- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.401
Bursadamısın sen ? Ben oktay altunu hiç duymadım. Bende rentıp selim akhüne gidiyorum medicabilin yakınında rentıpta . Hayırlısı olsun canım.Tes ederim canim yazdigin için. Ben yaklasik 2aydir bburadaotryrm ve pek bbilmediğim için hastane ve doktorlari tavsyelernze ihtyacm var. Birazarastrarak ggittim medicabile ama tavsyelernz olursa sevinrm
Hayıriısı olsun canım. Hayırlısıyla tertemi çıkacak inşallah.kızlar ben ıkılı teste gedıyorum dua edın bana ,belkı cınsıyetı de ogrenmıs olurum bakalım ne cıkacak sansımıza
Miniklerle uğraşırken veririz ya . Olmazsada spor diyet bakıcaz artık birşeylerBi süre rahatız ondan sonra Allah kerim:)
Gözün aydın demekki endişelenecek bir durum yokmuş. İlk aylar çoğunlukla bu tür riskler ortaya çıkıyor evet daha dikkatli olmalısın ben hala ev işi falan yapmıyorum. Eşimde durumuma bizzat şahit olduğu için benden daha çok korkuyor yerimden bile hareket ettirmiyor. Yani kısacası hamileliğin tadını çıkartacağı inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben hiç iğne yaptırmadım ama o iğne için baya yakıyo diyolar e bebeişler için katlanacağızbugun dr a gittim :)
Keseyi gorduk cooookk sukur Allahima
Kahverengi lekelerim icin dusuk riski olabilir dinlencen dedi. 2 igne verdi. Progestana devam.
Simdilkk boyle arkadaslar. 13. Haftaya kadar dikkat onemliymis.
Igne agrisi suan fena
Ben hamilelik kiyafetleri icin tamamen sismeyi bekliyorum cunku simdiki bedenime gore alirsam yine kilo aldikca elimde kalcak buyuk alsam belimden duscek 2 hafta sonra 4 aylik oluyorum kontrolumuzde var doktor teyzemiz kesin erkek derse erkek bebek ya da prens figurlu badiler alcam lcw denBenim önceki hamilelikten pantolonlarim var iki tane üstler hep zaten bol kesimdi yırttım yani:) ama bu hamile pantolonlarin kemer kismi rahatsiz ediyor sizdede varmi bu sorun
Bende lcw yolunu tutcam :)Ben hamilelik kiyafetleri icin tamamen sismeyi bekliyorum cunku simdiki bedenime gore alirsam yine kilo aldikca elimde kalcak buyuk alsam belimden duscek 2 hafta sonra 4 aylik oluyorum kontrolumuzde var doktor teyzemiz kesin erkek derse erkek bebek ya da prens figurlu badiler alcam lcw den
Valla bende minislere güveniyorum:)Miniklerle uğraşırken veririz ya . Olmazsada spor diyet bakıcaz artık birşeyler
canım bebegımı kesın olmamakla beraber kız oldugunu ogrendımcnm seninkinin cinsiyeti erkek miydi sordum mu sana
Evet bursadayim. Yeni tasindik. 1 bucuk ay oluyor.Bursadamısın sen ? Ben oktay altunu hiç duymadım. Bende rentıp selim akhüne gidiyorum medicabilin yakınında rentıpta . Hayırlısı olsun canım.
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm.kızlar ben ıkılı teste gedıyorum dua edın bana ,belkı cınsıyetı de ogrenmıs olurum bakalım ne cıkacak sansımıza
Gözünaydın. çok dikkat et kendine.bugun dr a gittim :)
Keseyi gorduk cooookk sukur Allahima
Kahverengi lekelerim icin dusuk riski olabilir dinlencen dedi. 2 igne verdi. Progestana devam.
Simdilkk boyle arkadaslar. 13. Haftaya kadar dikkat onemliymis.
Igne agrisi suan fena
bendeEvet bursadayim. Yeni tasindik. 1 bucuk ay oluyor.
Yakin sayilirz bende altinsehirdeyim. Tes ederim.Hayırlısı olsun bende 3,5 yıldır bursadayım buraya evlendim. Bi arkadaşım rwntıpta doğum yaptı memnun kaldı bende onun tavsiyesiyle orayı seçtim şimdilik iyi gidiyor. Ama benim durumum riskli olduğu için zübeyde hanım doğum evinede gidiyorum ayda bir çekirgede. Sizin içinde hayırlısı olsun. Bende ihsaniye tarafındyım eger bir sorunuz olursa bursa ile ilgili severek cevaplarım.
bende
çok teşekkürler inşallah:)bir kızım var 3 yasına kadar istemedik ve kızım su an sekiz yasında yani tam bes yıldır deniyoruz bugune kısmet oldu ama sunu biliyorum ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyo akısına bırakacaksın bes yıl ugrastım yeter artık olmuycak bıktım dediğim ay ve umudumun olmadıgı iş nedenleriyle sadece bir kere beraber oldugumuz ay kaldım kafana bu kadar takma daha iki aydır deniyosun insallah en kısa zamanda alırsın guzel haberlerini :)
çok teşekkürler haklısınız stres yapmamam gerek akışına bırakıyorum artık:)Olmama sebebi aslinda biraz strese bagli oluyor genelde sen kendini fazla yogunlastirmissin konuya alacak listeai falan onlar hamilelikten sonraya birak ve esinle iliskiye girerken bebek odakli yerine eskisi gibi mutluluk icin gir derim. E eager yada yumurtalam donemini denk getirmek ocin ovulasyon testi kullanabilirsin . İlk denemede hamile kalma orani %25 tir buda cok yuksek bir oran degil. Hap kullanma isine gelince oda hikaye ben kullandim ilk ayimda hamile kaldim. Çok kafaya takmamak önemli rabbim zamanını bilir ve verir öyle biz istediğimizde olmuyor malsef o işler . Rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlı evlatlar versin
haklısın canım regl dönemi biter bitmez doktora görüneyim ne var ne yok bakalım inş hayırlısı olur:)ah canım kaskı oyle kolay olsaydı hamılelık .Bır yıldan fazla denedım ben ama tık yoktu,doktorlar zaten 1 yılı dolmayanlara hıc bı sey yapmıyorlar.Ama ben senı anlıyorum hemen olsun ıstıyoruz.sorun varmı yokmu ıyıce arastır esınde ya da sen de bana kımse anlatmadı doktor bıle o yuzden bır yılımı kayb ettım bosuna ,ama sen ıyıce gozuk bı doktora testlerını fılmını cektır sebebı varsa oyren kı en azından neyle mucadıle edeceyını bılesın .
Iyi yapmissin canim gule gule giy bnmde gecen sene netten aldigim cok sicak tutan bi montum vardi ama buyuk geliyordu giyemiyordum bu sene isime yarayacak kilo aldikca rahat rahat giyerim :)ben lcw dan bir hamile pantolonu almıştım çok rahat her zaman giyiyorm . bugün de pardesü diktirdim hamilelik içn grnişlrtilrbilcrk şekilde. çünkü hem havalar soğudu hem de işe gidip gelirken olmuyo
Masallah canim bebisineInsallah arkadaslar :)
Bende zaten bi haftadir hic bi is yapmiyorum, yemek keza oyle. Dinlenmeye calisiyorum iste. Istemde rapor almadim insallah biseycik olmaz.
Igne zaten yagliymis, oyuzden agri yaprmis. Hala sizisi devam ediyor. Bebisim icin olunca sesimi cikartmadim :)
10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi :) insallahhh Allahim.
5hafta 5 gunlukmus miniskom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?