♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Benim karnim catlamaya baslamis cok kotu oldum su an beyaz bir leke farkettim sonra bi tane daha catliyorum galiba gobegim de cikmaya basladi zaten hic yoktu bnm karnim su an resmen sis duruyor kabarmis sekilde hic mi ic karnim yokmus bnm ;(
Canim çatlak kırmızı çizgiyle baslar yillar sonra beyaza döner bide catlamadan once cok tatli kasiniyor moralini bozma catlak degildir o ama merak ettim simdi ne olabilir

yangtze Günaydın kızlar. Evet başta ki katılım pek yok artık. Eskiden yazılanlara yetişemiyordum şimdi kimsecikler yok

Eskide cok sik giriyordum ama telefondan girdigim icin radyasyondan uzak durmaya calisiyorum ama yazamasamda takip ediyorum sayfayi. Bide bu haftasonu biraz yogun gecti ondanda kaynakli biraz :)

İnşallah gönlüne gore olur canim. Ne güzel gormussun minigini

İnşallah gönlüne gore olur canim. Ne güzel gormussun minigini

İnsan dayanamiyor ki. Ben kontrolden ciktigim gün, gün saymaya basladim

Bugün ikili test için gittim. Moralim çok bozuldu doktor ense kalınlığı fazla,burun oluşumu falan gayet iyi ama dedi. ikili test sonucuna göre büyük bi ihtimal sıvı alıncakmış bunda da az da olsa düşük riski varmış. hiç bşy çıkmayıp gayet iyi de çıkabilirmiş risklide. en erken 15 güne çıkacak sonucum nasıl beklicem bilmiyorum. Bebiş artık iyice insan şeklini almış Allah ım kıpır kıpırdı :) doktor ölçümü zor yaptı. ilk defa böyle gördüm çok duygulanıyo insan. bi yandan da üzüntü işte nolcak ne gitcek diye. Allah hepimize hayırlı haberler aldırsın inşallah. Güzel haberlerle dönelim.Dularınızı bekliyorum arkadaşlar...

çok geçmiş olsun cnm. umarım herşey yoluna girer. Dua etmekten başka elden gelen bşy yok.Allah hepimizin bebişlerini korusun.

Çatlama değilmiş galiba Cnm annem de aynısını dedi önce kırmızı olurmuş o çatlama ddeğil dedi leke sadece sanırım ne bilim korktum gobegim baya çıktı bnm sizde durum nasıl ?
Canim çatlak kırmızı çizgiyle baslar yillar sonra beyaza döner bide catlamadan once cok tatli kasiniyor moralini bozma catlak degildir o ama merak ettim simdi ne olabilir

Geçmiş olsun Cnm inş bi sorun olmaz ya düşükfalan demissin allah korusun bide bu ense kkalınlığı tarama testleri kısmı var simdi off bizim ne zaman icimiz rahat edecek yaa allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere moralini yuksek tut Cnm inş sağlıklıdır bebegin duaların seninle ..

Canim inşallah bebeğinin bir şeyi yoktur. Bu testlerin güvenilirliği çok yuksek değil diye biliyorum. Burada da konuşuldu zaten. Sikinti yapma diyeceğim ama maalesef olmuyor konu bebisler olunca. Allah bebislerimizin yaninda olsun, korusun onları

Amin cnm inşallah sağolasın. sağ salim kucaklarımıza almadan içimiz rahat etmicek bence. sonuçların da kesinliği yok risk olup sapasağlam doğan çok duydum. allah hakkımızda hayırlısını versin.

amin cnm inşallah Allah hepimizin bebişlerini korusun.

canım burun olusumu ıyıyse sorun cıkmaz ınsallah.Bu saatten sonra bebeklerımıze bı sey olmasını dusunmek bıle cok korkulu,oyle haraket edıyorlar kalpları atıyor.Insallah her sey ıyı olur moralını bozma

inşallah canım.evet ya böyle hareketlerini görünce daha bi tuhaf oluyo insan. Allah hepimizinkilerini korusun bizlere bağışlasın

Canim uzme canini inşallah güzel haberlerle geliceksin içini ferah tut strese girme biliyorsun hepimiz için stres tehlike herkese kocaman opucukler iyi uykular sağlıklı hayirli bebisler nasip olsun ınşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…