- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.461
gavıcson ıyı canım mıde eksımesı ıcınsoylemıstı doktorum.Aynı gun gıtmısız bak doktora benımkı de ıyı kan cevabı cıkmadı daha.Benı de 1 ay sonra cagırdı,ama ben doktormu o kadar sıkıstırdım kı adam benden kurtulmak ıcın kız soylemek zorunda kaldı,kıza benzıyor sımdılık dedı 1 ay sonra kesın bellı olur amaGunaydiiinnnn Kızlar dun ense kalınlığı için gittim dr a şükür normal cçıktı sonucu.. Bir ay sonra uçlu taramaya gidicem inş ama bu bi ay nasıl gecicek hic bilmiyorum. Bi de ultrasonda 12+6 çıktık normalde 11+6ydik bi hafta önde çıktık ultrasonda .. Birden bi hafta öne gitmek de bi tuhaf etti beniama hosuma da gitti :) cinsiyete dair hic bir şey yok ama hala bi ay sonra anca ogrenicem galiba :/ bakalım beklicez artik mecbur.. Buarada midem için gaz sorunum olduğunu geceleri beni çok kastigini adeta sistigimi söyledim dr uma gaviscon surup verdi tadı berbat ama ise yariyo sanırım kızlar mide sorunu cekenlere tavsiye ederim..
Canım
canım hayırlısı olsun çok sevindim sonucun iyi çıkmasına darısı başıma inşallah. Diğer test içinde hayırlı sonuçlar çıkar inşallah. İleride çıkmış olmak çok güzel demekki hızlı büyümüş bu hafta bebiş be güzel annesi iyi bakmış . Sağlıklı oleunlarda cinsiyeti sonra öğrensekte olur benimkide belli değil ama ortak renklerde ufak alışverişler yapıyorum dayanamıyorum bazen . Hayırlısıyla kucaklayalım inşallah .
Yaaa çok sevindim cnmmm kız demek ki hadi hayırlı olsun inş allah gönlüne gore versin Cnm hayırlı sağlıklı olsunlar öncelikle inş :) bnm sadece enseye bakıldı kan falan vermedim Cnm dr um istemedi direk uüçlüye çağırdı kimi dr lar ikiliye gerek duymuyor bnmkide duymadı demekki zaten üçlüsü dörtlüsü bitmez artik aydan aya gitmek zor sadece alismisim ben en geç iki haftada bir gitmeye :) belki dayanamayıp cinsiyetiiçin İKi hafta sonra özele giderim belli olmazgavıcson ıyı canım mıde eksımesı ıcınsoylemıstı doktorum.Aynı gun gıtmısız bak doktora benımkı de ıyı kan cevabı cıkmadı daha.Benı de 1 ay sonra cagırdı,ama ben doktormu o kadar sıkıstırdım kı adam benden kurtulmak ıcın kız soylemek zorunda kaldı,kıza benzıyor sımdılık dedı 1 ay sonra kesın bellı olur ama
Saol cnmmmCanim benimde onden gidiyor ve buyuk ihtimal.erkek dedi doktor. Erkekler genelde onden gidiyor. Cevremde erkek bekleyen herkesinde oyle oldu. Belki erkektir senin bebiste :) bu arada gozun aydin canim. Sonuclarin iyi cikmasina cok sevindim.
iyi hadi canım gözünaydın güzel çıkmış sonucun. ne güzel işte çabuk büyüyü bak iyi bakıyosun :) benim de cinsiyete dair bşy yok daha.sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.Gunaydiiinnnn Kızlar dun ense kalınlığı için gittim dr a şükür normal cçıktı sonucu.. Bir ay sonra uçlu taramaya gidicem inş ama bu bi ay nasıl gecicek hic bilmiyorum. Bi de ultrasonda 12+6 çıktık normalde 11+6ydik bi hafta önde çıktık ultrasonda .. Birden bi hafta öne gitmek de bi tuhaf etti beniama hosuma da gitti :) cinsiyete dair hic bir şey yok ama hala bi ay sonra anca ogrenicem galiba :/ bakalım beklicez artik mecbur.. Buarada midem için gaz sorunum olduğunu geceleri beni çok kastigini adeta sistigimi söyledim dr uma gaviscon surup verdi tadı berbat ama ise yariyo sanırım kızlar mide sorunu cekenlere tavsiye ederim..
ben de nedense cok erkek hıssedıyordum ama yanılmısım her halde annelerın hısslerı dogru olmuyormus demek kıSaol cnmmmBN en baştan beri erkek hissediyorum ama en bastan beri derken bekarliktan beri ama erkeğin cinsiyeti hemen anlasilirmis BN bgn SATAgore 13.haftaya uultrasona gore 14.haftaya girdim belli olurdu aslında diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun artik beklicez sabırla :) ne
olursa olsun sağlıklı. Hayırlı bir evladımız
olsun inş hep boyle dua ediyorum allahım
kabul etsin inş sağlıkla kucagimiza alalım :)
ben de nedense cok erkek hıssedıyordum ama yanılmısım her halde annelerın hısslerı dogru olmuyormus demek kı
iyi hadi canım gözünaydın güzel çıkmış sonucun. ne güzel işte çabuk büyüyü bak iyi bakıyosun :) benim de cinsiyete dair bşy yok daha.sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
eskimez neden eskisin...zaten yıkayıp ütüleyeceksin varsın kirlensin...valla zor tutuyorum kendimi tüm takımı alıp çıkacaktım nerdeyse hazır indirim de var :)Ayy dayanamadim baktim int sitesine english home un kararsiz kaldim o kdr guzellerki bide evde eskir kirlenir 6 ayda diye almadan ciktimama cok tatlilar :)
Haklisin cnm insan zor tutuyor kendini bizde esimle bebek magazalarina bakip bakip cikioz icimiz gidiyor hepsini almak istiyoruz azcik daha sabretcez mecbureskimez neden eskisin...zaten yıkayıp ütüleyeceksin varsın kirlensin...valla zor tutuyorum kendimi tüm takımı alıp çıkacaktım nerdeyse hazır indirim de var :)
Gözün aydin canm insallah kan sonucuda sevindirici olur Allahin izniyle bu arada havuzdan mikrop kapmis olabilirsin idrar enfeksiyonu cok agri ve yanma yaparkızlar bugun ıkılı testımı yaptırdım ense kalınlıgı ıyı cıktı ınsallah kan sonucları da cuma ıyı cıkar.Yalnız benım agrım devam edıyor.Doktor ıdrar testı ıstedı tekrar ,son yaptırdıgımdan sonra havuza gırmıstım.Acaba ıdraryolu enfeksıyondan boyle agrı olurmu kı.Bı de cınsıyetı sordum soylemem dedı,16 cı hafta gel dedı.Ama ben soylemezsınızse kalkmam dedım burdan adamı tesmen zorladım soylemesıne.Tahmın ettı kız deye ay kaskı dedım cok ıstıyorum kızım olsun,bakalım tutturacakmı doktormuz.Ben nedense erkek hısedıyorum bu arada
ben de oyle dusunuyorum malesef.8 cı haftamda temızdı sonuclar ama sonra ıkı kez havuza gırdım acaba dıyorum ,agrı da oluyorsa kesın ondandır yaGözün aydin canm insallah kan sonucuda sevindirici olur Allahin izniyle bu arada havuzdan mikrop kapmis olabilirsin idrar enfeksiyonu cok agri ve yanma yapar
inş sende hayırlısı ile aramıza katılırsın canım :)Merhaba Hanımlar. Bende bu ay başladım 2. bebek çalışmasına bakalım çokta sorun etmiyorum olup olmaması yönünde. Vakti saati gelmişse olacaktır tabi benim de elimden geleni yapıp beklememle. Allah herkese özellikle ilk bebeğini kucağına almak isteyene nasip etsin
inş sende hayırlısı ile aramıza katılırsın canım :)
canım ben de şöyle bir iştahla rahat rahat yemek yiyemiyorum- o gaz yapıyor bu gaz yapıyor korkar oldum- yemekten sonra midem ağrıyor, ılık limonlu su ve sıcak süt biraz rahatlatıyor ama biraz...[/QUOTE]sahire2014 Ben de de hep bi siskinlik gaz var hic rahatlayamadim daha.
Ne güzel iyi bakıyor annesi demek ki:) Gavisconu ben de zorda kaldıkça içiyorum...Gunaydiiinnnn Kızlar dun ense kalınlığı için gittim dr a şükür normal cçıktı sonucu.. Bir ay sonra uçlu taramaya gidicem inş ama bu bi ay nasıl gecicek hic bilmiyorum. Bi de ultrasonda 12+6 çıktık normalde 11+6ydik bi hafta önde çıktık ultrasonda .. Birden bi hafta öne gitmek de bi tuhaf etti beniama hosuma da gitti :) cinsiyete dair hic bir şey yok ama hala bi ay sonra anca ogrenicem galiba :/ bakalım beklicez artik mecbur.. Buarada midem için gaz sorunum olduğunu geceleri beni çok kastigini adeta sistigimi söyledim dr uma gaviscon surup verdi tadı berbat ama ise yariyo sanırım kızlar mide sorunu cekenlere tavsiye ederim..
Canım o çekme hissi zaman zaman bende de oluyor, rahim büyüdüğü için normal herhalde... Bazen de öyle top gibi bir şeyin mesaneye baskı yaptığını hissediyorum...Gaz ve şişkinliği tekrar söylemiyorum:)) Bebişler için katlanıyoruz ne yapalım, tek sağlıklı olsunlar da afacanlarımızKızlar akşamşarı yemek yedikten sonra karnım bikdiğin ramazan davuly gibi oluyor ve dik yürüyeniyorum çünkü karnımın alt kısmında bir çekme kas ağrısı gibi bişey hissediyorum. Bide sabahları sıkışık uyandğımda sırt üstü yatınca sol tarafımda sanki bir ayva varmış gibi oluyor elime geliyor sert birley böyle olan varmı. O sertlik rahimmi yoksa şdrar kesesi falanmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?