- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Siz anneniZe ya da barsa kardesinize falan soylediniz mi? Ne zmn soylemeyi planliyorsunz ya da kizlar
evet canım yarın 12:30 randevum var :)canım sen yarın mi gidiyordun doktora?
bnm cokBen ağzımı kapatamiyorum yahu habire esniyorum acikiyorum karin ağrısı desen bitmek bilmiyor
Hosgldn cnm:)Ben de sizdenim galiba .
Hayırlı uğurlu olsun canım :) İnşallah hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza :))ben bu gun yaptırdım hamıleyım
mrb kızlarrrrrrAyyy senin de çok super olmuş cnmmmya bisey diycem bnm çokagrim oluyor ya kkasiklarim çok agriyor kramp girer gibi gün içinde ara ara da olmuyor siz de nasıl oluyor ??
Hayırlı olsun canım :) Hoşgeldin aramıza :))Ben de sizdenim galiba .
Canım hafif hafif ağrılar bende de oluyo . Çarşamba günü doktor gayet normal telaş yapma dedii. Senin kontrolün yarın mı canım ? :)mrb kızlarrrrrrben geldim aynen canım ya benimde kasıklarımda bayağı ayrı oluyo ara ara şuan varrr bazen kıvranıyorum sanki bende çok korkuyomm yarın olsun bir an önce
evet canm bian önce yarın olsun dr. ne varsa sorayım içim rahatlasın korkmaya başladım düşük tehlikesi olur diyeCanım hafif hafif ağrılar bende de oluyo . Çarşamba günü doktor gayet normal telaş yapma dedii. Senin kontrolün yarın mı canım ? :)
bende aynı tedirginlik içerisindeyim canm yarın dr.randevum var yarın ne varsa sorayım size eve gelince hemen yazarım :) buarada hoşgeldiniz aramıza ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz süperrrrsizinde adet olacakmış gibi ara karın ağrılarınız oluyor mu? tedirginim düşük tehlikesi mi var acaba? doktora sormayı da unutmuşum heyecandan.
Canım sen gönlünü ferah tut bir şey olmaz hayırlısıyla.. Ben de kötü düşünmemeye çalışıyorum ama düşük tehlikesi ara ara benim de aklıma geliyo. İnanıyorum ki hiç bişi olmıcak bebişlerimizee :))evet canm bian önce yarın olsun dr. ne varsa sorayım içim rahatlasın korkmaya başladım düşük tehlikesi olur diye
mrb canım adaşız seninle sanırım aynen hep birlikte destek olalım herşeyi paylaşalım :):)Kızlar, güzel hamişler hepinize merhaba :) Ben de 4+4 günlük hamileyim . Allah nasip ederse canlar haziranda anne olucam :) Bu süreçte hep beraber olalım birbirimize destek olalım kızlar
ayy yeterki böyle olsun canm korkuyom kanamam olacak diyeevet tatlım bizdede var o sorun embriyo kendine yer yapıyor çok normal yani
Canım sen de mi Denizsinmrb canım adaşız seninle sanırım aynen hep birlikte destek olalım herşeyi paylaşalım :):)
aminnn inş. hep birlikte sağlıkla dünyaya gelecek bebişler peş peşe ayyy ne güzelllCanım sen gönlünü ferah tut bir şey olmaz hayırlısıyla.. Ben de kötü düşünmemeye çalışıyorum ama düşük tehlikesi ara ara benim de aklıma geliyo. İnanıyorum ki hiç bişi olmıcak bebişlerimizee :))
Allah bağışlasın canım yavrularını :) Benım ilk bebeğim canım. Sen tecrübeli bir anne olucaksın o zaman :) Her çocuğun heyecanı ayrıdır ama bizlerle de paylaş canım tecrübeleriniHosbuldum. Yalnız benim 2. cocugum olucak.Sizlerin ilk mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?