- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.121
Dr un az once dedigi :İlaç verse de vermese de sen cok fazla yorma kendini. Agir kaldırma, mümkün olduğunca dinlen. İnşallah hepimiz saglicakla alacagiz bebislerimizi
Aklina hemen kötüyü getirme canim. Bir arkadasima doktoru aynen sana söylediklerini söyledi. Değerlerin düşük, düşük tehliken var dedi. Simdi 16 haftalık hamile. İnşallah kötü bir şey yoktur ve bebeğini görürsün bir an önceDr un az once dedigi :
108 den 170 e az artmis. Cuma gunu tekrar kontrol edelim betayi. Dis gebelik olabilir. Kurtaj olabilir
Yada degeri az az artan
Aklina hemen kötüyü getirme canim. Bir arkadasima doktoru aynen sana söylediklerini söyledi. Değerlerin düşük, düşük tehliken var dedi. Simdi 16 haftalık hamile. İnşallah kötü bir şey yoktur ve bebeğini görürsün bir an önce
İnşallah canim sende mutlu haberlerle geleceksin. Bence o tarz konuları okuma çünkü bizim moralimizi yuksek tutmaya ihtiyacimiz var. Bebislerimizi stres olumsuz etkiliyor.Insallah canim insallahkendimi zor tutuyorum aglamamak icin. Dis gebelik topiklerini okudum az once mahvoldum. Allahim sen bizleri bebislerimizi koru. Simdide cuma gunu beta hcg icin gun sayiyorum.
Arkadasina da masallahdarisi bana
Sana yazdim cnmInsallah canim insallahkendimi zor tutuyorum aglamamak icin. Dis gebelik topiklerini okudum az once mahvoldum. Allahim sen bizleri bebislerimizi koru. Simdide cuma gunu beta hcg icin gun sayiyorum.
Arkadasina da masallahdarisi bana
Cok tesekkur ederim canm H hsnoya
Sadece betam bu kadar arttigi icin dr boyle soylese cok uzulmezdim ama kahve rengi lekemde varbundan sonrasinda kendimi tesellinetmeye baslarim artik dedigin gibi.
Zamani gelince rabbim verir illa ki diyorum.
Haftaya baska dr icin randevu aldm bende. Tek dr a sormak ile olmiycak bu.
Bende bu karari aldim canim :) ama bu topik disinda :)Benim sana nacizane tavsiyem bebeğinin kalp atisini duyana kadar internetten uzak dur. Kotu bisi olmayacagi varsa da evham yaparsin. Arastirma öyle kimyasal gebelik, dış gebelik vs.
Gunaydin canlaar:) bu arada yan yatmak zorndamiyiz? Ben allah ne verdiyse ole yatiom da
Gene de dkkt et cnm ama vucut rahatsizligni belli ederk kndini korumaya alio zaten:)ben de...hala yüzüstü yatıyorum valla..rahatsız etmediği sürece böyle yatmaya devam :)
Canm onern icn cok tesekkrler. Bu solusyon falan mi yoksa farkli bisey mi? Internetten de bakacagim smdiSinüs rinse kit diye bir ilaç var. Aslında ilaç denemez bir aparat sinüsleri temizliyor. Günlük kullanılan bir şey. Doktora danış bi istersen. Ben çok memnun kalmıştım. Zararlı olacağını sanmıyorum ama danışmadan kullanmamakta fayda var. Bende de astım var bilirim nefes alamamanın ne demek olduğunu.Umarım çabucak geçer. .
Canm insallah guzel haberler alirsin. Kotuye deil iyiye odaklan insallah dr guzel haberler verir sana. Bu arada ben hc beta kontrol testine gtmedm yani ne kdr artiodu hc bi fikrm yok. Bazen bilmemek daha guzel galiba:) bildikce her sey bi stres konusuBende bu karari aldim canim :) ama bu topik disinda :)
Burasi internet arastirmasindan cok arkdaslarla sohbet yeri gibi bana
Aynen valla canim. Surekli kan ver sonucu bekle tek kelimeyle stres bu.Canm insallah guzel haberler alirsin. Kotuye deil iyiye odaklan insallah dr guzel haberler verir sana. Bu arada ben hc beta kontrol testine gtmedm yani ne kdr artiodu hc bi fikrm yok. Bazen bilmemek daha guzel galiba:) bildikce her sey bi stres konusu
İlk gebeliginde kaçıncı haftanda kürtaj oldun ?Cnm hic üzme kendini bir buçuk aaylık olmadan dr lar hep olumsuz konusuyor zaten bi tane olumlu konusanini duymadım görmedim rastlamadım benim ablama bebeği için dış gebelik kesen bos vs bi dünya sşey söyledi dr lar ama maşallah ToS toparlak iki buçuk yasında kızı var simdi ben de ilk gebeligimde kalp atışı olmadı diye ablam yine inanmadı uç dr gezdirdi bana ama benmkini doğru tahmin etmişler galiba ama ablam hala der senin ilk bebegin de saglikliydi acele ettin hemen kurtaj oldun der hep yani bu belli oolmuyor diyeceğim o ki acele etme sakin moralini bozma eğer bu dünyada bebeğinin yiyecek ekmeği varsa allahım zaten nasip eder nasip kismetten ötesi yok sabırlı ol ve bekle sonuç kotu dahi olsa üzme yıpratma kendini ben ilk bebeğimi kaybettim ama bak yine buradayım aallahım doğru zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere inş vermiyorsa vardır bir bildiği yüce Rabbimin sağlıklı ve hayirli olacaklarsa allahım tamamına erdirsin ins.
Canm insallah guzel haberler alirsin. Kotuye deil iyiye odaklan insallah dr guzel haberler verir sana. Bu arada ben hc beta kontrol testine gtmedm yani ne kdr artiodu hc bi fikrm yok. Bazen bilmemek daha guzel galiba:) bildikce her sey bi stres konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?