♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Tes ederim canim yazdigin için. Ben yaklasik 2aydir bburadaotryrm ve pek bbilmediğim için hastane ve doktorlari tavsyelernze ihtyacm var. Birazarastrarak ggittim medicabile ama tavsyelernz olursa sevinrm
Bursadamısın sen ? Ben oktay altunu hiç duymadım. Bende rentıp selim akhüne gidiyorum medicabilin yakınında rentıpta . Hayırlısı olsun canım.

bugun dr a gittim :)

Keseyi gorduk cooookk sukur Allahima
Kahverengi lekelerim icin dusuk riski olabilir dinlencen dedi. 2 igne verdi. Progestana devam.
Simdilkk boyle arkadaslar. 13. Haftaya kadar dikkat onemliymis.
Igne agrisi suan fena
Gözün aydın demekki endişelenecek bir durum yokmuş. İlk aylar çoğunlukla bu tür riskler ortaya çıkıyor evet daha dikkatli olmalısın ben hala ev işi falan yapmıyorum. Eşimde durumuma bizzat şahit olduğu için benden daha çok korkuyor yerimden bile hareket ettirmiyor. Yani kısacası hamileliğin tadını çıkartacağı inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben hiç iğne yaptırmadım ama o iğne için baya yakıyo diyolar e bebeişler için katlanacağız

Benim önceki hamilelikten pantolonlarim var iki tane üstler hep zaten bol kesimdi yırttım yani:) ama bu hamile pantolonlarin kemer kismi rahatsiz ediyor sizdede varmi bu sorun
Ben hamilelik kiyafetleri icin tamamen sismeyi bekliyorum cunku simdiki bedenime gore alirsam yine kilo aldikca elimde kalcak buyuk alsam belimden duscek 2 hafta sonra 4 aylik oluyorum kontrolumuzde var doktor teyzemiz kesin erkek derse erkek bebek ya da prens figurlu badiler alcam lcw den

Insallah arkadaslar :)

Bende zaten bi haftadir hic bi is yapmiyorum, yemek keza oyle. Dinlenmeye calisiyorum iste. Istemde rapor almadim insallah biseycik olmaz.

Igne zaten yagliymis, oyuzden agri yaprmis. Hala sizisi devam ediyor. Bebisim icin olunca sesimi cikartmadim :)
10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi :) insallahhh Allahim.
5hafta 5 gunlukmus miniskom

Bende lcw yolunu tutcam :)
Orda guzel seyler oluyor hamileler icin

Hayırlısı olsun bende 3,5 yıldır bursadayım buraya evlendim. Bi arkadaşım rwntıpta doğum yaptı memnun kaldı bende onun tavsiyesiyle orayı seçtim şimdilik iyi gidiyor. Ama benim durumum riskli olduğu için zübeyde hanım doğum evinede gidiyorum ayda bir çekirgede. Sizin içinde hayırlısı olsun. Bende ihsaniye tarafındyım eger bir sorunuz olursa bursa ile ilgili severek cevaplarım.
Evet bursadayim. Yeni tasindik. 1 bucuk ay oluyor.
bende

Yakin sayilirz bende altinsehirdeyim. Tes ederim.

çok teşekkürler inşallah:)

çok teşekkürler haklısınız stres yapmamam gerek akışına bırakıyorum artık:)

haklısın canım regl dönemi biter bitmez doktora görüneyim ne var ne yok bakalım inş hayırlısı olur:)

ben lcw dan bir hamile pantolonu almıştım çok rahat her zaman giyiyorm . bugün de pardesü diktirdim hamilelik içn grnişlrtilrbilcrk şekilde. çünkü hem havalar soğudu hem de işe gidip gelirken olmuyo

ben lcw dan bir hamile pantolonu almıştım çok rahat her zaman giyiyorm . bugün de pardesü diktirdim hamilelik içn grnişlrtilrbilcrk şekilde. çünkü hem havalar soğudu hem de işe gidip gelirken olmuyo
Iyi yapmissin canim gule gule giy bnmde gecen sene netten aldigim cok sicak tutan bi montum vardi ama buyuk geliyordu giyemiyordum bu sene isime yarayacak kilo aldikca rahat rahat giyerim :)

Masallah canim bebisine Benimki 3.5 aylik daha yeni yeni is yapiyorum ilk haftalarda hic is yapmadim misafirde kabul etmedik gelecek olanlarada esim midesi kotu, iyi degil dedi ole gecistirdik ama artik esim biraz duzeldim die ailesini cagircak c.tesi gunu yemege. Aman dedim gelsinlerde aradan ciksin cunku hep biz onlara gidiyoruz bu seferde ben agirlayim onlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…