- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Ben bu ay ovulasyon testi kullandım canım. Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 19 gün geçmiş, şimdi baktım.
kızlar peki denemeye başladığınızdan bu yana kaçıncı ay hamile kaldınız ?
İki gebeligimde de bos geçmediilk ayda hamile kaldım hamile kalmakta sıkıntı yokda ssonuna kadar sürse :) bir yıllık evliyim bi de ben evlilik yıldönümünde eylül de hamile kaldım
Kizlar hiziniza yetsmek ne mumkn topik alms basni gtmskızlar peki denemeye başladığınızdan bu yana kaçıncı ay hamile kaldınız ?
süper canımm bende evlilik yıldönümümüzde öğrendim hamile olduğumu :)
Kizlar hiziniza yetsmek ne mumkn topik alms basni gtmsBn uc aylik evliym nihayet tuttu )
Kizlar hiziniza yetsmek ne mumkn topik alms basni gtmsBn uc aylik evliym nihayet tuttu )
Ayyy senin de çok super olmuş cnmmmya bisey diycem bnm çokagrim oluyor ya kkasiklarim çok agriyor kramp girer gibi gün içinde ara ara da olmuyor siz de nasıl oluyor ??
evet tatlım bizdede var o sorun embriyo kendine yer yapıyor çok normal yani
Kızlar bana biraz müsade ütü yapmam lazım kendimi iyi hissediyorken görüşmek üzere
:) çok yenisin canım hem taze gelin hemde taze anne desene
Canım benim de duygularım çok çabuk değişiyo bu günlerde . Ben adet günümde yaptırdım canım değerim 312 çıktı senin nasıl çıkmıştı canım ?biraz halsiz ve zaman zaman uyu halinde hissediyorum canım sen nasılsın? bu arada bhcg ne çıktı adetin kaç gün geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?