledi dr lar ama maşallah ToS toparlak iki buçuk yasında kızı var simdi ben de ilk gebeligimde kalp atışı olmadı diye ablam yine inanmadı uç dr gezdirdi bana ama benmkini doğru tahmin etmişler galiba ama ablam hala der senin ilk bebegin de saglikliydi acele ettin hemen kurtaj oldun der hep yani bu belli oolmuyor diyeceğim o ki acele etme sakin moralini bozma eğer bu dünyada bebeğinin yiyecek ekmeği varsa allahım zaten nasip eder nasip kismetten ötesi yok sabırlı ol ve bekle sonuç kotu dahi olsa üzme yıpratma kendini ben ilk bebeğimi kaybettim ama bak yine buradayım aallahım doğru zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere inş vermiyorsa vardır bir bildiği yüce Rabbimin sağlıklı ve hayirli olacaklarsa allahım tamamına erdirsin ins.

Cok tesekkur ederim canm H hsnoya
Sadece betam bu kadar arttigi icin dr boyle soylese cok uzulmezdim ama kahve rengi lekemde var bundan sonrasinda kendimi tesellinetmeye baslarim artik dedigin gibi.
Zamani gelince rabbim verir illa ki diyorum.
Haftaya baska dr icin randevu aldm bende. Tek dr a sormak ile olmiycak bu.

Benim sana nacizane tavsiyem bebeğinin kalp atisini duyana kadar internetten uzak dur. Kotu bisi olmayacagi varsa da evham yaparsin. Arastirma öyle kimyasal gebelik, dış gebelik vs.

Benim sana nacizane tavsiyem bebeğinin kalp atisini duyana kadar internetten uzak dur. Kotu bisi olmayacagi varsa da evham yaparsin. Arastirma öyle kimyasal gebelik, dış gebelik vs.
Bende bu karari aldim canim :) ama bu topik disinda :)
Burasi internet arastirmasindan cok arkdaslarla sohbet yeri gibi bana

Canm onern icn cok tesekkrler. Bu solusyon falan mi yoksa farkli bisey mi? Internetten de bakacagim smdi

Merhaba arkadaşlar ben hamile degilim. fakat bende bembeyaz bir akıntı var son bir ayda daha da cok arttı nedendir aceba tarlusal diye bi iltihap söktürücü kullandım yeni bitti ondan mı ki aceba

Bende bu karari aldim canim :) ama bu topik disinda :)
Burasi internet arastirmasindan cok arkdaslarla sohbet yeri gibi bana
Canm insallah guzel haberler alirsin. Kotuye deil iyiye odaklan insallah dr guzel haberler verir sana. Bu arada ben hc beta kontrol testine gtmedm yani ne kdr artiodu hc bi fikrm yok. Bazen bilmemek daha guzel galiba:) bildikce her sey bi stres konusu

Aynen valla canim. Surekli kan ver sonucu bekle tek kelimeyle stres bu.
Benim kahverengi lekelerim olmasa dr a bu kadar erken gitmezdim. Gidince mecbur degerleri takibe basladi.

İlk gebeliginde kaçıncı haftanda kürtaj oldun ?

Aynen bende gecikince bir kere baktırdım bhcg ye 2 hafta doktora bile gitmedim. Folik asitide zaten önceden almaya başlamıştım. Böyle daha iyi bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…