♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Nerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrr canlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))
Teklifin icin tsk ederim cnm ama bu ara radyasyondan dolayi telden uzak durmaya calisiyorum bide 9-6 calistigim icin aksamlari vaktim oldukca nete giriyorum

Bizim de buhafta kontrol günümüz.ikili teste cagirdi dr ama bahsettiginiz sebeplerden yaptirmayacagim.ihtimaller uzerine sadece stres cekecez doguma kadar dogrumu cikacakki diye.yapilabilecek bisey de yok.gerek yok strese.Rabbim ne veriyorsa raziyiz sonucta,aldirma gibi bi niyetimuz de yok Allah korusun.

Nerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrr canlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))
kusura bakma canım bı kac gun moralım olmayınca ara verdım buralara da ,baya cansız olmus buralar nedenmıs bakıyım

Canım benim:) Ben de whatsapp yok maalesef:) Artık size buradan katılmaya devam:)

Canım benim:) Ben de whatsapp yok maalesef:) Artık size buradan katılmaya devam:)

Bugün beklenen randevumuza gittik elhamdülillah
Bebişimizin değerleri çok güzelmiş maaşAllaahh... 6 cm cik miş boyumuz
Önce poposu dönüktü , doktor teyzemiz yerleştirince iyice ultrasonu hemen sırt üstü yattı uslu bebeğim
sonra da bacaklarının arasına baktı ve KIZA benziyor dediiii
Muayenelerini bekleyen tüm annelerim bir an evvel kavuşsunlar miniklerine ve sonuçları çok güzel gelsin inşaAllaaahhh

Tekrar hayirli olsun canim ben simdiden kiz yazdim sana ilerde degisirsede degistirir listeden cunku arada unutabilirim kaynar diye unutmadan yazim istiyorum birazda hevesten tabi :)

Doktorumuz bizede hayirlisiyla cinsiyetini bir soyleseydi. Minik kiyafetleri de almaya baslardik:) Öğrenen tüm arkadaşlar adina çok sevindim. Allah hepimizin bebeklerini saglikla sihhatle kucaklarimiza almayi nasip etsin. Olmayanlara da bu mutluluğu tattirsin.

Bazi doktorlar inatla gorselerde solemiyorlar canim genelde bole durumlarda merakli anne babalar sirf cinsiyet ogrenmek icin baska doktora gidiyor sonra kendi doktorlarina devam ediyorlar. ben sabredemem ogrenmek istiyorum dersen ve de imkanin varsa aklinda bulunsun canim

Benim göbek ezelden beri var zaten esimin ddigi gibi göbek bebek birbirine karisti:)
Hah hah haaa iyiymiş eşinin dediği bende ezelden beri gobekliler kismindayim kendim kendime hayret ediyorum iki ayda boole firtlarmi dışarı diye resmen beş aylık gibiyim noolacaksa alıp başını gidiyo gobusum

Zaten doktor ayda bir cagirdigi icin 2 hafta arayla özel ve devlete gidiyorum. Bi sonraki 10 aralikta bakalim belki söyler. Hayir nub da yok ortada minigim saklamis. Yoksa kendim tahmin etmeye caliscaktim : D

bluefull post: 38098825 .!.:
Hah hah haaa iyiymiş eşinin dediği bende ezelden beri gobekliler kismindayim kendim kendime hayret ediyorum iki ayda boole firtlarmi dışarı diye resmen beş aylık gibiyim noolacaksa alıp başını gidiyo gobusum

Benimde aksama dogru cikiyor, sabah kayboluyor bi ciksaydi da sevseydik. hele bide tekmelese tadindan yenmez

Gunaydin kizlar . Gunaydin hamileler, gunaydin hamile olmak isteyenler, gunaydin gece bacak arama minder koydum oda olmadicilar, gunaydin butun gun uyumak isteyenler, gunaydin ahali. Gunaydin yanlarima yatmaktan yanlarim agriyocular, hepinize gunaydinn , iyiliklerle dolu , guzel haberler aldigimiz bir gun olmasi dilegiyle

arkadaşlar merhaba 25 eylülden itibaren hesap tutmaya başladım 25ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım aa çok şükür hamileyim dedim ve yumurtlama günlerinde 1 hafta süreyle hep denedik. 25 ekim geçti 1 kasımda regl oldum e dedim demekki beceremedik pozisyon gün falan. sonra 7kasımda regl bitti 11kasım 25 kasım arası hep denedik bu sefer oldu dedim 1 aralığı bekledim regl olmadım ve bugün 3 aralık regl oldum bir sorun mu var anlayamadım aile hekimine gittiğimde neden sorun olsun ki sanki 6 7 ay denedin olmadı mı dedi yaa o kadar denemek mi lazım üç aydır hayaller kuruyoruz alacak listesi hazırlıyoruz sonra olmuyor sil baştan. hiç doğum kontrol hapı kullanmadım hani hap kullanınca bırakınca hamilelik geç oluyormus öyle birşeyde yok. Şu an regl oldum ağrım çok hamile olma ihtimalim var mıdır acaba? ve test yapsak çıkar mı?

Merhaba oncelikle eger regl olduysan (yani regl kanamasi gibi togun kanaman varsa ) hamile olsan bile dusuk riskin vardr. Hanile olunca okadar kanama olmaz olsada tehlike arz eder en fazla leke falan olabilir. Ama icin rahat degilse tabiki test yapmalisin. Deneme kismina gelince henuz cok yeni baslamissiniz hic bir sebep olmadan aylarca deneyen insanlar var. Olmama sebebi aslinda birazda

Olmama sebebi aslinda biraz strese bagli oluyor genelde sen kendini fazla yogunlastirmissin konuya alacak listeai falan onlar hamilelikten sonraya birak ve esinle iliskiye girerken bebek odakli yerine eskisi gibi mutluluk icin gir derim. E eager yada yumurtalam donemini denk getirmek ocin ovulasyon testi kullanabilirsin . İlk denemede hamile kalma orani %25 tir buda cok yuksek bir oran degil. Hap kullanma isine gelince oda hikaye ben kullandim ilk ayimda hamile kaldim. Çok kafaya takmamak önemli rabbim zamanını bilir ve verir öyle biz istediğimizde olmuyor malsef o işler . Rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…