♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben ağzımı kapatamiyorum yahu habire esniyorum acikiyorum karin ağrısı desen bitmek bilmiyor

Siz anneniZe ya da barsa kardesinize falan soylediniz mi? Ne zmn soylemeyi planliyorsunz ya da
Ben ağzımı kapatamiyorum yahu habire esniyorum acikiyorum karin ağrısı desen bitmek bilmiyor
bnm cok
Agrim yok, sabahlari cok iyiym ama gece oyle bi uyuyorm ki tum kemklerm dnlenmesi gerekio sanki asiri yorgn hasediorm yatma vakti. Bi de hala cig kofteye olan askm devam edio

Ayyy senin de çok super olmuş cnmmm ya bisey diycem bnm çokagrim oluyor ya kkasiklarim çok agriyor kramp girer gibi gün içinde ara ara da olmuyor siz de nasıl oluyor ??
mrb kızlarrrrrr ben geldim aynen canım ya benimde kasıklarımda bayağı ağrı oluyo ara ara şuan varrr bazen kıvranıyorum sanki bende çok korkuyomm yarın olsun bir an önce

mrb kızlarrrrrr ben geldim aynen canım ya benimde kasıklarımda bayağı ayrı oluyo ara ara şuan varrr bazen kıvranıyorum sanki bende çok korkuyomm yarın olsun bir an önce
Canım hafif hafif ağrılar bende de oluyo . Çarşamba günü doktor gayet normal telaş yapma dedii. Senin kontrolün yarın mı canım ? :)

Canım hafif hafif ağrılar bende de oluyo . Çarşamba günü doktor gayet normal telaş yapma dedii. Senin kontrolün yarın mı canım ? :)
evet canm bian önce yarın olsun dr. ne varsa sorayım içim rahatlasın korkmaya başladım düşük tehlikesi olur diye

sizinde adet olacakmış gibi ara karın ağrılarınız oluyor mu? tedirginim düşük tehlikesi mi var acaba? doktora sormayı da unutmuşum heyecandan.
bende aynı tedirginlik içerisindeyim canm yarın dr.randevum var yarın ne varsa sorayım size eve gelince hemen yazarım :) buarada hoşgeldiniz aramıza ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz süperrrr

evet canm bian önce yarın olsun dr. ne varsa sorayım içim rahatlasın korkmaya başladım düşük tehlikesi olur diye
Canım sen gönlünü ferah tut bir şey olmaz hayırlısıyla.. Ben de kötü düşünmemeye çalışıyorum ama düşük tehlikesi ara ara benim de aklıma geliyo. İnanıyorum ki hiç bişi olmıcak bebişlerimizee :))

Kızlar, güzel hamişler hepinize merhaba :) Ben de 4+4 günlük hamileyim . Allah nasip ederse canlar haziranda anne olucam :) Bu süreçte hep beraber olalım birbirimize destek olalım kızlar
mrb canım adaşız seninle sanırım aynen hep birlikte destek olalım herşeyi paylaşalım :):)

mrb canım adaşız seninle sanırım aynen hep birlikte destek olalım herşeyi paylaşalım :):)
Canım sen de mi Denizsin Ne güzel hem adaşız hem de aynı zamanda meleklerimizi bekliyoruz :) Evet canım burada tüm duygularımızı ve tüm bildiklerimi hep beraber paylaşıcaz . Halimizi en iyi bizler anlarız canım :)

aminnn inş. hep birlikte sağlıkla dünyaya gelecek bebişler peş peşe ayyy ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…