♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Gunayyyddiinnnn nasılsınız güzel anneler bebisler bgn de hareketli mi yoksa usul usul uyuyorlar mi ? :) bebeğimi en son öyle hareketli görünce psikolojik midir nedir ara ara karnimda hareketlerini hissediyorum :) gozumun önünden gitmiyor o kolları ayakları nasıl da durmuyordu yerinde ne tuhaf bi duygu bu kızlar ....

Amin cnm inşallah sağolasın. sağ salim kucaklarımıza almadan içimiz rahat etmicek bence. sonuçların da kesinliği yok risk olup sapasağlam doğan çok duydum. allah hakkımızda hayırlısını versin.
Aynen öyle cCnm ben de çok duydum test sonuçları olumsuz olup da sapa sağlam bebislerini kucaklarina alanlari.. Sen de
bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın allahın izniyle .. Bi arkadasin da dediği gibi insan bebeğinin hareketlerini gördükten sonra ona olumsuz hic bir şeyi yakistiramiyor artik allahım onları korusun bizlere bagislasin inş.. Ben ilk gebeligimde iyki bebegimin hareketlerini görüp de kaybetmemisim beterin beteri varmış iinş bu kez allahım tamamına erdirir asil bebeğini kaybetmek bu saatten sonra baslarmis Allahım korusun kollasin bebeğimi herkesin bebeğini (amin)

canim icini ferah tut insallah hersey yolundadir doktorun dediklerini fazla kafana takms onlar her zaman en kötü ihtimali baz alir insallah amniyosenteze gerek bile kalmaz

Çatlama değilmiş galiba Cnm annem de aynısını dedi önce kırmızı olurmuş o çatlama ddeğil dedi leke sadece sanırım ne bilim korktum gobegim baya çıktı bnm sizde durum nasıl ?
Benim göbek ezelden beri var zaten esimin ddigi gibi göbek bebek birbirine karisti:)

Hehehhh bende göbek yoktu o yüzden esim
Benim göbek ezelden beri var zaten esimin ddigi gibi göbek bebek birbirine karisti:)
bakıp bakıp şaşırıyor senin gerçekten hamile olduğuna simdi inanıyorum diyor göbeğim çıkmasa inanmayacak yani :) :)

Ense kalınlığı testi yaptıran arkadaşlar sonuç hemen çıktı mi bide ddeğerlerin alt üstssınırı nedir yarin gidicem ben de şimdiden heyecan ve korku sardı ;(

Oncelikle gecmis olsun canim seni etkilemek istemem ama ben olsam o riske girmem sivi aldirmam ya gercekten bi sorun yoksa fakat sivi alindigi icin bebek duserse vicdan azabindan kurtulamazsin canim keske yasasada hastalikli dogsa dersin ki kaldiki diyelim sorun cikti bebisini aldirabilecekmisin hem o kdr hareketini felan gormussun o da artik bi can... lutfen sivi aldirma doktorlarin cogu yaniliyor Allah hayirli haberlerle donmeni nasip etsin...

Ense kalınlığı testi yaptıran arkadaşlar sonuç hemen çıktı mi bide ddeğerlerin alt üstssınırı nedir yarin gidicem ben de şimdiden heyecan ve korku sardı ;(

benimkini usg de hemen söledi boy ve ense kalınlığını söledi. 1,9 çıktı max değer 3 müş nette gördüm

Kızlar kimler whatshapp kullanıyor ben de bazı arkadaşlar ekli whatshapp da grup kuruyorum burada artik eskisi gibi iletişim kuramiyoruz oradan daha güzel olacak inş katılmak isteyenler bana özelden numaralarını paylassin ben de onlara numarami verim güzel olacağını düşünüyorum :)

evet canım böyle hareketlerini gördükten sonra kaybetmeyi düşünmek çok zor. Allah hepimizinkileri bağışlasın

E Esra_Babies Dün akşam çok araştırdım ben de sıvı aldırmaktan vazgeçtim sanırım. teyzem aldırmıştı şimdi ki aklım olsa hiç aldırmazdım diyo. komsuma da bebeğini aldırmalısın engelli olur kesin demişler ama şu an gayet sağlıklı ve 8 yaşında. dediklerinin de kesin doğruluğu yok ki.. zaten pimpirikliydim artık doğuma kadar rahat yok bana. Allah bilir herşeyi. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Güzel haberlerle dönelim inşallah

İşte bu yüzden bu testleri hiç yaptırmamak lazım kendi kendimizi strese sokuyoruz((
Güzel düşün bebeğin çok sağlıklı canım

Nerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrr canlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))

Canim ne guzel soyluyorsun onunde bir suru canli ornekler var daha ne die 9 ay kafana takarak bebegi uzeceksin yok yere. Annemde spral takiliyken kardesime hamile kalmis doktorlar alalim bebegi yoksa dogumda spral bi yerine batar olur demisler cok sukur ole bisey olmamis doktorlar hep ihtimaller uzerine konusur bunun amaci ise hani haberlerde cikiyorya surekli doktor biseyiniz yok dedi eve gonderdi iki sonra cocuk oldu yada felc oldu felan bu yuzden doktor biseler soyluyoki kotu bisey cikarsa hani ilerde nie demedin deme die onceden tedbirini aliyor benden ciksinda diyor onlar naparsa yapsin karar onlarin. He egerki cok suphede kalirsan imkaninda varsa baska doktorada git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…