- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.481
Ne güzel iyi bakıyor annesi demek ki:) Gavisconu ben de zorda kaldıkça içiyorum...
canım ben de şöyle bir iştahla rahat rahat yemek yiyemiyorum- o gaz yapıyor bu gaz yapıyor korkar oldum- yemekten sonra midem ağrıyor, ılık limonlu su ve sıcak süt biraz rahatlatıyor ama biraz...
inş canım aynen herkes hamile kalır umarım, benimde yakın arkadasım 3 yıllık evli 8-9 aydır korunmuyor ama olmuyor bebişi doktor eşinde ve kendisinde sorun olmadığını söylemiş kısmet deyip bekliyor ben ondan önce hamile olduğum için bazen hamilelik heyecanlarımı duygularımı anlatırken kendimi kötü hissediyorum acaba üzülüyormudur onun olmuyor diye diyorumİnşaAllah. Bu ay başladık bakalım umarım herkes hamile kalır :)
maşallah canım ne guzelAyyy agziniz bal yesin valla inş dediğiniz gibi iyi baktığımdan önde gidiyoruzdur kızlar sağolun vallaEE boşuna uç ayda uç kilo almadik ama dimi bebise yarasın bari bana yaramasin
inş canım aynen herkes hamile kalır umarım, benimde yakın arkadasım 3 yıllık evli 8-9 aydır korunmuyor ama olmuyor bebişi doktor eşinde ve kendisinde sorun olmadığını söylemiş kısmet deyip bekliyor ben ondan önce hamile olduğum için bazen hamilelik heyecanlarımı duygularımı anlatırken kendimi kötü hissediyorum acaba üzülüyormudur onun olmuyor diye diyorumRabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
Gaz ve şişkinlik milli sıkıntı halinde hamilelerdeCanım o çekme hissi zaman zaman bende de oluyor, rahim büyüdüğü için normal herhalde... Bazen de öyle top gibi bir şeyin mesaneye baskı yaptığını hissediyorum...Gaz ve şişkinliği tekrar söylemiyorum:)) Bebişler için katlanıyoruz ne yapalım, tek sağlıklı olsunlar da afacanlarımız
Hayırlısı olsun canım sıkıntı yapma benim değerim 3000 lerdeyken bile kesem çok zor göründü hatta küçücüktü dr şüpheli demişti ama şimdi gördüğün gibi 14. Haftamızdayuz. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsinMerhaba
Bende hamileyim.Insallah sağlıklı bir hamilelik olur.
31 ekim sat 'im. 29 Kasımda eczaneden aldığım testte ikinci çizgi silik çıktı. 1 gün sonra kan testi sonucun 169 du.
3 Aralikta Dr gittim.Keseyi göremedi. 2 tane kese gördü aslında biri asagida biri yukarda.Alt tarafta ki keseye daha çok benziyor üstteki hava olabilirnis. Alttaki kese ise eğer düşük riski yada dış gebelik olabilir dedi.Sonra kan tahlili istedi yine aynı gün tahlil sonucun 503 çıktı drum güzel artmış dedi.Pazartesi günü kesesi görmeye gideceğim.Dua edin insaalh bir sıkıntı olmasın. Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayi nasip etsin.
Inşallah moral verdin bana.4 5. Haftada agrin olmusmuydu. Adet sancısı gibi ve sürekli akıntı hissi.bas dönmem var.aserme yada mide bulantısı yok.Hayırlısı olsun canım sıkıntı yapma benim değerim 3000 lerdeyken bile kesem çok zor göründü hatta küçücüktü dr şüpheli demişti ama şimdi gördüğün gibi 14. Haftamızdayuz. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin
Canim gözün aydin. İnşallah bir sikinti olmaz. Simdi kese için endişe ediyorsun. Sonra bebek görünecek mi, kalp atisi, ikili test... Sikinti bitmiyor yaniMerhaba
31 ekim sat 'im. 29 Kasımda eczaneden aldığım testte ikinci çizgi silik çıktı. 1 gün sonra kan testi sonucun 169 du.
3 Aralikta Dr gittim.Keseyi göremedi. 2 tane kese gördü aslında biri asagida biri yukarda.Alt tarafta ki keseye daha çok benziyor üstteki hava olabilirnis. Alttaki kese ise eğer düşük riski yada dış gebelik olabilir dedi.Sonra kan tahlili istedi yine aynı gün tahlil sonucun 503 çıktı drum güzel artmış dedi.Pazartesi günü kesesi görmeye gideceğim.Dua edin insaalh bir sıkıntı olmasın. Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayi nasip etsin.
İlk haftalarda ben adet olacağım diye bekledim hep hatta gecikmemin 9. Gününde testte 2. Çizhim silikti bayrama denk geldi kanda baktıramamıştım. 10. Günde öğrendim 366. Beta değerim di. Hep adet sancısı çektim benim akıntım hep vardır ama yoğunlaşmıştı ozamanlar. ama akıntının rengi kırmızı kahve. Falan olursa dr a gitmende fayda var . Birde kendini çok yorma artık normal bir insan değilsin.Inşallah moral verdin bana.4 5. Haftada agrin olmusmuydu. Adet sancısı gibi ve sürekli akıntı hissi.bas dönmem var.aserme yada mide bulantısı yok.
Hayırlı olsun. Allah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahMerhaba
Amin inşallah. Allah isteyen herkese versin.Merhaba Hanımlar. Bende bu ay başladım 2. bebek çalışmasına bakalım çokta sorun etmiyorum olup olmaması yönünde. Vakti saati gelmişse olacaktır tabi benim de elimden geleni yapıp beklememle. Allah herkese özellikle ilk bebeğini kucağına almak isteyene nasip etsin
canım ben de şöyle bir iştahla rahat rahat yemek yiyemiyorum- o gaz yapıyor bu gaz yapıyor korkar oldum- yemekten sonra midem ağrıyor, ılık limonlu su ve sıcak süt biraz rahatlatıyor ama biraz...sahire2014 Ben de de hep bi siskinlik gaz var hic rahatlayamadim daha.
canım bebegımı kesın olmamakla beraber kız oldugunu ogrendım
amin ıns canımhayırlı olsun cnm darısı bana olsun :)
Bebişlerimizin cinsiyetleri
@BBD ERKEK
@isiris ERKEK
superisi_sinope KIZ
@denizkizi_esra ERKEK
monga ERKEK
N nes_han ERKEK
SirriEyvan KIZ
@elifeva KIZ
gunaydın canım benım doktorum kız dedı hayırlısıylaGünaydın kızlar bebişlerinizin cinsiyetleri kesin olmasada doktor tahmin yaptıkca bana iletin listeye ekleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?