- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.441
bende sizler gibiyim doktorumu değiştirmek istiyorum. gec değil demi kızlar değiştirmek için.ah canım o konuda ben de kararsızım.11cı haftama kadar baska doktora gıdıyordum kanamam lekelenmem oluyordu ,doktorm cok ıyıydı ama sebepe gelınce bı sey soylemıyordu.Sımdı bı profesor var ona gıdıyorum benım kanamam falan oldugu ıcın ,bır az pahalı ama mecburum ne yapayım
tesekkur ederım canım kızmı erkek mı hıc fark etmez saglıklı olsunlar da bız her seye razıyızsonuçlar da iyi çıkar inşallah. Bilmiyorum cnm ya enfeksiyondan olabilir mi ki.. Benim doktor cinsiyet hakkında bşy demedi geç söylüyomuş diye duymuştum ben de sormadım o yüzden. hep kız geçirirdim içimden. son kontrolden sonra nedense erkek hissi geldi bana da :) Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
memnun degılsınse degıs yanı doktorun anlatmas gerek aradıgında ulasılması gerek.Benım ılk doktorum gercekten ıyı bırısıydı ama 2 kez kanamam oldu hıc bırınde ulasamadım adama o yuzden degıstırdımbende sizler gibiyim doktorumu değiştirmek istiyorum. gec değil demi kızlar değiştirmek için.
Arkadaşlarımdan hamillik hberlerini alırdıö bide doğurduklarıı duyardım meğer ne kadar uzun bir süreçmiişgunaydın sana da canım ınsallah bır an once gecer bu haftalar
Iyi yapmissin cnm hayirli olsun gule gule giydir bizimde bu ara borclarimiz var yoksa kartlarimi coktan fullerdimyaaa ben de geçen hafta sonu bebişime bir sürü çıtçıtlı body aldım..biraz erken oldu ama bastıramıyorum içimdeki duyguyu :) ..english home bebek kıyafetlerini %50 düşürmüş..bebişimin bir yeni doğan takımı 3 tane de askılı bodysi var..çok şekerlerrrrrrr...yaz bebekleri olması da şans oldu bizim için :)
Sanada gunaydin cnmGünaydın hamişler. Günaydın dünya günaydın yapmur ve nihayet günaydın 14. Hafta. Günaydın haftaları geçmeyenler. Günaydın...
Ayyy ne guzel bi duygu iki tane bebis ayni anda karninda cok merak ediyorum karninda buyuduklerinde nasil bir hale gelcekler birbirlerine dokuncaklarmi durtceklermiCümleten Günaydın :) Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum geçen kontrolde bir tanesinin eli kolu kıpır kıpır oynuyordu öteki öyle yatıyordu kıpırdamıyordu :) bakalım bu sefer bizi ne süprizler bekliyor neler yapacaklar anneyle babaya :)))
Günaydıııın kızzzlar:) Bugün nasılsınız? Umarım iyisinizdir...
Benim mide bulantıları falan çok şükür geçti gibi ama şu mide şişkinliğim devam ediyor. Artık gazdan mı neden bilemiyorum. Var mı böyle midesi ağrıyan?
Günaydıııın kızzzlar:) Bugün nasılsınız? Umarım iyisinizdir...
Benim mide bulantıları falan çok şükür geçti gibi ama şu mide şişkinliğim devam ediyor. Artık gazdan mı neden bilemiyorum. Var mı böyle midesi ağrıyan?
Bende çok merak ediyorum zaten boyum kısa birazda kilom var top gibi yuvarlanıcam sağa sola herhalde :)))) Göbüş büyüsün azıcık resmini çeker yollarım :))))Ayyy ne guzel bi duygu iki tane bebis ayni anda karninda cok merak ediyorum karninda buyuduklerinde nasil bir hale gelcekler birbirlerine dokuncaklarmi durtceklermi
benimkini usg de hemen söledi boy ve ense kalınlığını söledi. 1,9 çıktı max değer 3 müş nette gördüm[/
merhaba bende dün yaptırdım gayet iyi dedi dr. çok şükür burun gelişimi ve ense kalınlığı için.kan tahlili verdim haftaya çarşamba alacağım hayırlısı ile :)
Ayy dayanamadim baktim int sitesine english home un kararsiz kaldim o kdr guzellerki bide evde eskir kirlenir 6 ayda diye almadan ciktimyaaa ben de geçen hafta sonu bebişime bir sürü çıtçıtlı body aldım..biraz erken oldu ama bastıramıyorum içimdeki duyguyu :) ..english home bebek kıyafetlerini %50 düşürmüş..bebişimin bir yeni doğan takımı 3 tane de askılı bodysi var..çok şekerlerrrrrrr...yaz bebekleri olması da şans oldu bizim için :)
canım hayırlısı olsun çok sevindim sonucun iyi çıkmasına darısı başıma inşallah. Diğer test içinde hayırlı sonuçlar çıkar inşallah. İleride çıkmış olmak çok güzel demekki hızlı büyümüş bu hafta bebiş be güzel annesi iyi bakmış . Sağlıklı oleunlarda cinsiyeti sonra öğrensekte olur benimkide belli değil ama ortak renklerde ufak alışverişler yapıyorum dayanamıyorum bazen . Hayırlısıyla kucaklayalım inşallah .Gunaydiiinnnn Kızlar dun ense kalınlığı için gittim dr a şükür normal cçıktı sonucu.. Bir ay sonra uçlu taramaya gidicem inş ama bu bi ay nasıl gecicek hic bilmiyorum. Bi de ultrasonda 12+6 çıktık normalde 11+6ydik bi hafta önde çıktık ultrasonda .. Birden bi hafta öne gitmek de bi tuhaf etti beniama hosuma da gitti :) cinsiyete dair hic bir şey yok ama hala bi ay sonra anca ogrenicem galiba :/ bakalım beklicez artik mecbur.. Buarada midem için gaz sorunum olduğunu geceleri beni çok kastigini adeta sistigimi söyledim dr uma gaviscon surup verdi tadı berbat ama ise yariyo sanırım kızlar mide sorunu cekenlere tavsiye ederim..
Canim benimde onden gidiyor ve buyuk ihtimal.erkek dedi doktor. Erkekler genelde onden gidiyor. Cevremde erkek bekleyen herkesinde oyle oldu. Belki erkektir senin bebiste :) bu arada gozun aydin canim. Sonuclarin iyi cikmasina cok sevindim.Gunaydiiinnnn Kızlar dun ense kalınlığı için gittim dr a şükür normal cçıktı sonucu.. Bir ay sonra uçlu taramaya gidicem inş ama bu bi ay nasıl gecicek hic bilmiyorum. Bi de ultrasonda 12+6 çıktık normalde 11+6ydik bi hafta önde çıktık ultrasonda .. Birden bi hafta öne gitmek de bi tuhaf etti beniama hosuma da gitti :) cinsiyete dair hic bir şey yok ama hala bi ay sonra anca ogrenicem galiba :/ bakalım beklicez artik mecbur.. Buarada midem için gaz sorunum olduğunu geceleri beni çok kastigini adeta sistigimi söyledim dr uma gaviscon surup verdi tadı berbat ama ise yariyo sanırım kızlar mide sorunu cekenlere tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?