- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.421
Ayy dimi canim surekli biz gidip cagirmayinca ayip oluyor gibi geliyor banada :)Masallah canim bebisineBenimki 3.5 aylik daha yeni yeni is yapiyorum ilk haftalarda hic is yapmadim misafirde kabul etmedik gelecek olanlarada esim midesi kotu, iyi degil dedi ole gecistirdik ama artik esim biraz duzeldim die ailesini cagircak c.tesi gunu yemege. Aman dedim gelsinlerde aradan ciksin cunku hep biz onlara gidiyoruz bu seferde ben agirlayim onlari :)
Eee hangi taraf daha sıkı ve parlak:) ben ilk kez duyuyorum bunu merak ettim simdi canim haberdar et bizi
Aynen canim hickimse bebisinin ve senin sagligindan onemli degil kendi ailem ablam felan bile alinmisti cagirmiyorum diye ama durumumu soledim gelsenizde ilgilenemicem o zmnda mahcup olurum die belirttim zamanla alisti herkes kbllendi yinede birden cagiramam herkesi yavas yavas kendimi yormadan sikmadan gelmek isteyenleri cagirmak istiyorum :) zaman cok cbk geciyor farketmesekte ben 4.aya dogru gidiyorum ama sorsan ilkgunki gibiyim hicbi fark yok durumumda yani hamilelegi hissetme acisindan ins ilerleyen haftalarda karnim sisip bebekte tekmeleyemeye baslarsa bende ufaktan bebis icin bisey almaya baslarsam anca o zmn tadicam gercek hamileligi simdilik ilk ayimla hicbi farki yokAyy dimi canim surekli biz gidip cagirmayinca ayip oluyor gibi geliyor banada :)
Ben zaten cagirmistim, cok yorulunca kanamam olmustu.
Bizde bu ara malesef misafir kabul edemiycegiz. Kendi evimi zor ceki duzen veriyorum
Sanada masallah 3,5 ay ne guzellll. Bende bekliyorum o zamanlarimi insallah :)
Anlasılan ultrason sonucunu beklicez:)Valla anlamadım Cnm anneme sordum hangi gözüm parlak diye sol diye salladı sankigogsume baktım sağ sert geldi ikisi de sağ ya da sol değil yani yine anliyamadim minnakimin cinsiyetini :)
Bende hic bise hissetmiyorun suan :) ama usg de gorunce cok duygulandim :)Aynen canim hickimse bebisinin ve senin sagligindan onemli degil kendi ailem ablam felan bile alinmisti cagirmiyorum diye ama durumumu soledim gelsenizde ilgilenemicem o zmnda mahcup olurum die belirttim zamanla alisti herkes kbllendi yinede birden cagiramam herkesi yavas yavas kendimi yormadan sikmadan gelmek isteyenleri cagirmak istiyorum :) zaman cok cbk geciyor farketmesekte ben 4.aya dogru gidiyorum ama sorsan ilkgunki gibiyim hicbi fark yok durumumda yani hamilelegi hissetme acisindan ins ilerleyen haftalarda karnim sisip bebekte tekmeleyemeye baslarsa bende ufaktan bebis icin bisey almaya baslarsam anca o zmn tadicam gercek hamileligi simdilik ilk ayimla hicbi farki yok
Dinlenmek önemli, İnşallah Allah tamamına erdirsin canım.bugun dr a gittim :)
Keseyi gorduk cooookk sukur Allahima
Kahverengi lekelerim icin dusuk riski olabilir dinlencen dedi. 2 igne verdi. Progestana devam.
Simdilkk boyle arkadaslar. 13. Haftaya kadar dikkat onemliymis.
Igne agrisi suan fena
Canım hamile pantolonları ayarlı oluyormuş galiba:) Büyüdükçe göbüş büyütülebiliyormuş diye duydum ama benim de inceleme fırsatım olmadı XL beden bir kaç eşofmanla idare ediyorum ben de şimdilik:) Yada XL tayta geçebilirim.:) Üzerine de eşimin bol kazakları bir süre daha böyle idare edeceğim bakalım:)Ben hamilelik kiyafetleri icin tamamen sismeyi bekliyorum cunku simdiki bedenime gore alirsam yine kilo aldikca elimde kalcak buyuk alsam belimden duscek 2 hafta sonra 4 aylik oluyorum kontrolumuzde var doktor teyzemiz kesin erkek derse erkek bebek ya da prens figurlu badiler alcam lcw den
Aynen cnm bnde daha once bana buyuk gelipte giyemedigim pantalonlarimi esnek taytlarimi degerlediriyorum ustume giydigim seylerde bol oldugu icinde hala gobek anlasilmiyor :)Canım hamile pantolonları ayarlı oluyormuş galiba:) Büyüdükçe göbüş büyütülebiliyormuş diye duydum ama benim de inceleme fırsatım olmadı XL beden bir kaç eşofmanla idare ediyorum ben de şimdilik:) Yada XL tayta geçebilirim.:) Üzerine de eşimin bol kazakları bir süre daha böyle idare edeceğim bakalım:)
aynen benim de göbeğim vardı ..şimdi içime çekmek yerine gururla dışarı taşırıyorum :)))))))Ama itiraf edeyim cok rahat artik göbegimi iceri cekmeme gerek kalmadi:)
cnm ben iki tane tayt aldım üstüne de bol bol gömlek bluz aldım..kış olması isabet oldu..altına çizmeleri çekyorum...ohh mis..bir de eski eteklerimin düğmesini kapatmadan kullanıyorum..kışı çıkartırım böyle sanki..pentide çok güzel kadife taytlar var hem sıcak hem de pantolon gibi duruyor çok rahat...Günayddııın kızlaaar:) Evet rahat rahat gezebiliriz:) Hamile kıyafeti alan var mı aranızda:)
Ben hamilelik kiyafetleri icin tamamen sismeyi bekliyorum cunku simdiki bedenime gore alirsam yine kilo aldikca elimde kalcak buyuk alsam belimden duscek 2 hafta sonra 4 aylik oluyorum kontrolumuzde var doktor teyzemiz kesin erkek derse erkek bebek ya da prens figurlu badiler alcam lcw den
Şimdiden baslamissin hazirliklara hayırlısıyla kucağına alırsın ins cnmyaaa ben de geçen hafta sonu bebişime bir sürü çıtçıtlı body aldım..biraz erken oldu ama bastıramıyorum içimdeki duyguyu :) ..english home bebek kıyafetlerini %50 düşürmüş..bebişimin bir yeni doğan takımı 3 tane de askılı bodysi var..çok şekerlerrrrrrr...yaz bebekleri olması da şans oldu bizim için :)
teşekkür ederim azracım..hepimiz sağlıkla hayırla alalım bebeklerimizi kucağımıza..hazırlık değil aslında biliyor musun yılların özlemi...en son görümcemin kızını kucaklamıştım sevmiştim üstüme yatırıp oyun oynatıyordum. hemen almıştı kucağımdan...içimde o kadar büyük ki bebek sevgisi..rabbim şimdi bana da nasip etti..allah herkese kendi çocuğunu da sevmeyi nasip etsin.. aman neyse...son dakikada doktorum kız derse erkek bekleyen anneler hediyeleriniz benden :)Şimdiden baslamissin hazirliklara hayırlısıyla kucağına alırsın ins cnm
Ohhh göbislere özgürlük:))aynen benim de göbeğim vardı ..şimdi içime çekmek yerine gururla dışarı taşırıyorum :)))))))
ah canım o konuda ben de kararsızım.11cı haftama kadar baska doktora gıdıyordum kanamam lekelenmem oluyordu ,doktorm cok ıyıydı ama sebepe gelınce bı sey soylemıyordu.Sımdı bı profesor var ona gıdıyorum benım kanamam falan oldugu ıcın ,bır az pahalı ama mecburum ne yapayımTes ederim canim yazdigin için. Ben yaklasik 2aydir bburadaotryrm ve pek bbilmediğim için hastane ve doktorlari tavsyelernze ihtyacm var. Birazarastrarak ggittim medicabile ama tavsyelernz olursa sevinrm
sonuçlar da iyi çıkar inşallah. Bilmiyorum cnm ya enfeksiyondan olabilir mi ki.. Benim doktor cinsiyet hakkında bşy demedi geç söylüyomuş diye duymuştum ben de sormadım o yüzden. hep kız geçirirdim içimden. son kontrolden sonra nedense erkek hissi geldi bana da :) Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kızlar bugun ıkılı testımı yaptırdım ense kalınlıgı ıyı cıktı ınsallah kan sonucları da cuma ıyı cıkar.Yalnız benım agrım devam edıyor.Doktor ıdrar testı ıstedı tekrar ,son yaptırdıgımdan sonra havuza gırmıstım.Acaba ıdraryolu enfeksıyondan boyle agrı olurmu kı.Bı de cınsıyetı sordum soylemem dedı,16 cı hafta gel dedı.Ama ben soylemezsınızse kalkmam dedım burdan adamı tesmen zorladım soylemesıne.Tahmın ettı kız deye ay kaskı dedım cok ıstıyorum kızım olsun,bakalım tutturacakmı doktormuz.Ben nedense erkek hısedıyorum bu arada
Hayırlısıyla kavuşacaksın bebisine kendi bebeğini doya doya seversinteşekkür ederim azracım..hepimiz sağlıkla hayırla alalım bebeklerimizi kucağımıza..hazırlık değil aslında biliyor musun yılların özlemi...en son görümcemin kızını kucaklamıştım sevmiştim üstüme yatırıp oyun oynatıyordum. hemen almıştı kucağımdan...içimde o kadar büyük ki bebek sevgisi..rabbim şimdi bana da nasip etti..allah herkese kendi çocuğunu da sevmeyi nasip etsin.. aman neyse...son dakikada doktorum kız derse erkek bekleyen anneler hediyeleriniz benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?