- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.341
Aynen öyle cCnm ben de çok duydum test sonuçları olumsuz olup da sapa sağlam bebislerini kucaklarina alanlari.. Sen deAmin cnm inşallah sağolasın. sağ salim kucaklarımıza almadan içimiz rahat etmicek bence. sonuçların da kesinliği yok risk olup sapasağlam doğan çok duydum. allah hakkımızda hayırlısını versin.
canim icini ferah tut insallah hersey yolundadir doktorun dediklerini fazla kafana takms onlar her zaman en kötü ihtimali baz alir insallah amniyosenteze gerek bile kalmazBugün ikili test için gittim. Moralim çok bozuldudoktor ense kalınlığı fazla,burun oluşumu falan gayet iyi ama dedi. ikili test sonucuna göre büyük bi ihtimal sıvı alıncakmış bunda da az da olsa düşük riski varmış. hiç bşy çıkmayıp gayet iyi de çıkabilirmiş risklide. en erken 15 güne çıkacak sonucum nasıl beklicem bilmiyorum. Bebiş artık iyice insan şeklini almış Allah ım kıpır kıpırdı :) doktor ölçümü zor yaptı. ilk defa böyle gördüm çok duygulanıyo insan. bi yandan da üzüntü işte nolcak ne gitcek diye. Allah hepimize hayırlı haberler aldırsın inşallah. Güzel haberlerle dönelim.Dularınızı bekliyorum arkadaşlar...
Benim göbek ezelden beri var zaten esimin ddigi gibi göbek bebek birbirine karisti:)Çatlama değilmiş galiba Cnm annem de aynısını dedi önce kırmızı olurmuş o çatlama ddeğil dedi leke sadece sanırım ne bilim korktum gobegim baya çıktı bnm sizde durum nasıl ?
bakıp bakıp şaşırıyor senin gerçekten hamile olduğuna simdi inanıyorum diyorBenim göbek ezelden beri var zaten esimin ddigi gibi göbek bebek birbirine karisti:)
Oncelikle gecmis olsun canim seni etkilemek istemem ama ben olsam o riske girmem sivi aldirmam ya gercekten bi sorun yoksa fakat sivi alindigi icin bebek duserse vicdan azabindan kurtulamazsin canim keske yasasada hastalikli dogsa dersin ki kaldiki diyelim sorun cikti bebisini aldirabilecekmisin hem o kdr hareketini felan gormussun o da artik bi can... lutfen sivi aldirma doktorlarin cogu yaniliyorBugün ikili test için gittim. Moralim çok bozuldudoktor ense kalınlığı fazla,burun oluşumu falan gayet iyi ama dedi. ikili test sonucuna göre büyük bi ihtimal sıvı alıncakmış bunda da az da olsa düşük riski varmış. hiç bşy çıkmayıp gayet iyi de çıkabilirmiş risklide. en erken 15 güne çıkacak sonucum nasıl beklicem bilmiyorum. Bebiş artık iyice insan şeklini almış Allah ım kıpır kıpırdı :) doktor ölçümü zor yaptı. ilk defa böyle gördüm çok duygulanıyo insan. bi yandan da üzüntü işte nolcak ne gitcek diye. Allah hepimize hayırlı haberler aldırsın inşallah. Güzel haberlerle dönelim.Dularınızı bekliyorum arkadaşlar...
günaydın herkeseee bu soğuk havada bile içim kıpır kıpır
Ense kalınlığı testi yaptıran arkadaşlar sonuç hemen çıktı mi bide ddeğerlerin alt üstssınırı nedir yarin gidicem ben de şimdiden heyecan ve korku sardı ;(
benimkini usg de hemen söledi boy ve ense kalınlığını söledi. 1,9 çıktı max değer 3 müş nette gördüm
evet canım böyle hareketlerini gördükten sonra kaybetmeyi düşünmek çok zor. Allah hepimizinkileri bağışlasınAynen öyle cCnm ben de çok duydum test sonuçları olumsuz olup da sapa sağlam bebislerini kucaklarina alanlari.. Sen de
bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın allahın izniyle .. Bi arkadasin da dediği gibi insan bebeğinin hareketlerini gördükten sonra ona olumsuz hic bir şeyi yakistiramiyor artik allahım onları korusun bizlere bagislasin inş.. Ben ilk gebeligimde iyki bebegimin hareketlerini görüp de kaybetmemisim beterin beteri varmışiinş bu kez allahım tamamına erdirir asil bebeğini kaybetmek bu saatten sonra baslarmis Allahım korusun kollasin bebeğimi herkesin bebeğini (amin)
amin cnm inşallahcanim icini ferah tut insallah hersey yolundadir doktorun dediklerini fazla kafana takms onlar her zaman en kötü ihtimali baz alir insallah amniyosenteze gerek bile kalmaz
E Esra_Babies Dün akşam çok araştırdım ben de sıvı aldırmaktan vazgeçtim sanırım. teyzem aldırmıştı şimdi ki aklım olsa hiç aldırmazdım diyo. komsuma da bebeğini aldırmalısın engelli olur kesin demişler ama şu an gayet sağlıklı ve 8 yaşında. dediklerinin de kesin doğruluğu yok ki.. zaten pimpirikliydim artık doğuma kadar rahat yok bana. Allah bilir herşeyi. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Güzel haberlerle dönelim inşallah
Canim ne guzel soyluyorsun onunde bir suru canli ornekler var daha ne die 9 ay kafana takarak bebegi uzeceksin yok yere. Annemde spral takiliyken kardesime hamile kalmis doktorlar alalim bebegi yoksa dogumda spral bi yerine batar olur demisler cok sukur ole bisey olmamis doktorlar hep ihtimaller uzerine konusur bunun amaci ise hani haberlerde cikiyorya surekli doktor biseyiniz yok dedi eve gonderdi iki sonra cocuk oldu yada felc oldu felan bu yuzden doktor biseler soyluyoki kotu bisey cikarsa hani ilerde nie demedin deme die onceden tedbirini aliyor benden ciksinda diyor onlar naparsa yapsin karar onlarin. He egerki cok suphede kalirsan imkaninda varsa baska doktorada git benceE Esra_Babies Dün akşam çok araştırdım ben de sıvı aldırmaktan vazgeçtim sanırım. teyzem aldırmıştı şimdi ki aklım olsa hiç aldırmazdım diyo. komsuma da bebeğini aldırmalısın engelli olur kesin demişler ama şu an gayet sağlıklı ve 8 yaşında. dediklerinin de kesin doğruluğu yok ki.. zaten pimpirikliydim artık doğuma kadar rahat yok bana. Allah bilir herşeyi. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Güzel haberlerle dönelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?