♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben bu ay ovulasyon testi kullandım canım. Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 19 gün geçmiş, şimdi baktım.

kızlar peki denemeye başladığınızdan bu yana kaçıncı ay hamile kaldınız ?

İki gebeligimde de bos geçmedi ilk ayda hamile kaldım hamile kalmakta sıkıntı yokda ssonuna kadar sürse :) bir yıllık evliyim bi de ben evlilik yıldönümünde eylül de hamile kaldım

süper canımm bende evlilik yıldönümümüzde öğrendim hamile olduğumu :)

Ayyy senin de çok super olmuş cnmmm ya bisey diycem bnm çokagrim oluyor ya kkasiklarim çok agriyor kramp girer gibi gün içinde ara ara da olmuyor siz de nasıl oluyor ??

Ayyy senin de çok super olmuş cnmmm ya bisey diycem bnm çokagrim oluyor ya kkasiklarim çok agriyor kramp girer gibi gün içinde ara ara da olmuyor siz de nasıl oluyor ??

evet tatlım bizdede var o sorun embriyo kendine yer yapıyor çok normal yani

Kızlar bana biraz müsade ütü yapmam lazım kendimi iyi hissediyorken görüşmek üzere

:) çok yenisin canım hem taze gelin hemde taze anne desene
Oyle oldu canim beklemedik cocuk icn. Bugun calstgm yerde arkadslarm dio ki goguslern cok buyudu senin bu ara Bn henz bisey soylemedm tabi hamilelikle ilgili erken die.

Siz anneniZe ya da barsa kardesinize falan soylediniz mi? Ne zmn soylemeyi planliyorsunz ya da kizlar

biraz halsiz ve zaman zaman uyu halinde hissediyorum canım sen nasılsın? bu arada bhcg ne çıktı adetin kaç gün geçmişti
Canım benim de duygularım çok çabuk değişiyo bu günlerde . Ben adet günümde yaptırdım canım değerim 312 çıktı senin nasıl çıkmıştı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…