- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.381
Canim ben watsap kullanicisi degilim maalesefNerdesiniz kızlar ?? Whatshapp da 4 kişi olduk biz.. Hadi nerdesiniz güzel annelerrrcanlanin biraz yahuuu ?? esra yangtze lorin sahire jasminka c ile başlayan bi arkadaş ismi aklıma gelmeyen tüm hamisler hadiyin )))
Ama itiraf edeyim cok rahat artik göbegimi iceri cekmeme gerek kalmadi:)Hah hah haaa iyiymiş eşinin dediği bende ezelden beri gobekliler kismindayim kendim kendime hayret ediyorum iki ayda boole firtlarmi dışarı diye resmen beş aylık gibiyim noolacaksa alıp başını gidiyo gobusum
Hahah bu kısma acayip katılıyorum. Göbekliydim zaten iyicede çıktı ama içeri çekme derdi bitti şükürAma itiraf edeyim cok rahat artik göbegimi iceri cekmeme gerek kalmadi:)
Günayddııın kızlaaar:) Evet rahat rahat gezebiliriz:) Hamile kıyafeti alan var mı aranızda:)Hahah bu kısma acayip katılıyorum. Göbekliydim zaten iyicede çıktı ama içeri çekme derdi bitti şükür
.Günayddııın kızlaaar:) Evet rahat rahat gezebiliriz:) Hamile kıyafeti alan var mı aranızda:)
bir kızım var 3 yasına kadar istemedik ve kızım su an sekiz yasında yani tam bes yıldır deniyoruz bugune kısmet oldu ama sunu biliyorum ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyo akısına bırakacaksın bes yıl ugrastım yeter artık olmuycak bıktım dediğim ay ve umudumun olmadıgı iş nedenleriyle sadece bir kere beraber oldugumuz ay kaldım kafana bu kadar takma daha iki aydır deniyosun insallah en kısa zamanda alırsın guzel haberlerini :)arkadaşlar merhaba 25 eylülden itibaren hesap tutmaya başladım 25ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım aa çok şükür hamileyim dedim ve yumurtlama günlerinde 1 hafta süreyle hep denedik. 25 ekim geçti 1 kasımda regl oldum e dedim demekki beceremedik pozisyon gün falan. sonra 7kasımda regl bitti 11kasım 25 kasım arası hep denedik bu sefer oldu dedim 1 aralığı bekledim regl olmadım ve bugün 3 aralık regl oldumbir sorun mu var anlayamadım aile hekimine gittiğimde neden sorun olsun ki sanki 6 7 ay denedin olmadı mı dedi yaa o kadar denemek mi lazım üç aydır hayaller kuruyoruz alacak listesi hazırlıyoruz sonra olmuyor sil baştan. hiç doğum kontrol hapı kullanmadım hani hap kullanınca bırakınca hamilelik geç oluyormus öyle birşeyde yok. Şu an regl oldum ağrım çok hamile olma ihtimalim var mıdır acaba? ve test yapsak çıkar mı?
Günayddııın kızlaaar:) Evet rahat rahat gezebiliriz:) Hamile kıyafeti alan var mı aranızda:)
Eee hangi taraf daha sıkı ve parlak:) ben ilk kez duyuyorum bunu merak ettim simdi canim haberdar et biziKızlar benim hamilelik yorumuma bi bakin cinsiyet için ipucu veriyor bakicam simdi kendime
Bi süre rahatız ondan sonra Allah kerim:)Hahah bu kısma acayip katılıyorum. Göbekliydim zaten iyicede çıktı ama içeri çekme derdi bitti şükür
Benim önceki hamilelikten pantolonlarim var iki tane üstler hep zaten bol kesimdi yırttım yani:) ama bu hamile pantolonlarin kemer kismi rahatsiz ediyor sizdede varmi bu sorunGünayddııın kızlaaar:) Evet rahat rahat gezebiliriz:) Hamile kıyafeti alan var mı aranızda:)
ah canım kaskı oyle kolay olsaydı hamılelık .Bır yıldan fazla denedım ben ama tık yoktu,doktorlar zaten 1 yılı dolmayanlara hıc bı sey yapmıyorlar.Ama ben senı anlıyorum hemen olsun ıstıyoruz.sorun varmı yokmu ıyıce arastır esınde ya da sen de bana kımse anlatmadı doktor bıle o yuzden bır yılımı kayb ettım bosuna ,ama sen ıyıce gozuk bı doktora testlerını fılmını cektır sebebı varsa oyren kı en azından neyle mucadıle edeceyını bılesın .arkadaşlar merhaba 25 eylülden itibaren hesap tutmaya başladım 25ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım aa çok şükür hamileyim dedim ve yumurtlama günlerinde 1 hafta süreyle hep denedik. 25 ekim geçti 1 kasımda regl oldum e dedim demekki beceremedik pozisyon gün falan. sonra 7kasımda regl bitti 11kasım 25 kasım arası hep denedik bu sefer oldu dedim 1 aralığı bekledim regl olmadım ve bugün 3 aralık regl oldumbir sorun mu var anlayamadım aile hekimine gittiğimde neden sorun olsun ki sanki 6 7 ay denedin olmadı mı dedi yaa o kadar denemek mi lazım üç aydır hayaller kuruyoruz alacak listesi hazırlıyoruz sonra olmuyor sil baştan. hiç doğum kontrol hapı kullanmadım hani hap kullanınca bırakınca hamilelik geç oluyormus öyle birşeyde yok. Şu an regl oldum ağrım çok hamile olma ihtimalim var mıdır acaba? ve test yapsak çıkar mı?
hos geldın canım aramıza,ama duymadım ben hıc belkı arkadaslar yazar bılıyorsaarkadaşlar yenı katıldım aranıza. ama bana kımse neden cwp yazmıyor:) oktay altunun hastası olan var mı diye sormuştum amaa???
Tes ederim canim yazdigin için. Ben yaklasik 2aydir bburadaotryrm ve pek bbilmediğim için hastane ve doktorlari tavsyelernze ihtyacm var. Birazarastrarak ggittim medicabile ama tavsyelernz olursa sevinrmhos geldın canım aramıza,ama duymadım ben hıc belkı arkadaslar yazar bılıyorsa
İnsallah hersey yolunda gider canim hayirli haberlerle dönmeni bekliyoruz gitmisken minnak cinsiyetinide gösterir insllah:)kızlar ben ıkılı teste gedıyorum dua edın bana ,belkı cınsıyetı de ogrenmıs olurum bakalım ne cıkacak sansımıza
Hadi gözün aydin canim dikkat et kendine Allah bebisini sana bagislasin:)bugun dr a gittim :)
Keseyi gorduk cooookk sukur Allahima
Kahverengi lekelerim icin dusuk riski olabilir dinlencen dedi. 2 igne verdi. Progestana devam.
Simdilkk boyle arkadaslar. 13. Haftaya kadar dikkat onemliymis.
Igne agrisi suan fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?