♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydın herkeseeee Cumartesi günü kontrolümüz var yine beni sancılar bastı heyecandan rabbim hayırlısıyla cumartesi bir olsunda kuzularımı görsem :)))) Önümüzdeki hafta sonuda Detaylı ultrasonumuz var

Nerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrr canlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))
Canim ben watsap kullanicisi degilim maalesef ama ben burda hemen hemen hergun bulunuyorum

Hah hah haaa iyiymiş eşinin dediği bende ezelden beri gobekliler kismindayim kendim kendime hayret ediyorum iki ayda boole firtlarmi dışarı diye resmen beş aylık gibiyim noolacaksa alıp başını gidiyo gobusum
Ama itiraf edeyim cok rahat artik göbegimi iceri cekmeme gerek kalmadi:)

Günayddııın kızlaaar:) Evet rahat rahat gezebiliriz:) Hamile kıyafeti alan var mı aranızda:)
.
Gunaydin canim
Ben henuz para verip almadim ama gecen yil hamile olan arkadasim bir pantolon verdi onu giymeye basladim fazla rahat normal pantolonlarim dugmeyi acik birakmama ragmen sikinti yapmaya basladi. Ust giysilerim zaten boldur benim o yuzden onlarda sikinti yasamiyorum simdilik.

bir kızım var 3 yasına kadar istemedik ve kızım su an sekiz yasında yani tam bes yıldır deniyoruz bugune kısmet oldu ama sunu biliyorum ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyo akısına bırakacaksın bes yıl ugrastım yeter artık olmuycak bıktım dediğim ay ve umudumun olmadıgı iş nedenleriyle sadece bir kere beraber oldugumuz ay kaldım kafana bu kadar takma daha iki aydır deniyosun insallah en kısa zamanda alırsın guzel haberlerini :)

Ben de bi tane hamile pantalonu aldım ne rahatmis ohhh ) üst kiyafetlerim gömleklerim özellikle göğüs kısmından zor kapanıyor yakında düğme Atacak galiba ))) ben dar giyerdim pantalonlarim düğmeyi açmak yetmiyor fermuarlari da aciyorum bisey değil bazen kapatmadan ayaga kalkiyorum rezilliik
Günayddııın kızlaaar:) Evet rahat rahat gezebiliriz:) Hamile kıyafeti alan var mı aranızda:)

Kızlar benim hamilelik yorumuma bi bakin cinsiyet için ipucu veriyor bakicam simdi kendime

Benim önceki hamilelikten pantolonlarim var iki tane üstler hep zaten bol kesimdi yırttım yani:) ama bu hamile pantolonlarin kemer kismi rahatsiz ediyor sizdede varmi bu sorun

ah canım kaskı oyle kolay olsaydı hamılelık .Bır yıldan fazla denedım ben ama tık yoktu,doktorlar zaten 1 yılı dolmayanlara hıc bı sey yapmıyorlar.Ama ben senı anlıyorum hemen olsun ıstıyoruz.sorun varmı yokmu ıyıce arastır esınde ya da sen de bana kımse anlatmadı doktor bıle o yuzden bır yılımı kayb ettım bosuna ,ama sen ıyıce gozuk bı doktora testlerını fılmını cektır sebebı varsa oyren kı en azından neyle mucadıle edeceyını bılesın .

arkadaşlar yenı katıldım aranıza. ama bana kımse neden cwp yazmıyor :) oktay altunun hastası olan var mı diye sormuştum amaa???

hos geldın canım aramıza,ama duymadım ben hıc belkı arkadaslar yazar bılıyorsa
Tes ederim canim yazdigin için. Ben yaklasik 2aydir bburadaotryrm ve pek bbilmediğim için hastane ve doktorlari tavsyelernze ihtyacm var. Birazarastrarak ggittim medicabile ama tavsyelernz olursa sevinrm

bugun dr a gittim :)

Keseyi gorduk cooookk sukur Allahima
Kahverengi lekelerim icin dusuk riski olabilir dinlencen dedi. 2 igne verdi. Progestana devam.
Simdilkk boyle arkadaslar. 13. Haftaya kadar dikkat onemliymis.
Igne agrisi suan fena
Hadi gözün aydin canim dikkat et kendine Allah bebisini sana bagislasin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…