- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.361
Teklifin icin tsk ederim cnm ama bu ara radyasyondan dolayi telden uzak durmaya calisiyorum bide 9-6 calistigim icin aksamlari vaktim oldukca nete giriyorumNerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrrcanlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))
kusura bakma canım bı kac gun moralım olmayınca ara verdım buralara da ,baya cansız olmus buralar nedenmıs bakıyımNerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrrcanlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))
Canım benim:) Ben de whatsapp yok maalesef:) Artık size buradan katılmaya devam:)Nerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrrcanlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))
Canım benim:) Ben de whatsapp yok maalesef:) Artık size buradan katılmaya devam:)Nerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrrcanlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))
Tekrar hayirli olsun canim ben simdiden kiz yazdim sana ilerde degisirsede degistirir listeden cunku arada unutabilirim kaynar diye unutmadan yazim istiyorum birazda hevesten tabi :)Bugün beklenen randevumuza gittik elhamdülillah
Bebişimizin değerleri çok güzelmiş maaşAllaahh... 6 cm cik miş boyumuz
Önce poposu dönüktü , doktor teyzemiz yerleştirince iyice ultrasonu hemen sırt üstü yattı uslu bebeğim
sonra da bacaklarının arasına baktı ve KIZA benziyor dediiii
Muayenelerini bekleyen tüm annelerim bir an evvel kavuşsunlar miniklerine ve sonuçları çok güzel gelsin inşaAllaaahhh
Oyyy peki canımTekrar hayirli olsun canim ben simdiden kiz yazdim sana ilerde degisirsede degistirir listeden cunku arada unutabilirim kaynar diye unutmadan yazim istiyorum birazda hevesten tabi :)
Bazi doktorlar inatla gorselerde solemiyorlar canim genelde bole durumlarda merakli anne babalar sirf cinsiyet ogrenmek icin baska doktora gidiyor sonra kendi doktorlarina devam ediyorlar. ben sabredemem ogrenmek istiyorum dersen ve de imkanin varsa aklinda bulunsun canimDoktorumuz bizede hayirlisiyla cinsiyetini bir soyleseydi. Minik kiyafetleri de almaya baslardik:) Öğrenen tüm arkadaşlar adina çok sevindim. Allah hepimizin bebeklerini saglikla sihhatle kucaklarimiza almayi nasip etsin. Olmayanlara da bu mutluluğu tattirsin.
Oyyy peki canım... sonradan pipi fırlarsa haber veririm elbette
Hah hah haaa iyiymiş eşinin dediği bende ezelden beri gobekliler kismindayim kendim kendime hayret ediyorum iki ayda boole firtlarmi dışarı diye resmen beş aylık gibiyim noolacaksa alıp başını gidiyo gobusumBenim göbek ezelden beri var zaten esimin ddigi gibi göbek bebek birbirine karisti:)
Bazi doktorlar inatla gorselerde solemiyorlar canim genelde bole durumlarda merakli anne babalar sirf cinsiyet ogrenmek icin baska doktora gidiyor sonra kendi doktorlarina devam ediyorlar. ben sabredemem ogrenmek istiyorum dersen ve de imkanin varsa aklinda bulunsun canim
bluefull post: 38098825 .!.:Hah hah haaa iyiymiş eşinin dediği bende ezelden beri gobekliler kismindayim kendim kendime hayret ediyorum iki ayda boole firtlarmi dışarı diye resmen beş aylık gibiyim noolacaksa alıp başını gidiyo gobusum
Merhaba oncelikle eger regl olduysan (yani regl kanamasi gibi togun kanaman varsa ) hamile olsan bile dusuk riskin vardr. Hanile olunca okadar kanama olmaz olsada tehlike arz eder en fazla leke falan olabilir. Ama icin rahat degilse tabiki test yapmalisin. Deneme kismina gelince henuz cok yeni baslamissiniz hic bir sebep olmadan aylarca deneyen insanlar var. Olmama sebebi aslinda birazdaarkadaşlar merhaba 25 eylülden itibaren hesap tutmaya başladım 25ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım aa çok şükür hamileyim dedim ve yumurtlama günlerinde 1 hafta süreyle hep denedik. 25 ekim geçti 1 kasımda regl oldum e dedim demekki beceremedik pozisyon gün falan. sonra 7kasımda regl bitti 11kasım 25 kasım arası hep denedik bu sefer oldu dedim 1 aralığı bekledim regl olmadım ve bugün 3 aralık regl oldumbir sorun mu var anlayamadım aile hekimine gittiğimde neden sorun olsun ki sanki 6 7 ay denedin olmadı mı dedi yaa o kadar denemek mi lazım üç aydır hayaller kuruyoruz alacak listesi hazırlıyoruz sonra olmuyor sil baştan. hiç doğum kontrol hapı kullanmadım hani hap kullanınca bırakınca hamilelik geç oluyormus öyle birşeyde yok. Şu an regl oldum ağrım çok hamile olma ihtimalim var mıdır acaba? ve test yapsak çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?